PET Vyhraj lístky na EURO 2024

65" TCL 65P725

Zobraziť katalóg
65" TCL 65P725
Televízor SMART ANDROID LED, 165cm, 4K Ultra HD, PPI 2200 (50Hz), Direct LED, HDR10, HLG, Dolby Vision, lokálne stmievanie, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 3× HDMI, 2× USB, LAN, WiFi, Bluetooth, DLNA, Chromecast, HbbTV 2.0, herný režim, hlasové ovládanie, Apple TV, Netflix, HBO Max, Steam Link, Voyo, Google Assistant, Amazon Alexa, párovanie s mobilným zariadením, VESA 300×300, repro 20W, Dolby Atmos, Dolby Digital AC4, DTS HD, trieda energetickej účinnosti E
Kód:  WK690f3a7c Produktové číslo:  65P725 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

65" TCL 65P725


Televízor 65

Na sledovanie obľúbených filmov a relácií je vhodné zaobstarať televízor 65" TCL 65P725 s výnimočným obrazom a bohatými funkciami. Slušná uhlopriečka 65 " v kombinácii s rozlíšením 4K Ultra HD sa bude hodiť pre pravého filmového pôžitkára. Rozlíšenie 4K TV vďaka ôsmim miliónom pixelov na obrazovke ponúka dokonalý vizuálny zážitok. Technológia Android TV prináša bezchybnú komunikáciu s vaším smartfónom. Výrobcom použitá technológia LCD LED vďaka maximálnej svietivosti použitej diódy sľubuje meniteľný odtieň bielej po celej ploche obrazovky. TV Smart prináša pestrú paletu multimediálnych aplikácií.

Zaujímavé vychytávky televízora 65" TCL 65P725

  • TV TCL s peknou uhlopriečkou 65"
  • Veľmi jemné 4K rozlíšenie zaistí obraz prekreslený do detailu
  • Dynamický rozsah HDR zaručí bezkonkurenčnú dynamiku a prirodzenejšie podanie
  • Typ tunera DVB-T2 - HEVC je štandardom, bez ktorého sa používatelia už čoskoro na sledovanie pozemného vysielania nezaobídu
  • Využite podporu Google Assistant a Amazon Alexa
  • Hodnota obnovovacej frekvencie 50 / 60 Hz sľubuje plynulý obraz
  • Televízor TCL je multifunkčný podľa vzoru HbbTV 2.0, ten spája širokopásmový internet a televízne vysielanie
  • Červené tlačidlo HbbTV na čítanie napríklad aj aktuálneho programu, možnosť znovu prehrať reláciu, spravodajstvo a informácie o počasí
  • Funkcia hlasového ovládania znamená koniec nutnosti neustále siahať po ovládači
  • Game Mode skracuje rýchlosť odozvy obrazu na minimum pri hraní, vďaka tomu máte úplnú kontrolu nad hrou
  • Vstavaná WiFi v TV na pripojenie k sieti
  • Štandard VESA prichytenia s pripravenými otvormi so závitom vo vzdialenosti 300×300 na montáž napríklad na stenu
  • Multimediálny protokol DLNA prenášajúci pomocou siete súbory do televízora na ich ľahké zobrazenie a prehranie
Televízor 65
Televízor 65

Exkluzívna kvalita obrazu televízora TCL

Naozaj náročný divák sa uspokojí len s kvalitou. televízora 65" TCL 65P725 s extrémne jemným rozlíšením uchváti všetkým, čo dokáže. Pomenovanie 4K charakterizuje obrazovku so štvornásobným počtom zobrazovacích bodov oproti Full HD typom. Obraz televízora TCL je zložený z 3 840 × 2 160 bodov, a práve vďaka tomu ponúka dobrú úroveň prekreslenia a detailov. Ani pri veľkom priblížení k obrazovke netrpí stratou kvality, je perfektne ostrý za každých okolností. Veľkú jemnosť obrazu príde vhod ako pri bežnom obsahu, tak pri filmoch z veľkokapacitných Blu-ray diskov. Aj staršie filmy či seriály natočené v menšom rozlíšení sa bude snažiť preniesť do vyššieho a ľahko ich tak zdokonalí. Užitočným efektom vysokého rozlíšenia býva svižnejšie fungovanie rôznych aplikácií, hardvér týchto TV je totiž silnejší.

Televízor 65

DVB-T2 a užitočné funkcie televízora 65" TCL 65P725

Ak využívate klasickú anténu, môžete hodiť za hlavu jakékoľvek obavy. Štandard vysielania DVB-T2 bude tento televízor ovládať, nič ďalšie už nebudete musieť riešiť. Do výbavy spadá DVB-S2 tuner, vďaka ktorému môžete prijímať satelitný signál, ktorý máva spravidla vysoké pokrytie a veľké množstvo programov. Ak dávate prednosť káblovému typu, potom sa zapojí 65" TCL 65P725 pomocou DVB-C tunera. Kvôli radu smart funkcií potrebujete internet, na ktorý vyžijete klasický konektor známy z počítačov. Ak nie ste zrovna nadšení z inštalácie kábla, pripojíte sa jednoducho bezdrôtovo, cez WiFi. Tak ako na telefónoch, tabletoch a počítačoch, nájdete nielen užitočné originálne aplikácie a služby, ale aj klasický webový prehliadač. Na rýchle spojenie s ďalšou elektronikou sa možno spoľahnúť na Bluetooth. Pre mnohých nevyhnutnou funkciou televízora TCL je prehrávanie obsahu z externého disku či flash disku prostredníctvom USB portu. V podpore sú zvukové formáty Dolby Atmos, Dolby Digital AC4 a DTS HD.

Ďalšie smart funkcie a aplikácie v TV TCL

TV 65" TCL 65P725 vám tiež okrem iného ponúkne aplikácie a sociálne siete ako je YouTube, NETFLIX, HBO Max, Skylink Live TV, Steam Link, Voyo, Facebook, Kodi, Apple TV, Amazon Prime Video, Disney+, Google Duo, Rakuten TV, Spotify, VLC Media Player a Twitch. Televízor TCL vám tiež okrem iného ponúkne aplikácie a sociálne siete ako je YouTube, NETFLIX, HBO Max, Skylink Live TV, Steam Link, Voyo, Facebook, Kodi, Apple TV, Amazon Prime Video, Disney+, Google Duo, Rakuten TV, Spotify, VLC Media Player a Twitch. Budete na ňom môcť využiť Google Assistant a Amazon Alexa. Pre väčšie pohodlie nemusíte telefón zakaždým pripájať ručne, pretože v budúcnosti sa bude s TV pri priblížení k nemu spájať automaticky.

  • Na vloženie karty na kódovaný príjem satelitného alebo káblového vysielania je potrebné použiť kompatibilný CA modul, ktorý sa zasunie do CI/CI+ slotu televízora.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka
65" (165,1 cm) Hotovo!
Spotreba v SDR režime
78 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v SDR režime
E Hotovo!
Spotreba v HDR režime
135 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v HDR režime
E Hotovo!

Energetický štítok 2021

Spotreba v SDR režime
78 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v SDR režime
E Hotovo!
Spotreba v HDR režime
135 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v HDR režime
E Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka
65" (165,1 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
4K Ultra HD Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
3840 × 2160 px Hotovo!

Obrazovka

Obnovovacia frekvencia panelu
50 / 60 Hz Hotovo!
Technológia
LCD LED Hotovo!
Podsvietenie
Direct LED Hotovo!

Modelový rok

Modelový rok
2021 Hotovo!

Aplikácie | SMART funkcie

Aplikácie
YouTube, NETFLIX, HBO Max, Voyo, Disney+, Skylink Live TV, Apple TV, Amazon Prime Video, Kodi, Spotify, Twitch, Steam Link, Facebook, Google Meet, Rakuten TV, VLC Media Player Hotovo!
SMART funkcie
HbbTV, Inteligentný ovládač, Ovládanie hlasom, Webový prehliadač Hotovo!
Kompatibilita s hlasovým asistentom
Google Assistant, Amazon Alexa Hotovo!

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie
Prehrávanie z USB, Skylink Fast Scan, Základný hotelový režim Hotovo!

Herné funkcie

Herné funkcie
Herný režim (GAME MODE) Hotovo!

Pripojenie

Bezdrôtové pripojenie
WiFi, Bluetooth, Párovanie s mobilným zariadením, DLNA, Chromecast Hotovo!
HDMI
3 × Hotovo!
USB
2 × Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
145,1 cm Hotovo!
Výška
89,2 cm Hotovo!
Hĺbka
35,5 cm Hotovo!
Výška bez podstavca
84,1 cm Hotovo!
Hĺbka bez podstavca
8,4 cm Hotovo!
Šírka podstavca/rozstup nožičiek
120,3 cm Hotovo!
Hmotnosť
17,8 kg Hotovo!
VESA prichytenie
300×300 Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, zakoupil jsem u Vas výše zmíněnou televize, které součástí bylo pulroční předplatné na sledovanitv.cz. Při snaze aktivovat službu získaným kodem, mi však vyskakuje chyba, že zadaný kód nebyl nalezen. Lze tento problém nějak vyřešit? Děkuji

Diskusia a poradňa k 65" TCL 65P725
Príslušenstvo pre 65" TCL 65P725 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 65" TCL 65P725. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 65“ TCL 65P725. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 65“ TCL 65P725. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 65" TCL 65P725.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií