Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

70" LG 70NANO76

Zobraziť katalóg
70" LG 70NANO76
4,7 10 hodnotení
Televízor SMART, 178cm, 4K Ultra HD, 50Hz, Direct LED, HDR10, HLG, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 3× HDMI, 2× USB, CI+, USB nahrávanie, LAN, WiFi, Bluetooth, DLNA, Miracast, HbbTV 2.0, herný režim, hlasové ovládanie, Google Assistant, prehrávanie 360° videa, Amazon Alexa, Apple Airplay 2, párovanie s mobilným zariadením, WebOS, VESA 400×400, repro 20 W, Ultra Surround, trieda energetickej účinnosti G
Varianty
Kód:  WK612f04 Produktové číslo:  70NANO763QA Informačný list Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

70" LG 70NANO76


Chcete si vo svojom domácom prostredí užiť filmy a vychutnať si rovnakú atmosféru ako v kine? Potom by pre vás mohol byť tým pravým televízor LG. Vychutnajte si úžasné obrazové zážitky vďaka technológii NanoCell a podporovaným formátom HDR10 a HLG. Preferované filmy a seriály z najobľúbenejších služieb ako je YouTube, NETFLIX či Voyo, vás úplne pohltia. Radosť pocítia aj priaznivci rýchlych scén vďaka 50 / 60Hz obnovovacej frekvencii panela. Herný režim (GAME MODE) poteší všetkých herných fanúšikov. Brilantný obraz sprevádza aj ohromujúci zvuk pod taktovkou 20W reproduktorov. Smart TV LG využíva pokročilý operačný systém WebOS a jeho vydarený dizajn každého zaujme. Vzhľad televízora dotvára čierna farba. Televízor môžete pripevniť na stenu za pomoci držiaka VESA s rozmermi 400×400 mm. Diaľkový ovládač je súčasťou výrobku.

Televízor 70
Televízor 70

Zásadné vlastnosti televízora 70" LG 70NANO76

  • Obraz ako v kine, to vám ponúkne televízor LG
  • Úžasný vizuálny zážitok ponúka technológia NanoCell a podporované formáty HDR10 a HLG
  • Milovníci rýchlych scén budú potešení 50 / 60Hz obnovovacou frekvenciou
  • Budete pohltení excelentným zvukom 20W reproduktorov
  • Užite si detailné 4K Ultra HD rozlíšenie na 70" uhlopriečke
  • Smart TV LG je riadený pokročilým operačným systémom WebOS
  • Disponuje podsvietením Direct LED
  • K výbave patrí HDR
  • Krištáľovo čistý zvuk má na starosti Ultra Surround
  • K obľúbeným smart funkciám sa radí HbbTV, inteligentný ovládač, ovládanie gestami, ovládanie hlasom, webový prehliadač a prehrávanie 360° videa
  • Vybrané filmové a seriálové lahôdky z najobľúbenejších služieb ako je O2 TV, YouTube, NETFLIX, HBO Max, Voyo, Disney+, Skylink Live TV, SkyShowtime, Canal+, Magio TV, Telly, Apple TV a Amazon Prime Video

Výnimočne ostrý obraz televízora

Zabudnite na všetky starosti, pohodlne sa usaďte a plne si vychutnajte detailné 4K Ultra HD rozlíšenie na 70" uhlopriečke. Televízor LG vám umožní vnímať obraz veľmi podrobne vďaka veľkému množstvu pixelov, čiže obrazových bodov. Značenie 4K vyjadruje štvornásobný počet zobrazovaných bodov v porovnaní s bežným Full HD rozlíšením. Obraz má rozlíšenie 3840 × 2160 pixelov, čo umožní prenášať filmy a programy na vašu obrazovku bez straty kvality. Technológia Direct LED vám ponúkne presné zónové podsvietenie, ktoré sa dokáže aktívne prispôsobiť obsahu obrazu a zaistiť optimálny kontrast a vernú reprodukciu farieb.

Televízor 70
Televízor 70

NanoCell sa zaslúži o nezabudnuteľný zážitok zo živých a autentických farieb

Technológia NanoCell TV prináša skvelú vizuálnu zábavu. NanoCell TV ponúka široký pozorovací uhol, vďaka ktorému bude obraz čistý a jasný aj z rôznych uhlov.

Podpora HDR formátov

Tento TV využíva technológiu High Dynamic Range (HDR) na rozšírenú reprodukciu detailov v tmavých aj svetlých častiach obrazu. Konkrétne podporuje štandard HDR10 a HLG. Pri HDR10 je jas obrazu upravený podľa scény s maximálnym jasom.

Televízor 70
Televízor 70

Dosiahnite hernú dokonalosť s televízorom LG

Herné funkcie vám dávajú náskok pred ostatnými hráčmi. Dobrá grafická kvalita, rýchlosť odozvy a okamžité reakcie sú pri hraní nesmierne dôležité. S hernými funkciami herný režim (GAME MODE) bude hráčsky zážitok naozaj nezabudnuteľný. Televízor LG funguje ako monitor s vynikajúcou efektivitou, čo umožňuje plynulé a presné zobrazenie hier a uspokojí aj tých najnáročnejších.

Operačný systém poskytuje neobmedzenú zábavu s vysokou spoľahlivosťou

Smart televízor WebOS v sebe ukrýva množstvo zaujímavých funkcií, ako je Google Assistant a Amazon Alexa. Budete tak môcť bezdrôtovo zdieľať obsah, zrkadliť mobilné zariadenie alebo PC, využívať hlasových asistentov a zaradiť TV do svojej inteligentnej domácnosti. Hlasový asistent tak môže byť vaším spoločníkom vo svete TV. Jednoducho a rýchlo pomocou neho napríklad vyhľadáte obľúbené videá v aplikáciách, čo ocenia hlavne najmladší diváci. Ľahko si tak vyhľadajú svoj obľúbený program či rozprávku bez nutnosti ručne prepisovať názov na klávesnici. Všetky prepojené prístroje budete mať pod kontrolou s jedným inteligentným ovládačom. Stlačením tlačidla sa na obrazovke televízora zobrazí vybraná streamovacia platforma.

Využite všetky inteligentné funkcie televízora LG

Vďaka využitiu funkcie HbbTV sa televízor mení na interaktívny zážitok, ktorý dáva používateľom slobodu prispôsobiť si sledovanie televízie a využívať ďalšie online zdroje a funkcie bez potreby používania externých zariadení a prepínania medzi rôznymi aplikáciami. K dispozícii je verzia HbbTV 2.0. Televízor umožňuje ovládanie prostredníctvom gest. Dokážete upravovať hlasitosť, prepínať kanály, prechádzať menu a vykonávať ďalšie akcie. Cez televízor sa ľahko dostanete k webovému prehliadaču. Prechádzajte stránky priamo na obrazovke TV. Využite smart funkcie na prechádzanie internetového obsahu, vyhľadávanie informácií, sledovanie videí, streamovanie online obsahu, komunikáciu prostredníctvom sociálnych médií a ďalšie. Zaujímavou funkciou je možnosť prehrávania videa s 360° panoramatickým záberom. Pri prehrávaní 360° videa na televízore sa môže používateľ pomocou ovládacieho prvku pohybovať po videu a otáčať pohľadom vo všetkých smeroch. Tým získate možnosť preskúmať prostredie a odhaliť detaily, ktoré by inak zostali skryté v bežnom videu.

Zažite dych berúcu obrazovú kvalitu s multimediálnym televízorom

NanoCell televízor LG vás okúzli svojimi multimediálnymi funkciami. Pokiaľ si nestihnete pozrieť svoj obľúbený program, zaznamenajte si ho pomocou USB na svoje vlastné médium a pozrite si obsah neskôr. Keď vás program v televízii už nebude baviť, môžete pripojiť externý disk alebo napríklad flash disk pomocou USB a prehrať si svoj vlastný materiál. Príjemným bonusom je tiež funkcia Skylink fastscan, ktorá pomocou špeciálneho režimu skenovania umožňuje rýchle a efektívne nájdenie dostupných televíznych a rozhlasových kanálov. Za pomoci základného hotelového režimu je možné nastaviť blokovanie kanálov, obmedzenie hlasitosti alebo ďalších funkcií.

Rozmery:

98,6 × 156,2 × 37,8 cm (V × Š × H)

Rozmery bez podstavca:

90,7 × 5,99 cm (V × H)

Hmotnosť:

31,7 kg

Maximálne rozlíšenie:

4K Ultra HD

HDMI:

USB:

Typ tunera:

DVB-T2 HEVC, DVB-S2 a DVB-C

Vstupy a výstupy:

USB, LAN, HDMI 2,0, digitálny optický/digitálny audio výstup a CI+

  • Na vloženie karty na kódovaný príjem satelitného alebo káblového vysielania je potrebné použiť kompatibilný CA modul, ktorý sa zasunie do CI/CI+ slotu televízora.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka
70" (177,8 cm) Hotovo!
Krajina
Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko Hotovo!
Spotreba v SDR režime
124 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v SDR režime
G Hotovo!
Spotreba v HDR režime
169 kWh/1000h Hotovo!

Typ zásuvky

Krajina
Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko Hotovo!

Energetický štítok 2021

Spotreba v SDR režime
124 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v SDR režime
G Hotovo!
Spotreba v HDR režime
169 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v HDR režime
G Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka
70" (177,8 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
4K Ultra HD Hotovo!

Obrazovka

Obnovovacia frekvencia panelu
50 / 60 Hz Hotovo!
Technológia
NanoCell Hotovo!
Podsvietenie
Direct LED Hotovo!

Modelový rok

Modelový rok
2022 Hotovo!

Aplikácie | SMART funkcie

Aplikácie
O2 TV, YouTube, NETFLIX, HBO Max, Voyo, Disney+, Skylink Live TV, SkyShowtime, Canal+, Telly, Apple TV, Amazon Prime Video Hotovo!
SMART funkcie
HbbTV, Inteligentný ovládač, Ovládanie gestami, Ovládanie hlasom, Webový prehliadač, Prehrávanie 360° videa Hotovo!
Kompatibilita s hlasovým asistentom
Google Assistant, Amazon Alexa Hotovo!

Herné funkcie

Herné funkcie
Herný režim (GAME MODE) Hotovo!

Pripojenie

Bezdrôtové pripojenie
WiFi, Bluetooth, Párovanie s mobilným zariadením, Apple AirPlay 2, DLNA, Miracast Hotovo!
HDMI
3 × Hotovo!
USB
2 × Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
156,2 cm Hotovo!
Výška
98,6 cm Hotovo!
Hĺbka
37,8 cm Hotovo!
Výška bez podstavca
90,7 cm Hotovo!
Hĺbka bez podstavca
5,99 cm Hotovo!
Šírka podstavca/rozstup nožičiek
89,5 cm Hotovo!
Hmotnosť
31,7 kg Hotovo!
VESA prichytenie
400×400 Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Zvuk

Výkon reproduktora
20 W Hotovo!

Obsah balenia

Ovládač v balení
Inteligentný Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý večer. pod pojmom "Hĺbka" v rozmeroch mám chápať aký je hrubý? pretože tu máte uvedené niečo cez 30cm.

Dobrý den, v článku je uvedeno ze v TV je predinstalovana i aplikace HBO. Je to pravda??? Dekuji. RF

Dobrý den, lze na tuto TV stáhnout nějakou aplikaci? Konkrétně se mi jedná o Skylink.tv, kterou mám placenou. Děkuji

Diskusia a poradňa k 70" LG 70NANO76
Príslušenstvo pre 70" LG 70NANO76 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 70" LG 70NANO76. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 70" LG 70NANO76. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 70" LG 70NANO76. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 70" LG 70NANO76.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií