Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AP+ nový vizuál Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

65" LG OLED65CX

Zobraziť katalóg
65" LG OLED65CX
5 24 hodnotení
Televízor SMART OLED, 164cm, 4K Ultra HD, 100 / 120Hz, HDR10, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 4× HDMI, 3× USB, USB nahrávanie, LAN, WiFi, Bluetooth, DLNA, HbbTV, herný režim, hlasové ovládanie, Apple TV, Netflix, HBO GO, Apple Airplay 2, webOS, VESA 300×200, repro 40W, Dolby Atmos, trieda energetickej účinnosti G
Kód:  WK607v5d Produktové číslo:  OLED65CX3LA Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

65" LG OLED65CX



Samosvietiaci LG OLED


Sila samosvietiacich pixelov

Vychutnajte si jedinečný zážitok vďaka revolučnej technológii LG OLED so 65" LG OLED65CX3LA. Spojenie viac než 100 miliónov samosvietiacich subpixelov vám poskytne dokonalý vizuálny zážitok. Užite si najbohatšie farby, najrealistickejšiu kvalitu obrazu a najhlbšiu čiernu



Revolučný procesor Alpha 9 4K Gen3 AI

Inteligentný procesor Alpha 9 4K tretej generácie AI pomocou algoritmov hlbokého učenia analyzuje a vylepšuje obsah na obrazovke. Všetky úpravy nastavenia prebiehajú automaticky a sú optimalizované s ohľadom na maximálnu možnú kvalitu obrazu a zvuku, aby bolo sledovanie televízora vždy jedinečným zážitkom.



Úžasný vývoj televíznych technológií

Pomocou technológie ThinQ AI môžete svoj televízor premeniť na centrum domácnosti. LG ThinQ umožňuje zadávať príkazy a ovládať vaše inteligentné zariadenia bez potreby diaľkového ovládača. Televízor LG OLED65CX3LA podporuje aplikácie Apple TV, Netflix a LG Channels. Všetok obsah tak budete mať na jednom mieste a všetky vaše obľúbené relácie či športové prenosy budú ľahko prístupné.



Profesionálne spracovaný zvuk aj obraz

Technológia Dolby Vision IQ inteligentne upravuje jas obrazovky, farby a kontrast s ohľadom na žáner obsahu a svetelné podmienky v miestnosti. Technológia Dolby Atmos zase zaisťuje pôsobivý zvukový prednes, aby ste si obsah vychutnali na maximum.

Vyššia kvalita obrazu televízora LG OLED pri hraní hier

Televízor LG OLED ako prvý ponúka kompatibilitu s technológiou NVIDIA G-SYNC a preto je ideálnou voľbou aj pre hráčov. Vaše hry budú ostrejšie a plynulejšie, obraz nebude trhaný, oneskorený a nebude ani preblikávať.

Plynulejšie hranie vám zaistí víťazstvo

Vyššia rýchlosť snímok, VRR, ALLM a eARC s podporou HDMI 2.1 zaručí zobrazenie aj rýchleho obsahu vo vyššom rozlíšení a s plynulou, synchronizovanou grafikou. Hranie je teda o dosť prirodzenejšie.

Nezostávajte pozadu za svojimi súpermi

Vďaka nízkemu oneskoreniu na vstupe a rýchlej odozve 1 ms budete môcť nastaviť detaily na maximu bez toho, by bol obraz rozmazaný. Zásluhou veľmi rýchlych pohybov a reakcií bez oneskorenia sa budete môcť do hry naozaj ponoriť.


Veľký zápas si zaslúži veľkú pozornosť

Televízor 4K Ultra HD LG OLED65CX3LA je skvelým partnerom aj na sledovanie športových zápasov. Funkcia Športové upozornenie vás informuje pred zápasom, počas neho aj po ňom. Nemusíte sa báť, že prídete o dôležité momenty, aj keď sledujete niečo iné. Funkcia OLED Motion Pro sa postará o detailné vykreslenie obrazu. Eliminuje pohybovú neostrosť a vy perfektne uvidíte pohyb každého hráča. Ak chcete zažiť športový zážitok ako na štadióne, stačí pripojiť dva Bluetooth reproduktory a vďaka funkcii Bluetooth Surround tak vytvoríte efekt priestorového zvuku, ako by ste boli priamo v centre diania.



Elegentný luxusný vzhľad Smart OLED televízora LG OLED65CX

Dizajnový stojan Smart OLED televízora LG OLED65CX prirodzene splynie s okolím a dodá vášmu interiéru luxusnú atmosféru. Aj napriek svojej veľkosti 164 cm skvele zapadne do akéhokoľvek priestoru.



Ochrana vašich očí

LG OLED TV majú certifikovaný displej komfortný pre oči. LG OLED televízory vyžarujú iba 29 % modrého svetla, čo je o dosť menej, než stanovený štandard na pohodlie očí, ktorý bol stanovený na 50 %. Nemusíte sa teda obávať o zdravie vašich oči ani pri dlhom sledovaní obľúbeného seriálu.



  • Na vloženie karty na kódovaný príjem satelitného alebo káblového vysielania je potrebné použiť kompatibilný CA modul, ktorý sa zasunie do CI/CI+ slotu televízora.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka
65" (165,1 cm) Hotovo!
Spotreba v SDR režime
133 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v SDR režime
G Hotovo!
Spotreba v HDR režime
245 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v HDR režime
G Hotovo!

Energetický štítok 2021

Spotreba v SDR režime
133 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v SDR režime
G Hotovo!
Spotreba v HDR režime
245 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v HDR režime
G Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka
65" (165,1 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
4K Ultra HD Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
3840 × 2160 Mpx Hotovo!

Obrazovka

Obnovovacia frekvencia panelu
100 / 120 Hz Hotovo!
Technológia
OLED Hotovo!
Podporované HDR štandardy
HDR10 Hotovo!

Modelový rok

Modelový rok
2020 Hotovo!

Aplikácie | SMART funkcie

Aplikácie
YouTube, NETFLIX, HBO Max, Skylink Live TV, Apple TV Hotovo!
SMART funkcie
HbbTV, Inteligentný ovládač, Ovládanie hlasom, Webový prehliadač Hotovo!

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie
Prehrávanie z USB, Nahrávanie na USB, Svetelný senzor Hotovo!

Herné funkcie

Herné funkcie
Herný režim (GAME MODE), VRR (Variable Refresh Rate) Hotovo!

Pripojenie

Výstupy 2.0
USB, LAN, HDMI 2.1, Slúchadlový výstup, Digitálny optický/digitálny audio výstup, CI+ 1.4 Hotovo!
HDMI
4 × Hotovo!
USB
3 × Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
144,9 cm Hotovo!
Výška
86,2 cm Hotovo!
Hĺbka
25,1 cm Hotovo!
Výška bez podstavca
83 cm Hotovo!
Hĺbka bez podstavca
4,69 cm Hotovo!
Šírka podstavca/rozstup nožičiek
99,8 cm Hotovo!
Hmotnosť
32,6 kg Hotovo!
VESA prichytenie
300×200 Hotovo!

Farba

Farba
Strieborná Hotovo!

Obsah balenia

Ovládač v balení
Inteligentný Hotovo!

Farba

Farba
Strieborná Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den, mohu se zeptat zda televize podporuje 120Hz ? Z dokumentace na strankach LG jde videt, ze to maji v popiskach napsane. Dekuji

Mozem vediet preco ste zdvyhli cenu z 1799€ na 2099€ ... Bezdovodne o 300€ len aby ste po vianociach a novom roku mohli dat super mega akciu za 1799. Vazne som uvazoval ze ju od vas kupim ale toto ma presvedcilo o vasich stupidnych praktikach. Inde v pohode kupim za 1800€. Cela alza ste HNOJ!!!

jakékoliv filmy z HDD co mají originální stopu v angličtině tak televize NEUMÍ přehrát jakto? český dabing to normálně bere ale ten já nechci.

Dobry den. Da se sundat tento staticky podstavec, ktery tv ma?

Dobry den, je pro tuto TV vhodny drzak na zed STELL SHO 2051 SLIM? Dekuji.

dá se stahnout aplikace od T-mobile pro internet TV

Dobrý deň. Ako je na tom tento televízor čo sa týka antireflexnej ochrany? Nemám rád keď je televízor ako zrkadlo. Alebo ak sa to dá tak zovšeobecniť, je na tom lepšie OLED alebo QLED ak sa bavíme len o antireflexnej vrstve? Ďakujem za odpoveď

Televize má neuvěřitelně pomalé EPG, programy se automaticky nenačítají, musí se proklikat jednotlivě, aby se načetly a trvá to navíc dlouho. Existuje nějaký způsob, aby se EPG načetl automaticky pro všechny programy a zobrazil je naráz? I deset let starý Panasonic to umí, zatímco LG OLED v této cenové hladině má EPG takřka nepoužitelný.

Jaký modul použít pro připojení satelitní televize SkyLink?

Dobry den, v TV bohuzel nejde nastavit 4K a 120Hz na konzoli Xbox One X. Konzola podporuje HDMI 2.1. V menu konzoli ukazuje se informace zda TV nepodporuje 120Hz pro rozliseni 4K a podle manualu ano. Je mozne to nejak nastavit ? Dekuji

123
Diskusia a poradňa k 65" LG OLED65CX
Príslušenstvo pre 65" LG OLED65CX Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 65" LG OLED65CX. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 65" LG OLED65CX3LA. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 65" LG OLED65CX3LA. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 65" LG OLED65CX3LA.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií