Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

65" Sony Bravia KD-65XG8596

Zobraziť katalóg
65" Sony Bravia KD-65XG8596
4,9 10 hodnotení
Televízor SMART ANDROID LED, 164cm, 4K Ultra HD, Motionflow XR 1000 (100Hz), HDR10, HLG, Dolby Vision, duálny tuner DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 4× HDMI, 3× USB, CI+, USB nahrávanie, LAN, WiFi, Bluetooth, DLNA, Chromecast, Miracast, HbbTV, herný režim, hlasové ovládanie, Apple TV, Netflix, HBO GO, Apple Airplay 2, VESA 300×300, repro 20W, Acoustic Multi-Audio, Dolby Atmos, Dolby Digital Plus, DTS Digital Surround
Kód:  WS1019s6 Produktové číslo:  KD65XG8596BAEP Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

65" Sony Bravia KD-65XG8596


Spoznajte skutočnú zábavu v 4K rozlíšení

Pre športové aj filmové zážitky je najlepšie zaobstarať si TV s dokonalým obrazom a skvelými funkciami. Plnohodnotná hodnota uhlopriečky 65" spoločne s rozlíšením 4K Ultra HD je najvhodnejšia do izby náročného diváka. Rozlíšenie 4K, vďaka ôsmim miliónom pixelov, na obrazovke ponúka dokonalý vizuálny zážitok. Technológia Android TV vámotváraširokú škálu multimediálnych funkcií. Televízor Sony Bravia disponuje nielen skvelým obrazom, ale takisto aj parádnym zvukom, ktorý dotvorí perfektné sledovanie vášho obľúbeného obsahu. V dnešnej dobe mnohým príde vhod integrovaný DVB-S2 tuner, s ktorým môžete prijímať signál zo satelitu, s obľubou využívaný kvôli vysokému pokrytiu aj množstvuprogramov a tiež vám odpadne starosť kvôli zháňaniu Set-top boxu, vďaka tuneru DVB-T2 - HEVC.

Hlavné prednosti smart 4K televízora Sony Bravia KD-65XG8596

  • Filmy, šport alebo seriály vyniknú vo vysokom 4K rozlíšení
  • Dynamický rozsah HDR je základom pre nadpriemerne dynamický a prirodzený zážitok
  • Televízor ponúkne uhlopriečku 65"
  • Možnosť hlasového ovládania eliminuje nutnosť neustále siahať po ovládači
  • Game Mode redukuje dobu odozvy obrazovky počas hrania, vďaka čomu máte nepretržitý dozor nad celou hrou
  • Funkcionalita nahrávania obsahu na váš USB disk pre záznam filmov i seriálov a následné prehranie
  • Standard VESA uchytenie s vopred pripravenými závitmi pre skrutky s vzdialenosťou 200 × 200 mm pre montáž na držiak
  • Multimediálny protokol DLNA umožňujúci prehrávať médiá aj s externými titulkami
  • Typ tunera DVB-T2 - HEVC je štandardom, bez ktorého sa používatelia už čoskoro pre sledovanie pozemného vysielania nezaobídu

Neuveriteľne reálny obraz s procesorom X1

Smart TV Sony Bravia KD-65XG8596 reprodukuje obraz, ktorý sa pýši väčšou hĺbkou, prirodzenejšími farbami a lepšími textúrami. Za to všetko televízor vďačí 4K HDR Procesoru X1. Sledovanie akéhokoľvek obsahu tak pre vás bude doslova pastvou pre oči.

Televízor, ktorý vás vtiahne do deja

Nároční diváci chcú vyťažiť z kvality filmov maximum. 65" Sony Bravia KD-65XG8596 s výnimočným obrazom a jemným rozlíšením spĺňa aj tie najvyššie nároky. Prídomok 4K značí panel s celkom štvornásobným počtom zobrazovacích bodov oproti obľúbeným Full HD panelom. Celistvý obraz teda dáva dokopy plných 3 840 × 2 160 bodov, a práve pretoponúkadetaily na veľmi vysokej úrovni. Ani pri pohľade z blízkosti obrazovky nestratí nič zo svojej kvality a zostáva perfektne ostrý. Jemnosť obrazu si užijete pri celej hŕbe kvalitného obsahu, napríklad pri filmoch na Blu-ray diskoch. Aj klasické filmy a seriály natočené v nízkom rozlíšení vie televízor upraviť do vyššieho a trochu ich týmzdokonalí.Praktickým efektom vysokého rozlíšenia býva spravidla aj svižnejší chod rôznych aplikácií, tieto televízory totiž dostávajú silnejší hardvér. 

Krásne a živé farby s displejom TRILUMINOS

Aby bol zážitok zo sledovania ešte lepší a vy si užili všetok obsah naplno, tak dôležitým prvkom je verné zobrazenie farieb, ktoré dodajú mnohému obsahu na dôveryhodnosti. Displej TRILUMINOS dokáže mapovať širšiu paletu farieb a celkom vierohodne zobrazí každý odtieň farieb. Displej smart televízora Sony Bravia KD-65XG8596 dokonalezobrazíodtiene červenej, zelenej a modrej, ktoré obvykle predstavujú najväčšiu výzvu pre verné zobrazenie pri väčšine televízorov.

Smart LED TV Sony Bravia KD-65XG8596 podáva obraz a zvuk v dokonalej harmónii

Sound-from-Picture Reality

Televízor Sony Bravia KD-65XG8596 obsahuje štyri dopredu smerujúce reproduktory, ktoré utvárajú dokonale autentický zvuk. K živšiemu zážitku zo sledovania TV značne prispieva aj lepšie zosúladenie diania na obrazovke so zvukom.

Jedno stlačenie a zábava môže začať

Ovládač smart televízora Sony Bravia KD-65XG8596 disponuje tlačidlom Netflix, po ktorého stlačení sa aplikácia zapne a vy môžete začať sledovať svoje obľúbené filmy alebo seriály.

Jednoduché ovládanie

Pripojte k smart televízoru ďalšie zariadenia pomocou HDMI a ovládajte ich všetky len jediným ovládačom. Nebudete tak musieť združovať väčšie množstvo ovládačovpostačí iba jeden.

Vylepšené hlasové ovládanie na komfortné používanie

Sony Bravia KD-65XG8596 funguje na platforme Android TV, s ktorou sa dostanete k veľkému množstvu vychytaných aplikácií. Vylepšené hlasové ovládanie ešte maximalizuje komfort pri používaní TV, takže už nebudete musieť hľadať zapadnutý ovládač.

Šikovne ukryté káble

Všetka kabeláž televízora Sony Bravia KD-65XG8596 je šikovne ukrytá v nožičkách televízora, kde drží pomocou priloženého držiaka káblov.


  • Na vloženie karty na kódovaný príjem satelitného alebo káblového vysielania je potrebné použiť kompatibilný CA modul, ktorý sa zasunie do CI/CI+ slotu televízora.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka
65" (165,1 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
4K Ultra HD Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
3840 × 2160 Mpx Hotovo!
Obnovovacia frekvencia panelu
100 / 120 Hz Hotovo!
Technológia
LCD LED Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka
65" (165,1 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
4K Ultra HD Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
3840 × 2160 Mpx Hotovo!

Obrazovka

Obnovovacia frekvencia panelu
100 / 120 Hz Hotovo!
Technológia
LCD LED Hotovo!
Podsvietenie
Edge LED Hotovo!

Modelový rok

Modelový rok
2019 Hotovo!

Aplikácie | SMART funkcie

Aplikácie
YouTube, NETFLIX, HBO Max, Apple TV, Facebook Hotovo!
SMART funkcie
HbbTV, Inteligentný ovládač, Ovládanie hlasom, Webový prehliadač Hotovo!

Herné funkcie

Herné funkcie
Herný režim (GAME MODE) Hotovo!

Pripojenie

Bezdrôtové pripojenie
WiFi, Bluetooth, Apple AirPlay 2, DLNA, Miracast, Chromecast Hotovo!
HDMI
4 × Hotovo!
USB
3 × Hotovo!

Tunery

Typ tuneru
DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C, Duálny Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
145 cm Hotovo!
Výška
89,9 cm Hotovo!
Hĺbka
31,6 cm Hotovo!
Výška bez podstavca
83,6 cm Hotovo!
Hĺbka bez podstavca
5,2 cm Hotovo!
Šírka podstavca/rozstup nožičiek
105,9 cm Hotovo!
Hmotnosť
25,3 kg Hotovo!
VESA prichytenie
300×300 Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Obsah balenia

Ovládač v balení
Inteligentný Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov

Sony Corporation je japonská spoločnosť založená v roku 1946. Svoje sídlo má v Tokiu. Jej počiatky boli nenápadné. Prvým produktom predávaným pod značkou Sony bolo tranzistorové rádio. Práve rádiá zohrali kľúčovú úlohu pri expanzii v 60. rokoch. Svet si produkty Sony veľmi rýchlo začal spájať s vysokou kvalitou a nízkymi cenami.

V 70. rokoch bola spoločnosť Sony tvrdo zasiahnutá ekonomickou krízou. Mnohí analytici ju už označovali za mŕtvu spoločnosť. Podcenili však typickú japonskú húževnatosť a odvahu. Kríza pre Sony nebola záhubou, ba naopak poslúžila ako odrazový mostík. Spoločnosť stojí za vývojom CD disku a následne aj DVD disku. Začiatkom 90. rokov si Sony pripísala ďalší významný úspech, keď predstavila hernú konzolu PlayStation. Práve herné konzoly predstavujú prienik troch hlavných oblastí, v ktorých spoločnosť v súčasnosti pôsobí – elektronika, videohry a zábavný priemysel.

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

DOBRÝ DEN, MÁM PROSBU - POTŘEBUJI OVLADAČE K TELKEVIZI SAMSUNG CCA 2 ROKY STARÁ A K TELEVIZI SONY CCA 6 LET STARÁ. MÁME JE ROZBITÉ, ALE NEZNÁM PŘESNÝ NÁZEV TV. NAPÍŠETE MI, CO OBJEDNAT. DĚKUJI

Dobrý deň, pre plne využitie tohto TV je potrebné HDMI 2.1 kabel ? Ide mi o to že si plánujem kúpiť tento TV spolu s PS5 ktorá podporuje 4K pri 120hz. A keďže vidím že tento TV podporuje 4K 100hz tak moja otázka je či ma HDMI 2.1 vstup?

Televize se diky musi kazdy druhy nebo treti den restartovat, nekdy i denne. Nejdou prepinat programy, nejde zvuk, nejde zalohovat na flash,... Asi je to diky androidu , ale za tyhle penize to ma by lepe odladeno. Sony o tom urcite vi, protoze jedina naprava byla ta, ze resetovani uz se nemusi hledat v menu , ale funguje na tlacitko power. Problem s puvodnim androidem 8 , tak novym 9. Verte mi , ze to po case zacne otravovat jak vas tak predevsim rodinu!

Dobry den chcel by som sa spytat v com je rozdiel medzi tymto modelom a xf9005 a ktory by ste mi odporucili? Primarne bude televizia urcena na sledovanie cez Kodi a rychlejsi Android je velkou vyhodou.

Můžete mi nikdo poradit jak aktivovat červené tlačítko? Na podobné předešlé televizi šlo vše bez nastavení...

PŘIŠEL MI AKTIVAČNÍ KOD NA HBO NA 1MĚSÍC.KAM SE ZÁDÁVÁ

Jako úložiště stačí USB FLASH nebo je třeba HDD?

Dobrý den,jak zprovozním dárek HBO na měsíc zdarma?

Dobrý den, jaký USB Flash disk podporuje tato televize (Sony Bravia KD-65XG8596)? Jaká musí být minimální a maximální velikost flash disku? Děkuji za odpověď.

Dobrý den, má tato TV 10 bitový panel ? Děkuji. M.

12
Diskusia a poradňa k 65" Sony Bravia KD-65XG8596
Príslušenstvo pre 65" Sony Bravia KD-65XG8596 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 65" Sony Bravia KD-65XG8596. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 65" Sony Bravia KD-65XG8596. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 65" Sony Bravia KD-65XG8596. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 65" Sony Bravia KD-65XG8596.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií