Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AD homeoffice AD homeoffice

65" Philips 65OLED934

Zobraziť katalóg
65" Philips 65OLED934
Televízor ANDROID SMART OLED, 164cm, 4K Ultra HD, PPI 5000 (100Hz), HDR10+, HLG, Dolby Vision, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 4× HDMI, 2× USB, USB nahrávanie, LAN, WiFi, Bluetooth, DLNA, HbbTV 2.0, herný režim, hlasové ovládanie, Ambilight, Netflix, HBO GO, Voyo, Google Assistant, Amazon Alexa, VESA 300×300 mm, Dolby Atmos, trieda energetickej účinnosti B
Kód:  WC390v3a Produktové číslo:  65OLED934/12 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

65" Philips 65OLED934


Pre najlepší pôžitok zo športových prenosov alebo filmov je vhodné zaobstarať televízor 65" Philips 65OLED934 s bohatou výbavou, perfektným obrazom a smart funkciami. Slušná uhlopriečka 65 " v kombinácii s rozlíšením 4K Ultra HD sa bude hodiť do rozmerných miestností. Dokonalé rozlíšenie 4K TV ponúka štvornásobok detailov oproti štandardnému Full HD. Technológia Android TV prináša bezchybnú komunikáciu s vaším smartfónom. Použitá technológia OLED vďaka extrémne žiarivým zobrazovacím bunkám sa zaručuje za maximálny pozorovací uhol až po okraje samotnej plochy televízora. Jej výraznou prednosťou je najmä najčernejšie zobrazenie čiernej, teda nadpriemerný kontrast. Smart TV prináša možnosť obohatiť rozhranie televízora radom šikovných aplikácií.

Zaujímavé výhody TV 65" Philips 65OLED934

  • Televízor Philips má uhlopriečku 65"
  • Vo vysokom 4K rozlíšení si užijete všetky detaily
  • Najčernejšia farba čiernych bodov s OLED technológiou
  • Typ tunera DVB-T2 - HEVC je štandardom, bez ktorého čoskoro nebude možné ladiť pozemné televízne vysielanie
  • Dovoľuje využívať asistentov Amazon Alexa a Google Assistant
  • Televízor Philips je univerzálny podľa vzoru HbbTV 2.0, to je kombinácia televízneho vysielania a širokopásmového internetu
  • Obnovovacia frekvencia 100 Hz sľubuje plnohodnotný, plynulý obraz, čoho si všimnete predovšetkým pri sledovaní športu
  • Funkcia Ambilight na zadné svietenie, vďaka ktorému je váš vizuálny zážitok ešte podmanivejší
  • Tzv. červené tlačidlo vám umožní prehliadanie napríklad programov TV staníc, archívu videí, počasie alebo hranie zábavných aplikácií
  • Schopnosť ovládania hlasom vyradzuje nutnosť zastaralého tlačidlového ovládania
  • Game Mode znižuje odozvu na minimum pri hraní, vďaka čomu ani na chvíľku nestratíte kontrolu nad hrou
  • Predpripravená WiFi technológia v TV na pripojenie na internet
  • Funkcionalita nahrávania obsahu na vašu flashku na nahrávanie filmov aj seriálov a následného prehrávania
  • Štandard prichytenia VESA s vopred pripravenými závitmi v rozpätí 300×300 mm na montáž na stojan
  • Multimediálny protokol DLNA umožňujúci prehrávať na televízore médiá aj s externými titulkami

Výnimočne kvalitný obraz TV Philips

Nároční diváci chcú vyťažiť z kvality filmov maximum. televízora 65" Philips 65OLED934 s výnimočným rozlíšením uchváti všetkým, čo dokáže. Pomenovanie 4K znamená zariadenie so štvornásobkom zobrazovacích bodov, než má bežný Full HD typ. Obraz televízora Philips sa teda skladá z 3 840 × 2 160 bodov, a kvôli tomu dosahuje jednu z najlepších úrovní detailov. Ani pri pohľade z pár desiatok centimetrov sa nijak nemení jeho kvalita, za každých okolností zostáva ostrý. Jemnosť obrazu dnes zúročíte ako pri bežnom obsahu, tak pri filmoch z veľkokapacitných Blu-ray diskov. Aj bežné a staršie filmy alebo seriály, ktoré samy o sebe majú nízke rozlíšenie, zvládne preniesť do vyššieho a ich obraz viac vynikne. Užitočným efektom vysokého rozlíšenia býva spravidla aj svižnejší chod rôznych funkcií a aplikácií, podobné televízory mávajú veľmi silný hardvér.

OLED technológia TV na dokonalý kontrast

K nadpriemernej kvalite obrazu pomáha technológia OLED, v rámci ktorej vie každý z bodov tvoriacich obraz zmeniť svoju farbu. Výsledkom je potom neprekonateľný kontrast a predovšetkým možnosť body povypínať a dosiahnuť tak naozaj čiernu farbu, zatiaľ čo si iné technológie musia pomáhať zobrazením tmavo sivej. Tieto OLED televízory bodujú tiež veľkou živosťou farieb. Pekná obnovovacia frekvencia TV Philips 100 Hz ukazuje, akou rýchlosťou mení obrazové body a hodí sa pri akčných či športových scénach, ktoré budú vždy plynulé. Podporuje technológiu HDR10+, Dolby Vision a HLG. HDR10+ je unikátna technológia, s ktorou sú jas aj farby všetkých scén optimálne upravované. Dolby Vision spracováva dynamické metadáta na dokonalejšiu úpravu farieb a kontrastu. Vo výsledku má obraz s HLG technológiou lepší jas a oživí tak každú scénu.

Tuner pre DVB-T2 a ďalšie funkcie TV 65" Philips 65OLED934

Pokiaľ využívate klasickú anténu, tú najdôležitejšiu starosť môžete pustiť z hlavy. Nový tuzemský štandard pozemného vysielania DVB-T2 tento TV zvláda, žiadne ďalšie komplikácie pre vás nenastanú. Vďaka integrovanému DVB-S2 tuneru môžete prijímať signál zo satelitu obľúbený kvôli pokrytiu a pestrému výberu kanálov. Ak dávate prednosť káblovému typu, potom je možné pripojiť 65" Philips 65OLED934 pomocou tunera s označením DVB-C. Rad inteligentných funkcií potrebuje internet, ktorý pripojíte klasickým káblom. Ak už ste dali káblom zbohom, môžete sa spoľahnúť na pripojenie prostredníctvom WiFi. Tak ako pri počítači, aj tu nájdete popri originálnych aplikáciách prehliadač na klasické prehliadanie internetu. Na spárovanie s ďalšou elektronikou je pripravený Bluetooth. Pre mnohých nevyhnutnou funkciou TV Philips je prehrávanie obsahu z flash diskov či externých diskov cez USB port. V prípade tohto modelu môžete obsah na disky aj nahrávať. Podporené sú zvukové formáty Dolby Atmos.

Ďalšie smart funkcie a aplikácie v televízore Philips

TV Philips vám tiež okrem iného ponúkne aplikácie a sociálne siete ako je YouTube, NETFLIX, HBO GO a Voyo. Je na ňom možné využívanie asistentov Amazon Alexa a Google Assistant.

  • Na vloženie karty na kódovaný príjem satelitného alebo káblového vysielania je potrebné použiť kompatibilný CA modul, ktorý sa zasunie do CI/CI+ slotu televízora.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka
65" (165,1 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
4K Ultra HD Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
3840 × 2160 Mpx Hotovo!
Obnovovacia frekvencia panelu
100 / 120 Hz Hotovo!
Technológia
OLED Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka
65" (165,1 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
4K Ultra HD Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
3840 × 2160 Mpx Hotovo!

Obrazovka

Obnovovacia frekvencia panelu
100 / 120 Hz Hotovo!
Technológia
OLED Hotovo!

Modelový rok

Modelový rok
2019 Hotovo!

Aplikácie | SMART funkcie

Aplikácie
YouTube, NETFLIX, HBO Max, Voyo Hotovo!
SMART funkcie
HbbTV, Inteligentný ovládač, Ovládanie hlasom, Webový prehliadač Hotovo!
Kompatibilita s hlasovým asistentom
Google Assistant, Amazon Alexa Hotovo!

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie
Ambilight, Prehrávanie z USB, Nahrávanie na USB, Základný hotelový režim, Svetelný senzor Hotovo!

Herné funkcie

Herné funkcie
Herný režim (GAME MODE) Hotovo!

Pripojenie

Bezdrôtové pripojenie
WiFi, Bluetooth, DLNA Hotovo!
Výstupy 2.0
USB, LAN, HDMI 2.0, Slúchadlový výstup, Digitálny optický/digitálny audio výstup, Kompozitný, Komponentný Hotovo!
HDMI
4 × Hotovo!
USB
2 × Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
144,87 cm Hotovo!
Výška
89,52 cm Hotovo!
Hĺbka
25,22 cm Hotovo!
Výška bez podstavca
82,97 cm Hotovo!
Hĺbka bez podstavca
5,23 cm Hotovo!
Hmotnosť
27,9 kg Hotovo!
VESA prichytenie
300×300 Hotovo!

Farba

Farba
Strieborná Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Zdravim, je prosim mozne sa na soundbar pripojit napriklad cez BT pomocou mobilu a prehravat tak hudbu? dakujem :)

1. Je pri montáži na stenu znížená kvalita Ambilight? 2. Umožňuje twin tuner súčasné sledovanie (PIP) 2 rôznych satelitných programov alebo ich súčasný záznam a sledovanie? 3. Je možné program nahrať na NAS resp. externý USB HDD? A následne prehrať?

Diskusia a poradňa k 65" Philips 65OLED934
Príslušenstvo pre 65" Philips 65OLED934 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 65" Philips 65OLED934. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 65" Philips 65OLED934.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií