Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

65" Samsung The Serif QE65LS01BB Cotton Blue

Zobraziť katalóg
65" Samsung The Serif QE65LS01BB Cotton Blue
Televízor SMART QLED, 165cm, 4K Ultra HD, PQI 3300, HDR10, HDR10+, HLG, lokálne stmievanie,, 4× HDMI, 2× USB, CI+, WiFi, Bluetooth, DLNA, HbbTV 2.0, herný režim, hlasové ovládanie, Netflix, Disney+, HBO Max, Apple TV, Voyo, O2 TV, prehrávanie 360° videa, Apple Airplay 2, párovanie s mobilným zariadením, Tizen, repro 40W, Dolby Digital Plus, trieda energetickej účinnosti G
Kód:  WR177o11 Produktové číslo:  QE65LS01BBUXXH Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

65" Samsung The Serif QE65LS01BB Cotton Blue Predaj skončil

65" Samsung The Serif QE65LS01BB Cotton Blue

Na chvíle odpočinku si môžete zaobstarať televízor 65" Samsung The Serif QE65LS01BB Cotton Blue s pestrou paletou funkcií a špičkovým obrazom. Rozmerná hodnota uhlopriečky 65 " v kombinácii s rozlíšením 4K Ultra HD sa bude hodiť do rozmerných obývacích izieb. Dokonalé rozlíšenie UHD TV ponúka štvornásobok detailov oproti štandardnému Full HD. Technológia QLED, vyvinutá firmou Samsung, za pomoci svetelnej diódy Quantum Dot istí maximálnu kvalitu farieb až do rohov obrazovky. Výsledok je tak vďaka tejto technológii podaný veľmi uveriteľne. TV Smart prináša nekonečné možnosti vďaka šikovným aplikáciám.

Zaujímavé funkcie televízora 65" Samsung The Serif QE65LS01BB Cotton Blue

  • Televízor Samsung poskytuje uhlopriečku celkovo 65"
  • Luxusné 4K rozlíšenie pre perfektné detaily
  • QLED technológia je špičkou vo vernom podaní farieb
  • Dynamický rozsah HDR je základom pre nadpriemerne dynamický a prirodzený zážitok
  • Televízor Samsung je multifunkčný podľa vzoru HbbTV 2.0, ten kombinuje televízne vysielanie a širokopásmový internet
  • Červené tlačidlo HbbTV na diaľkovom ovládači umožňuje čítanie napríklad aj programu vysielania, archívov, spätné prehrávanie, počasie, spravodajstvo alebo hranie hier
  • Schopnosť ovládania hlasom znamená koniec nutnosti neustále siahať po ovládači
  • Game Mode eliminuje oneskorené vykreslenie obrazu počas hrania, čiže ani na chvíľku nestratíte kontrolu nad hrou
  • Vstavaná WiFi v TV umožňuje prístup k internetovému obsahu
  • Multimediálny protokol DLNA na takmer nelimitovaný prenos súborov do TV
  • Určite oceníte možnosť prehrať si 360° video

Výnimočne kvalitný obraz TV Samsung

Náročnejší diváci sa uspokoja len s tým najlepším. televízora 65" Samsung The Serif QE65LS01BB Cotton Blue s dokonalou kvalitou obrazu a jemným rozlíšením nadchne všetkým, čo dokáže. Označenie 4K charakterizuje panel so štvornásobným počtom zobrazovacích bodov, než mávajú klasické Full HD typy. Obraz televízora Samsung sa tak skladá z 3 840 × 2 160 bodov, a vďaka tomu dosahuje mimoriadne vykreslené detaily. Ani pri bližšom pohľade netrpí stratou kvality, zostáva perfektne ostrý. Veľkú jemnosť obrazu si vychutnáte pri stále väčšom množstve obsahu, filmov, dokumentov či seriálov. Aj staršie filmy či seriály natočené v nedostatočnom rozlíšení sa pokúsi preniesť do vyššieho a zlepší tak ľahko ich obraz. Veľmi užitočným efektom vysokého rozlíšenia býva aj rýchly chod rôznych aplikácií, tieto TV totiž potrebujú veľmi výkonný hardvér.

TV s technológiou QLED zaistí prirodzené farby

Zárukou kvality je technológia QLED, ktorá podsvetľuje panel prepracovaným systémom farebných diód. Zobrazuje tak bezkonkurenčne najviac farieb a obraz je potom absolútne verný predlohe. Navyše má tento televízor veľmi vysoký jas a dá sa veľmi dobre sledovať aj vo svetlej miestnosti. Obraz nemá nijak skreslený ani keď ho pozorujete z ostrých uhlov. Nemôže chýbať vysoký dynamický rozsah označovaný ako HDR. Ten stráži prirodzený kontrast a jas, zamedzí napríklad účinkom protisvetla a scéna je celkovo príjemnejšia a reálnejšia. Podporuje technológiu HDR10, HDR10+ a HLG. Vďaka HDR10 budú farby veľmi podobné tomu, ako ich vidí ľudské oko. HDR10+ je moderná technológia, vďaka ktorej sú jas aj farby všetkých scén priebežne upravované. Vo výsledku podáva obraz s HLG technológiou jas vernejšie a oživí tak každú scénu.

Ďalšie smart funkcie a aplikácie v televízore Samsung

TV Samsung vám tiež okrem iného ponúkne aplikácie a sociálne siete ako je O2 TV, YouTube, NETFLIX, HBO Max, Apple TV, Amazon Prime Video, Disney+, Voyo, Skylink Live TV a Google Duo. AirPlay 2 umožňuje prenášanie obsahu zo zariadení Apple a je jedno, či sa to týka fotiek alebo videá. Len čo raz dôjde k spárovaniu s telefónom, už ho nie je potrebné ďalej pripájať ručne, pri budúcom priblížení sa k televízoru sa bude pripájať automaticky.

  • Na vloženie karty na kódovaný príjem satelitného alebo káblového vysielania je potrebné použiť kompatibilný CA modul, ktorý sa zasunie do CI/CI+ slotu televízora.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka
65" (165,1 cm) Hotovo!
Spotreba v SDR režime
118 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v SDR režime
G Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
4K Ultra HD Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
3840 × 2160 px Hotovo!

Energetický štítok 2021

Spotreba v SDR režime
118 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v SDR režime
G Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka
65" (165,1 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
4K Ultra HD Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
3840 × 2160 px Hotovo!

Obrazovka

Technológia
QLED Hotovo!
Podsvietenie
Edge LED Hotovo!

Modelový rok

Modelový rok
2022 Hotovo!

Aplikácie | SMART funkcie

Aplikácie
O2 TV, YouTube, NETFLIX, HBO Max, Voyo, Disney+, Skylink Live TV, Apple TV, Amazon Prime Video, Google Meet Hotovo!
SMART funkcie
HbbTV, Inteligentný ovládač, Ovládanie hlasom, Webový prehliadač, Prehrávanie 360° videa Hotovo!

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie
Prehrávanie z USB, Skylink Fast Scan, Základný hotelový režim Hotovo!

Herné funkcie

Herné funkcie
Herný režim (GAME MODE), VRR (Variable Refresh Rate), AMD FreeSync Premium, Ideálne pre PlayStation 5 Hotovo!

Pripojenie

Bezdrôtové pripojenie
WiFi, Bluetooth, Párovanie s mobilným zariadením, Apple AirPlay 2, DLNA Hotovo!
HDMI
4 × Hotovo!
USB
2 × Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
147,91 cm Hotovo!
Výška
136,12 cm Hotovo!
Hĺbka
49,9 cm Hotovo!
Výška bez podstavca
87,51 cm Hotovo!
Hĺbka bez podstavca
8 cm Hotovo!
Hmotnosť
37,8 kg Hotovo!

Farba

Farba
Modrá Hotovo!

Obsah balenia

Ovládač v balení
Inteligentný so solárnym nabíjaním Hotovo!

Farba

Farba
Modrá Hotovo!
Viac parametrov

Vytvoriť lepší svet. Neskromná vízia, ktorá poháňa Samsung už od jeho vzniku v roku 1938. Odvaha investovať do vývoja nových technológií je pre firmu príznačná, ako dokladá rad vizionárskych riešení. V súčasnosti je skupina Samsung najväčšou spoločnosťou v Južnej Kórei a 3. najväčší celosvetový konglomerát meraný podľa tržieb. Spotrebitelia si spájajú Samsung v prvom rade s kvalitnou spotrebnou elektronikou.

Všeobecne sú známe mobilné telefóny Galaxy, jedny z najlepších a zároveň najžiadanejších mobilných telefónov svojej triedy. Nemožno opomenúť ani špičkové televízory Samsung. Na tomto poli spoločnosť svojimi priehľadnými panelmi potvrdzuje odvahu vydávať sa po nevyšliapaných cestách. Pôsobnosť spoločnosti je však oveľa širšia. Je aktívna v strojnom a ťažkom priemysle, chemickom priemysle, v staviteľstve, maloobchode či finančných službách.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre 65" Samsung The Serif QE65LS01BB Cotton Blue Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 65" Samsung The Serif QE65LS01BB Cotton Blue. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 65" Samsung The Serif QE65LS01BB Cotton Blue. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 65" Samsung The Serif QE65LS01BB Cotton Blue. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 65" Samsung The Serif QE65LS01BB Cotton Blue.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií