AP+ nový vizuál AlzaBoxy Q1

65" Samsung QE65LS03 Frame

Zobraziť katalóg
65" Samsung QE65LS03 Frame
5 2 hodnotení
Televízor SMART QLED, 165cm mm, 4K Ultra HD, PQI 3000 (100Hz), Direct LED, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 4× HDMI, 3× USB, CI+, USB nahrávanie, LAN, WiFi, Bluetooth, DLNA, HbbTV 2.0, herný režim, Netflix, HBO GO, Steam Link, párovanie s mobilným zariadením, Tizen OS, VESA 400×400 mm, repro 40W, trieda energetickej účinnosti A
Kód:  WR181r8 Produktové číslo:  QE65LS03RAUXXH Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

65" Samsung QE65LS03 Frame



Obklopte sa krásou umenia

Poklady svetových galérií u vás doma

Povzneste štýl svojej obývačky kúskom umenia. Vyskúšajte si službu Samsung Art Store na televízore Samsung QE65LS03 Frame na mesiac zadarmo a získajte neobmedzený prístup k umeleckým zbierkam obsahujúcim tisíce malieb, kresieb a fotografií - od svetoznámej klasiky až po súčasné moderné umenie.

Ste art-pozitívny?

Máte radi abstraktnú maľbu, impresionizmus alebo moderné fotografie? Z obrovskej databázy Samsung Art Store si vyberie každý milovník umenia a krásnych vecí. Objavujte umenie pomocou prehľadne rozdelených kategórii - umelecký smer, subjekt alebo dominujúcu farbu obrazu. Vďaka tomu vždy ľahko nájdete dielo, ktoré bude ladiť s vaším interiérom.

Staňte sa galeristom s televízorom Samsung QE65LS03 Frame

Podčiarknite štýl svojho domova s dizajnovým Frame TV. Je viac než „len“ moderný televízor so skvelým obrazom - akonáhle ho vypnete, premení sa na elegantný rám s nekonečným množstvom obrazov a fotografií. Spravujte svoju súkromnú zbierku diel vašich obľúbených tvorcov, stačí ich označiť ako obľúbené a budete ich mať všetky pohromade v jednej zložke. Navyše máte možnosť nastaviť čas, kedy má Frame TV pri vypnutí premietať vami vybrané obrazy.

Jedinečné vyhotovenie rámu televízora Samsung

Vyberte si farebné vyhotovenie rámu, ktoré sa perfektne zladí s interiérom vášho domova. Inštalácia alebo výmena rámu za nový je veľmi rýchla a jednoduchá vďaka praktickým magnetom, ktoré spoľahlivo priľnú k hranám televízie Samsung QE65LS03 Frame.

Ničím nerušený čistý dizajn

Samsung QE65LS03 Frame TV je vybavený sofistikovaným systémom svetelných a pohybových senzorov. Svetelný rozpozná mieru okolitého svetla a prispôsobí mu jas obrazovky pre prirodzene dokonalý obraz, zatiaľ čo vďaka tomu pohybovému bude televízor Frame premietať obrazy len vo vašej prítomnosti, a tým šetriť veľké množstvo energie. Vďaka riešeniu One Connect pripojíte k televízii všetky zariadenia pomocou One Connect Box, ktorý môžete umiestniť kamkoľvek vo vašej obývačke. K televízii Samsung QE65LS03 Frame je pripojený pomocou jedného takmer neviditeľného kábla One Invisible Connection. Vy si tak môžete vychutnať jedinečný pohľad na váš dizajnový televízor bez akýchkoľvek estetických škôd napáchaných nevzhľadnými káblami.

Televízor Samsung variabilný vo všetkých smeroch

Nechajte vyniknúť jedinečné umelecké diela v jednej zo siedmich voliteľných digitálnych paspart. Vybrať si môžete až z 10 farieb, ktoré môžete meniť podľa svojej nálady. Televízor Samsung QE65LS03 Frame ponúka niekoľko štýlových možností umiestnenia v priestore. Môžete ho postaviť na jeden z dizajnových TV stojanov alebo ho zavesiť na stenu pomocou systému No Gap Wall-Mount. Či už si vyberiete ktorýkoľvek, užijete si perfektný obraz z každého uhla s variabilným nakláňaním obrazovky - do strán, dole a hore.

Televízor QLED je paletou s miliardou farieb

Užite si výnimočný obraz televízora Samsung QE65LS03 Frame s technológiou Quantum Dot. Ponorte sa do neuveriteľne živých farieb pri svetlých aj tmavých scénach vďaka 100 % objemu farieb. Pozrite sa na svoj obľúbený film očami samotných tvorcov, technológia HDR 10+ pred vami otvorí dvere vedúce k dosiaľ nevídaným zážitkom v tých najjemnejších detailoch. Frame TV sa stane štýlovým doplnkom vášho domova. Kedykoľvek by vás jeho vzhľad snáď omrzel, stačí si vybrať z ďalších farebných vyhotovení rámu, ktorý ľahko v priebehu chvíle vymeníte.

AirPlay 2, Alexa aj Google Assistant televízora Samsung QE65LS03 Frame

Nechajte ovládač ležať tam, kde je. Ovládajte svoj Frame TV len pomocou svojho hlasu s asistentom Bixby alebo jedným z podporovaných ekosystémov. Streamujte a zdieľajte obsah zo svojich zariadení Apple na televíziu, vďaka podpore AirPlay 2. Nezabudli sme ani na Amazon Alex a Google Assistant. Vďaka tomu môžete prepínať programy, ovládať hlasitosť, zapnúť alebo vypnúť TV a oveľa viac s komfortom, ktorý si zaslúžite.

Všetko na dosah - ľahko a rýchlo

Zbavte sa zbytočného množstva ovládačov s jednoduchým a elegantným riešením v podobe One Remote Control a vášho smartfónu. Upravte nastavenie alebo zmeňte premietaný umelecký kúsok ľahko a rýchlo na svojom telefóne. Rovnako rýchlo a jednoducho sa dostanete aj k svojim rozpozeraným seriálom na Netflix alebo Amazon Prime Video - na ovládači prene nájdete špeciálne tlačidlá, ktoré vás prenesú hneď od jednej zo streamovacích aplikácií.


  • Na vloženie karty na kódovaný príjem satelitného alebo káblového vysielania je potrebné použiť kompatibilný CA modul, ktorý sa zasunie do CI/CI+ slotu televízora.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka
65" (165,1 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
4K Ultra HD Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
3840 × 2160 Mpx Hotovo!
Obnovovacia frekvencia panelu
100 / 120 Hz Hotovo!
Technológia
QLED Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka
65" (165,1 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
4K Ultra HD Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
3840 × 2160 Mpx Hotovo!

Obrazovka

Obnovovacia frekvencia panelu
100 / 120 Hz Hotovo!
Technológia
QLED Hotovo!
Podsvietenie
Direct LED Hotovo!

Modelový rok

Modelový rok
2019 Hotovo!

Aplikácie | SMART funkcie

Aplikácie
YouTube, NETFLIX, HBO Max, Steam Link, Facebook Hotovo!
SMART funkcie
HbbTV, Inteligentný ovládač, Webový prehliadač Hotovo!

Herné funkcie

Herné funkcie
Herný režim (GAME MODE) Hotovo!

Pripojenie

HDMI
4 × Hotovo!
USB
3 × Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
145,3 cm Hotovo!
Výška
87,5 cm Hotovo!
Hĺbka
29,4 cm Hotovo!
Výška bez podstavca
83 cm Hotovo!
Hĺbka bez podstavca
4,2 cm Hotovo!
Hmotnosť
39,3 kg Hotovo!
VESA prichytenie
400×400 Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov

Vytvoriť lepší svet. Neskromná vízia, ktorá poháňa Samsung už od jeho vzniku v roku 1938. Odvaha investovať do vývoja nových technológií je pre firmu príznačná, ako dokladá rad vizionárskych riešení. V súčasnosti je skupina Samsung najväčšou spoločnosťou v Južnej Kórei a 3. najväčší celosvetový konglomerát meraný podľa tržieb. Spotrebitelia si spájajú Samsung v prvom rade s kvalitnou spotrebnou elektronikou.

Všeobecne sú známe mobilné telefóny Galaxy, jedny z najlepších a zároveň najžiadanejších mobilných telefónov svojej triedy. Nemožno opomenúť ani špičkové televízory Samsung. Na tomto poli spoločnosť svojimi priehľadnými panelmi potvrdzuje odvahu vydávať sa po nevyšliapaných cestách. Pôsobnosť spoločnosti je však oveľa širšia. Je aktívna v strojnom a ťažkom priemysle, chemickom priemysle, v staviteľstve, maloobchode či finančných službách.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, lze objednat s jiným rámečkem, než béžový?

Dobry den, k tomuto typu TV 65” je moznost objednat stojan urceny na zem. Ktory presne typ je urceny k tomuto TV? O aky model stojana ide a je mozne ho objednat? Dakujem

Jak dlouhý je one connect kabel a je v něm už vše včetně elektřiny?

Dobrý den, mám The Frame a jako obraz na zdi je opravdu působivý :-) Neumí ale přehrát AVI soubory z DLNA ani z HDD přes USB. Je to vlastnost výrobku nebo lze vyřešit novějšími ovladači? Děkuji

Dobrý den, opravdu nemá tato TV duální tuner? Někde jsem se dočetl, že má. Děkuji.

Dobrý den, lze zde dokoupit 15m propojovací optický kabel? Nikde jsem ho v nabídce nenašel. Děkuji.

Dobrý deň. Je súčasťou balenia aj "No Gap" držiak na stenu?

Dobrý den, co znamená, že TV má ve výbavě O2-TV? Děkuji.

dobrý večer, můžete mi prosím zjistit, jestli je skutečně u tohoto modelu podsvícení edge /jak máte uvedeno ve specifikaci/ a ne direct /na stránkách samsung je uvedeno, že všechny QLED mají přímé podsvícení/. Děkuji

Dobrý den, jaký panel má tato TV? 50Hz nebo 100Hz panel? Děkuji

12
Diskusia a poradňa k 65" Samsung QE65LS03 Frame
Príslušenstvo pre 65" Samsung QE65LS03 Frame Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 65" Samsung The Frame QE65LS03. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 65" Samsung QE65LS03 Frame.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií