AlzaBoxy Q1 Vyhraj lístky na EURO 2024

75" LG 75NANO90

Zobraziť katalóg
75" LG 75NANO90
5 1 hodnotení
Televízor SMART LED, 189cm, 4K Ultra HD, TruMotion 200 (100Hz), Direct LED, HDR10, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 4× HDMI, 3× USB, USB nahrávanie, LAN, WiFi, Bluetooth, DLNA, HbbTV, herný režim, hlasové ovládanie, Apple TV, Netflix, HBO GO, Apple Airplay 2, webOS, VESA 600×400, repro 40W, Dolby Atmos, trieda energetickej účinnosti G
Kód:  WK612g02 Produktové číslo:  75NANO903NA Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

75" LG 75NANO90



SMART TV LG 75NANO903NA s dokonale čistými farbami

Realistické farby so 4K rozlíšením

Smart televízor LG 75NANO903NA vás poteší nielen 184 cm veľkou obrazovkou, ale aj jej vysokým rozlíšením a perfektnou kvalitou obrazu. Dokonalý vizuálny zážitok si vychutnáte vďaka technológii NanoCell, ktorá využíva nanočastice na odfiltrovanie nečistých farieb,  takže uvidíte čisté spektrum RGB. S rozlíšením Real 4K dosiahnete jasnejší a sýtejší obraz a neunikne vám žiadny detail. Inteligentný a veľmi výkonný procesor Alpha 7 4K Gen3 poskytuje výnimočný audiovizuálny zážitok a je schopný prehrať obsah z akéhokoľvek zdroja vo vysokom rozlíšení.



S LG 75NANO903NA Smart LED kinosála vo vašej obývačke

Vďaka technológii Nano Black, ktorá vytvára čisté farby a vysoký kontrast vyzerajú všetky scény veľmi realisticky. Úplne autentický filmový zážitok v LG 75NANO903NA Smart LED vám zaistí optimalizácia obrazu a zvuku. Vylepšené formáty HDR – HLG a HDR 10 vám prehrajú obsah vo vysokom rozlíšení.


Obsah v originálnej kvalite

Funkcia FILMMAKER MODE vám sprostredkuje dokonalý filmový zážitok presne tak, ako to chceli filmoví tvorcovia. Procesor automaticky upravuje obraz a eliminuje umelé vyhladenie pohybov. Môžete si tak vychutnať celý obsah so všetkými umeleckými detailmi. Televízor LG 75NANO903NA vďaka technológiám Dolby Vision IQ a Dolby Atmos podporuje naozaj skutočný zážitok zo sledovania. Pri sledovaní akéhokoľvek obsahu sa budete cítiť ako v kine.

Nikdy nekončiaca zábava s televízorom LG 4K TV

Samozrejmosťou je tiež podpora aplikácií ako je Netflix, Youtube, LG Channels či Apple TV. Od všetkých svojich obľúbených relácií, seriálov a filmov v LG 4K TV 75NANO903NA vás delí len diaľkový ovládač.



S televízorom LG NanoCell bude virtuálny svet realitou

S televízorom LG NanoCell sa vám bude občas zdať virtuálna realita lepšia ako skutočný svet. Technológia NanoCell vytvára čisté farby a navyše si užijete lepšiu grafiku a herný zážitok vďaka HGiG, HDMI 2.1 nízkemu Input lagu.

Reakcia podľa vašich predstáv

LG NanoCell skvele dokáže zjednotiť vaše zmysly s dianím na obrazovke. Vďaka minimalizácii oneskorenia na vstupe budete môcť včas reagovať na akcie súpera. Režim HGiG vyladí grafiku do detailov a maximalizuje zážitok z hrania.

Rýchlosť a pohyb bez chýb

Vďaka funkciám ako Allmi, eARC, VRR a vyššej snímkovej frekvencii sa naozaj ponoríte do hry. Tieto funkcie zaistia plynulú grafiku a zobrazenie pohybov vo vysokom rozlíšení. Pokiaľ už nechcete pri hraní riešiť sekanie a pomalú synchronizáciu grafiky je LG NanoCell vhodnou voľbou.


Športový štadión u vás doma v 4K televízore LG 75NANO903NA

Ako nadšený športový fanúšik oceníte technológiu Nano Accuracy, vďaka ktorej si vychutnáte presné zobrazenie farieb bez ohľadu na to, kde sedíte. Svoj tím môžete sledovať bez skreslenia farieb a kvality z akéhokoľvek uhla. 4K televízor LG 75NANO903NA s veľkosťou obrazovky 190 cm prenesie atmosféru štadióna priamo k vám. Plynulosť a čistotu obrazu pri rýchlych scénach zaisťuje funkcia Motion Pro, ktorá odstráni pohybovú neostrosť.

Priestorový zvuk

Televízory NanoCell sú skvele pripravené na zvukové riešenie Bluetooth Surround. Či už počúvate svoju obľúbenú kapelu, sledujete športové stretnutia alebo pozeráte na koncert, užijete si počúvanie naozaj naplno. Vďaka možnosti pripojenia až dvoch reproduktorov* si budete pripadať, akoby ste boli na mieste diania.

*Aktuálne sú podporované len reproduktory LG. Reproduktory iných značiek nemusia fungovať správne.

S televízorom UHD 4K LG 75NANO903NA vám už nič neunikne

Aj pri sledovaní iného programu vás funkcia Športové upozornenie informuje o priebehu zápasu. Môžete sa teda pohodlne pozerať na film či seriál a televízor UHD 4K LG 75NANO903NA vám pred, počas aj po zápase posiela informácie o stretnutí.

Inteligentné zariadenie

LG AI ThinQ je inteligentná aplikácia, ktorá vám uľahčí život. Nielenže môžete hlasom ovládať televízor, ale aj všetky ostatné zariadenia vo vašom systéme inteligentnej domácnosti. Nekonečné možnosti vám umožní podpora Google Asistent či Amazon Alexa. LG ThinQ AI má tiež technológiu Deep Learning, dokáže sa teda častým používaním postupne naučiť vaše preferencie a tak fungovať lepšie podľa vašich predstáv.


  • Na vloženie karty na kódovaný príjem satelitného alebo káblového vysielania je potrebné použiť kompatibilný CA modul, ktorý sa zasunie do CI/CI+ slotu televízora.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka
75" (190,5 cm) Hotovo!
Spotreba v SDR režime
165 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v SDR režime
G Hotovo!
Spotreba v HDR režime
192 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v HDR režime
G Hotovo!

Energetický štítok 2021

Spotreba v SDR režime
165 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v SDR režime
G Hotovo!
Spotreba v HDR režime
192 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v HDR režime
G Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka
75" (190,5 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
4K Ultra HD Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
3840 × 2160 Mpx Hotovo!

Obrazovka

Obnovovacia frekvencia panelu
100 / 120 Hz Hotovo!
Technológia
NanoCell Hotovo!
Podsvietenie
Direct LED Hotovo!
Podporované HDR štandardy
HDR10 Hotovo!

Modelový rok

Modelový rok
2020 Hotovo!

Aplikácie | SMART funkcie

Aplikácie
YouTube, NETFLIX, HBO Max, Skylink Live TV, Apple TV Hotovo!
SMART funkcie
HbbTV, Inteligentný ovládač, Ovládanie hlasom, Webový prehliadač Hotovo!

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie
Prehrávanie z USB, Nahrávanie na USB, Svetelný senzor Hotovo!

Herné funkcie

Herné funkcie
Herný režim (GAME MODE), VRR (Variable Refresh Rate) Hotovo!

Pripojenie

Výstupy 2.0
USB, LAN, HDMI 2.1, HDMI 2.0, Slúchadlový výstup, Digitálny optický/digitálny audio výstup, CI+ 1.4 Hotovo!
HDMI
4 × Hotovo!
USB
3 × Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
167,7 cm Hotovo!
Výška
104,3 cm Hotovo!
Hĺbka
38,4 cm Hotovo!
Výška bez podstavca
96,6 cm Hotovo!
Hĺbka bez podstavca
7,29 cm Hotovo!
Šírka podstavca/rozstup nožičiek
144,5 cm Hotovo!
Hmotnosť
35,6 kg Hotovo!
VESA prichytenie
600×400 Hotovo!

Farba

Farba
Strieborná Hotovo!

Obsah balenia

Ovládač v balení
Inteligentný Hotovo!

Farba

Farba
Strieborná Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den chcem sa spytat ci značka LG vyraba televizor aj s VA panelom? Alebo vsetky modely maju len IPS panel dakujem

Dobrý den chtěl bych zeptat jestli můžu na tento TV změnit Místo_ region pro vysílání služby? ( Rusko?) dekuj

Diskusia a poradňa k 75" LG 75NANO90
Príslušenstvo pre 75" LG 75NANO90 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 75" LG 75NANO90. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 75" LG 75NANO903NA. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 75" LG 75NANO903NA. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 75" LG 75NANO903NA.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií