Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

65" Samsung QE65Q7FN

Zobraziť katalóg
65" Samsung QE65Q7FN
4,8 4 hodnotení
Televízor – SMART LED, 163cm, 4K Ultra HD, QLED – Quantum Dot panel, 10 bit, PQI 3200 (100Hz), antireflexná vrstva, HDR 1500, Ambient Mode, Supreme UHD Dimming, duálny tuner DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 4× HDMI, 3× USB, LAN, optický výstup, CI+, WiFi, HbbTV 2.0, Tizen OS, párovanie s mobilným zariadením, Smart ovládač, hlasové ovládanie, prehrávanie 360° videa, Game Mode VRR, Steam Link, HBO GO, Voyo, Netflix, USB/HDD nahrávanie, Timeshift, web prehliadač, repro 40W (4.1CH), Subwoofer, DD Plus, DTS, One Connect Box – prepojenie jedným káblom
Kód:  WR183z6d Produktové číslo:  QE65Q7FNATXXH Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

65" Samsung QE65Q7FN


Samsung QE65Q7FN, uchváti štýlom aj obrazom

Miliarda farieb na vašej obrazovke

Vychutnajte si úplne nový pohľad na filmové hity a obľúbené seriály. Pohľad, ktorý vám na obrazovke Samsung QLED TV Q7F odhalí viac ako miliardu odtieňov. Technológia Quantum Dot nechá vyniknúť aj tým najjemnejším farebným tónom a detailom. A k fantastickému diváckemu zážitku prispieva aj schopnosťou zobraziť 100 % objem farieb, TV si teda zachováva bohatú paletu bez ohľadu na hodnotu jasu.

Vysoký kontrast každej scény

Doprajte si obraz plný jasného svetla aj temných tieňov vďaka technológii Q Contrast. Toto inovatívne riešenie na obrazovke vášho Quantum Dot televízora Q7F od spoločnosti Samsung vykúzli jedinečnú kombináciu kontrastných prvkov. Pri sledovaní obľúbených filmov vám tak neunikne ani tá najmenšia maličkosť – a každý záber si užijete doslova v novom a lepšom svetle.

Sledujte filmy v celej ich kráse

So Samsung Q7F konečne zbadáte filmy svojho srdca v úplne autentickej podobe. Vychutnajte si vizuálny obsah vyššej úrovne vďaka perfektnému zobrazeniu jasu a kontrastu pomocou technológie Q HDR Elite a nového štandardu vysokého dynamického rozsahu HDR10+. Zárukou maximálne kvalitného zážitku s QLED TV sú aj certifikácie splnenia prísnych Ultra HD štandardov.

Samsung TV vyniká kvalitou aj odolnosťou

Vďaka použitým materiálom a obrazovej technológii Quantum Dot sa už nemusíte obávať vypálenia pixelov na obrazovke svojho televízora. Anorganické látky, z ktorých je vyrobená, totiž nepodliehajú opotrebovaniu typickému pre organické prvky. QLED TV vám budú poskytovať skvelý divácky zážitok bez jedinej chyby na kráse po mimoriadne dlhú dobu.

vypnuté
 Samsung Q7F, kábel

Jeden kábel pre dáta aj energiu

Uchovajte si dizajnovú čistotu svojej obývacej izby. Fantastický obraz Quantum Dot technológie sa pri prémiovom televízore Q7F od spoločnosti Samsung snúbi s dômyselným dizajnovým riešením One Invisible Connection. To spája napájací aj dátový kábel v jeden, ktorý následne zapojíte do rozbočovača One Connect Box. Ten môže zostať ukrytý a postará sa o zapojenie všetkých ďalších zariadení.


Prispôsobí sa vám aj okoliu

O tom, že je QLED TV skvelým doplnkom vašej domácnosti, svedčí aj špeciálny režim Ambient Mode. Vďaka nemu totiž bude váš nový televízor vyzerať skvele aj v okamihu, kedy bude zrovna vypnutý. S jeho pomocou si namiesto deaktivovaného displeja necháte zobraziť farbu či pozadie, ktoré ladia s okolitou stenou. Prípadne si zapnete zobrazenie správ a predpovede počasia. Alebo spojte s televízorom svoj mobilný telefón cez Bluetooth a počúvajte z TV reproduktorov skladby podľa svojho výberu.

Prirodzená súčasť interiéru

QLED televízor Samsung Q7F je ideálny na sledovanie filmov, seriálov aj televízneho vysielania, súčasne však skrášľuje interiér vašej obývačky podobne ako umelecké dielo. A podobne ako to sa skvele vyníma pri upevnení na stenu. Prostredníctvom montážnej súpravy No Gap Wall-mount je také uchytenie spoľahlivé a jednoduché. Pri jeho použití navyše medzi TV a stenou nezostane nevzhľadná medzera.

Úplne pohlcujúci dizajn televízora Q7FN

Nechajte sa pohltiť výnimočnosťou prémiového TV Q7F od spoločnosti Samsung. Vďaka 360° dizajnu a bezrámčekovej konštrukcii televízora si vychutnáte sledovaný obsah ešte pôsobivejším spôsobom ako doteraz. Vyššia úroveň diváckeho zážitku ide ruka v ruke s prvotriednym vyhotovením televízora, ktorý si zachováva svoju eleganciu pri pohľade z akejkoľvek strany.

Štýl v akomkoľvek priestore

Každé miesto je to pravé, záleží len na vašom rozhodnutí. So Samsung QLED TV nemusíte mať obavy, že by neladil so štýlom vašej domácnosti. Naopak, svojím odľahčeným a nadčasovým dizajnom sú vhodné takmer kamkoľvek. Tomu zodpovedajú aj možnosti umiestnenia televízora. Inštalačné riešenie One Mount zaisťuje jednoduché nasadenie na prémiové stojany Tower či Studio aj ich ľahkú výmenu.

Stredobod vašej domácnosti

Majte vždy na dosah bohatú ponuku zábavy a užívajte si sledovanie svojho televízora Q7F v ešte väčšom pohodlí. S multimediálnou ponukou Smart Hub bude váš obľúbený obsah sústredený na jednom mieste. Takže získate takmer okamžitý prístup ako k aplikáciám, tak aj seriálom, filmom a ďalším reláciám. K väčšiemu komfortu prispieva tiež používateľské rozhranie, s ktorého pomocou ľahko ovládnete všetky pripojené zariadenia.

Zbohom zbytočným ovládačom

Zabudnite na doby, kedy ste pri ceste za perfektným audiovizuálnym zážitkom museli mať poruke niekoľko ovládačov. Spoločnosť Samsung pri svojich televízoroch s technológiou Quantum Dot využíva One Remote Control, ktorý umožňuje pohodlné diaľkové ovládanie rôznych zariadení jediným ovládačom. Pripojené prístroje navyše sám identifikuje a označí, takže vám uľahčí a urýchli prácu a ich nastavenia.

  • Na vloženie karty na kódovaný príjem satelitného alebo káblového vysielania je potrebné použiť kompatibilný CA modul, ktorý sa zasunie do CI/CI+ slotu televízora.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka
65" (165,1 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
4K Ultra HD Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
3840 × 2160 Mpx Hotovo!
Obnovovacia frekvencia panelu
100 / 120 Hz Hotovo!
Technológia
QLED Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka
65" (165,1 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
4K Ultra HD Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
3840 × 2160 Mpx Hotovo!

Obrazovka

Obnovovacia frekvencia panelu
100 / 120 Hz Hotovo!
Technológia
QLED Hotovo!
Podsvietenie
Edge LED Hotovo!

Aplikácie | SMART funkcie

Aplikácie
NETFLIX Hotovo!
SMART funkcie
HbbTV, Ovládanie hlasom, Webový prehliadač Hotovo!

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie
Prehrávanie z USB, Nahrávanie na USB, PIP (obraz v obraze) Hotovo!

Pripojenie

Bezdrôtové pripojenie
WiFi, DLNA Hotovo!
HDMI
4 × Hotovo!
USB
3 × Hotovo!

Tunery

Typ tuneru
DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C, Duálny Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
144,6 cm Hotovo!
Výška
91,3 cm Hotovo!
Hĺbka
35,3 cm Hotovo!
Výška bez podstavca
82,7 cm Hotovo!
Hĺbka bez podstavca
4,6 cm Hotovo!
Hmotnosť
27,6 kg Hotovo!
VESA prichytenie
400×400 Hotovo!

Farba

Farba
Strieborná Hotovo!
Viac parametrov

Vytvoriť lepší svet. Neskromná vízia, ktorá poháňa Samsung už od jeho vzniku v roku 1938. Odvaha investovať do vývoja nových technológií je pre firmu príznačná, ako dokladá rad vizionárskych riešení. V súčasnosti je skupina Samsung najväčšou spoločnosťou v Južnej Kórei a 3. najväčší celosvetový konglomerát meraný podľa tržieb. Spotrebitelia si spájajú Samsung v prvom rade s kvalitnou spotrebnou elektronikou.

Všeobecne sú známe mobilné telefóny Galaxy, jedny z najlepších a zároveň najžiadanejších mobilných telefónov svojej triedy. Nemožno opomenúť ani špičkové televízory Samsung. Na tomto poli spoločnosť svojimi priehľadnými panelmi potvrdzuje odvahu vydávať sa po nevyšliapaných cestách. Pôsobnosť spoločnosti je však oveľa širšia. Je aktívna v strojnom a ťažkom priemysle, chemickom priemysle, v staviteľstve, maloobchode či finančných službách.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, czc.cz dárek Xbox One S v hodnotě 7700,-kč Zde nic ani slevy. Cena za 65'' 60tis již přes půl roku a ani ted v době slev stále stagnuje. Bude k TV také nějaký dárek?

Dobrý deň, aký je rozdiel medzi týmto televízorom a Samsungom QE65Q8DN? Ďakujem.

dobrý den , podporuje Home kit od Apple? díky

da se TV připojit k reprosoustave prez jack konector? nebo musi byt jen opticky prevodnik. mam repro Genius a chcel bych je pouzivat. dekuji za odpoved jak se daji propojit.

Dobrý den, je součástí televize Samsung QE65Q7FN i fixní držák na zeď, nebo je nutné toto příslušenství dokoupit zvlášť? Případně prosím o uvedení vhodného typu držáku, děkuji.

Zdravíčko - Potřebuji odpověď spíše od někoho kdo rozumí servisu. Potřeboval bych vědět jaký typ kabelu je potřeba pro připojení HDMI ARC TV -> Receiver Mám zapojený kabel HDMI 1.4 a TV mi povolila DOLBY ale jakmile pustím zvuk s kodekem "DTS" receiver mi nepustí žádný zvuk.. (Nechci používat optický kabel na zvuk) Můžete mi poradit kde by mohl být problém?? Zdroj dat je Synology DS218Play, ale ten problém nemá jelikož v PC mi to normálně pustí se zvukem Jaký nej nej nej HDMI Kabel je pro tohle ARC? Mám dobře HDMI1.4?

Dobry den, 1. je vyska 82,79 so stojanom, alebo bez? Ak bez, kolko ma so stojanom? 2. One Invisible Connection sa prepoji s rozbocovacom One Connect Box. Co obsahuje ten rozbocovac? Ake a kolko portov? 3. Je tento rozbocovac v cene, v obsahu balenia? 4. Su rady od 7 vyssie vsetky s One Inviible Connection? 5. Ani nie otazka skor pocudovanie, ze obrazova frekvencia je 50 a nie 100 Hz. Nie je to diskutabilne? Velmi pekne dakujem za odpovede, S pozdravom Stano

Dobrý den , jak prosim správně u této tv vyčistit obrazovku ? předem děkuji za odpověď

Dobrý den, Proč v parametrech udáváte typ podsvícení edge led, když se jedná o QLED televizi? Měl jsem za to, že u této technologie si podsvícení vytváří každý bod TV samostatně. Děkuji

Dobrý den, prosím, dokážete mi říci, jak velké je balení této televize?

12
Diskusia a poradňa k 65" Samsung QE65Q7FN
Príslušenstvo pre 65" Samsung QE65Q7FN Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 65" Samsung QE65Q7FN. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 65 "Samsung QE65Q7FN.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií