Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Premium Week Samsung

65" Sony Bravia KD-65X82J

Zobraziť katalóg
65" Sony Bravia KD-65X82J
4,8 4 hodnotení
Televízor SMART ANDROID LED, 165cm, 4K Ultra HD, 50Hz, Direct LED, HDR10, HLG, Dolby Vision, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 4× HDMI, 2× USB, CI+, LAN, WiFi, Bluetooth, hlasové ovládanie, Netflix, Disney+, Apple TV, Telly, Amazon Alexa, VESA 300×300, repro 20W, Dolby Atmos, DTS Digital Surround, trieda energetickej účinnosti G
Kód:  WS1019s1fx Produktové číslo:  KD65X82JAEP Informačný list Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

65" Sony Bravia KD-65X82J


Túžite po tom zažiť v pohodlí svojho domova tú úžasnú filmovú atmosféru, ktorú poznajú len návštevníci kina? Potom by pre vás mohol byť tým pravým televízor SONY. Doprajte si nezabudnuteľné vizuálne zážitky najmä vďaka technológii LCD LED a podpore formátov HDR10, Dolby Vision a HLG. Potešenie zažijú aj milovníci rýchlych scén vďaka 50 / 60Hz obnovovacej frekvencii panela. K vynikajúcemu vizuálnemu zážitku sa pripája aj skvelý zvuk v podaní 20W reproduktorov. Smart TV SONY využíva novodobú technológiu operačného systému Android TV a jeho vydarený dizajn si vás získa. Vzhľad televízora dopĺňa čierna farba. Televízor môžete pripevniť na stenu za pomoci držiaka VESA s rozmermi 300×300 mm. Diaľkový ovládač nájdete vnútri balenia.

Televízor 65
Televízor 65

Kľúčové vlastnosti televízora 65" Sony Bravia KD-65X82J

  • Rovnakú filmovú atmosféru ako v kine sprostredkuje televízor SONY
  • Ohromujúce obrazové zážitky predvedie technológia LCD LED a podporované formáty HDR10, Dolby Vision a HLG
  • Priaznivci rýchlych scén budú potešení 50 / 60Hz obnovovacou frekvenciou
  • Skvelému obrazu pridáva ďalšiu dimenziu pútavý zvuk 20W reproduktorov
  • Vychutnajte si 4K Ultra HD rozlíšenie na 65" uhlopriečke
  • Smart TV SONY je riadený pokročilým operačným systémom Android TV
  • Podsvietenie typu Direct LED
  • K výbave patrí HDR
  • Brilantný zvuk sprostredkuje Dolby Atmos a DTS Digital Surround
  • K obľúbeným smart funkciám sa radí inteligentný ovládač, ovládanie hlasom a webový prehliadač
  • Ďalšie obľúbené funkcie: kalibrácia zvuku a automatická regulácia hlasitosti
  • Pozriete si obľúbené filmové a seriálové diela zo služieb ako YouTube, NETFLIX, Disney+, Apple TV, Amazon Prime Video, SkyShowtime, Prima+, Magio TV, Telly, SledovanieTV a Canal+

Obraz televízora poskytuje dych berúci zážitok

Vyskúšajte 4K Ultra HD rozlíšenie na 65" uhlopriečke. Televízor SONY je schopný sprostredkovať veľmi podrobný obraz vďaka vysokému počtu pixelov rozmiestnených po celej obrazovke. Značenie 4K vyjadruje štvornásobný počet zobrazovaných bodov v porovnaní s klasickou Full HD obrazovkou. Obraz je vykreslený s rozlíšením 3840 × 2160 pixelov, vďaka tomu je možné prenášať filmy a programy na vašu obrazovku bez akejkoľvek straty kvality. Technológia Direct LED vám sprostredkuje precízne zónové podsvietenie, ktoré sa inteligentne prispôsobuje obsahu obrazu a zaručuje vynikajúci kontrast a verné podanie farieb.

Televízor 65
Televízor 65

LCD LED na jedinečný zážitok z intenzívnych a verných farieb

Technológia LCD LED TV ponúka pohlcujúcu zábavu. LED displej prináša vysoký jas, čo prispieva ku kvalitnému sledovaniu filmov aj v dobre osvetlených miestnostiach. Využíva LED diódy umiestnené za LCD panelom, čo zaisťuje, že obrazovka bude jasná a obraz čistý.

Umožňuje zobrazenie obsahu vo formátoch HDR

Tento TV využíva technológiu High Dynamic Range (HDR) na rozšírenú reprodukciu detailov v tmavých aj svetlých častiach obrazu. Konkrétne je vybavený štandardom HDR10, Dolby Vision a HLG. HDR10 nastavuje jas obrazu podľa scény s najvyšším jasom. Dolby Vision vám aj pri vysokom jase obrazu ponúka precíznu a bohatú paletu odtieňov farieb.

Televízor 65

S najmodernejším operačným systémom sa tešte na neobmedzenú zábavu

Smart televízor Android TV v sebe ukrýva množstvo zaujímavých funkcií, napríklad Amazon Alexa a Apple Home Kit. Získate tak možnosť bezdrôtového zdieľania obsahu, zrkadlenia mobilných zariadení alebo PC, využívania hlasových asistentov a začlenenia TV do svojej inteligentnej domácnosti. Hlasový asistent tak môže byť vaším radcom v oblasti TV. Jednoducho a rýchlo pomocou neho napríklad vyhľadáte obľúbené videá v aplikáciách, čo je obzvlášť vhodné pre najmenších divákov. Ľahko tak vyhľadajú svoju obľúbenú rozprávku bez toho, aby museli ručne písať jej názov na klávesnici. Všetky pripojené zariadenia možno jednoducho ovládať pomocou jediného inteligentného ovládača. Stačí stlačiť tlačidlo a na obrazovke televízora sa objaví vaša obľúbená streamovacia služba.

Televízor 65
Televízor 65

Využite všetky inteligentné funkcie televízora SONY

Vďaka televízoru budete mať jednoduchý prístup k webovému prehliadaču. Prezerajte si stránky priamo na televíznej obrazovke. Vďaka smart funkciám budete môcť prechádzať internetový obsah, vyhľadávať informácie, sledovať videá, streamovať online obsah, komunikovať prostredníctvom sociálnych médií a ďalšie.

Perfektný partner pre každého televízneho nadšenca

Podporuje komunikáciu a synchronizáciu s ďalšími inteligentnými zariadeniami za pomoci WiFi a Bluetooth. O zážitok ako v kine sa starajú moderné technológie Dolby Atmos a DTS Digital Surround. Dolby Atmos umožňuje 3D reprodukciu priestorového zvuku prostredníctvom rozšíreného počtu kanálov. Jeden kanál môže obsahovať zvuk výstrelov a iný zase mechaniku zbrane, to znamená, že umiestnenie zvuku v priestore bude omnoho presnejšie a reálnejšie. Televízor disponuje funkciou kalibrácie zvuku, ktorá vám poskytuje možnosť optimalizovať nastavenie zvuku podľa akustických vlastností miestnosti alebo vašich osobných preferencií. TV spraví analýzu okolitého prostredia a optimalizuje nastavenie zvuku tak, aby poskytol najlepší audio výkon. Určite oceníte možnosť automatickej regulácie hlasitosti. Televízor priebežne monitoruje hlasitosť na optimálny zážitok zo sledovania a automaticky ju upravuje tak, aby sa minimalizovali rozdiely medzi hlasnými a tichými zvukmi pri prechodoch medzi programami alebo počas reklamných blokov.

Zažite dych berúcu obrazovú kvalitu s multimediálnym televízorom

LCD LED televízor SONY vás osloví svojimi multimediálnymi funkciami.

Rozmery:

91,1 × 146,2 × 32,4 cm (V × Š × H)

Rozmery bez podstavca:

84,2 × 7,1 cm (V × H)

Hmotnosť:

25,4 kg

Maximálne rozlíšenie:

4K Ultra HD

HDMI:

USB:

Typ tunera:

DVB-T2 HEVC, DVB-S2 a DVB-C

Vstupy a výstupy:

USB, LAN, HDMI 2,1, HDMI 2,0, digitálny optický/digitálny audio výstup a CI+

  • Na vloženie karty na kódovaný príjem satelitného alebo káblového vysielania je potrebné použiť kompatibilný CA modul, ktorý sa zasunie do CI/CI+ slotu televízora.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka
65" (165,1 cm) Hotovo!
Krajina
Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko Hotovo!
Spotreba v SDR režime
130 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v SDR režime
G Hotovo!
Spotreba v HDR režime
193 kWh/1000h Hotovo!

Typ zásuvky

Krajina
Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko Hotovo!

Energetický štítok 2021

Spotreba v SDR režime
130 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v SDR režime
G Hotovo!
Spotreba v HDR režime
193 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v HDR režime
G Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka
65" (165,1 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
4K Ultra HD Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
3840 × 2160 px Hotovo!

Obrazovka

Obnovovacia frekvencia panelu
50 / 60 Hz Hotovo!
Technológia
LCD LED Hotovo!
Podsvietenie
Direct LED Hotovo!

Modelový rok

Modelový rok
2021 Hotovo!

Aplikácie | SMART funkcie

Aplikácie
YouTube, NETFLIX, Disney+, Prima+, SkyShowtime, Canal+, Magio TV, SledovanieTV, Telly, Apple TV, Amazon Prime Video Hotovo!
SMART funkcie
Inteligentný ovládač, Ovládanie hlasom, Webový prehliadač Hotovo!
Kompatibilita s hlasovým asistentom
Amazon Alexa, Apple Home Kit Hotovo!

Pripojenie

Bezdrôtové pripojenie
WiFi, Bluetooth Hotovo!
HDMI
4 × Hotovo!
USB
2 × Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
146,2 cm Hotovo!
Výška
91,1 cm Hotovo!
Hĺbka
32,4 cm Hotovo!
Výška bez podstavca
84,2 cm Hotovo!
Hĺbka bez podstavca
7,1 cm Hotovo!
Šírka podstavca/rozstup nožičiek
54,5 cm Hotovo!
Hmotnosť
25,4 kg Hotovo!
VESA prichytenie
300×300 Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Obsah balenia

Ovládač v balení
Inteligentný Hotovo!
Viac parametrov

Sony Corporation je japonská spoločnosť založená v roku 1946. Svoje sídlo má v Tokiu. Jej počiatky boli nenápadné. Prvým produktom predávaným pod značkou Sony bolo tranzistorové rádio. Práve rádiá zohrali kľúčovú úlohu pri expanzii v 60. rokoch. Svet si produkty Sony veľmi rýchlo začal spájať s vysokou kvalitou a nízkymi cenami.

V 70. rokoch bola spoločnosť Sony tvrdo zasiahnutá ekonomickou krízou. Mnohí analytici ju už označovali za mŕtvu spoločnosť. Podcenili však typickú japonskú húževnatosť a odvahu. Kríza pre Sony nebola záhubou, ba naopak poslúžila ako odrazový mostík. Spoločnosť stojí za vývojom CD disku a následne aj DVD disku. Začiatkom 90. rokov si Sony pripísala ďalší významný úspech, keď predstavila hernú konzolu PlayStation. Práve herné konzoly predstavujú prienik troch hlavných oblastí, v ktorých spoločnosť v súčasnosti pôsobí – elektronika, videohry a zábavný priemysel.

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre 65" Sony Bravia KD-65X82J Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 65" Sony Bravia KD-65X82J. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 65" Sony Bravia KD-65X82J. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 65" Sony Bravia KD-65X82J. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 65" Sony Bravia KD-65X82J.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií