Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 Aplikace

65" TCL 65P815

Zobraziť katalóg
65" TCL 65P815
5 1 hodnotení
Televízor SMART ANDROID LED, 164cm, 4K Ultra HD, PPI 2000 (50Hz), Direct LED, HDR10, HLG, Dolby Vision, lokálne stmievanie, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 3× HDMI, 2× USB, LAN, WiFi, Bluetooth, DLNA, Chromecast, HbbTV 2.0, herný režim, hlasové ovládanie, Apple TV, Netflix, HBO GO, Steam Link, Voyo, Google Assistant, Amazon Alexa, párovanie s mobilným zariadením, VESA 400×200, repro 20W, Dolby Atmos, Dolby Digital AC4, DTS HD, trieda energetickej účinnosti F
Kód:  WK690f3a8 Produktové číslo:  65P815 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

65" TCL 65P815


Prémiovosť obrazu, zvuku a dizajnu
TCL 65P815 je elegantný Android TV s HDR PRO, podporou Dolby Vision a Atmos

Televízor TCL 65P815 bol navrhnutý, aby vo svojej triede zaujal ako luxusným dizajnom, vďaka bezrámčekovému vypracovaniu a použitiu prémiových kovových materiálov, ako aj obrazovou kvalitou na úrovni HDR PRO, kde je zahrnutá hlavne podpora Dolby Vision HDR. Dolby Vision zaisťuje obraz plný detailov a živosti zo zdrojov, ktoré podporujú práve tento najpokročilejší HDR formát. Ide tak napríklad o Netflix, iTunes filmy, UltraHD Blu-Ray nosiče či hranie hier v Dolby Vision. Zvukom taktiež dáva Smart TV TCL 65P815 svoju kvalitu najavo vďaka podpore Dolby Atmos a DTS-HD. Pestrá je v ňom nielen paleta farieb v HDR, ale aj aplikačná a obsahová ponuka v rámci Android TV. Obchod Play toho ponúka naozaj veľa. Televízor môžete spárovať s mobilnými zariadeniami s Android systémom či systémom iOS. V Obchode Play nájdete aj obľúbené a funkčné prehrávače multimédií ako VLC alebo KODI. Televízor TCL 65P815 ponúkne aj možnosť HbbTV 2.0 čiže „červenétlačidlo“ a mnoho ďalšieho. Android TV prináša so sebou Google Asistenta (Google Assistant), ktorý je v televízore TLC 65P815 sprevádzaný vstavaným mikrofónom, čo nazývame Hands-free. Umožňuje tak vyhľadávať váš obľúbený obsah hlasom pomocou češtiny či slovenčiny. V mnohých úkonoch je tu využitá umelá inteligencia AI_IN. Stará sa o zdokonaľovanie obrazovej kvality, úpravu zvuku a o inteligentnú funkcionalitu. Smart televízor TCL 65P815 podporuje možnosťami HDMI 2.1 (eARC a ALLM) a tiež nový kodek budúcnosti AV1 pre efektívnejšiu kompresiu v rámci streamingu. 

TCL 65P815 SMART ANDROID LED

SMART HDR prevedie akýkoľvek obsah na HDR a samotný HDR ešte zdokonalí

Zažite HDR zážitok aj zo štandardného obsahu, ktorý v HDR nebol natočený. Funkcia SMART HDR v televízore TCL 65P815 sa postará o prepočítanie obsahu SDR do HDR. Umelá inteligencia vám umožní vyťažiť z rozšírenej farebnej palety a jasového rozsahu, ktorý býva v HDR bežne používaný. Tmavé scény budú na obrazovke televízora TCL 65P815 viac prekreslenejšie a detaily tak nezaniknú. Vo svetlých scénach budú objekty lepšie zreteľné. Samotný HDR obsah je aj pomocou umelej inteligencie zdokonaľovaný tak, že každá scéna je zvlášť analyzovaná a lepšie optimalizovaná  na zvýšenie detailov. 

TCL 65P815 SMART ANDROID LED

TV s WiFi TCL 65P815 s Motion Clarity Pro vnáša plynulosť pohybu a vylepšuje pohyb

Táto technológia prináša ostré a plynulé podanie aj tých najrýchlejších akčných scén. Znižuje pohybové rozmazanie pri rýchlych pohyboch kamery alebo pohybe objektov. Užite si tak čistý a plynulý obraz vo všetkých typoch scén s TV s WiFi TCL 65P815. 

TCL 65P815 SMART ANDROID LED

Dolby Vision a Dolby Atmos: Nechajte na vaše zmysly pôsobiť špičkové technológie obrazu a zvuku Smart TV TCL 65P815, ktoré udávajú trend modernej kinematografie

Dolby Vision HDR je najmodernejší a najdokonalejší formát HDR na trhu. Pomocou tzv. dynamických metadát prispôsobuje jas, kontrast a farby pre každú scénu alebo snímku zvlášť tak, aby si diváci mohli vychutnať čo najvyššiu úroveň detailov a obraz bol reprodukovaný tak, ako ho jeho autor zamýšľal. Dolby Vision je veľmi dôležitým faktorom pri výbere TV najmä pre divákov Netflixu, Apple TV alebo UHD Blu-ray diskov, prípadne pre konzolových hráčov. Práve vďaka podpore Dolby Vision si obsah zo spomínaných platforiem na Smart televízore TCL 65P815 maximálne vychutnajú. Dolby Atmos je zase vlajková loď na poli zvukových technológií. Pracuje s úžasnou priestorovosťou a realistickým podaním zvuku, ktoré vás zaručene vtiahne do deja. Smart TV TCL 65P815 navyše prichádza s HDMI 2.1 a funkciou eARC, ktorá dokáže Dolby Atmos poslať ďalej výstupom do soundbaru alebo AV recievera. Môžete tak zažiť skutočné domáce kino. 

TCL 65P815 SMART ANDROID LED

Android TV TCL 65P815 prináša nepreberné množstvo možností

Tak ako Android v mobilnom svete, tak aj vo svete inteligentných televízorov je Android TV najrozšírenejšou platformou. Získava si používateľa bezkonkurenčnou ponukou aplikácií, ktoré sú k dispozícii v Google Obchode Play. Veľmi populárne medzi aplikáciami sú rôzne streamovacie kanály, umožňujúce najlepšiu kvalitu videa v 4K HDR alebo najpokročilejšie multimediálne prehrávače ako napríklad VLC alebo KODI. Kto sa hrá, nehnevá. Preto aj v ponuke aplikácií Android TV TCL 65P815 nájdete veľa hier, ktoré môžete hrať pomocou dodávaného diaľkového ovládača, prípadne pomocou pripojiteľného Bluetooth Gamepadu. Ďalej Android TV TCL 65P815 ponúka zabudovanú funkciu Chromecast na bezdrôtové zdieľanie a zabudovaný Google Asistent*. 

*Google Asistent nie je v určitých krajinách a jazykoch k dispozícii. Google Asistent vyžaduje pripojenie k internetu. Na pripojenie sa môžu vzťahovať poplatky za dáta. Dostupnosť a výkon niektorých funkcií a služieb sú závislé od služby, zariadenia a siete a nemusia byť dostupné vo všetkých oblastiach. 

TCL 65P815 SMART ANDROID LED

Inteligentný televízor 4K Ultra HD TCL 65 P815 ide zábave v ústrety a dá vašim rukám pokoj vďaka Hands-free

Televízor 4K Ultra HD TCL 65P815 vám uľahčí prístup k zábave. Už nebudete musieť pomocou ovládača napríklad zdĺhavo vyťukávať slová a frázy na vyhľadávanie alebo hľadať kanály pri prepínaní. Zabudovaný mikrofón a funkcia Hands-free vám v tomto prinesie vysoký komfort. Môžete hovoriť priamo na televízor TCL 65P815, pýtať sa ho, zadávať mu príkazy a vyhľadávať vaším hlasom. V prípade záujmu je možné dokúpiť si aj inteligentný diaľkový ovládač taktiež so zabudovaným mikrofónom. 

*Hands-free hlasové ovládanie je dostupné iba v určitých krajinách a jazykoch. Vyžaduje pripojenie k internetu. Pripojenie k internetu môže vyžadovať dodatočné poplatky. Dostupnosť a výkon závisia od zariadenia, služieb a siete a nemusia byť dostupné vo všetkých krajinách.

TCL 65P815 SMART ANDROID LED

Ťah na bránku pomocou presných (Google) Asistencií

Google Asistent je váš inteligentný spoločník vo svete Android. Môžete sa ho opýtať na čokoľvek alebo mu zadať úlohy. Navyše môžete v češtine vyhľadávať váš obľúbený obsah. Zaujíma vás napríklad futbal? Spýtajte sa ho napríklad: „Aký je tím Pavla Horvátha?“ TV TCL 65P815 vám odpovie, že je to 1. FK Příbram. Zaujíma vás, kedy tento tím hrá? Opýtajte sa: „Kedy hrá 1. FK Příbram?“ TV vám ukáže nadchádzajúce termíny zápasov. Pripravte si cestu. Stačí sa opýtať: „Ako ďaleko je to z Prahy do Příbrami?“ A potom už hurá na zápas. 

*Google Asistent nie je dostupný vo vybraných jazykoch a krajinách. Google asistent vyžaduje pripojenie k internetu/mobilným dátam. Môžu byť účtované ďalšie poplatky za dáta. Dostupnosť a výkon určitých funkcií a služieb závisí od služby, zariadenia a siete a nemusia byť dostupné vo všetkých oblastiach.

TCL 65P815 SMART ANDROID LED

Alexa:  Ďalší inteligentný parťák v modernom smart svete inteligentného televízora TCL 65P815

Ide o inteligentného hlasového asistenta od Amazonu. Vaším hlasom mu zadávate úlohy, pýtate sa ho na informácie, ktoré vám vyhľadá, pomáha vám riadiť ostatné inteligentné spotrebiče v domácnosti. 

*Kompatibilita s Amazon Alexa vám umožňuje používať vaše Amazon Alexa zariadenia vrátane Amazon Echo, Echo Dot, Echo Show, Echo Spot a Echo Plus (zakúpený samostatne) na ovládanie vášho televízora. Služba nemusí byť vo všetkých krajinách a regiónoch dostupná.

TCL 65P815 SMART ANDROID LED

Maximálny zážitok z obrazovej kvality 4K TV TCL 65P815 ponúkne Netflix v 4K HDR s Dolby Vision

Netflix je v dnešnej dobe jedna z najpopulárnejších streamovacích služieb, a to nielen vďaka kvalite, v ktorej je ponúkaný, ale aj vďaka obrovskému množstvu obsahu, ako sú filmy, seriály, dokumenty a ďalšie. Je dostupný pre mnoho zariadení, ale najviac si ho užijete na veľkej obrazovke 4K TV TCL 65P815 v 4K HDR a Dolby Vision. Práve Dolby Vision vám dopraje maximálnu kvalitu obrazu v obsahu Netflixu, ktorý je práve v Dolby Vision natočený. Netflix možno vyskúšať na 30 dní zadarmo. 

*Záleží od lokálnej dostupnosti a predplatného.

TCL 65P815 SMART ANDROID LED

Populárny YOUTUBE teraz v rozlíšení 4K s HDR

Youtube je dnes zdrojom takmer neobmedzenej zábavy. Teraz si ho môžete na v televízore UHD 4K 65P815 vychutnať na maximum v 4K s HDR. Využite aj funkciu Hands-free na ľahšie vyhľadávanie na Youtube. Nemusíte vyťukávať ovládačom jednotlivé písmená v názve videa, ktoré hľadáte. Jednoducho vyslovte, čo si chcete pustiť. Dokonca aj v češtine alebo slovenčine. Vstavaný mikrofón v televízore TCL 65P815 požiadavku spracuje a nájde to, čo hľadáte. Ďalej môžete aj Youtube zdieľať z vášho smartfónu na obrazovku vášho veľkého televízora bezdrôtovo. 

TCL 65P815 SMART ANDROID LED

Herný šampión s Game Mode

Vďaka hernému režimu (Game mode) v Smart TV 65P815 získate výhodu nad ostatnými hráčmi, pretože Game Mode skracuje vstupnú odozvu (input lag) na minimum. Obrazovka tak okamžite reaguje na povely z diaľkového ovládača, čo z nej robí výbornú voľbu pre hráčov aj tých najrýchlejších hier, ktoré si vyžadujú rýchle reakcie. Zároveň si na ňom vychutnáte hry na najmodernejších herných konzolách aj po vizuálnej stránke. HDR a najmä Dolby Vision HDR dodá hrám ešte väčšie grády. Smart TV TCL 65P815 navyše vďaka funkcii ALLM pri HDMI 2.1 (Auto Low Latency Mode) spozná pripojenú hernú konzolu a sám sa prepne do režimu pre hry, aby vám priniesol najnižšiu odozvu pre komfortné hranie. 

TCL 65P815 SMART ANDROID LED

Elegancia zo Smart LED televízora TCL 65P815 priamo srší

Smart LED televízor TCL 65P815 je naozaj dizajnovo nadčasový televízor v kovovom a bezrámčekovom vyhotovení. Vďaka podstavcu, umiestnenému uprostred, sa zmestí na akýkoľvek nábytok a môže sa stať ozdobou každej domácnosti. A svojím tenkým vypracovaním je TCL 65P815 samozrejme vhodný aj na zavesenie na stenu. 

TCL 65P815 SMART ANDROID LED
  • Na vloženie karty na kódovaný príjem satelitného alebo káblového vysielania je potrebné použiť kompatibilný CA modul, ktorý sa zasunie do CI/CI+ slotu televízora.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka
65" (165,1 cm) Hotovo!
Spotreba v SDR režime
92 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v SDR režime
F Hotovo!
Spotreba v HDR režime
162 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v HDR režime
G Hotovo!

Energetický štítok 2021

Spotreba v SDR režime
92 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v SDR režime
F Hotovo!
Spotreba v HDR režime
162 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v HDR režime
G Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka
65" (165,1 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
4K Ultra HD Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
3840 × 2160 Mpx Hotovo!

Obrazovka

Obnovovacia frekvencia panelu
50 / 60 Hz Hotovo!
Technológia
LCD LED Hotovo!
Podsvietenie
Direct LED Hotovo!

Modelový rok

Modelový rok
2020 Hotovo!

Aplikácie | SMART funkcie

Aplikácie
YouTube, NETFLIX, HBO Max, Voyo, Skylink Live TV, Apple TV, Kodi, Steam Link, Google Meet Hotovo!
SMART funkcie
HbbTV, Inteligentný ovládač, Ovládanie hlasom, Webový prehliadač Hotovo!
Kompatibilita s hlasovým asistentom
Google Assistant, Amazon Alexa Hotovo!

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie
Prehrávanie z USB, Skylink Fast Scan, Základný hotelový režim Hotovo!

Herné funkcie

Herné funkcie
Herný režim (GAME MODE) Hotovo!

Pripojenie

Bezdrôtové pripojenie
WiFi, Bluetooth, Párovanie s mobilným zariadením, DLNA, Chromecast Hotovo!
HDMI
3 × Hotovo!
USB
2 × Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
144,4 cm Hotovo!
Výška
88,6 cm Hotovo!
Hĺbka
31,9 cm Hotovo!
Výška bez podstavca
83,8 cm Hotovo!
Hĺbka bez podstavca
7,9 cm Hotovo!
Šírka podstavca/rozstup nožičiek
139,8 cm Hotovo!
Hmotnosť
18,6 kg Hotovo!
VESA prichytenie
400×200 Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Jste si jisti repro u tv 20w nemělo být 40w???

kolko local diming zon tv ma?

Dobrý den, o víkendu jsme si pořídil tuto TV a chci se zeptat jestli je normální že v rozích obrazovky prosvítá podsvícení (lze vidět při sledování i mimo tmavé scény). Tohle jsem naposled viděl u opravdu levných LCD televizí. TV určitě vrátím jen přemýšlím jestli mám špatný kus nebo je to u TCL normální. Dále nevím jestli je normální že hardware v TV nezvládá přehrávat plynule například filmy z Netflixu. Ty se trhají (i při HD kvalitě - a ne není to připojením). Android je aktualizovaný i jsem strávil hodně času s nastavením obrazu. Děkuji za odpověď

Dobrý den, mohu se zeptat na rozdíl proti modelu TCL 65EP680 ? Děkuji

Dobrý den, je součástí balení soundbar Onkyo? Případně že ano, jaký typ.

Dobrý den, můžete vysvětlit skokové zdražení této tv o 2500,Kč(a nejen na vašem eshopu)? Děkuji

Diskusia a poradňa k 65" TCL 65P815
Príslušenstvo pre 65" TCL 65P815 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 65" TCL 65P815. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 65" TCL 65P815. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 65" TCL 65P815. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 65" TCL 65P815.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií