Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Vyhraj lístky na EURO 2024

65" Samsung QE65Q85

Zobraziť katalóg
65" Samsung QE65Q85
4,9 10 hodnotení
Televízor SMART QLED, 164cm, 4K Ultra HD, PQI 3800 (100Hz), Direct LED, HDR10+, HLG, duálny tuner DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 4× HDMI, 3× USB, CI+, USB nahrávanie, LAN, WiFi, Bluetooth, DLNA, Miracast, HbbTV 1.5, herný režim, hlasové ovládanie, Apple TV, O2 TV, Netflix, HBO GO, Steam Link, Voyo, prehrávanie 360° videa, Apple Airplay 2, párovanie s mobilným zariadením, Tizen OS, VESA 400×300 mm, repro 40W, Dolby Digital Plus, trieda energetickej účinnosti B
Kód:  WR181f4 Produktové číslo:  QE65Q85RATXXH Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

65" Samsung QE65Q85


Objavte krásu skrytú v detailoch


Neskutočné farby televízora Samsung

Sledujte obraz s odtieňmi skutočného sveta na televízore Samsung QE65Q85 so zobrazovacou technológiou Quantum Dot. Prináša vám 100 % objem farieb, vďaka ktorému zobrazí presné a realistické farebné tóny ako v tmavých, tak aj vo svetlých scénach.



Výnimočný kontrast QLED Samsung

Objavte nové funkcie smart televízora Samsung QE65Q85 s technológiou priameho zadného podsvietenia Direct Full Array Plus. Tá sa postará o dokonale presné podanie farieb aj kontrastu. Čierna je vďaka tomu naozaj čierna a zobrazené scény získajú neuveriteľnú hĺbku a vyšší jas v detailoch. A ultra-široký pozorovací uhol znamená, že si ich môžete vychutnať v rovnako vysokej kvalite kdekoľvek. Už nemusíte sedieť priamo oproti obrazovke, každé miesto je teraz to najlepšie.



Objavte jedinečnú krásu HDR

Vysoký dynamický rozsah pre výnimočne realistický divácky zážitok má u Samsung QE65Q85 na starosti technológia Quantum HDR 12X. Odhalí vám na obrazovke všetko, čo by inak zostalo ukryté vo svetlách a v tieňoch. Ani nočná scéna tak nezahalí všetko do čierneho kúta, ale naopak v nej vynikne prirodzený kontrast a farebnosť.



Rozšírený herný displej smart televízora Samsung

Už žiadny trhaný obraz vo videohrách. Čaká na vás len hladká jazda na tej najvyššej rýchlosti. Nový Samsung QE65Q85 podporuje technológiu FreeSync (VRR) a skracuje dobu odozvy, takže aj šialená herná akcia sa vykresľuje na obrazovke bez nežiaducich deformácií. Dynamic Black Equalizer sa postará o dobrú viditeľnosť v tmavých častiach obrazovky, takže uvidíte aj súpera ukrytého v tieni. Vďaka analýze každej hry navyše Samsung QE65Q85 optimalizuje nastavenia obrazu a zvuku. To všetko zaisťuje režim Auto Game Mode, ktorý je kompatibilný s konzolami Xbox, PS4 a Nintendo Switch aj s aplikáciou Steam Link.



Upscaling s umelou inteligenciou

Srdcom televízora Samsung QE65Q85 je procesor Quantum 4K, ktorého vynikajúci výkon oceníte pri sledovaní všetkých vašich obľúbených filmov a seriálov. Dokáže totiž nielen automaticky upravovať nastavenia zvuku a jasu obrazovky podľa okolitých podmienok, ale predovšetkým si vás získa technológiou AI Upscaling. Vďaka strojovému učeniu a umelej inteligencii sa snímky s nízkym rozlíšením posunú takmer na úroveň 4K. Dopočíta detaily, eliminuje šum a vdýchne nový život aj starším videám.



Absolútna čistota dizajnu televízora Samsung

Samsung QE65Q85 využíva riešenie One Invisible Connection. Vďaka nemu pripojíte k obrazovke iba takmer nepostrehnuteľný kábel, ktorý zaistý prenos dát aj energie. Vedie ku špeciálnemu rozbočovaču, ktorý spája ďalšie zariadenia a ktorý môžete ľahko ukryť z dohľadu. Podobne elegantnú dizajnovú čistotu je tiež vidieť aj v samotnom dizajne televízora Samsung QE65Q85. Jeho absolútne minimalistický rámček vám umožní sústrediť sa len na film, ktorý sledujete.



Neviditeľný televízor Samsung

Nový Samsung QE65Q85 dokáže zmeniť vašu obývačku nielen na luxusnú kinosálu, ale zároveň dokonale splynie s okolím. Režim Ambient totiž z vypnutej obrazovky vytvára priestor pre prezentáciu fotografií a dizajnérskych dekorácií, alebo ju jednoducho prispôsobí farbe okolitej steny. Čierny obdĺžnik je už minulosťou. Nahrádza sa inteligentným a moderným displejom, ktorý je schopný zobraziť nielen vkusné vizuálne prvky, ale aj praktické informácie ako dátum a čas.



Obrazovka Samsungu je plná možností

S diaľkovým ovládaním One Remote ovládate oveľa viac ako len klasickú televíziu. S funkciou Smart Hub budete môcť otvoriť dvere do sveta online zábavy, streamingových služieb a interaktívneho obsahu. Vďaka aplikácii SmartThings môžete navyše ovládať celú vašu inteligentnú domácnosť. Od robotického vysávača až po zapnutie alebo vypnutie svetiel.



  • Na vloženie karty na kódovaný príjem satelitného alebo káblového vysielania je potrebné použiť kompatibilný CA modul, ktorý sa zasunie do CI/CI+ slotu televízora.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka
65" (165,1 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
4K Ultra HD Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
3840 × 2160 Mpx Hotovo!
Obnovovacia frekvencia panelu
100 / 120 Hz Hotovo!
Technológia
QLED Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka
65" (165,1 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
4K Ultra HD Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
3840 × 2160 Mpx Hotovo!

Obrazovka

Obnovovacia frekvencia panelu
100 / 120 Hz Hotovo!
Technológia
QLED Hotovo!
Podsvietenie
Direct LED Hotovo!

Modelový rok

Modelový rok
2019 Hotovo!

Aplikácie | SMART funkcie

Aplikácie
O2 TV, YouTube, NETFLIX, HBO Max, Voyo, Apple TV, Steam Link, Facebook Hotovo!
SMART funkcie
HbbTV, Inteligentný ovládač, Ovládanie hlasom, Webový prehliadač, Prehrávanie 360° videa Hotovo!

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie
Prehrávanie z USB, Nahrávanie na USB, Základný hotelový režim, PIP (obraz v obraze), Svetelný senzor Hotovo!

Herné funkcie

Herné funkcie
Herný režim (GAME MODE) Hotovo!

Pripojenie

Bezdrôtové pripojenie
WiFi, Bluetooth, Párovanie s mobilným zariadením, Apple AirPlay 2, DLNA, Miracast Hotovo!
HDMI
4 × Hotovo!
USB
3 × Hotovo!

Tunery

Typ tuneru
DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C, Duálny Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
144,95 cm Hotovo!
Výška
91,79 cm Hotovo!
Hĺbka
32,79 cm Hotovo!
Výška bez podstavca
83,12 cm Hotovo!
Hĺbka bez podstavca
6,19 cm Hotovo!
Šírka podstavca/rozstup nožičiek
89,66 cm Hotovo!
Hmotnosť
28,2 kg Hotovo!
VESA prichytenie
400×300 Hotovo!

Farba

Farba
Strieborná Hotovo!
Viac parametrov

Vytvoriť lepší svet. Neskromná vízia, ktorá poháňa Samsung už od jeho vzniku v roku 1938. Odvaha investovať do vývoja nových technológií je pre firmu príznačná, ako dokladá rad vizionárskych riešení. V súčasnosti je skupina Samsung najväčšou spoločnosťou v Južnej Kórei a 3. najväčší celosvetový konglomerát meraný podľa tržieb. Spotrebitelia si spájajú Samsung v prvom rade s kvalitnou spotrebnou elektronikou.

Všeobecne sú známe mobilné telefóny Galaxy, jedny z najlepších a zároveň najžiadanejších mobilných telefónov svojej triedy. Nemožno opomenúť ani špičkové televízory Samsung. Na tomto poli spoločnosť svojimi priehľadnými panelmi potvrdzuje odvahu vydávať sa po nevyšliapaných cestách. Pôsobnosť spoločnosti je však oveľa širšia. Je aktívna v strojnom a ťažkom priemysle, chemickom priemysle, v staviteľstve, maloobchode či finančných službách.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, vztahuje s k této TV prémiová služba Moje QLED TV obsahuje dopravu, pokročilou instalaci a nastavení televizoru QLED včetně instruktáže provedené vyškoleným technikem společnosti Samsung? děkuji

Dobrý den, zvažuji mezi loňským modelem Samsung QE65Q85R a letošním Samsung QE65Q80T, který a proč je podle Vás lepší? Děkuji. Lukáš

Dobrý den, bylo by někde k dohledáni presne umístění vesa otvorů na zadní stěně tv. Potřeboval bych přesně umistit otocny držák na zeď. Děkuji

Je mozne tento televizor umiestnit na stenu?

Dobrý deň, medzi parametrami aj v recenziách je uvedené, že v TV je aplikácia O2TV. Ja som ju v TV nenašiel. Prosím o radu ako sa k nej dostať, alebo je lokalizovaná iba pre ČR?

Dobrý den, chtěl bych se zeptat ohledně connect boxu zdali s tím jsou nějaké problémy,popřípadě velká reklamace,tuto tv jsem si zakoupil, connect box byl špatně pracoval s AV-recieverem Pioneer vsx-934,strasne dlouhý interval než se zapnul reciever po zapnutí tv a po připojení satelitního přijmače do connect boxu mě nerozeznal zdroj(satelitní přijmač) po sléze mě přestal jít ovládat zvuk na AV recieveru a reciever mě nešel vypnout zároveň s TV a naopak,TV sem již vrátil

Dobry den, je tv QE65Q85R stejna s QE65Q85R ? Co znamena oznaceni R ? Dekuji

Dobrý den, je tato TV kompatibilní s držákem na Samsung UE55ES6100W?

dobrý den, lze do tv zasunout předplacenou kartu Skylink, nebo je nutné zapojovat dekodér? Popřípadě má jiný systém připojení na Skylink...? Děkuji

Dobrý den. Mám na zdi již držák STELL SHO 2051 SLIM bez uvedení rozteče VESA 400 x 300 - bude funkční k televizi? Děkuji.

12
Diskusia a poradňa k 65" Samsung QE65Q85
Príslušenstvo pre 65" Samsung QE65Q85 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 65" Samsung QE65Q85. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 65" Samsung QE65Q85.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií