Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

65" Sony Bravia XR-65X95J

Zobraziť katalóg
65" Sony Bravia XR-65X95J
5 4 hodnotení
Televízor SMART ANDROID LED, 165cm, 4K Ultra HD, 100Hz, Direct LED, HDR10, HLG, Dolby Vision, lokálne stmievanie, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 4× HDMI, 3× USB, USB nahrávanie, LAN, WiFi, Bluetooth, Miracast, herný režim, hlasové ovládanie, Netflix, Disney+, HBO Max, Apple TV, Steam Link, Voyo, Telly, Apple Airplay 2, párovanie s mobilným zariadením, VESA 300×300, repro 50W, Acoustic Multi-Audio, Dolby Atmos, DTS Digital Surround, trieda energetickej účinnosti G
Kód:  WS7911d Produktové číslo:  XR65X95JAEP Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

65" Sony Bravia XR-65X95J


Smart TV Sony Bravia XR-65X95J využíva podsvietenie Full Array LED a vtiahne vás do deja sýtym zvukom a detailným 4K rozlíšením

Vybavte svoju obývaciu izbu novým Smart TV Sony Bravia XR-65X95J so systémom Android a užite si detailné 4K rozlíšenie na 65" uhlopriečke. Využitím moderných technológií a algoritmov si na obrazovke vychutnáte hladký a detailný obraz v takmer reálnych farbách. Veľkou výhodou smart televízora Sony Bravia XR-65X95J je využitie podsvietenia Full Array LED. K internetu televízor Sony Bravia XR-65X95J pripojíte buď cez LAN kábel alebo pomocou bezdrôtového WiFi pripojenia. O zážitok ako v kinosále sa starajú technológie Dolby Vision a DolbyAtmos. Priestorový zvuk vychádza z 50 W reproduktorov televízora Sony Bravia XR-65X95J. Android TV podporuje viac formátov vysokého dynamického rozsahu, napríklad Hybrid Log-Gamma i HDR10. Na pripevnenie televízora na stenu vám poslúži držiak štandardu VESA 300 × 300 mm.

Užite si obrovské množstvo filmov v najlepšej kvalite vďaka technológii BRAVIA XR 

Pri zakúpení Smart televízora Sony Bravia XR-65X95J si využitím kreditov BRAVIA CORE môžete vybrať filmy z najmenej 300 titulov vrátane filmov Venom, Peter Rabbit, Krotitelia duchov, Blade Runner 2049 a Jumanji: The Next Level a mnohých ďalších. Vďaka technológii BRAVIA XR a funkciám Pure Stream a IMAX Enhanced si užijete ohromujúci obraz s vynikajúcou kvalitou zvuku. Kúpou Smart LED TV Sony Bravia XR-65X95J získate 5 filmových kreditov spoločne s 12-mesačným predplatným. Využitím jedného kreditu získate prístup k jednému filmu. Viac informácií nájdete na stránkach Sony.

Hlavné parametre služby

  • Unlimited streaming (0 kreditov) – ide o výber 100 filmov bez nutnosti aplikácie kreditu limitovaný na 12 mesiacov
  • Movies to redeem (1 film = 1 kredit) – databáza 300 filmov, ktorá sa bude do budúcna rozširovať
  • IMAX enhanced (0 alebo 1 kredit) – ide o vylepšený formát filmu
  • Štúdio Access (0 kreditov) – behind the scenes obsah bez nutnosti aplikácie kreditu
  • Technológia Pure Stream dosahuje takmer bezstratovú kvalitu ekvivalentnú UHD BD so streamovaním 30 – 80 Mb/s (nutnosť vlastniť kvalitné a plynulé internetové pripojenie)

Kľúčové vlastnosti Smart LED TV Sony Bravia XR-65X95J

  • Televízor má 65" uhlopriečku a pracuje s detailným 4K rozlíšením
  • Možnosť inštalácie držiaka TV so štandardom VESA 300 × 300 mm
  • Smart LED TV Sony Bravia XR-65X95J disponuje funkciou lokálneho stmievania Full Array LED
  • O kvalitné ozvučenie sa postarajú 50 W reproduktory a technológia Dolby Atmos
  • Sony Bravia XR-65X95J využíva systém Android, ktorý ponúka množstvo inteligentných funkcií a aplikácií
  • Výhodou televízora Sony je aj podpora Google TV
  • Po pripojení externého HDD je možné nahrávať obľúbené relácie
  • Na pripojenie inteligentných zariadení či soundbarov môžete využiť Bluetooth pripojenie
  • K internetu sa môžete pripojiť prostredníctvom WiFi, alebo LAN kábla
  • Televízor Sony Bravia XR-65X95J podporuje hlasové ovládanie
  • Pre hráčov je v televízore pripravený špeciálny herný režim

Vnútri TV Smart Sony Bravia XR-65X95J sa nachádza procesor s kognitívnou inteligenciou

Unikátny procesor Cognitive Processor XR povýši zážitok zo sledovania na novú úroveň. Vďaka tomuto procesoru totiž TV Smart Sony Bravia XR-65X95J vie, ako ľudia vidia a počujú. Práve preto vám bude poskytnutý optimalizovaný obraz aj zvuk, ktorý vás úplne vtiahne do deja.

Pozrite sa na 4K obraz tak, ako ho vníma naše oko

Televízor 4K Sony Bravia XR-65X95J sprostredkuje neuveriteľne hlboký, prirodzený, detailný obraz plný farieb, ktorý bude vyzerať maximálne reálne. Revolučný procesor vykonáva analýzu ľudskej perspektívy a dokáže tak v priebehu chvíľky prejsť a optimalizovať ohromné množstvo prvkov. Táto technológia v spolupráci s Full Array LED panelom vytvorí na obrazovke 4K televízora Sony Bravia XR-65X95J naozaj reálny obraz plný detailov s verným kontrastom.

Sony Bravia XR-65X95J

Televízor UHD 4K Sony Bravia XR-65X95J presne zobrazí všetky farby

Televízor UHD 4K Sony pracuje so širokým farebným gamutom. Vďaka algoritmu XR TRILUMINOS PRO zvládne Sony Bravia XR-65X95J reprodukovať prirodzené odtiene farieb v každom detaile, čo vám zaručí reálne podanie farieb.

Sony Bravia XR-65X95J

Reálna hĺbka obrazu

Technológia XR Contrast Booster upravuje jas a zobrazí oveľa jasnejšie odlesky a hlbšiu čiernu. To zabezpečí televízoru Sony Bravia XR-65X95J dych vyrážajúci kontrast.

Sony Bravia XR-65X95J

Smart Android Sony Bravia XR-65X95J dokáže reprodukovať stratené textúry

Smart Android Sony Bravia XR-65X95J dokáže previesť akýkoľvek obsah či jeho zdroj na rozlíšenie blízke 4K, vďaka funkcii XR 4K Upscaling. Procesor Cognitive Processor XR disponuje mnohými dátami pomocou ktorých zvládne obnoviť stratené textúry a detaily.

Sony Bravia XR-65X95J

TV 4K Sony Bravia XR-65X95J ukáže obraz bez rozmazania

Televízor pracuje s inteligentným spracovaním pohybu, čo vám zaručí plynulé sledovanie športových prenosov a akčných scén bez nepríjemného rozmazania. Technológia XR Motion Clarity analyzuje dáta a zabezpečí, aby bol výsledný obraz TV 4K Sony Bravia XR-65X95J zreteľný a plynulý.

Úspora energie s novým rozhraním Eco Dashboard

Televízor Sony Bravia XR-65X95J je po aktualizácii vybavený rozhraním Eco Dashboard na jednoduchú úpravu nastavenia obrazovky, ktoré zníži spotrebu energie a dopady na životné prostredie. Intuitívnym ovládaním maximalizujete obrazový výkon na základe takých prvkov ako je množstvo svetla v miestnosti, teplota, tmavosť zobrazovaných scén alebo počet osôb pred obrazovkou. S Eco Dashboard dokáže televízor Sony Bravia XR-65X95J ušetriť až 32 % energie.

UHD TV Sony Bravia XR-65X95J rozoznie vašu obývaciu izbu pohlcujúcim zvukom

Kvalitné 50 W reproduktory UHD TV Sony Bravia XR-65X95J vytvárajú pohlcujúci zvuk v spolupráci s procesorom Cognitive Processor XR. Vďaka tomu budete počuť zvuk ako nikdy predtým, pretože teraz bude oveľa zreteľnejší, nech sledujete čokoľvek. Televízor Sony Bravia XR-65X95J vám poskytne dokonale zladený obraz a zvuk.

Sony Bravia XR-65X95J

Televízor UHD 4K Sony Bravia XR-65X95J zladí zvuk s akciou na obrazovke

Pomocou funkcie XR Sound Position bude obraz televízora UHD 4K Sony Bravia XR-65X95J doplnený o reálny zvuk perfektne zladený s práve prebiehajúcim dejom.

Sony Bravia XR-65X95J

Nechajte sa obklopiť 3D priestorovým zvukom

Nech už budete sledovať čokoľvek, môžete si byť istí, že budete obklopení priestorovým zvukom. Sony Bravia XR-65X95J využíva technológiu XR Surround, ktorá vytvorí priestorový zvuk na poskytnutie komplexného zážitku zo sledovania obsahu. 

Sony Bravia XR-65X95J

Smart Android televízor Sony Bravia XR-65X95J zvýrazní hlasy počas dialógov

Smart Android televízor Sony Bravia XR-65X95J automaticky zvýši hlasitosť dialógov využitím technológie Voice Zoom 2. Tá spočíva v rozpoznaní typu hlasu, jeho analýze a následnom zvýšení jeho čistoty.

Ovládajte televízor 4K Ultra HD Sony Bravia XR-65X95J hlasom a vyberte si zo širokej ponuky Google TV

Využite svoj hlas a nájdite si na televízore Sony Bravia XR-65X95J požadovanú reláciu. Môžete vysloviť celý názov titulu, alebo zadať všeobecný príkaz, ktorý vám ukáže širší výber zo zvoleného žánru. Na Google TV nájdete viac ako 700 000 filmov a relácií zo streamovacích služieb.

4K TV Sony Bravia XR-65X95J podporuje Apple AirPlay/Apple HomeKit a má zabudovaný aj Chromecast

Ak vlastníte iPhone, určite oceníte, že televízor 4K TV Sony Bravia XR-65X95J podporuje Apple AirPlay/Apple HomeKit. Vďaka tomu sa môžete pohodlne pripojiť k televízoru a streamovať video aj audio na obrazovku TV 4K Sony Bravia XR-65X95J. Na ľahké streamovanie videí, fotografií a ďalšieho obsahu z vášho smartfónu do televízora Sony Bravia XR-65X95J využite zabudovaný Chromecast. Stačí iba stlačenie jediného tlačidla na vašom zariadení a všetko z vášho telefónu získa nový, väčší rozmer.

TV Sony Bravia XR-65X95J využíva inteligentné diaľkové ovládanie

Všetky pripojené zariadenia môžete jednoducho ovládať jediným, inteligentným ovládačom. Napríklad stačí stlačiť jediné tlačidlo a na TV Sony Bravia XR-65X95J sa zapne vaša obľúbená streamovacia služba.

Sony Bravia XR-65X95J šetrí životné prostredie

Komponenty televízora Sony Bravia XR-65X95J sú vyrobené z recyklovateľného plastu SORPLAS, ktorý má v sebe vysoký podiel už recyklovaného plastu.

Sony Bravia XR-65X95J má nastaviteľný stojan

Stojan v dizajnovom vyhotovení  možno nastaviť podľa vášho vkusu. Univerzálny stojan televízora Sony Bravia XR-65X95J je nastaviteľný v troch smeroch:

  • Štandardné nastavenie pri sústredení sa na obraz
  • Úzke nastavenie je zase ideálne pre menšie police
  • Nastavenie pre soundbar
Sony Bravia XR-65X95J

Sony Bravia XR-XR-65X95J má minimálne okraje

Veľký televízor Sony Bravia XR-XR-65X95J má úplne minimálne okraje, čo vám umožní maximálne sa sústrediť na samotný obraz a nie na rámik.

Sony Bravia XR-65X95J

Znamenitý dizajn zo všetkých uhlov pohľadu

Dômyselne umiestnené držiaky skryjú všetku kabeláž, ktorá vedie do alebo z televízora Sony Bravia XR-65X95J. Televízor tak bude vyzerať dobre zo všetkých uhlov.

Sony Bravia XR-65X95J

Prémiové podsvietené diaľkové ovládanie

Diaľkový ovládač televízora Sony Bravia XR-65X95J je vyrobený z brúseného hliníka, čo mu dodáva prémiový vzhľad. Podsvietené tlačidlá zaručia pohodlnú manipuláciu aj v tmavej miestnosti.

Televízor s uhlopriečkou 165 cm Sony Bravia XR-65X95J optimalizuje obraz aj zvuk podmienkam v miestnosti

Obrazovka televízora s uhlopriečkou 165 cm Sony Bravia XR-65X95J disponuje svetelnými senzormi, ktoré upravujú jas obrazovky v závislosti od svetelných podmienok v miestnosti. Na podobnom princípe funguje aj akustická kalibrácia upravujúca zvukový výstup z televízora Sony Bravia XR-65X95J.

Sony Bravia XR-65X95J

Sony Bravia XR-65X95J využíva presnú akustickú kalibráciu

Bude úplne jedno, kam sa usadíte. Televízor Sony Bravia XR-65X95J dokáže zistiť vašu polohu a na mieru upraviť zvukový výstup tak, aby ste si mohli vychutnať zvuk ako by ste sedeli priamo pred obrazovkou televízora Sony Bravia XR-65X95J.

Sony Bravia XR-65X95J

Režim určený špeciálne pre Netflix

Televízor s WiFi Sony Bravia XR-65X95J má vo svojom repertoári aj režim vyvinutý pre originálne relácie z dielne Netflixu. Vďaka tomu bude vízia aj zámer autora úplne zachované.

Sony Bravia XR-65X95J

Televízor 4K Sony Bravia XR-65X95J disponuje certifikáciou IMAX Enhanced

Táto certifikácia vám zaručí, že televízor 4K Sony Bravia XR-65X95J verne reprodukuje obraz aj zvuk.

Sony Bravia XR-65X95J

Vychutnajte si zážitok ako v kine

Smart televízor Sony Bravia XR-65X95J podporuje technológiu Dolby Vision, vďaka čomu vám všetky scény doslova ožijú pred očami. Technológia Dolby Atmos zase vyplní vašu obývaciu izbu priestorovým zvukom.

Sony Bravia XR-65X95J

Smart Android tlevízor Sony Bravia XR-65X95J má skvelý kontrast

Smart Android televízor Sony Bravia XR-65X95J sa vyznačuje technológiou XR Contrast Booster 10, ktorá presne vyvažuje svetelný výkon na celej obrazovke. To spočíva v stlmení niektorých oblastí na obrazovke, zatiaľ čo inde bude jas zosilnený. Všetky scény tak budú mať reálnu hĺbku s radom detailov.

Sony Bravia XR-65X95J

Vychutnajte si veľké množstvo zábavy

So Smart LED TV Sony Bravia XR-65X95J na vás čaká nepreberné množstvo filmov. Funkcie Pure Stream a IMAX Enhanced sa postarajú o mimoriadnu kvalitu všetkého, čo sledujete. 

  • Na vloženie karty na kódovaný príjem satelitného alebo káblového vysielania je potrebné použiť kompatibilný CA modul, ktorý sa zasunie do CI/CI+ slotu televízora.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka
65" (165,1 cm) Hotovo!
Spotreba v SDR režime
134 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v SDR režime
G Hotovo!
Spotreba v HDR režime
251 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v HDR režime
G Hotovo!

Energetický štítok 2021

Spotreba v SDR režime
134 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v SDR režime
G Hotovo!
Spotreba v HDR režime
251 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v HDR režime
G Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka
65" (165,1 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
4K Ultra HD Hotovo!

Obrazovka

Obnovovacia frekvencia panelu
100 / 120 Hz Hotovo!
Technológia
LCD LED Hotovo!
Podsvietenie
Direct LED Hotovo!

Modelový rok

Modelový rok
2021 Hotovo!

Aplikácie | SMART funkcie

Aplikácie
YouTube, NETFLIX, HBO Max, Voyo, Disney+, Prima+, Skylink Live TV, SkyShowtime, Magio TV, Telly, Apple TV, Kodi, Steam Link, OKTAGON TV Hotovo!
SMART funkcie
HbbTV, Inteligentný ovládač, Ovládanie hlasom, Webový prehliadač Hotovo!

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie
Prehrávanie z USB, Nahrávanie na USB, Svetelný senzor Hotovo!

Herné funkcie

Herné funkcie
Herný režim (GAME MODE), VRR (Variable Refresh Rate), Ideálne pre PlayStation 5 Hotovo!

Pripojenie

Bezdrôtové pripojenie
WiFi, Bluetooth, Párovanie s mobilným zariadením, Apple AirPlay 2, Miracast Hotovo!
Výstupy 2.0
USB, LAN, HDMI 2.1, HDMI 2.0, Slúchadlový výstup, Digitálny optický/digitálny audio výstup, Kompozitný Hotovo!
HDMI
4 × Hotovo!
USB
3 × Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

VESA prichytenie
300×300 Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov

Sony Corporation je japonská spoločnosť založená v roku 1946. Svoje sídlo má v Tokiu. Jej počiatky boli nenápadné. Prvým produktom predávaným pod značkou Sony bolo tranzistorové rádio. Práve rádiá zohrali kľúčovú úlohu pri expanzii v 60. rokoch. Svet si produkty Sony veľmi rýchlo začal spájať s vysokou kvalitou a nízkymi cenami.

V 70. rokoch bola spoločnosť Sony tvrdo zasiahnutá ekonomickou krízou. Mnohí analytici ju už označovali za mŕtvu spoločnosť. Podcenili však typickú japonskú húževnatosť a odvahu. Kríza pre Sony nebola záhubou, ba naopak poslúžila ako odrazový mostík. Spoločnosť stojí za vývojom CD disku a následne aj DVD disku. Začiatkom 90. rokov si Sony pripísala ďalší významný úspech, keď predstavila hernú konzolu PlayStation. Práve herné konzoly predstavujú prienik troch hlavných oblastí, v ktorých spoločnosť v súčasnosti pôsobí – elektronika, videohry a zábavný priemysel.

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

dobrý den. můžete mi vysvětlit rozdíl mezi android TV a Google TV? děkuji

proč je cena místo 36 tis. rázem 52 tis.?

Dobrý den, půjde do android televize naistalovat app Tuya / Home life ?

android tv ? nemaju nahodou modely 2021 uz google tv ?

Dobrý,nejsou zde uvedeny rozměry této tv a také by mě zajímaly rozměry balení. Děkuji

Dobrý deň, prehráva tento TV model videá z You Tube so zvukom dolby digital, poprípade iné viac kanálové videá cez pripojený AV receiver korektne? Myslím tým, keď je zvuk na You Tube deklarovaný ako 5.1, tak ide 5.1 a nie 2.0, ako teraz pri mojom TV Sony kd 55xe9305 cca 4-5 rokov starom. Za celý čas som to nerozchodil a neviem sa dopátrať v čom je problém. Ďakujem.

Diskusia a poradňa k 65" Sony Bravia XR-65X95J
Príslušenstvo pre 65" Sony Bravia XR-65X95J Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 65" Sony Bravia XR-65X95J. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 65" Sony Bravia XR-65X95J. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 65" Sony Bravia XR-65X95J. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 65" Sony Bravia XR-65X95J.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií