AlzaBoxy Q1 PET

75" LG 75QNED86

Zobraziť katalóg
75" LG 75QNED86
5 2 hodnotení
Televízor SMART QNED, 191cm, 4K Ultra HD, 100Hz, Mini LED, HDR10, HLG, lokálne stmievanie, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 4× HDMI, 2× USB, CI+, USB nahrávanie, LAN, WiFi, Bluetooth, DLNA, Miracast, HbbTV 2.0, herný režim, hlasové ovládanie, Netflix, Disney+, HBO Max, Apple TV, Voyo, O2 TV, Telly, Google Assistant, prehrávanie 360° videa, Amazon Alexa, Apple Airplay 2, párovanie s mobilným zariadením, WebOS, VESA 400×400, repro 40W, Dolby Atmos, Ultra Surround, trieda energetickej účinnosti G
Kód:  WK612g14 Produktové číslo:  75QNED863QA Informačný list Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

75" LG 75QNED86


Túžite prežiť doma rovnakú atmosféru, ktorú zažívate v kine? Potom by mohol byť vhodnou voľbou televízor LG z radu LG QNED. Nechajte sa ponoriť do fantastických obrazových zážitkov najmä vďaka technológii QNED a podporovaným formátom HDR10, HLG a Dolby Vision IQ. Obľúbené filmy a seriály zo služieb ako je YouTube, NETFLIX či Voyo, budú vizuálnym pôžitkom. Veľmi potešení budú aj priaznivci rýchlych scén vďaka 100 / 120Hz obnovovacej frekvencii panela. Herný režim (GAME MODE), VRR (Variable Refresh Rate) a AMD FreeSync Premium uspokojí aj tých najvyberavejších hráčov. K vynikajúcemu vizuálnemu zážitku sa pripája aj skvelý zvuk v podaní 40W reproduktorov. Smart TV LG využíva pokročilý operačný systém WebOS a jeho vydarený dizajn každého zaujme. K zaujímavému stvárneniu prispieva sivá farba. Na montáž televízora na stenu využijete držiak VESA s rozmermi 400×400 mm. Diaľkový ovládač je zahrnutý v balení.

Televízor 75
Televízor 75

Zásadné prednosti televízora 75" LG 75QNED86

  • Filmy ako v kine vám sprostredkuje televízor LG radu LG QNED
  • Ohromujúce obrazové zážitky predvedie technológia QNED a podporované formáty HDR10, HLG a Dolby Vision IQ
  • Obdivovatelia rýchlych scén budú potešení 100 / 120Hz obnovovacou frekvenciou
  • Skvelému obrazu pridáva ďalšiu dimenziu pútavý zvuk 40W reproduktorov
  • Vyskúšajte 4K Ultra HD rozlíšenie na 75" uhlopriečke
  • Smart TV LG sa opiera o pokročilý operačný systém WebOS
  • Ponúkne vám podsvietenie Mini LED
  • K výbave patrí HDR a Local Diming
  • O zvuk ako v kine sa postará technológia Dolby Atmos a Ultra Surround
  • Medzi obľúbené smart funkcie sa radí HbbTV, inteligentný ovládač, ovládanie gestami, ovládanie hlasom, webový prehliadač a prehrávanie 360° videa
  • Vizuálny zážitok si užijete pri sledovaní obľúbených filmov zo služieb ako je O2 TV, YouTube, NETFLIX, HBO Max, Voyo, Disney+, Apple TV, Amazon Prime Video, Skylink Live TV, SkyShowtime, Magio TV a Telly

Obraz televízora s výnimočnou ostrosťou

Usaďte sa a vychutnajte si detailné 4K Ultra HD rozlíšenie na 75" uhlopriečke. Televízor LG dokáže vďaka veľkému množstvu pixelov, čiže obrazových bodov, sprostredkovať obraz veľmi podrobne. Označenie 4K predstavuje štyrikrát väčší počet zobrazovaných bodov v porovnaní s Full HD obrazovkou. Obraz je tvorený 3840 × 2160 pixelmi, a tak sú všetky filmy a programy prenášané na obrazovku s mimoriadnou ostrosťou. Technológia Mini LED je štruktúrovaná medzi mnohými zónami, čo zaisťuje lepší kontrast a reprodukciu čiernej farby. Za riadenie podsvietenia v tmavých oblastiach je zodpovedná funkcia lokálneho stmievania. Local dimming tak prirodzeným spôsobom zníži jas, pričom jasné oblasti nijako znateľne neutrpia na kvalite.

Televízor 75
Televízor 75

QNED na jedinečný zážitok z intenzívnych a prirodzených farieb

Technológia QNED TV vás vtiahne do deja. S technológiou QNED získate široký pozorovací uhol, čo umožňuje verné zobrazenie farieb z rôznych pozícií.

Televízor podporuje HDR formáty

Tento TV s podporou technológie High Dynamic Range (HDR) poskytuje rozšírenú reprodukciu detailov, či už v tmavých, alebo svetlých častiach vášho obrazu. Konkrétne podporuje štandard HDR10, HLG a Dolby Vision IQ. HDR10 upravuje jas obrazu v závislosti od scény s najvyšším jasom. Nadstavbou Dolby Vision je Dolby Vision IQ Senzor tejto inteligentnej technológii umožňuje sledovať množstvo svetla v okolí televízora a automaticky upraviť obraz na dosiahnutie najlepších výsledkov.

Televízor 75
Televízor 75

Staňte sa neohrozeným herným profesionálom s televízorom LG

S balíčkom herných funkcií získate náskok pred protihráčmi. Kvalitné vizuálne spracovanie, rýchlosť odozvy a okamžité reakcie majú zásadný význam pri hraní hier. S hernými funkciami herný režim (GAME MODE), VRR (Variable Refresh Rate) a AMD FreeSync Premium si vychutnáte ten pravý herný zážitok. Využitím technológie VRR budú hry zobrazené s krásnou plynulosťou a bez rušivého trhania, pričom rýchla obnovovacia frekvencia sa postará o minimálnu odozvu. Televízor LG pracuje ako efektívny monitor, ktorý splní požiadavky aj tých najnáročnejších používateľov.

Neobmedzená zábava s najmodernejším operačným systémom

Smart televízor WebOS prináša rozmanité funkcie, ako je Google Assistant a Amazon Alexa. Získate tak možnosť bezdrôtového zdieľania obsahu, zrkadlenia mobilných zariadení alebo PC, využívania hlasových asistentov a začlenenia TV do svojej inteligentnej domácnosti. Hlasový asistent tak môže byť vaším nenahraditeľným radcom v televíznom svete. Rýchlo a jednoducho pomocou neho napríklad vyhľadáte obľúbené videá v aplikáciách, čo ocenia najmä tí najmenší diváci. Ľahko tak nájdu svoju obľúbenú rozprávku bez toho, aby museli ručne písať jej názov na klávesnici. Všetky pripojené zariadenia môžete ovládať pohodlne jediným inteligentným ovládačom. Iba stlačíte tlačidlo a na televízore sa vám zobrazí vaša obľúbená aplikácia.

Televízor 75
Televízor 75

Využite všetky inteligentné funkcie televízora LG

S pridanou funkciou HbbTV sa televízor mení na interaktívny zážitok, ktorý poskytuje používateľom možnosť individuálne si prispôsobiť televízne predstavy a využívať ďalšie online funkcie bez potreby pripájania ďalších zariadení alebo prepínania medzi aplikáciami. Televízor je vybavený verziou HbbTV 2.0. Skúste tiež ovládanie televízora pomocou gest. Budete schopní meniť hlasitosť, prepínať kanály, prechádzať menu a vykonávať ďalšie akcie. Vďaka televízoru budete mať jednoduchý prístup k webovému prehliadaču. Prechádzajte stránky priamo na obrazovke TV. Využite smart funkcie na prehliadanie internetového obsahu, vyhľadávanie informácií, sledovanie videí, streamovanie online obsahu, komunikáciu prostredníctvom sociálnych médií a ďalšie. Inovatívnou funkciou je prehrávanie videa s 360° panoramatickým záberom. Môžete si takto pozrieť video z každej perspektívy. To vám umožní otvoriť si cestu k preskúmaniu prostredia a odhaleniu detailov, ktoré by v štandardnom videu zostali neodhalené.

Perfektná voľba televízora pre každého z vás

Prepojenie s ďalšími smart zariadeniami vám umožní WiFi, Bluetooth, Párovanie s mobilným zariadením, Apple AirPlay 2, DLNA a Miracast. Zvuk ako v kinosále prinášajú pokročilé technológie Dolby Atmos a Ultra Surround. Vďaka Dolby Atmos sa môžete tešiť na 3D zvukovú reprodukciu s väčším počtom kanálov. Jeden kanál tak môže niesť zvuk výstrelu a iný kanál mechaniku zbrane, to zaručí väčšiu presnosť a reálnosť umiestnenia zvuku v priestore.

Zažite dych berúcu obrazovú kvalitu s multimediálnym televízorom

QNED televízor LG vás osloví svojimi multimediálnymi funkciami. Pokiaľ nestíhate sledovať svoj obľúbený program, zaznamenajte si ho cez USB na svoje vlastné médium a pozerajte ho neskôr. Keď vás televízne vysielanie prestane baviť, pripojte pomocou USB externý disk alebo flash disk a prehrajte si svoj vlastný obsah. Príjemná je funkcia Skylink fastscan, ktorej špeciálne skenovanie vám rýchlo a účinne nájde dostupné televízne a rozhlasové kanály. Základný hotelový režim umožňuje nastaviť blokovanie kanálov, obmedzenie hlasitosti a ďalšie funkcie.

Rozmery:

103,6 × 167,3 × 40,5 cm (V × Š × H)

Rozmery bez podstavca:

96,3 × 4,49 cm (V × H)

Hmotnosť:

42,7 kg

Maximálne rozlíšenie:

4K Ultra HD

HDMI:

USB:

Typ tunera:

DVB-T2 HEVC, DVB-S2 a DVB-C

Vstupy a výstupy:

USB, LAN, HDMI 2,1, HDMI 2,0, digitálny optický/digitálny audio výstup a CI+

  • Na vloženie karty na kódovaný príjem satelitného alebo káblového vysielania je potrebné použiť kompatibilný CA modul, ktorý sa zasunie do CI/CI+ slotu televízora.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka
75" (190,5 cm) Hotovo!
Krajina
Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko Hotovo!
Spotreba v SDR režime
135 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v SDR režime
G Hotovo!
Spotreba v HDR režime
207 kWh/1000h Hotovo!

Typ zásuvky

Krajina
Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko Hotovo!

Energetický štítok 2021

Spotreba v SDR režime
135 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v SDR režime
G Hotovo!
Spotreba v HDR režime
207 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v HDR režime
G Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka
75" (190,5 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
4K Ultra HD Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
3840 × 2160 px Hotovo!

Obrazovka

Obnovovacia frekvencia panelu
100 / 120 Hz Hotovo!
Technológia
QNED Hotovo!
Podsvietenie
Mini LED Hotovo!
Podporované HDR štandardy
HDR10, HLG, Dolby Vision IQ Hotovo!

Modelový rok

Modelový rok
2022 Hotovo!

Aplikácie | SMART funkcie

Aplikácie
O2 TV, YouTube, NETFLIX, HBO Max, Voyo, Disney+, Skylink Live TV, SkyShowtime, Magio TV, Telly, Apple TV, Amazon Prime Video Hotovo!
SMART funkcie
HbbTV, Inteligentný ovládač, Ovládanie gestami, Ovládanie hlasom, Webový prehliadač, Prehrávanie 360° videa Hotovo!
Kompatibilita s hlasovým asistentom
Google Assistant, Amazon Alexa Hotovo!

Herné funkcie

Herné funkcie
Herný režim (GAME MODE), VRR (Variable Refresh Rate), AMD FreeSync Premium Hotovo!

Pripojenie

Bezdrôtové pripojenie
WiFi, Bluetooth, Párovanie s mobilným zariadením, Apple AirPlay 2, DLNA, Miracast Hotovo!
HDMI
4 × Hotovo!
USB
2 × Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
167,3 cm Hotovo!
Výška
103,6 cm Hotovo!
Hĺbka
40,5 cm Hotovo!
Výška bez podstavca
96,3 cm Hotovo!
Hĺbka bez podstavca
4,49 cm Hotovo!
Šírka podstavca/rozstup nožičiek
89,5 cm Hotovo!
Hmotnosť
42,7 kg Hotovo!
VESA prichytenie
400×400 Hotovo!

Farba

Farba
Sivá Hotovo!

Obsah balenia

Ovládač v balení
Inteligentný Hotovo!

Farba

Farba
Sivá Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre 75" LG 75QNED86 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 75" LG 75QNED86. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 75" LG 75QNED86. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 75" LG 75QNED86. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 75" LG 75QNED86.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií