Vyhraj lístky na EURO 2024

65" Sony Bravia KD-65XG7096

Zobraziť katalóg
65" Sony Bravia KD-65XG7096
3,5 2 hodnotení
Televízor SMART LED, 164cm, 4K Ultra HD, Motionflow XR 400 (50Hz), Direct LED, HDR10, HLG, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 3× HDMI, 3× USB, CI+, USB nahrávanie, LAN, WiFi, DLNA, Miracast, HbbTV, herný režim, Netflix, HBO GO, Linux, VESA 300×300, repro 20W, ClearAudio+, Dolby Digital Plus, DTS Digital Surround
Kód:  WS1019p9c Produktové číslo:  KD65XG7096BAEP Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

65" Sony Bravia KD-65XG7096


Spoznajte skutočnú zábavu v 4K rozlíšení

Pre športové aj filmové zážitky je najlepšie zaobstarať si TV s dokonalým obrazom a skvelými funkciami. Plnohodnotná hodnota uhlopriečky 65" spoločne s rozlíšením 4K Ultra HD je najvhodnejšia do izby náročného diváka. Rozlíšenie 4K, vďaka ôsmim miliónom pixelov, na obrazovke ponúka dokonalý vizuálny zážitok. Technológia Android TV vámotváraširokú škálu multimediálnych funkcií. Televízor Sony Bravia disponuje nielen skvelým obrazom, ale takisto aj parádnym zvukom, ktorý dotvorí perfektné sledovanie vášho obľúbeného obsahu.

Hlavné prednosti smart 4K televízora Sony Bravia KD-65XG7096

  • Dynamický rozsah HDR vám prináša bezkonkurenčnú dynamiku a prirodzenejšie podanie
  • Obrazovka ponúkne uhlopriečku 65"
  • Červené tlačidlo vám umožní prečítanie trebárs programu vysielaných programov, prehrávanie aktuálnych relácií od začiatku, počasie alebo hranie zábavných aplikácií
  • Gaming režim znižuje dobu odozvy obrazovky pri hraní, preto ani na chvíľku nestratíte kontrolu nad hrou
  • Funkcionalita nahrávania obsahu na vašu flashku na uchovanie obľúbených filmov a opätovné zhliadnutie
  • Standard VESA uchytenie s pripravenými závitmi vo vzájomnej vzdialenosti 200 × 200 mm na uchytenie na stojan
  • Prenosový protokol DLNA na najjednoduchší prenos videí, muziky či obrázkov do televízora
  • Typ tunera DVB-T2 - HEVC je štandardom, bez ktorého sa používatelia už čoskoro pre sledovanie pozemného vysielania nezaobídu

Televízor, ktorý vás vtiahne do deja

Nároční diváci chcú vyťažiť z kvality filmov maximum. 65" Sony Bravia KD-65XG7096 s výnimočným obrazom a jemným rozlíšením spĺňa aj tie najvyššie nároky. Prídomok 4K značí panel s celkom štvornásobným počtom zobrazovacích bodov oproti obľúbeným Full HD panelom. Celistvý obraz teda dáva dokopy plných 3 840 × 2 160 bodov, a práve preto ponúkadetaily na veľmi vysokej úrovni. Ani pri pohľade z blízkosti obrazovky nestratí nič zo svojej kvality a zostáva perfektne ostrý. Jemnosť obrazu si užijete pri celej hŕbe kvalitného obsahu, napríklad pri filmoch na Blu-ray diskoch. Aj klasické filmy a seriály natočené v nízkom rozlíšení vie televízor upraviť do vyššieho a trochu ich týmzdokonalí. Praktickým efektom vysokého rozlíšenia býva spravidla aj svižnejší chod rôznych aplikácií, tieto televízory totiž dostávajú silnejší hardvér.

Krásne a živé farby s displejom TRILUMINOS

Aby bol zážitok zo sledovania ešte lepší a vy si užili všetok obsah naplno, tak dôležitým prvkom je verné zobrazenie farieb, ktoré dodajú mnohému obsahu na dôveryhodnosti. Displej TRILUMINOS dokáže mapovať širšiu paletu farieb a celkom vierohodne zobrazí každý odtieň farieb. Displej smart televízora Sony Bravia KD-65XG7096 dokonale zobrazíodtiene červenej, zelenej a modrej, ktoré obvykle predstavujú najväčšiu výzvu pre verné zobrazenie pri väčšine televízorov.

Užite si svoj smartfón dosýta

S technológiou Smart Plug & Play máte možnosť prepojiť svoj telefón (aj jednotku USB) a užiť si všetok svoj obsah na veľkom a detailnom obraze televízora Sony Bravia KD-65XG7096.

ClearAudio+ pre dokonalý zvuk

Ak vás uchvátil dokonale ostrý obraz, tak vás iste pohltí aj prepracovaný zvuk. S režimom ClearAudio+ tvorí televízor Sony Bravia vyladený zreteľnejší a čistejší zvuk bez ohľadu na to, čo práve sledujete.

Prístup na populárne YouTube jediným kliknutím

Pre absolútne ľahký prístup na kanál YouTube disponuje ovládač televízora Sony Bravia praktickou skratkou. Behom chvíle sa tak dostanete na web a budeme si môcť pustiť najrôznejšie videá a klipy.

Šikovne ukryté káble

Všetka kabeláž televízora Sony Bravia KD-65XG7096 je šikovne ukrytá v nožičkách televízora, kde drží pomocou priloženého držiaka káblov.

Sony Bravia KD-43XG7005

Užite si zvuk ako v kine

Vďaka vychytanej technológii S-Force Front Surround si budete môcť naplno užiť zvuk, na aký ste zvyknutí v kine. Váš zážitok zo sledovania filmov v TV tak ešte mnohonásobne vzrastie.

Sony Bravia KD-43XG7005

Plynulé zobrazenie akčných scén

Technológia Motionflow™ XR vytvára ďalšie snímky sledovaného filmu a vkladá ich medzi ďalšie snímky. Tým dochádza k redukcii rozmazania a vytvoreniu plynulého obrazu.

Sony Bravia KD-43XG7005

TV = digitálny rekordér?Prečo nie!

S touto funkciou si môžete ukladať televízne relácie na externý pevný disk, kedykoľvek sa vám to bude hodiť. Počas sledovania stačí stlačiť tlačidlo nahrávania a máte vyhrané.


  • Na vloženie karty na kódovaný príjem satelitného alebo káblového vysielania je potrebné použiť kompatibilný CA modul, ktorý sa zasunie do CI/CI+ slotu televízora.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka
65" (165,1 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
4K Ultra HD Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
3840 × 2160 Mpx Hotovo!
Obnovovacia frekvencia panelu
50 / 60 Hz Hotovo!
Technológia
LCD LED Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka
65" (165,1 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
4K Ultra HD Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
3840 × 2160 Mpx Hotovo!

Obrazovka

Obnovovacia frekvencia panelu
50 / 60 Hz Hotovo!
Technológia
LCD LED Hotovo!
Podsvietenie
Direct LED Hotovo!

Modelový rok

Modelový rok
2019 Hotovo!

Aplikácie | SMART funkcie

Aplikácie
YouTube, NETFLIX, HBO Max, Facebook Hotovo!
SMART funkcie
HbbTV, Webový prehliadač Hotovo!

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie
Prehrávanie z USB, Nahrávanie na USB, Svetelný senzor Hotovo!

Herné funkcie

Herné funkcie
Herný režim (GAME MODE) Hotovo!

Pripojenie

HDMI
3 × Hotovo!
USB
3 × Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
146,3 cm Hotovo!
Výška
90,9 cm Hotovo!
Hĺbka
33,6 cm Hotovo!
Výška bez podstavca
84,5 cm Hotovo!
Hĺbka bez podstavca
8 cm Hotovo!
Šírka podstavca/rozstup nožičiek
100,9 cm Hotovo!
Hmotnosť
21,6 kg Hotovo!
VESA prichytenie
300×300 Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Obsah balenia

Ovládač v balení
Klasický Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov

Sony Corporation je japonská spoločnosť založená v roku 1946. Svoje sídlo má v Tokiu. Jej počiatky boli nenápadné. Prvým produktom predávaným pod značkou Sony bolo tranzistorové rádio. Práve rádiá zohrali kľúčovú úlohu pri expanzii v 60. rokoch. Svet si produkty Sony veľmi rýchlo začal spájať s vysokou kvalitou a nízkymi cenami.

V 70. rokoch bola spoločnosť Sony tvrdo zasiahnutá ekonomickou krízou. Mnohí analytici ju už označovali za mŕtvu spoločnosť. Podcenili však typickú japonskú húževnatosť a odvahu. Kríza pre Sony nebola záhubou, ba naopak poslúžila ako odrazový mostík. Spoločnosť stojí za vývojom CD disku a následne aj DVD disku. Začiatkom 90. rokov si Sony pripísala ďalší významný úspech, keď predstavila hernú konzolu PlayStation. Práve herné konzoly predstavujú prienik troch hlavných oblastí, v ktorých spoločnosť v súčasnosti pôsobí – elektronika, videohry a zábavný priemysel.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Má hlasové vytáčení?

opravdu má Dolby Atmos ?

Diskusia a poradňa k 65" Sony Bravia KD-65XG7096
Príslušenstvo pre 65" Sony Bravia KD-65XG7096 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 65" Sony Bravia KD-65XG7096. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 65" Sony Bravia KD-65XG7096. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 65" Sony Bravia KD-65XG7096. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 65" Sony Bravia KD-65XG7096.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií