Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Vyhraj lístky na EURO 2024

65" LG OLED65WX

Zobraziť katalóg
65" LG OLED65WX
5 1 hodnotení
Televízor SMART OLED, 164cm, 4K Ultra HD, 100 / 120Hz, HDR10, HLG, Dolby Vision, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 4× HDMI, 3× USB, USB nahrávanie, LAN, WiFi, Bluetooth, DLNA, HbbTV 2.0, herný režim, hlasové ovládanie, Apple TV, O2 TV, Netflix, HBO GO, Voyo, Google Assistant, Amazon Alexa, Apple Airplay 2, webOS, repro 60W, Dolby Atmos, trieda energetickej účinnosti G
Kód:  WK607v5k Produktové číslo:  OLED65WX9LA Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

65" LG OLED65WX


Na sledovanie športu aj filmov alebo seriálov môžete staviť na televízor 65" LG OLED65WX s bezchybným obrazom a mnohými inteligentnými funkciami. Plnohodnotná uhlopriečka 65 " dohromady s rozlíšením 4K Ultra HD plne vystačí každému, kto zháňa TV do rozmerných obývacích izieb. Dokonalé rozlíšenie 4K TV ponúka štvornásobok detailov oproti štandardnému Full HD. Použitá technológia OLED vďaka extrémne žiarivým zobrazovacím bunkám sľubuje maximálny pozorovací uhol až k okrajom samotnej obrazovky. Jej veľkou výhodou je ale v prvom rade perfektné vykreslenie čiernej farby, teda ten najlepší možný kontrast. Smart TV prináša úplne intuitívne prepojenie s vaším smartfónom a možnosť inštalácie radu aplikácií.

Hlavné rysy televízora 65" LG OLED65WX

  • Televízor LG má obrazovku s uhlopriečkou 65"
  • S vysokým 4K rozlíšením si vychutnáte filmy, seriály aj šport v najvyššej kvalite
  • OLED technológia ako jediná na svete zaistí dokonalú čiernu
  • Dynamický rozsah HDR je prísľubom pre nadpriemerne dynamický a prirodzený zážitok
  • Typ tunera DVB-T2 - HEVC je štandardom, na ktorý plošne prechádzajú všetky pozemné vysielania
  • Budete môcť využiť asistentov Amazon Alexa a Google Assistant
  • Televízor LG ponúka univerzálne využitie podľa vzoru HbbTV 2.0, to je kombinácia širokopásmového internetu a televízneho vysielania
  • Obnovovacia frekvencia 100 / 120 Hz sľubujúca nádherne plynulý obraz, čo oceníte najmä pri sledovaní športu
  • Červené tlačidlo HbbTV na diaľkovom ovládači umožňuje prehliadanie napríklad aj programu televíznych staníc, spätné prehrávanie, spravodajstvo a informácie o počasí
  • Schopnosť ovládania hlasom vyradzuje nutnosť neustále siahať po ovládači
  • Game Mode eliminuje oneskorené vykreslenie obrazu pri hre, čiže máte nepretržitý dozor nad celou hrou
  • Vstavaná WiFi v TV umožňuje pripojenie na internet
  • Možnosť nahrávania obsahu na vašu flashku na zaznamenanie ľubovoľného filmu aj seriálu a samozrejme aj následného prehrávania
  • Prenosový protokol DLNA prenášajúci pomocou siete súbory do televízora na ich ľahké zobrazenie a prehranie

Výnimočne kvalitný obraz televízora LG

Nároční diváci chcú vyťažiť z kvality filmov maximum. TV 65" LG OLED65WX s výnimočným rozlíšením prinesie skutočne výnimočné zážitky. Pomenovanie 4K znamená zariadenie so štvornásobným počtom takzvaných obrazových bodov, než mávajú klasické Full HD typy. Obraz televízora LG teda dáva dokopy 3 840 × 2 160 bodov, a kvôli tomu dosahuje veľmi dobrú úroveň detailov. Ani pri veľkom priblížení k obrazovke netrpí stratou kvality a zostáva perfektne ostrý. Slušnú jemnosť obrazu si vychutnáte nielen pri seriáloch či športe, ale predovšetkým pri filmoch z Blu-ray prehrávačov. Aj staršie filmy či seriály, ktoré samy o sebe majú nízke rozlíšenie, vie spracovať dopočítaním a ich obraz sa trochu vylepší. Vedľajším efektom vysokého rozlíšenia býva aj rýchly chod smart funkcií a aplikácií, hardvér týchto TV je totiž silnejší.

Dokonalý kontrast televízora s OLED technológiou

K maximálnej kvalite obrazu dopomáha technológia OLED, v rámci ktorej dokáže každý jeden bod obrazu zmeniť farbu. Výsledkom je najlepší zobraziteľný kontrast a hlavne možnosť bod vypnúť a tým dosiahnuť najčernejšiu čiernu, zatiaľ čo pri iných technológiách nahrádza túto farbu tmavá sivá. Tieto OLED televízory sú známe aj vysokou sýtosťou farieb. V žiadnom prípade nesmie chýbať vysoký dynamický rozsah označovaný ako HDR. Ten stráži prirodzený kontrast a jas, zamedzí napríklad účinkom protisvetla a dojem zo scény je reálnejší. Pekná obnovovacia frekvencia televízora LG 100 / 120 Hz dokazuje, že veľmi rýchlo prekresľuje obrazové body a je dobrá pri akčných alebo športových scénach, ktoré zobrazí patrične plynulé. Podporuje technológiu HDR10, Dolby Vision a HLG. HDR10 zaisťuje pre celý obraz farby, ktoré sú bližšie tomu, ako ich vidí ľudské oko. Dolby Vision používa dynamické metadáta na vylepšenie farieb a kontrastu. Vo výsledku ukazuje obraz s HLG technológiou jas vernejšie a oživuje tak jednotlivé scény.

Tuner pre DVB-T2 a ďalšie funkcie TV 65" LG OLED65WX

Ak využívate klasickú anténu, môžete hodiť za hlavu jakékoľvek obavy. Štandard vysielania DVB-T2 tento TV zvláda, žiadne ďalšie komplikácie pre vás nenastanú. Keďže obsahuje DVB-S2 tuner, možno prijímať satelitný signál obľúbený vďaka vysokému pokrytiu a veľkému výberu programov. Ak ste príjemcami káblového typu, tak možno zapojiť 65" LG OLED65WX pomocou DVB-C tunera. Rad inteligentných funkcií potrebuje internet, kvôli ktorému je vybavený klasickým konektorom. Ak už ste dali káblom zbohom, máte možnosť pripojiť ho k internetu cez WiFi. Rovnako ako na počítači, tablete alebo telefóne, aj tu nájdete nielen pestré originálne aplikácie, ale aj úplne klasický webový prehliadač. Na ľahké spojenie s reproduktormi, klávesnicou a podobnou elektronikou nie je problém využiť Bluetooth. Pomerne bežnou, ale veľmi obľúbenou funkciou TV LG je pripojenie flash diskov a externých diskov vďaka USB portu. Tento model k tomu dokáže na disk nahrávať. Podporovanými zvukovými formátmi sú Dolby Atmos.

Ďalšie smart funkcie a aplikácie v televízore LG

Televízor LG vám tiež okrem iného ponúkne aplikácie a sociálne siete ako je O2 TV, YouTube, NETFLIX, HBO GO, Skylink Live TV, Voyo a Apple TV. K dispozícii je tiež podpora inteligentných asistentov Amazon Alexa a Google Assistant. Pomocou AirPlay 2 premietnete obsah z Apple zariadení, či už sú to fotky z galérie, alebo streamované video.

  • Na vloženie karty na kódovaný príjem satelitného alebo káblového vysielania je potrebné použiť kompatibilný CA modul, ktorý sa zasunie do CI/CI+ slotu televízora.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka
65" (165,1 cm) Hotovo!
Spotreba v SDR režime
145 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v SDR režime
G Hotovo!
Spotreba v HDR režime
269 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v HDR režime
G Hotovo!

Energetický štítok 2021

Spotreba v SDR režime
145 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v SDR režime
G Hotovo!
Spotreba v HDR režime
269 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v HDR režime
G Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka
65" (165,1 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
4K Ultra HD Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
3840 × 2160 Mpx Hotovo!

Obrazovka

Obnovovacia frekvencia panelu
100 / 120 Hz Hotovo!
Technológia
OLED Hotovo!

Modelový rok

Modelový rok
2020 Hotovo!

Aplikácie | SMART funkcie

Aplikácie
O2 TV, YouTube, NETFLIX, HBO Max, Voyo, Skylink Live TV, Apple TV Hotovo!
SMART funkcie
HbbTV, Inteligentný ovládač, Ovládanie gestami, Ovládanie hlasom, Webový prehliadač Hotovo!
Kompatibilita s hlasovým asistentom
Google Assistant, Amazon Alexa Hotovo!

Herné funkcie

Herné funkcie
Herný režim (GAME MODE), VRR (Variable Refresh Rate) Hotovo!

Pripojenie

Výstupy 2.0
USB, LAN, HDMI 2.1, Slúchadlový výstup, Digitálny optický/digitálny audio výstup, CI+ 1.4 Hotovo!
HDMI
4 × Hotovo!
USB
3 × Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
144,6 cm Hotovo!
Výška
82,3 cm Hotovo!
Hĺbka
19,8 cm Hotovo!
Výška bez podstavca
7,8 cm Hotovo!
Hĺbka bez podstavca
3,9 cm Hotovo!
Hmotnosť
19,1 kg Hotovo!

Farba

Farba
Sivá Hotovo!

Obsah balenia

Ovládač v balení
Inteligentný Hotovo!

Farba

Farba
Sivá Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

prosím jaký je rozměr balení?

Dobry den, aka je vaha obrazovky a aka je vaha soundbaru? Dakujem.

Má televize napájení(220V) na panelu nebo přes soundbar?

...50 Hz za 130 000, to je hodně špatné, 120 Hz by bylo v pohodě...

Diskusia a poradňa k 65" LG OLED65WX
Príslušenstvo pre 65" LG OLED65WX Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 65" LG OLED65WX. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 65" LG OLED65WX9LA. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 65" LG OLED65WX9LA. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 65" LG OLED65WX9LA.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií