PET PET

75" Philips 75PUS8007

Zobraziť katalóg
75" Philips 75PUS8007
4,0 2 hodnotení
Televízor SMART ANDROID LED, 191cm, 4K Ultra HD, 50Hz, Direct LED, HDR10, HDR10+, HLG, Dolby Vision, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 4× HDMI, 2× USB, WiFi, Bluetooth, Chromecast, HbbTV 2.0, herný režim, hlasové ovládanie, Ambilight, Netflix, HBO Max, Apple TV, Steam Link, Voyo, O2 TV, Google Assistant, VESA 300×300, repro 20W, Dolby Atmos, DTS HD, trieda energetickej účinnosti G
Kód:  WC389u64 Produktové číslo:  75PUS8007/12 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

75" Philips 75PUS8007


Chcete si doma vytvoriť podobnú filmovú atmosféru ako v kine? Potom by mohol byť vhodnou voľbou televízor Philips. Nechajte sa ponoriť do fantastických obrazových zážitkov najmä vďaka technológii LCD LED a podpore formátov HDR10, HDR10+, Dolby Vision a HLG. Preferované filmové a seriálové lahôdky zo služieb ako je YouTube, NETFLIX či Voyo, budú vizuálnym pôžitkom. Radosť pocítia aj priaznivci rýchlych scén vďaka 50 / 60Hz obnovovacej frekvencii panela. Herný režim (GAME MODE) uspokojí aj tých najväčších herných fanúšikov. K skvelému obrazu sa rovnako pripája ohromujúci zvuk pod vedením 20W reproduktorov. Smart TV Philips využíva novodobú technológiu operačného systému Android TV a jeho vzhľad dopĺňa naozaj elegantné vyhotovenie. Vzhľad doplní čierna farba. Na prichytenie televízora na stenu poslúži držiak štandardu VESA s rozmermi 300×300 mm. Diaľkový ovládač je súčasťou výrobku.

Televízor 75
Televízor 75

Kľúčové prednosti televízora 75" Philips 75PUS8007

  • Rovnakú filmovú atmosféru ako v kine sprostredkuje televízor Philips
  • Skvelé obrazové zážitky vám predvedie technológia LCD LED a podporované formáty HDR10, HDR10+, Dolby Vision a HLG
  • Obdivovatelia rýchlych scén budú potešení 50 / 60Hz obnovovacou frekvenciou
  • Obrazový výkon podčiarkuje úžasný zvuk 20W reproduktorov
  • Vyskúšajte 4K Ultra HD rozlíšenie na 75" uhlopriečke
  • Smart TV Philips je riadený pokročilým operačným systémom Android TV
  • Podsvietenie typu Direct LED
  • Môžete využiť aj funkciu HDR
  • Bezchybný zvuk má na starosti Dolby Atmos a DTS HD
  • K obľúbeným smart funkciám sa radí HbbTV, ovládanie hlasom a webový prehliadač
  • Pastvou pre oči bude sledovanie obľúbených seriálov zo služieb ako O2 TV, YouTube, NETFLIX, HBO Max, Voyo, Apple TV, Amazon Prime Video, Skylink Live TV, Steam Link, OKTAGON TV, SkyShowtime, Prima+ a Magio TV

Obraz televízora, ktorý vám prinesie neobyčajný zážitok

Vyskúšajte 4K Ultra HD rozlíšenie na 75" uhlopriečke. Televízor Philips vám umožní vnímať obraz veľmi podrobne vďaka veľkému množstvu pixelov, čiže obrazových bodov. Značenie 4K vyjadruje štvornásobný počet obrazových bodov v porovnaní so štandardným Full HD rozlíšením. Obraz je vykreslený s rozlíšením 3840 × 2160 pixelov, tým je možné prenášať filmy a programy na obrazovku bez akejkoľvek straty kvality. Technológia Direct LED vám sprostredkuje precízne zónové podsvietenie, ktoré sa dokáže aktívne prispôsobiť obsahu obrazu a zaistiť optimálny kontrast a vernú reprodukciu farieb.

Televízor 75
Televízor 75

LCD LED sa zaslúži o jedinečný zážitok zo sýtych a verných farieb

Technológia LCD LED TV prináša skvelú vizuálnu zábavu. LED technológia poskytuje vysoký jas a ohromujúcu farebnú reprodukciu, čo umožňuje sledovanie televízie aj v dobre osvetlených priestoroch. Vo svojej výbave má LED diódy umiestnené za LCD panelom, čo prináša jasný a čistý obraz.

Umožňuje zobrazenie obsahu vo formátoch HDR

Tento TV využíva technológiu High Dynamic Range (HDR) na rozšírenú reprodukciu detailov v tmavých aj svetlých častiach obrazu. Presnejšie je vybavený technológiou HDR10, HDR10+, Dolby Vision a HLG. Pri HDR10 je jas obrazu upravený podľa scény s maximálnym jasom. Vďaka HDR10+ sa jas obrazu mení dynamicky podľa konkrétnej snímky. Dolby Vision vám aj pri vysokom jase obrazu ponúka precíznu a bohatú paletu odtieňov farieb.

Televízor 75
Televízor 75

Staňte sa herným profesionálom s televízorom Philips

S balíčkom herných funkcií získate náskok pred protihráčmi. Herný úspech závisí od výbornej grafiky, rýchlych reakcií a nízkej odozvy. S hernými funkciami herný režim (GAME MODE) si užijete ten naozajstný herný zážitok. Televízor Philips funguje ako monitor s vynikajúcou účinnosťou, čo umožňuje plynulé a precízne zobrazenie hier.

Najmodernejší operačný systém prináša nekonečné možnosti zábavy

Smart televízor Android TV ponúka širokú paletu zaujímavých funkcií, napríklad Google Assistant. Budete tak môcť bezdrôtovo zdieľať obsah, zrkadliť mobilné zariadenie alebo PC, využívať hlasových asistentov a zaradiť TV do svojej inteligentnej domácnosti. Hlasový asistent tak môže byť vaším radcom v televíznom svete. Jednoducho tak napríklad vyhľadáte obľúbené videá v aplikáciách , čo príde vhod obzvlášť malým divákom. Ľahko tak vyhľadajú svoju obľúbenú rozprávku bez nutnosti prepisovať jej názov na klávesnici.

Televízor 75
Televízor 75

Využite všetky inteligentné funkcie televízora Philips

Vďaka pridanej funkcii HbbTV sa televízor stáva viac interaktívnym zážitkom, ktorý umožňuje používateľom personalizovať televízne zážitky a mať prístup k ďalším online zdrojom a funkciám bez potreby pripájania externých zariadení a prepínania medzi rôznymi aplikáciami. K dispozícii máte verziu HbbTV 2.0. Cez televízor môžete ľahko prehliadať webové stránky pomocou prehliadača. Prechádzajte stránky priamo na obrazovke svojho TV. Smart funkcie vám umožnia prehliadať internetový obsah, vyhľadávať informácie, sledovať videá, streamovať online obsah, komunikovať prostredníctvom sociálnych médií a ďalšie.

Skvelý televízor pre každého z vás

Ponúka možnosť prepojenia a spolupráce s ďalšími inteligentnými zariadeniami pomocou WiFi, Bluetooth a Chromecast. O zážitok ako v kine sa starajú moderné technológie Dolby Atmos a DTS HD. Dolby Atmos prináša 3D reprodukciu priestorového zvuku s využitím rozšíreného množstva kanálov. Jeden kanál tak môže obsahovať zvuk výstrelu, zatiaľ čo iný kanál zachytáva mechaniku zbrane, vďaka tomu bude rozloženie zvuku v priestore výrazne presnejšie a autentickejšie.

Televízor 75
Televízor 75

Zažite dych berúcu obrazovú kvalitu s multimediálnym televízorom

LCD LED televízor Philips vás istotne zaujme svojimi multimediálnymi funkciami. Medzi skvelé vymoženosti patrí nadštandardná funkcia Ambilight. Televízor je vybavený osvetľovacím systémom, ktorý je umiestnený na zadnom paneli. Pomocou farebného svetla vytvára svetelný efekt okolo obrazovky, ktorý reaguje na aktuálny zobrazený obsah. Cieľom je zlepšiť vizuálny zážitok zo sledovania televízie a vyvolať dojem väčšieho displeja a energickejšieho obrazu. Keď vás televízny program omrzí, môžete pomocou USB pripojiť externý disk či flash disk a prehrávať si tak vlastný obsah. Príjemná je funkcia Skylink fastscan, s ktorou vďaka špeciálnemu skenovaniu získate rýchly a efektívny prehľad dostupných televíznych a rozhlasových kanálov.

Rozmery:

98,91 × 167,05 × 33,49 cm (V × Š × H)

Rozmery bez podstavca:

96,01 × 8,41 cm (V × H)

Hmotnosť:

28,7 kg

Maximálne rozlíšenie:

4K Ultra HD

HDMI:

USB:

Typ tunera:

DVB-T2 HEVC, DVB-S2 a DVB-C

Vstupy a výstupy:

USB, HDMI 2,0, slúchadlový výstup, digitálny optický/digitálny audio výstup a CI+ 1,4

  • Na vloženie karty na kódovaný príjem satelitného alebo káblového vysielania je potrebné použiť kompatibilný CA modul, ktorý sa zasunie do CI/CI+ slotu televízora.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka
75" (190,5 cm) Hotovo!
Spotreba v SDR režime
140 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v SDR režime
G Hotovo!
Spotreba v HDR režime
178 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v HDR režime
G Hotovo!

Energetický štítok 2021

Spotreba v SDR režime
140 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v SDR režime
G Hotovo!
Spotreba v HDR režime
178 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v HDR režime
G Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka
75" (190,5 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
4K Ultra HD Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
3840 × 2160 px Hotovo!

Obrazovka

Obnovovacia frekvencia panelu
50 / 60 Hz Hotovo!
Technológia
LCD LED Hotovo!
Podsvietenie
Direct LED Hotovo!
Podporované HDR štandardy
HDR10, HDR10+, Dolby Vision, HLG Hotovo!

Modelový rok

Modelový rok
2022 Hotovo!

Aplikácie | SMART funkcie

Aplikácie
O2 TV, YouTube, NETFLIX, HBO Max, Voyo, Prima+, Skylink Live TV, SkyShowtime, Magio TV, Apple TV, Amazon Prime Video, Steam Link, OKTAGON TV Hotovo!
SMART funkcie
HbbTV, Ovládanie hlasom, Webový prehliadač Hotovo!
Kompatibilita s hlasovým asistentom
Google Assistant Hotovo!

Herné funkcie

Herné funkcie
Herný režim (GAME MODE) Hotovo!

Pripojenie

Bezdrôtové pripojenie
WiFi, Bluetooth, Chromecast Hotovo!
Výstupy 2.0
USB, HDMI 2.0, Slúchadlový výstup, Digitálny optický/digitálny audio výstup, CI+ 1.4 Hotovo!
HDMI
4 × Hotovo!
USB
2 × Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
167,05 cm Hotovo!
Výška
98,91 cm Hotovo!
Hĺbka
33,49 cm Hotovo!
Výška bez podstavca
96,01 cm Hotovo!
Hĺbka bez podstavca
8,41 cm Hotovo!
Hmotnosť
28,7 kg Hotovo!
VESA prichytenie
300×300 Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Obsah balenia

Ovládač v balení
Klasický Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, podporuje televize dokoupený ovladač s Air Mouse funkcí?

ahoj, funguje pripojit aj zrkadlenie iphone ?

Diskusia a poradňa k 75" Philips 75PUS8007
Príslušenstvo pre 75" Philips 75PUS8007 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 75" Philips 75PUS8007. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 75" Philips 75PUS8007. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 75" Philips 75PUS8007. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 75" Philips 75PUS8007.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií