65" STRONG SRT65UC6433

Zobraziť katalóg
65" STRONG SRT65UC6433
Televízor SMART ANDROID LED, 165cm, 4K Ultra HD, PQI 1000 (50Hz), Direct LED, HDR10, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 4× HDMI, 3× USB, CI+, LAN, WiFi, Bluetooth, Chromecast, Miracast, HbbTV 2.0, Netflix, Disney+, HBO Max, Steam Link, Voyo, Google Assistant, párovanie s mobilným zariadením, VESA 400×200, repro 20W, trieda energetickej účinnosti G
Kód:  JT880m091 Produktové číslo:  SRT65UC6433 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

65" STRONG SRT65UC6433


Televízor 65

Na chvíle odpočinku si zaslúžite televízor 65" STRONG SRT65UC6433 s inteligentnými funkciami a luxusným obrazom. Príjemná uhlopriečka 65 " ruka v ruke s rozlíšením 4K Ultra HD je ideálnou voľbou do priestranných izieb. Rozlíšenie UHD TV ponúka bezchybne hladký a hlboký obraz. Technológia Android TV predstavuje pestrú paletu multimediálnych aplikácií. Použitá technológia LCD LED za pomoci svetelnej diódy ručí za dlhú životnosť obrazových bodov až po okraje samotnej plochy televízora. Smart TV prináša úplne intuitívne prepojenie s vaším smartfónom a možnosť inštalácie radu aplikácií. Zdieľanie obrazu z mobilu je možné vďaka funkcii Miracast.

Najlepšie prednosti televízora 65" STRONG SRT65UC6433

  • Televízor STRONG má obrazovku s uhlopriečkou 65"
  • Luxusné 4K rozlíšenie pre perfektné detaily
  • Dynamický rozsah HDR je základom pre nadpriemerne dynamický a prirodzený zážitok
  • Typ tunera DVB-T2 - HEVC je štandardom, bez ktorého sa používatelia už čoskoro na sledovanie pozemného vysielania nezaobídu
  • Budete môcť využiť Google Assistant
  • Obnovovacia frekvencia 50 / 60 Hz sľubuje plynulý obraz
  • Televízor STRONG ponúka univerzálne využitie podľa vzoru HbbTV 2.0, ktorý kombinuje televízne vysielanie a širokopásmový internet
  • Červené tlačidlo HbbTV na diaľkovom ovládači vám dovolí prečítanie napríklad aj vysielacieho programu, videoarchívu, alebo počasie
  • Predpripravená WiFi technológia v televízore na pripojenie na internet
  • Štandard VESA prichytenia s vyvŕtanými otvormi so závitom vo vzájomnej vzdialenosti 400×200 na montáž na stojan
Televízor 65
Televízor 65

Exkluzívna kvalita obrazu TV STRONG

Naozaj náročný divák sa uspokojí len s kvalitou. televízora 65" STRONG SRT65UC6433 s dokonalou kvalitou obrazu a jemným rozlíšením prinesie skutočne výnimočné zážitky. Označenie 4K charakterizuje obrazovku so štvornásobkom bodov obrazu oproti televízorom deklarovaným ako Full HD. Obraz televízora STRONG teda dáva dokopy 3 840 × 2 160 bodov, a kvôli tomu ponúka detaily na veľmi vysokej úrovni. Ani pri priblížení k obrazovke nestratí nič zo svojej kvality, je perfektne ostrý za každých okolností. Nadpriemerné rozlíšenie vám príde vhod predovšetkým pri kvalitných filmoch na Blu-ray, ale aj dokumentoch či seriáloch. Aj staršie filmy či seriály natočené v nízkom rozlíšení sa bude snažiť preniesť do vyššieho a tým ich vylepší. Príjemným vedľajším efektom vysokého rozlíšenia býva plynulejšie fungovanie ponúkaných aplikácií, tieto TV totiž dostávajú výkonnejší hardvér.

Televízor 65

Tuner pre DVB-T2 a ďalšie funkcie TV 65" STRONG SRT65UC6433

Ak prijímate signál klasickou anténou, o správny príjem mať strach nemusíte. Štandard vysielania DVB-T2 tento TV zvláda, žiadne ďalšie komplikácie pre vás nenastanú. Do výbavy spadá DVB-S2 tuner, vďaka ktorému možno prijímať satelitný signál, ktorý ponúka veľmi široké pokrytie a pestrú paletu programov. Pri káblovom type sa pripojí 65" STRONG SRT65UC6433 pomocou tunera s označením DVB-C. Všetky funkcie sa otvárajú až s internetom, ktorý pripojíte klasickým káblom. Ak sa vám nechce zápasiť s káblom, pripojíte sa na internet bezdrôtovo, prostredníctvom WiFi. Tak ako na telefónoch, tabletoch a počítačoch, aj na veľkej obrazovke si okrem originálnych aplikácií užijete klasické prostredie internetového prehliadača. Na napojenie ďalšej elektroniky využijete používateľsky prívetivý Bluetooth. Jednoduchou, ale veľmi užitočnou funkciou TV STRONG je pripojenie flash diskov a externých diskov prostredníctvom USB konektora.

Ďalšie smart funkcie a aplikácie v TV STRONG

TV 65" STRONG SRT65UC6433 vám tiež okrem iného ponúkne aplikácie a sociálne siete ako je YouTube, NETFLIX, HBO Max, Disney+, Voyo, Skylink Live TV, Kodi, Steam Link, Facebook, Skype, Twitter a OKTAGON TV. K dispozícii je podpora Google Assistant. Vďaka funkcii Miracast bude možné zdieľanie obrazu z mobilu. Po spárovaní telefónu už túto akciu nie je potrebné vykonávať znova, pri budúcom priblížení k TV bude zariadenie automaticky pripojené.

  • Na vloženie karty na kódovaný príjem satelitného alebo káblového vysielania je potrebné použiť kompatibilný CA modul, ktorý sa zasunie do CI/CI+ slotu televízora.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka
65" (165,1 cm) Hotovo!
Spotreba v SDR režime
136 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v SDR režime
G Hotovo!
Energetická trieda v HDR režime
G Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
4K Ultra HD Hotovo!

Energetický štítok 2021

Spotreba v SDR režime
136 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v SDR režime
G Hotovo!
Energetická trieda v HDR režime
G Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka
65" (165,1 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
4K Ultra HD Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
3840 × 2160 px Hotovo!

Obrazovka

Obnovovacia frekvencia panelu
50 / 60 Hz Hotovo!
Technológia
LCD LED Hotovo!
Podsvietenie
Direct LED Hotovo!
Maximálny jas
220 cd/m2 Hotovo!

Modelový rok

Modelový rok
2021 Hotovo!

Aplikácie | SMART funkcie

Aplikácie
YouTube, NETFLIX, Max, Voyo, Disney+, Skylink Live TV, Kodi, Steam Link, Facebook, OKTAGON TV Hotovo!
SMART funkcie
HbbTV, Webový prehliadač Hotovo!
Kompatibilita s hlasovým asistentom
Google Assistant Hotovo!

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie
Prehrávanie z USB Hotovo!

Pripojenie

Bezdrôtové pripojenie
WiFi, Bluetooth, Párovanie s mobilným zariadením, Miracast, Chromecast Hotovo!
HDMI
4 × Hotovo!
USB
3 × Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
145 cm Hotovo!
Výška
90 cm Hotovo!
Hĺbka
30 cm Hotovo!
Výška bez podstavca
84 cm Hotovo!
Hĺbka bez podstavca
6 cm Hotovo!
Hmotnosť
17 kg Hotovo!
VESA prichytenie
400×200 Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Obsah balenia

Ovládač v balení
Klasický Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre 65" STRONG SRT65UC6433 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 65" STRONG SRT65UC6433. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 65" STRONG SRT65UC6433. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 65" STRONG SRT65UC6433. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 65" STRONG SRT65UC6433.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií