Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Vyhraj lístky na EURO 2024

65" Samsung QE65Q80B

Zobraziť katalóg
65" Samsung QE65Q80B
4,9 12 hodnotení
Televízor SMART QLED, 165cm, 4K Ultra HD, PQI 3800 (100Hz), Direct LED, HDR10, HDR10+, HLG, lokálne stmievanie, duálny tuner, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 4× HDMI, 2× USB, CI+, LAN, WiFi, Bluetooth, DLNA, HbbTV 2.0, herný režim, hlasové ovládanie, Netflix, Disney+, HBO Max, Apple TV, Voyo, prehrávanie 360° videa, Apple Airplay 2, párovanie s mobilným zariadením, Tizen, VESA 400×300, repro 60W, Dolby Atmos, Dolby Digital Plus, trieda energetickej účinnosti G
Kód:  WR177o6 Produktové číslo:  QE65Q80BATXXH Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

65" Samsung QE65Q80B


Dokonalá symfónia brilantných farieb a zvuku Samsung QLED TV

QLED Samsung TV ponúka bohatý a čistý kontrast s priamym zadným podsvietením

Objavte ohňostroj intenzívnych farieb a krištáľovo čistej ostrosti s novou generáciou televízorov Samsung QLED. Sú vybavené priamym zadným podsvietením, ktoré využíva precízne riadené LED diódy v koncentrovaných zónach, čím vytvára neuveriteľne reálne zobrazovanie v perfektnom plnom kontraste s fascinujúcou hĺbkou čiernej a čistotou bielej farby.

Hrajte na svojej Samsung Smart QLED TV aj bez konzoly

Radi by ste skúsili obľúbené videohry, no nemáte konzolu či výkonné PC? Nezúfajte. S členstvom Xbox Game Pass a integrovanou aplikáciou dostanete unikátnu možnosť vstúpiť do sveta populárnych trhákov a noviniek aj bez samotného zariadenia. Oddýchnite si pri stovkách skvelých titulov.


Obraz a zvuk Samsung Smart TV QE65Q80B SMART QLED v dokonalej harmónii

Ponorte sa do akcie, či už sledujete najnovší film, alebo hráte svoju obľúbenú hru. Kombinácia moderných reproduktorov s vrchným vyžarovaním a špičkovej technológie Dolby Atmos vytvára priestorový zvuk, ktorý vás úplne pohltí. Nechajte sa obklopiť dynamickým audiom a pripravte sa na zážitok ako v kine.

Televízor Samsung Smart s výkonným Quantum Processorom 4K

Televízor Samsung Smart QE65Q80B SMART QLED poháňa pokročilý Quantum Processor 4K, ktorý operuje s podporou umelej inteligencie a hlbokého učenia. Vďaka jeho výkonu uvidíte každý obsah, dokonca aj staršiu filmovú klasiku, v kvalitnom 4K rozlíšení. Okrem optimalizácie každej scény vylaďuje aj ozvučenie a pozdvihuje tak vaše televízne zážitky na novú úroveň špičkového zobrazenia.


Q HDR 1000 odhalí aj tie najmenšie detaily

Vstúpte do nového sveta neuveriteľne reálnych farieb, dynamického zobrazenia a fascinujúceho hlbokého kontrastu. S pokročilou technológiou Q HDR 1000 teraz uvidíte aj tie najmenšie nuansy a detaily v plnej kráse v nočných aj jasných scénach – bez toho, aby bol obraz až príliš tmavý, alebo naopak presvetlený. Vášmu zraku už nič neunikne a vy si so Samsung 4K TV QE65Q80B SMART QLED môžete vychutnať hollywoodske trháky aj filmovú klasiku v najkvalitnejšom vyhotovení dokonca aj v obývacej izbe zaliatej ostrým svetlom, či naopak v romantickom prítmí. Všetky farby aj kontrast budú vždy absolútne dokonalé.

Skvostné, reálne farby Smart TV Samsung QE65Q80B SMART QLED

Tráva na futbalovom štadióne, pleť hollywoodskej herečky aj kovové brnenie vo videohre budú mať reálny, žiarivý odtieň. Technológia Quantum Dot ponúka miliardu farebných odtieňov a 100 % farebný objem zaručuje, že vyniknú pri vysokom aj nízkom jase.

Smart TV Samsung s 3D hĺbkou obrazu

Prehĺbte svoje filmové zážitky s integrovanou funkciou Real Depth Enhancer od spoločnosti Samsung, ktorá využíva technológiu zväčšenia hĺbky obrazu. Funguje na rovnakom princípe ako ľudské oko – primárne zvýrazní hlavný objekt a okolie nechá bez zmeny. Vďaka tomu vzniká dokonale reálne pôsobiaci obraz.

Samsung 4K televízor je pre hráčov ako stvorený

Pripravte sa na nezabudnuteľné herné zážitky v rozlíšení až 4K bez nepríjemných lagov a zásekov vďaka inovatívnej funkcii Motion Xcelerator Turbo+. Špičkový výkon a ostrý obraz televízora Samsung QE65Q80B SMART QLED aj pri extrémne rýchlom pohybe prináša 120 Hz obnovovacia frekvencia a certifikovaná technológia AMD FreeSync Premium Pro, vďaka ktorej bude každá snímka bezchybne synchronizovaná s vaším herným zariadením, či už hráte na PC, alebo na hernej konzole .

Buďte obklopení špičkovým zvukom Smart TV Samsung QE65Q80B SMART QLED

Každý priestor je iný, už však nemusíte na Smart TV Samsung QE65Q80B SMART QLED nastavovať každý detail. Kalibrácia zvuku SpaceFit Sound všetko analyzuje a optimalizuje za vás,  takže vám stačí len ponoriť sa do svojich obľúbených hier, či filmov a naplno si ich vychutnať.

Spríjemnite si život na maximum s TV Samsung Smart

Uľahčite si život automatizáciou vašej domácnosti a získajte dokonalý prehľad nad vašimi inteligentnými spotrebičmi pomocou funkcie SmartThings. Ovládajte všetko od práčky po svetlá z veľkej obrazovky vášho Samsung 4K TV QE65Q80B SMART QLED vďaka prehľadnému rozhraniu – všetko jednoducho a intuitívne.


  • Na vloženie karty na kódovaný príjem satelitného alebo káblového vysielania je potrebné použiť kompatibilný CA modul, ktorý sa zasunie do CI/CI+ slotu televízora.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka
65" (165,1 cm) Hotovo!
3D/AR
3D model + AR model v Android aplikácii, 3D model + AR model v iOS aplikácii Hotovo!
Spotreba v SDR režime
143 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v SDR režime
G Hotovo!
Spotreba v HDR režime
283 kWh/1000h Hotovo!

3D/AR

3D/AR
3D model + AR model v Android aplikácii, 3D model + AR model v iOS aplikácii Hotovo!

Energetický štítok 2021

Spotreba v SDR režime
143 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v SDR režime
G Hotovo!
Spotreba v HDR režime
283 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v HDR režime
G Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka
65" (165,1 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
4K Ultra HD Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
3840 × 2160 px Hotovo!

Obrazovka

Obnovovacia frekvencia panelu
100 / 120 Hz Hotovo!
Technológia
QLED Hotovo!
Podsvietenie
Direct LED Hotovo!

Modelový rok

Modelový rok
2022 Hotovo!

Aplikácie | SMART funkcie

Aplikácie
YouTube, NETFLIX, HBO Max, Voyo, Disney+, Skylink Live TV, Magio TV, Apple TV, Amazon Prime Video, Google Meet Hotovo!
SMART funkcie
HbbTV, Inteligentný ovládač, Ovládanie hlasom, Webový prehliadač, Prehrávanie 360° videa Hotovo!

Herné funkcie

Herné funkcie
Herný režim (GAME MODE), VRR (Variable Refresh Rate), AMD FreeSync Premium, Ideálne pre PlayStation 5 Hotovo!

Pripojenie

Bezdrôtové pripojenie
WiFi, Bluetooth, Párovanie s mobilným zariadením, Apple AirPlay 2, DLNA Hotovo!
HDMI
4 × Hotovo!
USB
2 × Hotovo!

Tunery

Typ tuneru
DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C, Duálny Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
144,65 cm Hotovo!
Výška
90,57 cm Hotovo!
Hĺbka
28,91 cm Hotovo!
Výška bez podstavca
82,98 cm Hotovo!
Hĺbka bez podstavca
5,47 cm Hotovo!
Hmotnosť
27,8 kg Hotovo!
VESA prichytenie
400×300 Hotovo!

Farba

Farba
Strieborná Hotovo!

Obsah balenia

Ovládač v balení
Inteligentný so solárnym nabíjaním Hotovo!

Farba

Farba
Strieborná Hotovo!
Viac parametrov

Vytvoriť lepší svet. Neskromná vízia, ktorá poháňa Samsung už od jeho vzniku v roku 1938. Odvaha investovať do vývoja nových technológií je pre firmu príznačná, ako dokladá rad vizionárskych riešení. V súčasnosti je skupina Samsung najväčšou spoločnosťou v Južnej Kórei a 3. najväčší celosvetový konglomerát meraný podľa tržieb. Spotrebitelia si spájajú Samsung v prvom rade s kvalitnou spotrebnou elektronikou.

Všeobecne sú známe mobilné telefóny Galaxy, jedny z najlepších a zároveň najžiadanejších mobilných telefónov svojej triedy. Nemožno opomenúť ani špičkové televízory Samsung. Na tomto poli spoločnosť svojimi priehľadnými panelmi potvrdzuje odvahu vydávať sa po nevyšliapaných cestách. Pôsobnosť spoločnosti je však oveľa širšia. Je aktívna v strojnom a ťažkom priemysle, chemickom priemysle, v staviteľstve, maloobchode či finančných službách.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den. Jaký je rozměr krabice pro převoz? Děkuji

Dobrý den, myslíte, že bude dobrý držák na zeď konkrétně tento - https://www.alza.cz/alzaergo-convey?dq=5628149 ? Jsem z držáku trochu skeptický, tak se raději zeptám. Děkuji.

Dobrý deň. Aký typ skrutky je potrebný pre upevnenie do VESA držiaku ? Napríklad M6×14 ?

Dobry den, tento televizor podporuje mensi mnozstvi video formatu, nez starsi modely. Je to sice zvlastni, ale da se nad tim mavnout rukou. Problem ovsem je, ze napriklad u video formatu *.mkv se casto zpozduje zvuk oproti obrazu, coz je docela neprijemne. Jedna se o filmy prehravane ze vstupu USB. Mate prosim nejaky tip, jak tento problem se zpozdenym zvukem vuci obrazu vyresit ? Predem diky za opdoved.

Dobrý den, má někdo zkušenost s hraním hry FIFA 23 přes game pass a přes konzoli ?

Dobrý deň vedeli bu ste mi poradiť ako zapnúť zadne podsvietenie na na Samsung TV qe55q80b ďakujem

Zdravim,aka je dlzka napajcieho kabla tv? Vdaka

dobry den. 1.ide o matny alebo leskly panel? 2.je to IPS panel alebo VA panel pripadne nejaky iny?

Lze na tuto televizi nainstalovat O2TV?

Aký držiak na stenu k tejto TV odporúčate?

12
Diskusia a poradňa k 65" Samsung QE65Q80B
Príslušenstvo pre 65" Samsung QE65Q80B Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 65" Samsung QE65Q80B. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 65" Samsung QE65Q80B. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 65" Samsung QE65Q80B. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 65" Samsung QE65Q80B.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií