70 "Sharp LC-70LE747EN

Zobraziť katalóg
70 "Sharp LC-70LE747EN
5 2 hodnotení
Televízor 3D SMART LED, X-Gen panel, uhlopriečka 177cm, 100Hz, FullHD 1920x1080x3, DVB-S2 / T2 / C MPEG4 tuner, AQUOS NET + s webovým prehliadačom, DLNA, USB nahrávanie, Timeshift, WiFi adaptér súčasťou balenia, podpora USB klávesnice, energ . trieda A +
Kód:  WSA450 Produktové číslo:  LC70LE747EN Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

70 "Sharp LC-70LE747EN

Sharp LC-70LE747E využívá tenký, lehký a nadčasový design, kterým okouzlí všechny svoje diváky. Na obří úhlopříčce sedmdesáti palců si budete moci vychutnávat zážitek ve 2D i 3D. Obraz se svými přirozenými barvami je skutečně jako živý, má bohatý kontrast a hloubku, která bere dech. Potěšujícím rysem je schopnost konvertovat programy 2D na simulované 3D. To vše a ještě mnohem více při velice nízké spotřebě.
 



Luxus nejvyšší kvality


Televizor se vyznačuje moderní obrazovkou s technologií X-Gen, která vytváří neuvěřitelný jas a hloubku. Nový materiál tekutých krystalů a struktura panelu minimalizují deformace obrazu až o 30 %. Živý a uhlazený obraz při sledování filmů s dynamickými scénami a sportovních přenosů zaručí nativní panel s rychlostí 100 Hz. Zvukový doprovod obstará dvojice reproduktorů o výkonu 10 W. Vaše uši zažijí nepoznané ve formátu Dolby Digital Plus.
 
Bohatá výbava televizoru je ve znamení veškerých v současnosti používaných tunerů. Jedná se o DVB-T pro příjem digitálního pozemního vysílání, DVB-C pro příjem kabelové televize a DVB-S pro sledování satelitního vysílání. Tunery jsou samozřejmě integrovány i v jejich HD variantě a doplněny CI+ slotem pro vložení placené karty. Začlenění televizoru do domácí sítě dovolí LAN konektor RJ-45 nebo moderní WiFi adaptér. Podpora síťového standardu DLNA poskytne streamování hudby a fotografií z vašeho počítače přímo na obrazovku televize.

Technologie AQUOS NET+ zajistí přístup do oblíbených internetových služeb z vašeho televizoru. Jak snadné a pohodlné. Kromě plného přístupu na internet čeká na vyzkoušení mnoho aplikací. Nechybí ani důmyslná možnost plného ovládání z aplikace na chytrém zařízení. Nahrávání na připojený USB disk nebo vloženou SD kartu se počítá, ale pomocí funkce Time Shift nezmeškáte žádný oblíbený pořad.
  • Na vloženie karty na kódovaný príjem satelitného alebo káblového vysielania je potrebné použiť kompatibilný CA modul, ktorý sa zasunie do CI/CI+ slotu televízora.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka
70" (177,8 cm) Hotovo!
Technológia
LCD LED Hotovo!
Operačný systém
Vlastný OS Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka
70" (177,8 cm) Hotovo!

Obrazovka

Technológia
LCD LED Hotovo!

Aplikácie | SMART funkcie

SMART funkcie
Webový prehliadač Hotovo!

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie
Prehrávanie z USB Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
161,3 cm Hotovo!
Výška
100,8 cm Hotovo!
Hĺbka
33,3 cm Hotovo!
Výška bez podstavca
100,8 cm Hotovo!
Hĺbka bez podstavca
8,9 cm Hotovo!
Hmotnosť
40,5 kg Hotovo!
VESA prichytenie
400×400 Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre 70 "Sharp LC-70LE747EN Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 70" Sharp LC-70LE747EN. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 70 "Sharp LC-70LE747EN.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií