PET AlzaBoxy Q1

65" OMEN X Emperium so soundbarom

Zobraziť katalóg
65" OMEN X Emperium so soundbarom
LCD monitor 4K Ultra HD 3840 × 2160, displej MVA, 16:9, odozva 14ms, obnovovacia frekvencia 144Hz, G-Sync, jas 750cd/m2, kontrast 4000:1, HDMI 2.0, VGA, LAN, slúchadlový výstup, repro, VESA (4WY70AA)
Kód:  HPBM2019c Produktové číslo:  4WY70AA#ABB Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

65" OMEN X Emperium so soundbarom

Displej s kolosálnou uhlopriečkou 65" bol navrhnutý pre najnáročnejších hráčov. Monitor HP OMEN X 65 poskytuje kvalitu obrazu 4K Ultra HD, podporuje HDR10, má režim s veľmi nízkou latenciou, variabilnú obnovovaciu frekvenciu až 120 Hz a špičkovú svietivosť 1 000 nitov. NVIDIA G-SYNC eliminuje trhanie obrazovky a minimalizuje vstupné oneskorenie vďaka synchronizácii obnovovacej frekvencie displeja s vykresľovaním grafickej karty, takže je obraz okamžite vykreslený. Podporuje tiež hernú konzolu NVIDIA SHIELD, aby ste mohli hrať z viacerých platforiem.


Kľúčové vlastnosti monitora HP OMEN X 65 – BFGD (Big Format Gaming Display)

  • Gigantická 65" uhlopriečka (165 cm)
  • Jemné rozlíšenie 4K Ultra HD (3 840 × 2 160 px)
  • Až 120 Hz obnovovacia frekvencia
  • HDR10 s jasom až 1 000 nitov
  • Synchronizácia NVIDIA G-SYNC
  • Podpora NVIDIA SHIELD
  • Súčasťou je aj soundbar s výkonom 120 W

Fantastický obraz

Displej monitora OMEN X Emperium disponuje technológiou DisplayHDR 1000 s certifikáciou VESA a 384 zónami s plným priamym podsvietením. Tieto vychytané technológie prepožičiavajú obsahu autentickú kvalitu a prekrásne farby, ktoré vás úplne ohromia. S veľkou uhlopriečkou 165 cm budete naozaj v centre diania.

Strhujúce audio

Soundbar dodávaný k monitoru OMEN X Emperium disponuje kvalitným reproduktorom a tromi stereofónnymi zosilňovačmi s výkonom 120 W. Tie vám dodajú nielen skvelú hlasitosť, ale úplne vás dokážu vtiahnuť do deja. Môžete si byť istí, že budete počuť každý krok a každé šuchnutie.


VESA DisplayHDRTM 1000

Displej s maximálnym jasom 1 000 nitov má vysoko kontrastný obraz a naozaj úchvatné farby. Monitor disponuje certifikáciami najvyššej úrovne, ktoré sú momentálne pre HDR displeje dostupné.

Priame podsvietenie

Podsvietenie 384 zón s možnosťou miestneho stlmenia umožní ešte lepšie zobraziť vizuálny kontrast tmavšej čiernej a svetlejšej bielej v rôznych častiach obrazovky.

Quantum dot

Technológia Quantum dot je zložená z biliónov kvantových bodiek bez stôp kadmia, ktoré vám doprajú neuveriteľne bohaté a realistické podanie farieb. Ďalším benefitom je nižšia spotreba energie v porovnaní s inými displejmi.


Skvelá odozva pre plynulé hranie

Displej monitora OMEN X Emperium 65 vám dá presne to, čo od herného monitora očakávate, a ešte niečo navyše! Obraz je neskutočne plynulý a bez trhania vďaka obnovovacej frekvencii na úrovni 120 Hz. Displej sa pýši ultranízkou latenciou pre čo najväčšiu minimalizáciu zdržania a takým hardvérom, ktorý hravo zvládne aj tie najnáročnejšie hry.

Centrum zábavy

Monitor OMEN X Emperium má v sebe zabudovanú streamovaciu technológiu NVIDIA SHIELD, vďaka ktorej získate prístup k množstvu aplikácií, ako Netflix alebo Hulu v 4K HDR rozlíšení. Užívať si samozrejme môžete aj hry uložené na cloude alebo v počítači. S OMEN X Emperium zábava len tak nekončí.


95 % DCI P3

S monitorom NVIDIA G-Sync HDR si budete môcť vychutnať neskutočne široké spektrum realistických farieb, a to najmä vďaka farebnej škále DCI-P3, ktorá sa využíva aj v digitálnych kinách.

NVIDIA G-Sync HDR

Technológia NVIDIA G-Sync HDR slúži na synchronizáciu obnovovacej frekvencie pomocou grafického procesora NVIDIA. Vďaka tomu si budete môcť užiť plynulé hranie bez zasekávania obrazu a v prvotriednej HDR kvalite.



Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka
65" (165,1 cm) Hotovo!
Typ rozlíšenia
4K Hotovo!
Rozlíšenie
3840 × 2160 Hotovo!
Konštrukcia
Rovná Hotovo!
Typ panela
VA Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka
65" (165,1 cm) Hotovo!
Typ rozlíšenia
4K Hotovo!
Rozlíšenie
3840 × 2160 Hotovo!

Konštrukcia

Konštrukcia
Rovná Hotovo!

Technológie panela a obrazovky

Typ panela
VA Hotovo!
Obnovovacia frekvencia
144 Hz Hotovo!
Odozva
14 ms Hotovo!
Maximálny jas
750 cd/m2 Hotovo!
Natívny kontrast
4000:1 Hotovo!
Povrch displeja
Matný Hotovo!
Technológie
G-Sync Hotovo!

Pomer strán

Pomer strán
16:9 Hotovo!

Pripojenie

Grafické rozhranie
HDMI, VGA Hotovo!
Štandardy grafického rozhrania
HDMI 2.0 Hotovo!
Dátové rozhranie
RJ-45 (LAN) Hotovo!
Audio rozhranie
Výstup na slúchadlá Hotovo!

Vlastnosti a funkcie

Výbava
Reproduktory Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
144,8 cm Hotovo!
Výška
93,42 cm Hotovo!
Hĺbka
34,04 cm Hotovo!
Hmotnosť
32,4 kg Hotovo!
VESA prichytenie
400×400 Hotovo!

Balenie

Káble v balení
HDMI, DisplayPort Hotovo!
Viac parametrov

Spoločnosť Hewlett-Packard bola založená v neľahkej dobe Veľkej hospodárskej krízy. Zakladateľmi bola dvojica priateľov, ktorých meno spoločnosť dodnes hrdo nesie. Svoje podnikanie započali v nenápadnej garáži neďaleko mesta Palo Alto. Tá je dnes štátnou pamiatkou Kalifornie. Úspech HP nespočíval v kopírovaní už existujúceho, ale v schopnosti a odvahe prísť s niečím novým.

Prvým komerčným triumfom bol audiooscilátor, ktorý svojou kvalitou prekonal všetku konkurenciu a navyše sa predával za štvrtinovú cenu. Legendou svojho oboru sa HP stal roku 1968 zásluhou prvého hromadne vyrábaného stolného počítača – stolného kalkulátora. V súčasnosti spoločnosť vyrába predovšetkým produkty spojené s výpočtovou technikou – počítačmi a notebookmi počnúc, tlačiarňami, skenermi, digitálnymi fotoaparátmi, servermi a v neposlednom rade kalkulátormi, ktoré jej priniesli dodnes nevyhasnutú slávu, končiac.

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

pokiaľ viem tak panel nieje TN ale VA

Diskusia a poradňa k 65" OMEN X Emperium so soundbarom
Príslušenstvo pre 65" OMEN X Emperium so soundbarom Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 65" OMEN X Emperium se soundbarem. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 65 "OMEN X Emperium mit Soundbar. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 65 "OMEN X Emperium mit Soundbar. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 65" OMEN X Emperium soundbar-ral.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií