Emise pro AP+ v app - všechny segmenty P&G MS v hokeji_CZ

75" Philips 75PUS8303

Zobraziť katalóg
75" Philips 75PUS8303
Televízor – ANDROID SMART NanoLED, 189cm, 4K Ultra HD, 2800PPI, 5P Perfect Picture, Micro Dimming Pro, HDR, Ambilight 3, DVB-T/T2/C/S/S2, H.265 HEVC, Quad Core, 4× HDMI, 2× USB, WiFi, Dolby Atmos, VESA, Repro 25W, A+
Kód:  WC390a3 Produktové číslo:  75PUS8303/12 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

75" Philips 75PUS8303


Ultratenký 4K UHD LED televízor Philips 75PUS8303

75" televízor Philips 75PUS8303 NanoLED vám vďaka detailnému 4K UHD rozlíšeniu ponúkne úžasne ostrý obraz so živými a realistickými farbami. Audiovizuálny zážitok umocní technológia Ambilight, ktorá na okolitých stenách vytvára vzrušujúce farebné kombinácie na zaistenie intenzívnejšieho zážitku zo sledovania filmov či hrania počítačových hier.

Technológia Philips Ambilight 3

Vytvorte tú pravú filmovú alebo hernú atmosféru vďaka úžasne živým farbám, ktoré sa prelievajú z obrazovky televízora na okolité steny. Technológia Ambilight automaticky nastaví farbu a jas svetla obklopujúceho obrazovku televízora tak, aby presne zodpovedali zobrazenému obsahu. Výsledkom je úplne pohlcujúci zážitok, pri ktorom filmy skutočne ožívajú!

V TV Philips 75PUS8303 nájdete výkonný procesor Philips P5

V TV Philips 75PUS8303 zaisťuje precízne spracovanie obrazu špičkový štvorjadrový procesor Philips P5 Perfect Picture, ktorý sa postará o ohromujúce detaily, ostrejší obraz, úžasne živé a prirodzené farby, bohatý kontrast a úplne plynulý pohyb aj v tých najakčnejších scénach.

Televízor Philips 75PUS8303 so smart rozhraním Android TV

Televízor Philips 75PUS8303 s Android TV rozširuje možnosti multimediálnej zábavy a posúva ich na novú úroveň. Jediným stlačením tlačidla získate prístup do obchodu Google Play a galérie aplikácií Philips, ktoré ponúknu nepreberné množstvo filmov, televíznych relácií, hudby, aplikácií a hier. Samozrejmosťou je tiež podpora služieb Netflix a Amazon. To všetko je dostupné cez používateľsky príjemné rozhranie s intuitívnym ovládaním.

Súčasťou TV Philips 8303 je aj integrovaný Google Assistent

Vďaka podpore služby Google Assistent môžete televízor Philips jednoducho ovládať hlasovými príkazmi. Chcete napr. spustiť obľúbenú aplikáciu, prehrať film či vyhľadať obsah na obrazovke? Stačí jediný hlasový povel a TV Philips 8303 sa o všetko postará v priebehu niekoľkých sekúnd.

Výbava televízora Philips 75PUS8303 podporuje HDR obsah

Výbava televízora Philips 75PUS8303 NanoLED podporuje vysoký dynamický rozsah (HDR), vďaka ktorému môžete sledovať audiovizuálny obsah presne tak, ako bol zamýšľaný jeho tvorcami. Užite si dokonale verný obsah, ktorý zachytáva svetlá s dokonalým jasom, bohatší kontrast a živé farby na vytvorenie úžasne zladeného obrazu.

Prvotriedny zvuk DTS HD Premium

Funkcia DTS HD Premium sa postará o špičkové spracovanie zvuku a jeho krištáľovo čistú reprodukciu. Vychutnajte si pohlcujúci priestorový zvuk s bohatými basmi a presnými výškami bez akéhokoľvek skreslenia.

TV Philips 75PUS8303 s IPS Nano Color

TV Philips 75PUS8303 s prémiovým LED panelom s technológiou IPS Nano Color poskytuje úžasne živé farby a široké pozorovacie uhly na pohodlné sledovanie obsahu s maximálnym vizuálnym zážitkom. Jednotlivé nanočastice pohlcujú nadbytočné svetlo, vďaka čomu si farby zachovajú konzistentné odtiene aj keď sa na obrazovku pozeráte pod uhlom 60°.

Technológia Triple Ring

S vylepšenou technológiou Philips Triple Ring disponuje subwoofer aj v ultratenkom televízore väčším priestorom na pohyb. Vďaka tomu sú dosiahnuté bohatšie a silnejšie basy, ktoré zaistia prekvapivo mohutný zvuk.

Televízor Philips 75PUS8303 s podporou DVB-T2

Televízor Philips 75PUS8303 je vybavený novým digitálnym tunerom s podporou DVB-T2 vo formáte H.265. Je teda pripravený na bezproblémový príjem pozemného televízneho vysielania v novom štandarde a rovnako je spätne kompatibilný so starším štandardom DVB-T.


  • Na vloženie karty na kódovaný príjem satelitného alebo káblového vysielania je potrebné použiť kompatibilný CA modul, ktorý sa zasunie do CI/CI+ slotu televízora.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka
75" (190,5 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
4K Ultra HD Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
3840 × 2160 Mpx Hotovo!
Obnovovacia frekvencia panelu
50 / 60 Hz Hotovo!
Technológia
LCD LED Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka
75" (190,5 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
4K Ultra HD Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
3840 × 2160 Mpx Hotovo!

Obrazovka

Obnovovacia frekvencia panelu
50 / 60 Hz Hotovo!
Technológia
LCD LED Hotovo!
Podporované HDR štandardy
HDR10+ Hotovo!

Aplikácie | SMART funkcie

Aplikácie
YouTube, NETFLIX, Voyo, Telly, Facebook Hotovo!
SMART funkcie
HbbTV, Inteligentný ovládač, Ovládanie hlasom, Webový prehliadač Hotovo!

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie
Ambilight, Prehrávanie z USB, Nahrávanie na USB Hotovo!

Herné funkcie

Herné funkcie
Herný režim (GAME MODE) Hotovo!

Pripojenie

HDMI
4 × Hotovo!
USB
2 × Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
167,88 cm Hotovo!
Výška
98,55 cm Hotovo!
Hĺbka
31,46 cm Hotovo!
Výška bez podstavca
96,43 cm Hotovo!
Hĺbka bez podstavca
7,54 cm Hotovo!
Hmotnosť
45,1 kg Hotovo!
VESA prichytenie
600×400 Hotovo!

Farba

Farba
Strieborná Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Kupu Philips tv dôrazne nedoporucujem. Kúpil som si TV od tejto značky TV pred pár rokmi TV za 899 € čo v tej dobe boli TOP telky. Očarilo ma ambilight, technológia LED a smart funkcie. Bohu žiaľ už mi nejde žiadna funkcia z tak zvaných smart. Prvé čo mi prestalo ísť bolo YouTube. Po zisťovaní problému som zistil, že outube vydalo pre staršie tv aktualizáciu a Philips sa s nimi nedohodol a na mojej tv to nebolo podporované. Po zisťovaní možných príčin a možného riešenia má v Philips odkázali na YouTube. Že si to mám riešiť nimi. Tak ja si kúpim TV Philips so smart funkciami tie prestanú fungovať a mám si to riešiť ja. To ako keby ste si kúpili auto a po čase by Vám prestala ísť výbava a postupne by ste o ňu prichádzali. Nie je vydaná žiadna aktualizácia proste nič. Predávajú mačku vo vreci ale chváliť sa to hej. Po nejakom čase prestala ísť aj net tv a akékoľvek smart funkcie. ..... a zo smart tv sa stala obyčajná TV za 899€. Diky moc pani z Philips.

Diskusia a poradňa k 75" Philips 75PUS8303
Príslušenstvo pre 75" Philips 75PUS8303 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 75" Philips 75PUS8303. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 75" Philips 75PUS8303.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií