Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.
Strong televize - fandíme sportu

75" Hisense H75N5800

Zobraziť katalóg
75" Hisense H75N5800
Televízor SMART LED, 189cm, 4K Ultra HD 3840x2160, 2400PCI (60Hz), HDR 10 Plus, DVB-T2 / S2 / C, H.265/HEVC, 4x HDMI, 3x USB,, CI +, LAN, WiFi, HbbTV, Vida U2 , webový prehliadač, Anyview cast, USB nahrávanie, VESA, repro 2x 15W, A
Kód:  HIS020x5 Produktové číslo:  H75N5800 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

75" Hisense H75N5800



Ultratenká televízia s 4K rozlíšením

Televízia Hisense H75N5800 v sebe spája chytré funkcie, najmodernejšie technológie a vynikajúcu ostrosť obrazu s Ultra HD rozlíšením. O pohodlné ovládanie všetkých funkcií a rýchly prístup k online obsahu je televízia vybavená moderným užívateľským prostredím Vida U2.


Kľúčové vlastnosti Hisense H75N5800

  • Uhlopriečka 75 "(189 cm)
  • Rozlíšenie obrazu 4K Ultra HD 3840 × 2160 px
  • Prehľadné prostredie VIDA pre chytrou zábavu
  • Rýchly chod všetkých funkcií (4jádrový procesor)
  • Príjem vysielania DVB-S2 / C / T2 HEVC (H.265)
  • Dekodér H.265 aj pre streamované video
  • Bezdrôtové pripojenie k sieti cez WiFi
  • 3 × USB port pre prehrávanie aj nahrávanie relácií
  • 4 × HDMI, CI +, LAN, DLNA, MHL, HbbTV

Intuitivní ovládání funkcí

Užívateľské rozhranie VIDA

Nové moderné prostredie Vida U2 vychádza z Androidu, ale je dokonale prispôsobené pre televíznu používanie. Systém aj aplikácie, ktoré sú dostupné cez portál Google Play, beží rýchlo a hladko vďaka štvorjadrovému procesoru. Stačí televízii bezdrôtovo pripojiť k sieti, nainštalovať obľúbené aplikácie a už vás nebude nič obmedzovať.

Zlepšenie kvality obrazu

Zlepšenie kvality obrazu

Funkcia 4K Upscaling kóduje FHD signál do 4K kvality, vďaka čomu umožňuje divákovi vychutnať si maximálnu kvalitu obrazu iu obsahu s nižším rozlíšením. Namiesto štandardného štvornásobného zvýšenie každého pixelu funkcie 4K Upscaling vypočíta farbu všetkých susedných pixelov a automaticky zváži, ako tieto pixely najlepšie kompenzovať.

Vychutnajte si každý detail

Hisense 4K UHD ponúka štvornásobné rozlíšenie obrazu než je tomu u klasických Full HD televíziou. Vďaka tomu si vychutnáte aj tie najmenšie detaily a zažijete pohlcujúce podívanou porovnateľnú so sledovaním filmu v kine a to priamo z vašej obývačky.   

Vysoký dynamický rozsah

Vysoký dynamický rozsah

Technológia HDR účinne zvyšuje kvalitu obrazu a jeho dynamický rozsah, takže všetky detaily budú vždy dokonale viditeľné. Televízia podporuje najrôznejšie formáty vrátane HDR HLG alebo HDR 10. Výsledný obraz je vykreslený s úžasnou rovnováhou svetiel a tieňov bez nepekných prepalov a skreslenia detailov v jeho tmavých častiach.

bohatý kontrast

bohatý kontrast

Funkcia lokálneho stmavenie umožní zjasnenie, stmavenie, alebo úplné vypnutie obrazového bodu pre dosiahnutie dokonalej čiernej farby v závislosti na zobrazovanom obsahu. Výsledkom je bohatý kontrast medzi svetlými a tmavými oblasťami pre poskytnutie dokonalého zážitku domáceho kina.

Dokonalý pohyb

dokonalosť pohybu

Televízia Hisense H75N5800 využíva technológiu MEMC (Motion Estimate and Motion Compensation) pre zvýšenie čistoty zobrazenie u rýchlo sa pohybujúcich obrazov. S technológiu Backlight Scan je pohyb zobrazený plynulo a hladko bez viditeľných stôp jednotlivých fáz, čo ocenia predovšetkým milovníci športu.

Dokonalý zvuk

Maximálna zvukový zážitok

Aby bol zážitok zo sledovania televízie dokonalý je
potrebný kvalitný a čistý zvuk. Technológia dbx-tv poskytuje najlepší možný zvukový zážitok vďaka podpore zvukových efektov Total Sonic, Total Surround a Total Volume.

Presnejšie podanie farieb

Technológia Pure Colour rozširuje farebné spektrum obrazu, takže zobrazené odtiene vždy zodpovedajú realite a nedochádza k žiadnemu výraznejšiemu farebnému posunu. Výsledná obraz je dokonale sýty a plný živých farieb, ktoré vás úplne uchváti.

Pripravená na budúcnosť

Pripravená na budúcnosť

Televízia Hisense sú kompatibilné s kodekmi H.264, Známym ako Advanced Video Coding (AVC) a H.265, známym ako HEVC. Vďaka týmto kodekom nebude problém prehrať akýkoľvek záznam v 4K rozlíšení a to aj po prechode na nové digitálne vysielanie DVB-T2.

Sdílení obsahu přes Wi-Fi

Zdieľanie obsahu cez WiFi rozhranie

Pripojte televízii Hisense k bezdrôtovej sieti pomocou WiFi rozhrania a ľahko zdieľajte snímky, videá, hudbu a pod. z vášho prenosného zariadenia priamo na veľkej televíznej obrazovke. Všetky operácie môžete navyše ovládať bezdrôtovo z vášho mobilného telefónu či tabletu.

Online streamování obsahu

Online streamovanie 4K obsahu

Pomocou jediného dotyku prsta sa dostanete do neuveriteľného sveta 4K obsahu, v ktorom si môžete vychutnať všetky filmy v maximálnych detailoch, ktoré Vás úplne pohltí. Stačí pripojiť televízor k sieti, zvoliť kanál a už vám nič nebráni ponoriť sa do deja.

Youtube, Netflix, Amazon

Prístup k obľúbeným službám

Stlačením jediného tlačidla na ovládači získate okamžitý prístup k obľúbeným službám Youtube, Netflix, Amazon atď.,prostredníctvom ktorých si vychutnáte stovky kvalitných filmov a seriálov. Už sa nemusíte podriaďovať televíznemu programu, teraz môžete sledovať iba to, na čo máte práve chuť.


  • Na vloženie karty na kódovaný príjem satelitného alebo káblového vysielania je potrebné použiť kompatibilný CA modul, ktorý sa zasunie do CI/CI+ slotu televízora.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka
75" (190,5 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
4K Ultra HD Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
3840 × 2160 Mpx Hotovo!
Obnovovacia frekvencia panelu
50 / 60 Hz Hotovo!
Technológia
LCD LED Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka
75" (190,5 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
4K Ultra HD Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
3840 × 2160 Mpx Hotovo!

Obrazovka

Obnovovacia frekvencia panelu
50 / 60 Hz Hotovo!
Technológia
LCD LED Hotovo!
Podsvietenie
Direct LED Hotovo!

Aplikácie | SMART funkcie

Aplikácie
YouTube, Facebook Hotovo!
SMART funkcie
HbbTV, Webový prehliadač Hotovo!

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie
Prehrávanie z USB, Nahrávanie na USB Hotovo!

Pripojenie

Bezdrôtové pripojenie
WiFi, DLNA Hotovo!
HDMI
4 × Hotovo!
USB
3 × Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
167,8 cm Hotovo!
Výška
103,1 cm Hotovo!
Hĺbka
35 cm Hotovo!
Výška bez podstavca
96,3 cm Hotovo!
Hĺbka bez podstavca
8 cm Hotovo!
Hmotnosť
35,7 kg Hotovo!
VESA prichytenie
400×400 Hotovo!

Farba

Farba
Strieborná Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Bude jeste k dostani?

Dobrý den chci se zeptat jestly se dá stáhnou aplikace Sledovani Tv do této televize předem díky za odpověď

Dobrý den, umí systém vidaa aplikaci KODI?

Diskusia a poradňa k 75" Hisense H75N5800
Príslušenstvo pre 75" Hisense H75N5800 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 75" Hisense H75N5800. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 75" Hisense H75N5800.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií