Dvojročná záruka teraz aj pre firmy AP+ plus nový vizuál

65" Samsung QE65QN91B

Zobraziť katalóg
65" Samsung QE65QN91B
5 2 hodnotení
Televízor SMART Neo QLED, 165cm, 4K Ultra HD (100Hz), Mini LED, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 4× HDMI, 2× USB, CI+, LAN, WiFi, Bluetooth, DLNA, Netflix, Disney+, HBO Max, Apple TV, Voyo, O2 TV, Apple Airplay 2, Tizen, VESA 400×400, Dolby Atmos, trieda energetickej účinnosti G
Kód:  WR177o8a Produktové číslo:  QE65QN91BATXXH Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

65" Samsung QE65QN91B


Chceli by ste si užiť vo svojej vlastnej obývacej izbe tú úžasnú filmovú atmosféru, ktorú ponúka kino? Potom by pre vás mohol byť tým pravým televízor Samsung z radu Samsung Neo QLED. Prežite ohromujúci vizuálny zážitok vďaka technológii QLED. Obľúbené filmy a seriály zo služieb ako je YouTube, NETFLIX či Voyo, vás úplne nadchnú. Nadšení budú aj milovníci dynamických scén vďaka 100 / 120Hz obnovovacej frekvencii panela. Herný režim (GAME MODE), VRR (Variable Refresh Rate), AMD FreeSync, AMD FreeSync Premium a Ideálne pre PlayStation 5 uspokojí aj tých najväčších herných fanúšikov. Smart TV Samsung využíva novodobú technológiu operačného systému Tizen a jeho vydarený dizajn dolaďuje vskutku elegantné vyhotovenie. Vzhľad televízora navyše doplní sivá farba. Na prichytenie televízora na stenu poslúži držiak štandardu VESA s rozmermi 400×400 mm. Diaľkový ovládač je pribalený k výrobku.

Televízor 65
Televízor 65

Hlavné vlastnosti televízora 65" Samsung QE65QN91B

  • Filmovú atmosféru do vášho domova vnesie televízor Samsung radu Samsung Neo QLED
  • Neuveriteľné vizuálne zážitky ponúka technológia QLED
  • Fanúšikovia dynamických scén budú potešení 100 / 120Hz obnovovacou frekvenciou
  • Vychutnajte si 4K Ultra HD rozlíšenie na 65" uhlopriečke
  • Smart TV Samsung je riadený pokročilým operačným systémom Tizen
  • Ponúka podsvietenie Mini LED
  • K dispozícii sú funkcie HDR
  • Picture quality index predstavuje 4600 PQI
  • Krištáľovo čistý zvuk má na starosti Dolby Atmos
  • K obľúbeným smart funkciám sa radí HbbTV a webový prehliadač
  • Vybrané filmové a seriálové lahôdky z najobľúbenejších služieb ako je O2 TV, YouTube, NETFLIX, HBO Max, Voyo, Disney+, Skylink Live TV, Canal+, Magio TV, Apple TV, Amazon Prime Video a Xbox Game Pass

Obraz televízora prináša úžasný zážitok

Zabudnite na všetky starosti, pohodlne sa usaďte a plne si vychutnajte detailné 4K Ultra HD rozlíšenie na 65" uhlopriečke. Televízor Samsung vám umožní vnímať obraz veľmi podrobne vďaka veľkému množstvu pixelov, čiže obrazových bodov. Značenie 4K vyjadruje štvornásobné množstvo zobrazovaných bodov v porovnaní s klasickým Full HD rozlíšením. Obraz sa skladá z 3840 × 2160 pixelov, a tak sú všetky filmy a programy prenášané na obrazovku s mimoriadnou ostrosťou. Technológia Mini LED je rozdelená medzi množstvo zón, čo prináša zlepšenie kontrastu a podania čiernej farby.

Televízor 65
Televízor 65

Dych berúci obraz s miliardou farieb – to je Neo QLED

Ak túžite po reálnom, neuveriteľne dynamickom obraze, ktorý vás vtiahne do deja, televízor Samsung s prémiovou technológiou Neo QLED je tou pravou voľbou. Kombinuje technológiu Quantum Matrix s inovatívnym podsvietením Mini LED, ktoré je schopné tzv. lokálneho stmievania. Vďaka nemu možno rozjasniť len určitú časť obrazu a miesta, ktoré majú byť tmavé, utlmiť alebo úplne vypnúť. Čierna teda bude skutočne čierna a dynamika obrazu dosiahne úplne nový rozmer.

Podpora HDR formátov

Celková kvalita obrazu je meraná pomocou indexu spracovania obrazu, ten predstavuje 4600 PQI.

Televízor 65
Televízor 65

Prevalcujte súperov v hrách s televízorom Samsung

S balíčkom herných funkcií získate hernú prevahu. V hrách sa kladie dôraz na kvalitné vizuálne podanie, rýchlosť reakcií a minimálnu odozvu. S hernými funkciami herný režim (GAME MODE), VRR (Variable Refresh Rate), AMD FreeSync, AMD FreeSync Premium a ideálne pre PlayStation 5 bude hráčsky zážitok naozaj nezabudnuteľný. V dôsledku využitia VRR budú hry prehrávané s krásnou plynulosťou a bez akéhokoľvek trhania, pričom rýchla obnovovacia frekvencia zaručuje čo najkratšiu odozvu. Televízor Samsung funguje ako monitor s vynikajúcou účinnosťou, čo umožňuje plynulé a presné zobrazenie hier.

Televízor 65

Využívajte všetky smart funkcie televízora Samsung

S pridanou funkciou HbbTV sa televízor mení na interaktívny zážitok, ktorý umožňuje používateľom prispôsobiť si sledovanie televízie a prístup k ďalším online zdrojom a funkciám bez nutnosti pripájania externých zariadení alebo prepínania medzi rôznymi aplikáciami. S televízorom môžete ľahko prechádzať internet pomocou webového prehliadača. Prechádzajte stránky priamo na obrazovke TV. Využite smart funkcie na prehliadanie internetového obsahu, vyhľadávanie informácií, sledovanie videí, streamovanie online obsahu, komunikáciu prostredníctvom sociálnych médií a ďalšie.

Perfektný spoločník pre každú domácnosť

Podporuje komunikáciu a synchronizáciu s ďalšími inteligentnými zariadeniami za pomoci WiFi, Bluetooth, Apple AirPlay 2 a DLNA. Zvuk ako v kinosále zaistia technológie Dolby Atmos. Dolby Atmos umožňuje 3D reprodukciu priestorového zvuku prostredníctvom väčšieho počtu kanálov. V jednom kanáli môže byť počuť zvuk streľby a v inom kanáli zase mechanika zbrane, to zaisťuje vyššiu presnosť a autentickosť rozloženia zvuku v priestore.

Televízor 65
Televízor 65

Objavte svet multimediálnych možností s pokročilými funkciami televízora

QLED televízor Samsung vás osloví svojimi multimediálnymi funkciami. Keď vás televízny program prestane zaujímať, pripojte prostredníctvom USB externý disk alebo flash disk a pustite si svoj vlastný materiál. Príjemným bonusom je tiež funkcia Skylink fastscan, ktorá za pomoci špeciálneho režimu skenovania umožní rýchlo a efektívne nájsť dostupné televízne a rozhlasové kanály. Za pomoci základného hotelového režimu možno nastaviť blokovanie kanálov, obmedziť hlasitosť a ďalšie funkcie. Funkcia PIP vám umožní zobraziť na displeji obrazovky dva obrazy z rôznych zdrojov naraz.

Hrajte Xbox hry aj bez vlastníctva konzoly!

Služba Samsung Xbox Game Pass je skvelou príležitosťou pre všetkých herný nadšencov, ktorí chcú mať prístup k širokému výberu hier priamo na svojom televízore Samsung. Stačí sa pripojiť k internetu a mať aktívne predplatné služby, aby ste mohli začať hrať bez nutnosti sťahovania hier alebo vlastníctva hernej konzoly Xbox. Služba je pravidelne aktualizovaná novými hrami, takže vždy máte prístup k najnovším a najhorúcejším titulom. Túto inováciu ponúka Samsung v exkluzívnej spolupráci so službou Xbox Game Pass a jej cloudovými technológiami, ktoré umožňujú hranie hier na diaľku.

Šírka:

144,6 cm

Rozmery bez podstavca:

82,9 × 2,59 cm (V × H)

Hmotnosť:

24,4 kg

Maximálne rozlíšenie:

4K Ultra HD

HDMI:

USB:

Typ tunera:

DVB-T2 HEVC, DVB-S2 a DVB-C

Vstupy a výstupy:

USB, LAN, HDMI 2,1 a CI+

  • Na vloženie karty na kódovaný príjem satelitného alebo káblového vysielania je potrebné použiť kompatibilný CA modul, ktorý sa zasunie do CI/CI+ slotu televízora.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka
65" (165,1 cm) Hotovo!
Spotreba v SDR režime
111 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v SDR režime
G Hotovo!
Spotreba v HDR režime
227 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v HDR režime
G Hotovo!

Energetický štítok 2021

Spotreba v SDR režime
111 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v SDR režime
G Hotovo!
Spotreba v HDR režime
227 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v HDR režime
G Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka
65" (165,1 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
4K Ultra HD Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
3840 × 2160 px Hotovo!

Obrazovka

Obnovovacia frekvencia panelu
100 / 120 Hz Hotovo!
Technológia
QLED Hotovo!
Podsvietenie
Mini LED Hotovo!

Modelový rok

Modelový rok
2022 Hotovo!

Aplikácie | SMART funkcie

Aplikácie
O2 TV, YouTube, NETFLIX, HBO Max, Voyo, Disney+, Skylink Live TV, Canal+, Magio TV, Apple TV, Amazon Prime Video, Xbox Game Pass Hotovo!
SMART funkcie
HbbTV, Webový prehliadač Hotovo!

Herné funkcie

Herné funkcie
Herný režim (GAME MODE), VRR (Variable Refresh Rate), AMD FreeSync, AMD FreeSync Premium, Ideálne pre PlayStation 5 Hotovo!

Pripojenie

HDMI
4 × Hotovo!
USB
2 × Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
144,6 cm Hotovo!
Výška bez podstavca
82,9 cm Hotovo!
Hĺbka bez podstavca
2,59 cm Hotovo!
Šírka podstavca/rozstup nožičiek
34 cm Hotovo!
Hmotnosť
24,4 kg Hotovo!
VESA prichytenie
400×400 Hotovo!

Farba

Farba
Sivá Hotovo!

Obsah balenia

Ovládač v balení
Inteligentný Hotovo!
Viac parametrov

Vytvoriť lepší svet. Neskromná vízia, ktorá poháňa Samsung už od jeho vzniku v roku 1938. Odvaha investovať do vývoja nových technológií je pre firmu príznačná, ako dokladá rad vizionárskych riešení. V súčasnosti je skupina Samsung najväčšou spoločnosťou v Južnej Kórei a 3. najväčší celosvetový konglomerát meraný podľa tržieb. Spotrebitelia si spájajú Samsung v prvom rade s kvalitnou spotrebnou elektronikou.

Všeobecne sú známe mobilné telefóny Galaxy, jedny z najlepších a zároveň najžiadanejších mobilných telefónov svojej triedy. Nemožno opomenúť ani špičkové televízory Samsung. Na tomto poli spoločnosť svojimi priehľadnými panelmi potvrdzuje odvahu vydávať sa po nevyšliapaných cestách. Pôsobnosť spoločnosti je však oveľa širšia. Je aktívna v strojnom a ťažkom priemysle, chemickom priemysle, v staviteľstve, maloobchode či finančných službách.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den, hladam k 65" Samsung QE65QN91B vhodny drziak na stenu, bohuzial som nenasiel rozmery uchytou zo zadnesj strany. Mozete mi neaky doporucit? Dakujem

Diskusia a poradňa k 65" Samsung QE65QN91B
Príslušenstvo pre 65" Samsung QE65QN91B Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 65" Samsung QE65QN91B. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 65" Samsung QE65QN91B. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 65" Samsung QE65QN91B. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 65" Samsung QE65QN91B.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií