Doprava a instalace TV zdarma

65" Samsung UE65KS7502

Zobraziť katalóg
65" Samsung UE65KS7502
4,0 4 hodnotení
Televízor prehnutý 4K SMART LED, uhlopriečka 163 cm, Quantum dot, 4K Ultra HD 3840 x 2160, PQI 2200, HDR1000, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 4x HDMI, 3x USB, CI +, LAN, WiFi, DLNA, MHL , HbbTV, Tizen OS, energ. trieda A+
Kód:  WR185y1 Produktové číslo:  UE65KS7502UXXH Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

65" Samsung UE65KS7502


vypnuté
Šikovná platforma Tizen

Platforma Tizen

Operačný systém Tizen povznáša výkon televízora Smart TV na vyššiu úroveň, pretože ponúka bleskový štart, rýchly prístup k televíznym programom a všetkým vašim aplikáciám. Vrátane služby Voyo alebo HBO.

vypnuté
Čtyřjádrový procesor

Vyššia rýchlosť

Vnútri vášho televízora Samsung Smart TV tepe výkonný štvorjadrový procesor, takže reakcia na povely a spúšťanie aplikácií nastanú prakticky okamžite.

vypnuté
jednoduché zdieľanie obsahu

Jednoduché zdieľanie

Preneste pomocou aplikácie Samsung Smart View obrázky, videá a hudbu z mobilného telefónu a PC do svojho televízora Smart TV. Vyznačuje sa úžasnou konvergenciou a jednoduchým pripojením, funguje na väčšine osobných mobilných zariadení.

vypnuté
4K obraz v luxusním podání

Každý detail si vychutnáte v úžasnom rozlíšení 4K

Modelový rad prémiových televízorov značky Samsung pre rok 2016 prináša úplne bezkonkurenčnú kvalitu obrazu vďaka novému displeju Quantum dot. Tento ultramoderný displej je ako prvý na svete vyrobený úplne bez kadmia a ponúka kvalitu obrazu rovnajúcu sa skutočnosti s úžasnou jasnosťou, výnimočným kontrastom a najrealistickejšími farbami. Tiež nechýba podpora funkcie Premium High Dynamic Range (HDR), ktorá svietivosťou minimálne 1 000 nitov HDR zaistí vyšší kontrast svetlých a tmavých miest na obrazovke.

vypnuté
Prohnutý design bez rámečků

Obklopte svoje zmysly

Svetovú premiéru zažíva tiež prehnutý dizajn televízora, ktorý je nápadný absenciou akéhokoľvek rámčeka. Z ktoréhokoľvek uhla televízor pôsobí skutočne veľkolepo a divák si prostredníctvom šikovného menu môže ľahko a rýchlo nájsť svoj obľúbený program či obsah. Jemné zakrivenie prehnutého televízora spoločnosti Samsung vám umožní, aby ste boli priamo v strede diania, poskytuje širšie zorné pole a rovnomernú pozorovaciu vzdialenosť z miesta sledovania .


Hlavné vlastnosti

  • Bezkonkurenčná kvalita obrazu vďaka novému displeju Quantum dot - navyše vo 4K rozlíšení.
  • Prehnutá obrazovka úplne bez rámčekov.
  • Špeciálna štruktúra obrazovky obmedzuje nežiaduce odrazy svetla.
  • Úplne nový Smart Hub uľahčí prístup k obľúbenému obsahu.
  • Pre príjem TV signálu je nachystaný aj plánovaný DVB-T2 tuner.
Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
Prohnutá obrazovka zcela bez rámečků

Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
Zábavné aplikace

Jednoduché a rýchle bezdrôtové pripojenie

Integrovaná bezdrôtová lokálna sieť umožňuje pripojiť Smart TV k internetu bez zamotaných káblov. Vďaka efektívnejšiemu pripojeniu si teraz môžete skutočne vychutnať výnimočný dizajn vášho televízora.


Remasterujte svoj obsah, ktorý nie je v rozlíšení SUHD

Funkcia SUHD remastering Engine spoločnosti Samsung automaticky analyzuje obsah, ktorý nie je v rozlíšení SUHD, a remasteruje ho, takže môže byť zobrazený čo najbližšie zámeru jeho pôvodného autora.

Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
Vylepšení kvality obrazu
  • Na vloženie karty na kódovaný príjem satelitného alebo káblového vysielania je potrebné použiť kompatibilný CA modul, ktorý sa zasunie do CI/CI+ slotu televízora.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka
65" (165,1 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
4K Ultra HD Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
3840 × 2160 Mpx Hotovo!
Obnovovacia frekvencia panelu
50 / 60 Hz Hotovo!
Technológia
QLED Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka
65" (165,1 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
4K Ultra HD Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
3840 × 2160 Mpx Hotovo!

Obrazovka

Obnovovacia frekvencia panelu
50 / 60 Hz Hotovo!
Technológia
QLED Hotovo!
Podsvietenie
Direct LED Hotovo!

Aplikácie | SMART funkcie

SMART funkcie
Webový prehliadač Hotovo!

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie
Prehrávanie z USB Hotovo!

Herné funkcie

Herné funkcie
Herný režim (GAME MODE) Hotovo!

Pripojenie

Bezdrôtové pripojenie
WiFi, Bluetooth, DLNA Hotovo!
HDMI
4 × Hotovo!
USB
3 × Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
144,17 cm Hotovo!
Výška
90,77 cm Hotovo!
Hĺbka
29,71 cm Hotovo!
Výška bez podstavca
83,02 cm Hotovo!
Hĺbka bez podstavca
10,5 cm Hotovo!
Hmotnosť
23,7 kg Hotovo!

Farba

Farba
Strieborná Hotovo!
Viac parametrov

Vytvoriť lepší svet. Neskromná vízia, ktorá poháňa Samsung už od jeho vzniku v roku 1938. Odvaha investovať do vývoja nových technológií je pre firmu príznačná, ako dokladá rad vizionárskych riešení. V súčasnosti je skupina Samsung najväčšou spoločnosťou v Južnej Kórei a 3. najväčší celosvetový konglomerát meraný podľa tržieb. Spotrebitelia si spájajú Samsung v prvom rade s kvalitnou spotrebnou elektronikou.

Všeobecne sú známe mobilné telefóny Galaxy, jedny z najlepších a zároveň najžiadanejších mobilných telefónov svojej triedy. Nemožno opomenúť ani špičkové televízory Samsung. Na tomto poli spoločnosť svojimi priehľadnými panelmi potvrdzuje odvahu vydávať sa po nevyšliapaných cestách. Pôsobnosť spoločnosti je však oveľa širšia. Je aktívna v strojnom a ťažkom priemysle, chemickom priemysle, v staviteľstve, maloobchode či finančných službách.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den chtel bych se zeptat na abnormalni krehkost u prohnute tv v prodejne me varovali ,ze treba u vybalovani se staci dotknout displeje jak je u prohnute tv napnuty a hned praska. Dekuji.

Dobrý den ,zvazuji o koupi této tv.Ale odrazuje mě par komentářu nejen na ALZE ,a to ohledně nějakých bílých skvrn z podsvícení nebo přepínáni tv.Máte někdo s tím zkušenosti ? Je třeba se toho obávat ? Dekuji mnohokrát.

Dobrý den, můžete mne prosím napsat jaké hodnoty jas a kontrast má tato TV? děkuji mnohokrát

Dobry den, je mozne si tuto televizi prohlednout v helesovicich v show roomu? Dekuji.

Má určitě 100hz panel??

Good evening! I have one question: do you have checks "Tax free" in your shop? I want to order a Samsung UE65KS7000 TV from you. But I need not curved, I need flat. Or other models of the KS series.

Chtěl bych se zeptat zda jdou barvy ručně nastavovat(třeba až do černobíla) děkuji

Dobrý den, chtěl bych se zeptat na doporučení nástěnného držáku k této TV. Potřebuji aby byl polohovatelný do všech směrů. Děkuji

Diskusia a poradňa k 65" Samsung UE65KS7502
Príslušenstvo pre 65" Samsung UE65KS7502 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 65" Samsung UE65KS7502. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 65" Samsung UE65KS7502. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 65" Samsung UE65KS7502.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií