Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Samsung cashback

65" Samsung QE65Q67A

Zobraziť katalóg
65" Samsung QE65Q67A
5 3 hodnotení
Televízor SMART QLED, 165cm, 4K Ultra HD, PQI 3100 (50Hz), HDR10, HDR10+, HLG, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 3× HDMI, 2× USB, USB nahrávanie, LAN, WiFi, Bluetooth, DLNA, herný režim, hlasové ovládanie, Netflix, Disney+, HBO Max, Apple TV, Steam Link, Voyo, O2 TV, Apple Airplay 2, Tizen, repro 20W, Dolby Digital Plus, trieda energetickej účinnosti F
Kód:  WR178o4b Produktové číslo:  QE65Q67AAUXXH Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

65" Samsung QE65Q67A



So Smart TV Samsung QE65Q67A si vychutnáte filmy aj hry v skvelej obrazovej kvalite


Samsung 4K televízor QE65Q67A ponúka detailný obraz s obrovským kontrastom

Tráva na futbalovom štadióne, pleť hollywoodskej herečky aj kovové brnenie vo videohre budú mať reálny, žiarivý odtieň. Technológia Quantum Dot ponúka miliardu farebných odtieňov a 100 % farebný objem zaručuje, že na obrazovke Samsung 4K televízora QE65Q67A vyniknú pri vysokom aj nízkom jase.


Samsung Smart TV QE65Q67A s Dual LED podsvietením

Vychutnávajte si filmové trháky a ďalší multimediálny obsah na Samsung Smart TV QE65Q67A tak, ako zamýšľali samotní tvorcovia. Technológia zdokonaleného podsvietenia Dual LED prináša precíznu optimalizáciu farebného spektra, ktoré presne korešponduje s tým, čo na obrazovke Smart TV Samsung QE65Q67A práve sledujete.


Samsung 4K televízor QE65Q67A s 3D priestorovým zvukom

Samsung 4K televízor QE65Q67A si vás získa svojím 3D priestorovým zvukom, ktorý pozdvihne váš filmový zážitok úplne na inú úroveň. Využíva spodné reproduktory na simuláciu zvukov nad hlavou.


Mimoriadne farby, kontrast aj jas v podaní Quantum HDR na Smart TV Samsung QE65Q67A

Príliš tmavé, alebo naopak presvetlené scény? Quantum HDR na Smart TV Samsung QE65Q67A si s nimi hravo poradí. Dynamické mapovanie tónov HDR10+ vás ohromí svojimi hlbokými čiernymi, sýtejšími farbami a detailmi, ktoré by sa inak stratili v príliš svetlom, či tmavom obsahu. Na televízore Samsung QE65Q67A objavíte dokonale vyvážený kontrast a farby, ktoré sa približujú realite.



Samsung TV QE65Q67A prináša inteligentné zdokonalenie obrazu aj zvuku

Inteligentný 4K Upscaling prepočítava a zlepšuje aj menej kvalitné snímky na novú úroveň 4K. Výkonný Quantum Processor Lite 4K potom optimalizuje zvukovú stopu podľa vami sledovaného výberu pre skutočne podmanivé audiovizuálne zážitky.

O mohutnejší zvuk sa postará soundbar od Samsungu

Pri ozvučení miestnosti je vhodné, aby sa dokonale zladený zvuk vylial z viacerých zdrojov. Smart TV Samsung QE65Q67A preto ponúka dômyselnú technológiu Q-Symphony, ktorá vám po pripojení kompatibilného soundbaru umožní naďalej prehrávať zvuk aj zo samotného televízora. Výsledkom je mohutnejší zvuk a lepší priestorový efekt.

Špičkový zvuk vás obklopí

Záznam symfonického orchestra, akčný thriller, či športový prenos si s priestorovým audiom vychutnáte na úplne novej úrovni. Zvuk sledujúci pohyb (OTS Lite) presne korešponduje s dejom odohrávajúcim sa na obrazovke, vďaka čomu sa v okamihu stanete jeho súčasťou.

Televízor Samsung QE65Q67A má výškovo nastaviteľný stojan

Chcete pod televízor Samsung QE65Q67A umiestniť soundbar tak, aby kvalitné ozvučenie perfektne korešpondovalo so živým obrazom? Dodávaný praktický stojan vám umožní nastaviť si výšku podľa vlastnej vízie a vychutnať si kinematografický zážitok naplno.

Samsung Smart TV QE65Q67A ponúka tenké vyhotovenie

Samsung QE65Q67A vás očarí svojím útlym profilom AirSlim, ktorý má hrúbku iba 27 mm. Dodá tak vašej miestnosti nádych minimalizmu a perfektne splynie s interiérom, či už ho zavesíte na stenu alebo položíte na stolík.



Samsung TV QE65Q67A je ideálny pre plynulý a jasný obraz

O naozaj hladký obraz sa postará inteligentné dopĺňanie snímok proti zdroju obsahu.


Smart televízor Samsung QE65Q67A pre ultimátny gaming v 4K

Štedré pomery obrazu 21 : 9, či 32 : 9 zabezpečia širšie zorné pole a lepšie ponorenie sa do herného sveta. Game Bar vám potom poskytne rýchly prístup ku kontrole oneskorenia na vstupe, FPS, HDR, nastavenie bezdrôtových slúchadiel a viac.

QLED televízor Samsung QE65Q67A optimalizuje obrazovku

Rozdiel medzi výhrou a sklamaním závisí väčšinou od zlomku sekundy. Režim automatickej nízkej latencie (ALLM) optimalizuje obrazovku televízora Samsung QE65Q67A tak, aby ste mali k dispozícii viac ovládacích prvkov s minimálnym oneskorením na vstupe. Prežijete tak ešte pôsobivejší herný zážitok bez chvenia a rozostrenia pohybu.


Práca aj zábava v jednom

Čím väčšia obrazovka, tým lepší home office aj dištančná výučba. S QLED 4K TV Samsung QE65Q67A môžete úplne bezdrôtovo pripojiť svoj počítač, notebook aj telefón, a vychutnať si tak maximálne pohodlie či už vás čaká štúdium, alebo dôležitá schôdza.


Využite obrazovku televízora Samsung QE65Q67A na maximum

Pod názvom Multi View sa skrýva smart funkcia, ktorá vám umožní pripojiť k televízoru Samsung QE65Q67A telefón, rozdeliť obrazovku a sledovať obsah z viacerých zdrojov súčasne – napríklad hrať hru a popri nej sledovať videonávod. 4K panely môžete rozdeliť dokonca až na dva obrazy.



QLED televízor Samsung pripojíte jednoduchým dotykom

QLED televízor Samsung QE65Q67A môžete pohodlne ovládať pomocou dotyku. Zrkadlenie obsahu Tap View je ideálne na zrkadlenie filmov, či vašej obľúbenej hudby. Hneď ako kliknete mobilným telefónom na televízor, automaticky rozpozná kliknutie a prepne na režim zrkadlenia.

Inteligentná domácnosť – SmartThings

Pomocou SmartThings môžete ovládať viac zariadení od spoločnosti Samsung. Nechajte televízor Samsung QE65Q67A automaticky detegovať, pripojiť a intuitívne prezentovať všetky vaše zariadenia v okolí vášho Samsung TV. SmartThings podporuje mobilné/cam/IoT/Smart, ale aj staršie zariadenia. Akonáhle sú zariadenia pripojené, ich ovládanie je rovnako jednoduché ako použitie One Remote.

  • Na vloženie karty na kódovaný príjem satelitného alebo káblového vysielania je potrebné použiť kompatibilný CA modul, ktorý sa zasunie do CI/CI+ slotu televízora.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka
65" (165,1 cm) Hotovo!
Spotreba v SDR režime
102 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v SDR režime
F Hotovo!
Spotreba v HDR režime
170 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v HDR režime
G Hotovo!

Energetický štítok 2021

Spotreba v SDR režime
102 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v SDR režime
F Hotovo!
Spotreba v HDR režime
170 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v HDR režime
G Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka
65" (165,1 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
4K Ultra HD Hotovo!

Obrazovka

Obnovovacia frekvencia panelu
50 / 60 Hz Hotovo!
Technológia
QLED Hotovo!
Podsvietenie
Edge LED Hotovo!

Modelový rok

Modelový rok
2021 Hotovo!

Aplikácie | SMART funkcie

Aplikácie
O2 TV, YouTube, NETFLIX, HBO Max, Voyo, Disney+, Skylink Live TV, Apple TV, Steam Link, Facebook Hotovo!
SMART funkcie
HbbTV, Inteligentný ovládač, Ovládanie hlasom, Webový prehliadač Hotovo!

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie
Prehrávanie z USB, Nahrávanie na USB, Skylink Fast Scan, Základný hotelový režim Hotovo!

Herné funkcie

Herné funkcie
Herný režim (GAME MODE) Hotovo!

Pripojenie

Rozmery a hmotnosť

Šírka
145,09 cm Hotovo!
Výška
87,1 cm Hotovo!
Hĺbka
28,18 cm Hotovo!
Výška bez podstavca
83,2 cm Hotovo!
Hmotnosť
21,8 kg Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Obsah balenia

Ovládač v balení
Inteligentný Hotovo!
Viac parametrov

Vytvoriť lepší svet. Neskromná vízia, ktorá poháňa Samsung už od jeho vzniku v roku 1938. Odvaha investovať do vývoja nových technológií je pre firmu príznačná, ako dokladá rad vizionárskych riešení. V súčasnosti je skupina Samsung najväčšou spoločnosťou v Južnej Kórei a 3. najväčší celosvetový konglomerát meraný podľa tržieb. Spotrebitelia si spájajú Samsung v prvom rade s kvalitnou spotrebnou elektronikou.

Všeobecne sú známe mobilné telefóny Galaxy, jedny z najlepších a zároveň najžiadanejších mobilných telefónov svojej triedy. Nemožno opomenúť ani špičkové televízory Samsung. Na tomto poli spoločnosť svojimi priehľadnými panelmi potvrdzuje odvahu vydávať sa po nevyšliapaných cestách. Pôsobnosť spoločnosti je však oveľa širšia. Je aktívna v strojnom a ťažkom priemysle, chemickom priemysle, v staviteľstve, maloobchode či finančných službách.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

dobry den, chcel som sa spytat na moznost zapojenia TV Box (magio TV, Orange TV, O2...) niekde som sa docital, ze ak mam smart TV, tak nepotrebujem viac tento box mat fyzicky doma. Staci mi ethernetovy kabel, prip. nejaka sluzba naviac? Neviem si to nikde dohladat, preto sa pytam v tejto diskusii, alebo - aku sluzbu v ramci TV mam hladat, aby som vedel, ze moj smart TV "podporuje" tuto moznost, teda TV stanice bez fyzickej krabice TV Box? Dakujem za odpoved

Dobry den, chcem vas poprosit o radu s nastavanim obrazu. Volil som tento TV lebo som chcel konecne kvalitny obraz. Avsak s kvalitou obrazu nie som spokojny. Obraz je ako keby rozostreny, vobec nie detailny, cisty ako som ocakaval pri takejto TV. Dopojenie je cez HDMI kabel, operator TELEKOM-BOX (MOTOROLA), kablova-internetova televizia. Vopred dakujem.

Dobrý den, skutečně má tento televizor HDMI 2.1?

Dobrý den, připojení internetu je jen bezdrátové nebo i přes síťový kabel? Děkuji

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, jaký typ držáku je doporučen na stěnu. děkuji

Dobrý den, nemohu najít informaci, jaká je rozteč stojanu u tv Samsung QE65Q67A. Děkuji

Diskusia a poradňa k 65" Samsung QE65Q67A
Príslušenstvo pre 65" Samsung QE65Q67A Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 65" Samsung QE65Q67A. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 65" Samsung QE65Q67A. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 65" Samsung QE65Q67A. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 65" Samsung QE65Q67A.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií