Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Aplikace

65" Samsung UE65KU6072

Zobraziť katalóg
65" Samsung UE65KU6072
4,8 5 hodnotení
Televízor 4K SMART LED, uhlopriečka 163 cm, 4K Ultra HD 3840 x 2160, PQI 1300, HDR Pro, DVB-S2/T2/C, H.265/HEVC kodek, Tizen OS, 3x HDMI, 2x USB, CI+, LAN, DLNA, WiFi, MHL, HbbTV, web prehliadač, PVR nahrávanie, Timeshift, UHD upscaling, UHD dimming, reproduktor 20 W, VESA 400 x 400, energ. trieda A
Kód:  WR185x3 Produktové číslo:  UE65KU6072UXXH Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

65" Samsung UE65KU6072


vypnuté
4K rozlišení

Špičkový obraz

Ultra HD rozlíšenie znamená čistejší obraz a menšiu mieru rozmazania, takže si budete môcť vychutnávať akčné filmy, športové prenosy a ďalší zábavný obsah naozaj na maximum.

vypnuté
Čtyřjádrový procesor

Vyššia rýchlosť

Vnútri vášho televízora Samsung Smart TV bije výkonný štvorjadrový procesor, takže reakcie na povely a spúšťanie aplikácií nastanú prakticky okamžite.

vypnuté
Snadné sdílení obsahu

Jednoduché zdieľanie

Technológia Samsung Easy Sharing uľahčuje zdieľanie obsahu medzi televízorom a mobilnými zariadeniami. Všetko je veľmi jednoduché a dokonale synchronizované.

vypnuté
4K obraz v luxusním podání

Každý detail si vychutnáte v úžasnom rozlíšení 4K

Spoločnosť Samsung dvíha latku ešte vyššie vďaka špeciálnej technológii s názvom UHD Dimming. Vyššie rozlíšenie 3840 × 2160 bodov tiež znamená, že špičková reprodukcia všetkých detailov vyžaduje náročnejšie spracovanie obrazu. Z toho dôvodu táto obrazová technológia rozdeľuje obrazovku na viac častí a následne vypočítava presný kontrast, farebné podanie a úroveň detailov nevyhnutných pre jednotlivé časti, aby bol výsledný obraz úplne dokonalý.

vypnuté
Technologie PurColour

Zažite presnejšie a vernejšie farby

Spoločnosť Samsung vyvinula technológiu PurColour na zobrazenie vernejších a realistickejších farieb na UHD televízoroch. UHD televízor obsahuje 8 miliónov pixelov (štvornásobok oproti Full HD panelom), na dosiahnutie detailnejšieho obrazu je preto potrebné zvýšiť aj farebné rozlíšenie. PurColour viac ako 7x zvyšuje počet farebných odtieňov, vďaka ktorým sa stáva obraz reálnejším ako kedykoľvek predtým.

vypnuté
Jas přichází k vám

Jas prichádza k vám

Vďaka technológii HDR si môžete pri sledovaní HDR obsahu užiť predtým nerozoznateľné detaily skryté v najsvetlejších častiach obrazu vášho televízora, rovnako ako v temných tieňoch. Konečne si môžete užiť naozajstný HDR zážitok priamo vo vašej obývačke.


Hlavné vlastnosti

  • Ultra HD rozlíšenie a mimoriadna kvalita obrazu.
  • Luxusná obrazovka s technológiou HDR.
  • Vernejšie podanie farieb s technológiou PurColor.
  • Technológia Samsung UHD Picture Engine zvyšuje kvalitu obsahu v nižšom rozlíšení.
  • Úplne nový Smart Hub uľahčí prístup k obľúbenému obsahu.
  • Index kvality obrazu PQI - 1 200.
  • Na príjem TV signálu je pripravený aj plánovaný DVB-T2 tuner.
Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
Samsung UE43KU6072

Jednoduché zdieľanie obsahu

Pomocou aplikácie Samsung Smart View preneste obľúbené fotografie, videá a hudbu z mobilného telefónu alebo tabletu do svojho televízora Smart TV. Vyznačuje sa jednoduchým spárovaním s väčšinou mobilných zariadení na trhu.

Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
Samsung Smart View
Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
Sledujte filmy z USB

Sledujte filmy z USB flash disku

Vďaka technológii ConnectShare Movie stačí k televízoru pripojiť USB flash disk či pevný disk a budete si môcť ihneď užívať svoje filmy, fotografie alebo hudbu. Teraz si na televízore môžete vychutnať širokú škálu obsahu priamo z pohodlia obývačky.

Funkcia UHD Upscaling

Technológia Ultra Clean View analyzuje váš obsah pokročilým algoritmom s cieľom vyfiltrovať a znížiť obrazový šum. Dokonca aj v prípade, že je zdrojové video nižšej kvality ako Full HD, si môžete užiť obraz, ktorý konkuruje UHD štandardom.

Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
Funkce UHD Upscaling
  • Na vloženie karty na kódovaný príjem satelitného alebo káblového vysielania je potrebné použiť kompatibilný CA modul, ktorý sa zasunie do CI/CI+ slotu televízora.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka
65" (165,1 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
4K Ultra HD Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
3840 × 2160 Mpx Hotovo!
Obnovovacia frekvencia panelu
50 / 60 Hz Hotovo!
Technológia
LCD LED Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka
65" (165,1 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
4K Ultra HD Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
3840 × 2160 Mpx Hotovo!

Obrazovka

Obnovovacia frekvencia panelu
50 / 60 Hz Hotovo!
Technológia
LCD LED Hotovo!

Aplikácie | SMART funkcie

Aplikácie
O2 TV Hotovo!
SMART funkcie
Webový prehliadač Hotovo!

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie
Prehrávanie z USB Hotovo!

Herné funkcie

Herné funkcie
Herný režim (GAME MODE) Hotovo!

Pripojenie

Bezdrôtové pripojenie
WiFi, DLNA Hotovo!
HDMI
3 × Hotovo!
USB
2 × Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
146,35 cm Hotovo!
Výška
90,76 cm Hotovo!
Hĺbka
36,94 cm Hotovo!
Výška bez podstavca
84,45 cm Hotovo!
Hĺbka bez podstavca
6,46 cm Hotovo!
Hmotnosť
25,8 kg Hotovo!
VESA prichytenie
400×400 Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov

Vytvoriť lepší svet. Neskromná vízia, ktorá poháňa Samsung už od jeho vzniku v roku 1938. Odvaha investovať do vývoja nových technológií je pre firmu príznačná, ako dokladá rad vizionárskych riešení. V súčasnosti je skupina Samsung najväčšou spoločnosťou v Južnej Kórei a 3. najväčší celosvetový konglomerát meraný podľa tržieb. Spotrebitelia si spájajú Samsung v prvom rade s kvalitnou spotrebnou elektronikou.

Všeobecne sú známe mobilné telefóny Galaxy, jedny z najlepších a zároveň najžiadanejších mobilných telefónov svojej triedy. Nemožno opomenúť ani špičkové televízory Samsung. Na tomto poli spoločnosť svojimi priehľadnými panelmi potvrdzuje odvahu vydávať sa po nevyšliapaných cestách. Pôsobnosť spoločnosti je však oveľa širšia. Je aktívna v strojnom a ťažkom priemysle, chemickom priemysle, v staviteľstve, maloobchode či finančných službách.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den, je mozne zapojit k tv bezdratove bluetooth sluchatka?

Dobrý den, jak televize zvládá odraz světla? Chci ji dat na zeď proti oknu a rad bych obraz bez odlesku, aby bylo neco videt i během dne. Děkuji

Dobry den chtel bych se zeptat jak je mozne ze vy jako nejvetsi prodejce elektroniky jste byli pred slevou 2x drazsi u teto televize nez vsichni mensi prodejci elektroniky ? Nejedna se pouze o klamavou reklamu zlevneni zbozi ? Nebo jsem jediny komu to prijde hodne zvlastni ??

Dobry den, tv nema bluetooth, jak k ni tedy pujde pripojit sound bar? Muzete mi pripadne doporucit pridavne reproduktory? Dekuji

Jakým způsobem lze k televizi připojit samsung soundbar? Vzhledem k tomu, že nemá bluetooth ani výstup na sluchátka je to vůbec možné?

Jak je u této TV řešen výstup pro sluchátka? Nenašel jsem to uvedeno v popisu, děkuji za odpověď.

https://www.alza.cz/hdmi-v1-4-propojovaci-zlacene-konektory-stineny-10m-d219650.htm?o=2 televize nechce s timto kabelem fungovat ve spojeni s redukci na DP. S 5m kabelem a tou samou redukci funguje normalne. Naopak onen 10m kabel s tou samou redukci ovsem s jinym monitorem funguje take normalne. je nejake reseni? treba nejaky aktivni prvek vlozitelny mezi dva 5m HDMI kabely? dekuji

Dobrý den, prosím o radu. Nemůžu se rozhodnout mezi touto TV a Hisense H65M5500. Sleduji převážně sport a filmy. Děkuji za přápadnou odpověď. Jílek

Dobrý den, není 50Hz málo na Ultra HD televizi, díky za odpověd.

Prosím, přehrává videoformát mkv z HDD? A ještě jak velký HDD lze připojit?

12
Diskusia a poradňa k 65" Samsung UE65KU6072
Príslušenstvo pre 65" Samsung UE65KU6072 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 65" Samsung UE65KU6072. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 65 "Samsung UE65KU6072. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 65 "Samsung UE65KU6072.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií