AP+ nový vizuál MS hokej

65" TCL 65X11

Zobraziť katalóg
65" TCL 65X11
Televízor ANDROID SMART QLED, 164cm, Ultra HD 8K, HDR10, Dolby Vision, DVB-T2/S2, H.265/HEVC, HBO GO
Kód:  WK690f3a3 Produktové číslo:  65X11 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

65" TCL 65X11


Pre maximálny pôžitok z filmov, seriálov alebo športových prenosov je vhodné zaobstarať TV 65" TCL 65X11 s výnimočne kvalitným obrazom a pokročilými funkciami. Plne dostačujúca hodnota uhlopriečky 65 " spolu s rozlíšením Ultra HD 8K sa vyplatí každému, kto hľadá televízor do rozmerných obývacích izieb. Rozlíšenie Ultra HD 8K vám pomôže objaviť detaily, o ktorých ste nemali ani poňatie. Technológia Android TV predstavuje možnosť obohatiť rozhranie televízora radom šikovných aplikácií. Použitá technológia QLED, vyvinutá firmou Samsung, vďaka maximálnej svietivosti použitej diódy Quantum Dot ručí za obdivuhodne živé farby až do rohov obrazovky. Obraz je teda touto technológiou podaný nanajvýš verne. Smart TV prináša možnosť obohatiť rozhranie televízora radom šikovných aplikácií.

TV 65" TCL 65X11 – najzásadnejšie rysy

  • TV TCL disponuje uhlopriečkou 65"
  • Exkluzívne rozlíšenie 8K je vrcholom súčasnej techniky
  • Vyspelá QLED technológia pre kvalitnú a vernú farebnosť obrazu
  • Typ tunera DVB-T2 - HEVC je štandardom, bez ktorého čoskoro nebude možné ladiť pozemné televízne vysielanie

Najkvalitnejší obraz TV TCL

Naozaj náročný divák sa uspokojí len s kvalitou. TV 65" TCL 65X11 s výnimočným rozlíšením je pre vás najlepšou voľbou. Pomenovanie 8K znamená obrazovku so 16-násobkom obrazových bodov oproti donedávna najbežnejším Full HD typom. Obraz TV TCL má teda 7 680 × 4 320 pixelov, a práve preto ponúka najlepšiu dosiahnuteľnú úroveň detailov. Ani pri pohľade naozaj zblízka sa kvalita nemení a zostáva ostrý. Vďaka veľkolepej 8K obrazovke TV 65" TCL 65X11 sa môžete na šport, seriály alebo Blu-ray filmy pozerať v najdokonalejšej kvalite, ktorú možno dosiahnuť. Filmy a seriály, ktoré nie sú natočené v dostatočnom rozlíšení, sa pokúsi prepočítať do vyššieho a ľahko ich tým zdokonalí. Pekným vedľajším efektom vysokého rozlíšenia býva rýchlejšie fungovanie najrôznejších aplikácií, v týchto televízoroch totiž býva výkonnejší hardvér.

TV s QLED obrazom s prirodzenými farbami

Perfektný obraz zariadi exkluzívna QLED technológia, ktorá podsvecuje panel diódami so svetlom základných farieb. Tým zobrazuje vôbec najväčšie množstvo farieb a jej obraz je skutočne verný predlohe. Navyše môže tento televízor dosahovať nadpriemerný jas a možno ho sledovať aj vo svetlej miestnosti. V obraze sa neobjaví farebné skreslenie ani keď ho pozorujete z ostrých uhlov. Podporovaná je tiež technológia HDR10 a Dolby Vision. HDR10 zaisťuje najprirodzenejšie farby pre ľudské oko. Dolby Vision používa dynamické metadáta na lepšiu úpravu farieb a kontrastu.

DVB-T2 tuner a praktické funkcie TV 65" TCL 65X11

Ak prijímate signál klasickou anténou, starosť o funkčnosť môžete hodiť za hlavu. Najnovší štandard pre pozemné vysielanie DVB-T2 bude tento TV ovládať, netreba riešiť nič ďalšie. S integrovaným DVB-S2 tunerom môžete prijímať satelitný signál s obľubou využívaný kvôli vysokému pokrytiu a množstvu programov.

TV TCL vám tiež okrem iného ponúkne aplikácie a sociálne siete ako je HBO GO.

  • Na vloženie karty na kódovaný príjem satelitného alebo káblového vysielania je potrebné použiť kompatibilný CA modul, ktorý sa zasunie do CI/CI+ slotu televízora.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka
65" (165,1 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
Ultra HD 8K Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
7680 × 4320 Mpx Hotovo!
Technológia
QLED Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka
65" (165,1 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
Ultra HD 8K Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
7680 × 4320 Mpx Hotovo!

Obrazovka

Technológia
QLED Hotovo!

Modelový rok

Modelový rok
2019 Hotovo!

Aplikácie | SMART funkcie

Aplikácie
HBO Max Hotovo!

Tunery

Typ tuneru
DVB-T2 HEVC, DVB-S2 Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

65" TCL 65X11 8K .Chci se zeptat na cenu?Děkuji

Diskusia a poradňa k 65" TCL 65X11
Príslušenstvo pre 65" TCL 65X11 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 65" TCL 65X11 8K. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte TCL 65" 65X11. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte TCL 65" 65X11. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 65" TCL 65X11 8K.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií