Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Dvojročná záruka teraz aj pre firmy AP+ plus nový vizuál

65" Samsung QE65Q950

Zobraziť katalóg
65" Samsung QE65Q950
Televízor SMART QLED, 164cm, Ultra HD 8K, PQI 4000 (100Hz), Direct LED, HDR10+ a HLG, duálny tuner DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 4× HDMI, 3× USB, CI+, USB nahrávanie, LAN, WiFi, Bluetooth, DLNA, Miracast, HbbTV 1.5, herný režim, hlasové ovládanie, Netflix, Steam Link, Voyo, prehrávanie 360° videa, Apple Airplay 2, párovanie s mobilným zariadením, Tizen OS, VESA 400×400 mm, repro 60W, Dolby Digital Plus, trieda energetickej účinnosti D
Kód:  WR181q3 Produktové číslo:  QE65Q950RBTXXH Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

65" Samsung QE65Q950


8K QLED TV. Skutočná dokonalosť



Tridsaťtri miliónov pixelov

Štyrikrát detailnejšie než 4K Ultra HD. Šestnásťkrát vyššie ako Full HD. Neuveriteľne realistické. To je 8K rozlíšenie nového QLED televízora spoločnosti Samsung. Samsung QE65Q950 8K SMART QLED s 33 miliónmi obrazových bodov vám poskytne fantastický pohľad na každý filmový záber, každú scénu v seriáli aj každú akciu vo vašej obľúbenej hre.



Realita v neskutočnom rozlíšení

Vysoké rozlíšenie prináša nielen mimoriadne jemné detaily, ale tiež mimoriadne realistický dojem z akéhokoľvek sledovaného obsahu. Obraz v 8K vás jednoducho očarí. Úchvatne jemný panel navyše zabraňuje rušivému vnímaniu pixelov. Aj pri sledovaní z veľkej blízkosti si budete užívať iba prehrávaný obraz, nie štruktúru obrazovky vášho prémiového Samsung QE65Q950 8K SMART QLED.



Exkluzívna umelá inteligencia v televízore Samsung QE65Q950

Televízor Samsung QE65Q950 8K SMART QLED TV vám zakaždým poskytne úplne výnimočný zážitok zo sledovania. Skrýva v sebe totiž hardvér a umelú inteligenciu, ktorá aj bežným záberom vdýchne takmer 8K kvalitu. Váš televízor tak dokáže aj obsah v nízkom rozlíšení priblížiť 8K podaniu. Zníži úroveň šumu, nechá vyniknúť všetky doteraz skryté detaily a navyše vie analyzovať a optimalizovať prehrávaný zvuk. Jednoducho vás prenesie do každej sledovanej scény.



Súčasť vášho perfektného interiéru je Samsung QE65Q950

Inteligentné možnosti televízora Samsung QE65Q950 8K SMART QLED oceníte aj v okamihu, keď TV nesledujete. Vypnutá obrazovka sa totiž premení na inteligentný displej, ktorý splynie s textúrou a farbou steny alebo zobrazí vami vybraný obsah. A vďaka riešeniu One Invisible Connection vám k napájaniu aj prenosu dát stačí jediný, takmer neviditeľný kábel. Pomocou neho televízor spojíte so skrytým rozbočovačom One Connect Box, do ktorého zapojíte všetky ďalšie zariadenia.



Dych berúci rozsah svetiel a tieňov

Jemnejší obraz si na obrazovke 8K QLED TV vychutnáte ako vďaka 33 miliónom pixelov, tak aj prostredníctvom pokročilej technológie HDR s výnimočne vysokou hodnotou svietivosti viac ako 4 000 nitov. Takže v naozaj svetlých aj veľmi tmavých častiach scény sa vám zobrazí oveľa väčší rozsah detailov. A vy konečne zbadáte filmy v takej podobe, akú zamýšľali ich tvorcovia.



Perfektne podsvietené zábery v televízore Samsung QE65Q950

Jedinečný dojem zo sledovania televízora Samsung QE65Q950 8K SMART QLED TV je výsledkom úchvatnej súhry inovatívnych technológií. Systém Direct Full Array Elite upravuje podsvietenie obrazovky na precízne vyvážený výsledok so skutočne jasnými svetlami a hlboko tmavými tieňmi. A schopnosť zobraziť 100 percent farebného objemu je v prémiovom televízore spoločnosti Samsung samozrejmosťou.



Zbohom zbytočným ovládačom

Zabudnite na časy, keď ste pri ceste za perfektným audiovizuálnym zážitkom museli mať poruke niekoľko ovládačov. Spoločnosť Samsung vo svojich televízoroch s technológiou Quantum Dot využíva One Remote Control, ktorý umožňuje pohodlné diaľkové ovládanie rôznych zariadení jediným ovládačom. Pripojené prístroje navyše sám identifikuje a označí, takže vám uľahčí a urýchli prácu a ich nastavenia.



Oveľa väčšie videoherné zážitky

Objavte úplne nový rozmer hernej zábavy v pohodlí svojej obývačky. Samsung QE65Q950 8K SMART QLED podporuje Steam Link, vďaka ktorému si na jeho obrazovke užijete svoje najobľúbenejšie hry z platformy Steam. Nepotrebujete špeciálny Steam set-top-box, Samsung QLED TV všetko zariadi.


  • Na vloženie karty na kódovaný príjem satelitného alebo káblového vysielania je potrebné použiť kompatibilný CA modul, ktorý sa zasunie do CI/CI+ slotu televízora.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka
65" (165,1 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
Ultra HD 8K Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
7680 × 4320 Mpx Hotovo!
Obnovovacia frekvencia panelu
100 / 120 Hz Hotovo!
Technológia
QLED Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka
65" (165,1 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
Ultra HD 8K Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
7680 × 4320 Mpx Hotovo!

Obrazovka

Obnovovacia frekvencia panelu
100 / 120 Hz Hotovo!
Technológia
QLED Hotovo!
Podsvietenie
Direct LED Hotovo!

Modelový rok

Modelový rok
2019 Hotovo!

Aplikácie | SMART funkcie

Aplikácie
O2 TV, YouTube, NETFLIX, HBO Max, Voyo, Apple TV, Steam Link, Facebook Hotovo!
SMART funkcie
HbbTV, Inteligentný ovládač, Ovládanie hlasom, Webový prehliadač, Prehrávanie 360° videa Hotovo!

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie
Prehrávanie z USB, Nahrávanie na USB, Základný hotelový režim, PIP (obraz v obraze), Svetelný senzor Hotovo!

Herné funkcie

Herné funkcie
Herný režim (GAME MODE) Hotovo!

Pripojenie

Bezdrôtové pripojenie
WiFi, Bluetooth, Párovanie s mobilným zariadením, Apple AirPlay 2, DLNA, Miracast Hotovo!
HDMI
4 × Hotovo!
USB
3 × Hotovo!

Tunery

Typ tuneru
DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C, Duálny Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
145,22 cm Hotovo!
Výška
89,82 cm Hotovo!
Hĺbka
30,49 cm Hotovo!
Výška bez podstavca
83,64 cm Hotovo!
Hĺbka bez podstavca
3,41 cm Hotovo!
Hmotnosť
31,2 kg Hotovo!
VESA prichytenie
400×400 Hotovo!

Farba

Farba
Strieborná Hotovo!
Viac parametrov

Vytvoriť lepší svet. Neskromná vízia, ktorá poháňa Samsung už od jeho vzniku v roku 1938. Odvaha investovať do vývoja nových technológií je pre firmu príznačná, ako dokladá rad vizionárskych riešení. V súčasnosti je skupina Samsung najväčšou spoločnosťou v Južnej Kórei a 3. najväčší celosvetový konglomerát meraný podľa tržieb. Spotrebitelia si spájajú Samsung v prvom rade s kvalitnou spotrebnou elektronikou.

Všeobecne sú známe mobilné telefóny Galaxy, jedny z najlepších a zároveň najžiadanejších mobilných telefónov svojej triedy. Nemožno opomenúť ani špičkové televízory Samsung. Na tomto poli spoločnosť svojimi priehľadnými panelmi potvrdzuje odvahu vydávať sa po nevyšliapaných cestách. Pôsobnosť spoločnosti je však oveľa širšia. Je aktívna v strojnom a ťažkom priemysle, chemickom priemysle, v staviteľstve, maloobchode či finančných službách.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, zajímal by mě rozměr nožiček podstavce..

Dobrý den, zapojil jsem k TV externí HDD, ale po nahrání jakéhokoliv pořadu tento zůstane mezi nahrávkami (s možností přehrání) jen cca hodinu a po té zmizí "kvůli autorským právům". Neporadíte prosím jak toto eliminovat? Díky moc

Dobrý den, půjde k této televizi připojit tento externí disk https://www.alza.cz/seagate-expansion-portable-4tb-d4012841.htm ? Děkuji

Dobrý den, umožňuje tato TV zobrazit vedle sebe najednou 4 4k vstupy? Tzn. TV propojit s PC pomocí 4 HDMI kabelů, kde na každém kabelu bude nakonfigurovaný výstup pro 4k monitor a TV pak tyto vstupy zobrazí vedle sebe v matici a tím vznikne 8k rozlišení. Jako když dám vedle sebe do matice 4 4k monitory. Pokud ne, umí to nějaká jiná 8k televize, ať už od Samsungu nebo jiného výrobce?

Dobrý deň. Prosím vás, viete my povedať, keď si porovnáme modely televízorov Samsung 65Q 950 R 8K tv a Panasonic 55 GZ 2000 4K , ktorý z nich má lepší obraz ?

Dobrý deň. V popise máte písané PQI 1400 a výkon reproduktorov 20 W, pritom pri vačších uhlopriečkach modelov Q 950 R je PQI 4300 a výkon reproduktorov 60 W. Neviete mi povedať ako je to s parametrami modelu samsung 65 Q950 R ? Ďakujem

Diskusia a poradňa k 65" Samsung QE65Q950
Príslušenstvo pre 65" Samsung QE65Q950 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 65" Samsung QE65Q950R 8K. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 65" Samsung QE65Q950 8K.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií