Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AD homeoffice Vyhraj lístky na EURO 2024

65" LG OLED65C22

Zobraziť katalóg
65" LG OLED65C22
4,8 8 hodnotení
Televízor SMART OLED, 165cm, 4K Ultra HD, 100Hz, HDR10, HLG, Dolby Vision, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 4× HDMI, 3× USB, CI+, USB nahrávanie, LAN, WiFi, Bluetooth, DLNA, Miracast, HbbTV 2.0, hlasové ovládanie, Netflix, Disney+, HBO Max, Apple TV, Voyo, O2 TV, Telly, Google Assistant, prehrávanie 360° videa, Amazon Alexa, Apple Airplay 2, párovanie s mobilným zariadením, WebOS, VESA 300×200, repro 40W, Dolby Atmos, Dolby Digital AC3, Dolby Digital AC4, Ultra Surround, trieda energetickej účinnosti F
Kód:  WK612e15c2a Produktové číslo:  OLED65C22LB Informačný list Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

65" LG OLED65C22


Radi by ste si doma užili filmy v rovnakej kvalite ako v kine? Odporučíme vám televízor LG. Skvelé obrazové zážitky získate najmä vďaka technológii OLED a podporovaným formátom HDR10, Dolby Vision, HLG a Dolby Vision IQ. Vybrané filmové a seriálové lahôdky z najobľúbenejších služieb ako je YouTube, NETFLIX či Voyo, budú tým pravým potešením. Veľkú radosť budú mať aj priaznivci rýchlych scén vďaka 100 / 120Hz obnovovacej frekvencii panela. Herný režim (GAME MODE), VRR (Variable Refresh Rate), AMD FreeSync Premium a Nvidia G-Sync nadchne každého náruživého hráča. Skvelý obraz je sprevádzaný ohromujúcim zvukom pod taktovkou 40W reproduktorov. Smart TV LG využíva novodobú technológiu operačného systému WebOS a jeho dizajn vás okamžite zaujme. Vzhľad televízora dopĺňa biela farba. Televízor môžete pripevniť na stenu pomocou držiaka VESA s rozmermi 300×200 mm. Diaľkový ovládač je súčasťou balenia.

Televízor 65
Televízor 65

Zásadné prednosti televízora 65" LG OLED65C22

  • Podobnú filmovú atmosféru, akoby ste boli v kine, vám sprostredkuje televízor LG
  • Úžasné obrazové zážitky predvedie technológia OLED a podporované formáty HDR10, Dolby Vision, HLG a Dolby Vision IQ
  • Milovníci dynamických scén budú potešení 100 / 120Hz obnovovacou frekvenciou
  • Pohltí vás zvuk 40W reproduktorov
  • Doprajte si detailné 4K Ultra HD rozlíšenie na 65" uhlopriečke
  • Smart TV LG využíva novodobú technológiu operačného systému WebOS
  • K dispozícii sú funkcie HDR
  • O zvuk ako v kine sa stará Dolby Atmos, Dolby Digital AC3, Dolby Digital AC4 a Ultra Surround
  • K obľúbeným smart funkciám sa radí HbbTV, inteligentný ovládač, ovládanie gestami, ovládanie hlasom, webový prehliadač a prehrávanie 360° videa
  • Pozriete si vybrané filmy a seriály z najobľúbenejších služieb ako je O2 TV, YouTube, NETFLIX, HBO Max, Voyo, Disney+, Apple TV, Amazon Prime Video, Skylink Live TV, SkyShowtime, Magio TV, Telly a Canal+

Obraz televízora sa zaslúži o fantastický zážitok

Nájdite si pohodlné miesto a užite si detailné 4K Ultra HD rozlíšenie na 65" uhlopriečke. Televízor LG je vďaka svojmu veľkému množstvu pixelov po celej ploche obrazovky schopný zobrazovať veľmi podrobný obraz. Značenie 4K vyjadruje štvornásobný počet zobrazovaných bodov v porovnaní s Full HD obrazovkou. Obrazová kvalita je definovaná 3840 × 2160 pixelmi, to umožňuje prenášať filmy a programy na obrazovku bez akejkoľvek straty kvality.

Televízor 65
Televízor 65

OLED na nezabudnuteľný zážitok z autentických a realistických farieb

Technológia OLED TV prináša úchvatný obrazový zážitok. OLED displej vyniká svojím výrazným kontrastom, širokými pozorovacími uhlami, rýchlou odozvou a živými odtieňmi farieb. Vďaka možnosti nezávislého ovládania jednotlivých pixelov dosahuje displej výnimočne hlboké a sýte čierne odtiene. Displej s OLED technológiou prináša zníženie prevádzkových nákladov, vzhľadom na to, že spotrebováva energiu iba v prípade aktívnych pixelov.

Podporuje formáty HDR

Tento TV využíva technológiu High Dynamic Range (HDR) na rozšírenú reprodukciu detailov v tmavých aj svetlých častiach obrazu. Konkrétne je vybavený štandardom HDR10, Dolby Vision, HLG a Dolby Vision IQ. Jas obrazu je pri HDR10 nastavený podľa najjasnejšej scény. Dolby Vision vám aj pri najvyššom jase poskytne širokú škálu bohatých farebných odtieňov. Nadstavbou Dolby Vision je Dolby Vision IQ Vďaka senzoru umiestnenému na televízore dokáže táto inteligentná technológia analyzovať množstvo svetla a optimalizovať obraz tak, aby vyhovoval aktuálnym podmienkam sledovania.

Televízor 65
Televízor 65

Pokorte všetkých protivníkov v hrách vďaka televízoru LG

Herné funkcie vám dávajú výhodu proti ostatným hráčom. Kvalitné vizuálne spracovanie, rýchlosť odozvy a okamžité reakcie majú zásadný význam pri hraní hier. S hernými funkciami herný režim (GAME MODE), VRR (Variable Refresh Rate), AMD FreeSync Premium a nvidia G-Sync bude hráčska skúsenosť skutočne intenzívna. Využitím technológie VRR budú hry zobrazené s krásnou plynulosťou a bez rušivého trhania, pričom rýchla obnovovacia frekvencia zabezpečuje minimálnu odozvu. Televízor LG pracuje ako monitor s vynikajúcou efektivitou, čo umožňuje plynulé a precízne zobrazenie hier.

S najmodernejším operačným systémom si užijete neobmedzenú zábavu

Smart televízor WebOS v sebe skrýva veľa atraktívnych funkcií, ako je Google Assistant a Amazon Alexa. Môžete tak využívať bezdrôtovú technológiu, zrkadlenie či hlasové povely. Navyše môžete zaradiť TV do svojej inteligentnej domácnosti. Hlasový asistent tak môže byť vaším nenahraditeľným radcom v televíznom svete. Ľahko vďaka nemu vyhľadáte obľúbené videá v aplikáciách, čo ocenia hlavne najmladší diváci. Budú si môcť rýchlo nájsť svoju obľúbenú rozprávku bez potreby manuálneho zadávania názvu na klávesnici. Všetky prepojené zariadenia môžete ovládať jednoducho pomocou jedného inteligentného ovládača. Stačí stlačiť tlačidlo a na obrazovke televízora sa objaví vaša obľúbená streamovacia služba.

Televízor 65
Televízor 65

Využite všetky inteligentné funkcie televízora LG

Pomocou funkcie HbbTV sa televízor stáva ešte viac interaktívnym zážitkom, ktorý umožňuje používateľom prispôsobiť si sledovanie televízie a mať prístup k ďalším online funkciám bez potreby používania ďalších zariadení alebo prepínania medzi aplikáciami. K dispozícii je verzia HbbTV 2.0. Vyskúšajte si tiež ovládanie televízora pomocou gest. Môžete regulovať hlasitosť, prepínať kanály, prechádzať menu a vykonávať ďalšie akcie. S televízorom môžete ľahko prechádzať internet pomocou webového prehliadača. Prechádzajte webové stránky priamo na obrazovke TV. Vďaka smart funkciám budete mať prístup k prehliadaniu internetového obsahu, vyhľadávaniu informácií, sledovaniu videí, streamovaniu online obsahu a komunikácii cez sociálne siete. Jedinečnou vlastnosťou je prehrávanie 360° videa. Môžete si tak pozrieť video z rôznych perspektív. Tým získate možnosť preskúmať prostredie a odhaliť detaily, ktoré by inak zostali skryté v bežnom videu.

Skvelý televízor pre každého z vás

Podporuje komunikáciu a synchronizáciu s ďalšími inteligentnými zariadeniami za pomoci WiFi, Bluetooth, Párovanie s mobilným zariadením, Apple AirPlay 2, DLNA a Miracast. O zážitok ako v kine sa starajú moderné technológie Dolby Atmos, Dolby Digital AC3, Dolby Digital AC4 a Ultra Surround. Dolby Atmos prináša 3D zvukovú reprodukciu pomocou rozšíreného usporiadania kanálov. Jeden kanál tak môže zahŕňať zvuk výstrelov a iný sa zameriava na mechaniku zbrane, to zaisťuje vyššiu presnosť a autentickosť rozloženia zvuku v priestore.

Objavte svet multimediálnych možností s pokročilými funkciami televízora

OLED televízor LG si vás získa svojimi multimediálnymi funkciami. V prípade, že nestíhate sledovať svoj obľúbený program, nahrajte si ho prostredníctvom USB na svoje vlastné médium a pozerajte ho neskôr. Keď už nebudete mať záujem sledovať televízne programy, môžete pomocou USB pripojiť externý disk či flash disk a prehrávať si tak vlastný obsah. Príjemná je tiež funkcia Skylink fastscan, s ktorou vďaka špeciálnemu skenovaniu získate rýchly a efektívny prehľad dostupných televíznych a rozhlasových kanálov. Základný hotelový režim umožňuje nastaviť blokovanie kanálov, obmedzenie hlasitosti a ďalšie funkcie.

Rozmery:

87,9 × 144,1 × 23 cm (V × Š × H)

Rozmery bez podstavca:

82,6 × 4,51 cm (V × H)

Hmotnosť:

16,5 kg

Maximálne rozlíšenie:

4K Ultra HD

HDMI:

USB:

Typ tunera:

DVB-T2 HEVC, DVB-S2 a DVB-C

Vstupy a výstupy:

USB, LAN, HDMI 2,1, digitálny optický/digitálny audio výstup a CI+

  • Na vloženie karty na kódovaný príjem satelitného alebo káblového vysielania je potrebné použiť kompatibilný CA modul, ktorý sa zasunie do CI/CI+ slotu televízora.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka
65" (165,1 cm) Hotovo!
Krajina
Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko Hotovo!
Spotreba v SDR režime
97 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v SDR režime
F Hotovo!
Spotreba v HDR režime
193 kWh/1000h Hotovo!

Typ zásuvky

Krajina
Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko Hotovo!

Energetický štítok 2021

Spotreba v SDR režime
97 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v SDR režime
F Hotovo!
Spotreba v HDR režime
193 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v HDR režime
G Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka
65" (165,1 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
4K Ultra HD Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
3840 × 2160 px Hotovo!

Obrazovka

Obnovovacia frekvencia panelu
100 / 120 Hz Hotovo!
Technológia
OLED Hotovo!
Podporované HDR štandardy
HDR10, Dolby Vision, HLG, Dolby Vision IQ Hotovo!

Modelový rok

Modelový rok
2022 Hotovo!

Aplikácie | SMART funkcie

Aplikácie
O2 TV, YouTube, NETFLIX, HBO Max, Voyo, Disney+, Skylink Live TV, SkyShowtime, Canal+, Magio TV, Telly, Apple TV, Amazon Prime Video Hotovo!
SMART funkcie
HbbTV, Inteligentný ovládač, Ovládanie gestami, Ovládanie hlasom, Webový prehliadač, Prehrávanie 360° videa Hotovo!
Kompatibilita s hlasovým asistentom
Google Assistant, Amazon Alexa Hotovo!

Herné funkcie

Herné funkcie
Herný režim (GAME MODE), VRR (Variable Refresh Rate), AMD FreeSync Premium, Nvidia G-Sync Hotovo!

Pripojenie

Bezdrôtové pripojenie
WiFi, Bluetooth, Párovanie s mobilným zariadením, Apple AirPlay 2, DLNA, Miracast Hotovo!
HDMI
4 × Hotovo!
USB
3 × Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
144,1 cm Hotovo!
Výška
87,9 cm Hotovo!
Hĺbka
23 cm Hotovo!
Výška bez podstavca
82,6 cm Hotovo!
Hĺbka bez podstavca
4,51 cm Hotovo!
Šírka podstavca/rozstup nožičiek
45 cm Hotovo!
Hmotnosť
16,5 kg Hotovo!
VESA prichytenie
300×200 Hotovo!

Farba

Farba
Biela Hotovo!

Obsah balenia

Ovládač v balení
Inteligentný Hotovo!

Farba

Farba
Biela Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý deň, aké sú rozmery krabice? Zmestím to do Octavie combi alebo musím dopravu riešiť inak?

jaky je rozdil o proti C21 je v barve ?

Hcem sa spýtať ci by ste mi mohli poskytnúť vätsiu zľavu nakolko som od vas stale poberal tovar dakujem mama veľký záujem si tv zobrať dakujem z inf

Diskusia a poradňa k 65" LG OLED65C22
Príslušenstvo pre 65" LG OLED65C22 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 65" LG OLED65C22. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 65" LG OLED65C22. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 65" LG OLED65C22. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 65" LG OLED65C22.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií