Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

75" Samsung QE75LS03TA

Zobraziť katalóg
75" Samsung QE75LS03TA
Televízor SMART QLED, Lifestyle, 189cm, 4K Ultra HD, PQI 3600 (100Hz), HDR10+, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 4× HDMI, 3× USB, USB nahrávanie, LAN, WiFi, Bluetooth, DLNA, HbbTV 2.0, herný režim, hlasové ovládanie, Apple TV, Netflix, HBO GO, Steam Link, Voyo, Apple Airplay 2, párovanie s mobilným zariadením, Tizen OS, VESA 400×400, repro 40W, Dolby Digital Plus, trieda energetickej účinnosti G
Kód:  WR179m1 Produktové číslo:  QE75LS03TAUXXH Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

75" Samsung QE75LS03TA



Televízor alebo umelecké dielo? Záleží na vás

Umelecky pôsobiaca TV

The Frame sa stane prirodzenou a elegantnou súčasťou vašej obývačky, nech už ju máte zariadenú v akomkoľvek štýle. Očarí vás svojím prevedením, ktoré pripomína umelecké dielo a navyše vám uľahčí život aj jednoduchou bezmedzerovou inštaláciou, ktorá je praktická a tiež štýlová. A sofistikovaný senzor jasu dokáže detekovať svetlo v izbe a prispôsobiť mu tak obrazovku.

Rám, ktorý zohľadní váš vkus

Vyberte si z ponuky prispôsobiteľných rámov taký, ktorý sa najviac hodí k štýlu vášho domova. The Frame ponúka rámy v rozličných farebných prevedeniach. Ich výmena je pritom absolútne jednoduchá – stačí využiť praktické magnety pre pripnutie či odopnutie rámu.

Oživte váš domov obrazmi

Režim Art predstavuje šikovný spôsob, ktorým môžete vdýchnuť vašej obývačke umeleckého ducha. Keď práve nesledujete TV, na obrazovke The Frame vďaka nemu môžete zobrazovať svoje obľúbené maľby, fotky či iný vizuálny obsah.

Svetové umenie vo vašej obývačke

Krásne umenie budete mať s The Frame na dosah ruky aj vďaka riešeniu Art Store. Obchod s umením vám predstaví množstvo významných umeleckých diel a umožní vám organizovať výstavy vo vlastnej obývačke – stačí si službu predplatiť.

Vytvorte si vlastnú galériu

Označte kúsky svojho obľúbeného umenia a nechajte si ich zobrazovať na displeji The Frame. Navyše inteligentný systém Auto Curation rozpozná váš vkus a navrhne vám umelecké diela, ktoré by sa vám mohli páčiť. Spoznáte tak množstvo nových diel, ktoré si určite zamilujete.

Spomienky kedykoľvek na očiach

Na obrazovke The Frame si však môžete zobrazovať aj osobnejšie veci než len známe umelecké diela. Stačí, keď prostredníctvom smartfónu či USB disku nahráte do zariadenia svoje fotografie.

Umenie podľa vášho gusta

Ešte väčšie prispôsobenie The Frame ponúka možnosť vybrať si zo 7 typov paspárt v až 10 rozličných farbách. Vdýchnite premietanému umeniu ešte trochu vášho štýlu a nechajte vaše obľúbené obrazy či fotografie skutočne vyniknúť a zároveň sa zladiť s priestorom.

Skutočne živý obraz

Objavte vo vašich obľúbených scénach dychberúce detaily. The Frame je vybavený obrazovou technológiou Quantum Dot, ktorá zabezpečuje 100 % farebný objem a dokonalú farebnosť, textúru a skutočne detailný obraz pri pohľade z akéhokoľvek uhla.

Šikovný, praktický a prepojený

The Frame dokonale zapadne do vašej smart domácnosti. Riešenie One Remote predstavuje komfortné ovládanie zariadenia pomocou jediného diaľkového ovládača. Rozhranie Smart Hub sa zase postará o to, aby ste mali všetok multimediálny obsah poruke. A vďaka aplikácii SmartThings môžete jednoducho ovládať všetky prepojené zariadenia. Pre dokonalé prepojenie so smartfónom je tu funkcia Tap View, ktorá vám umožní šikovným spôsobom zrkadliť na televíznej obrazovke obsah vášho smartfónu, či už ide o videá, fotky či dokonca aj hudbu.

  • Na vloženie karty na kódovaný príjem satelitného alebo káblového vysielania je potrebné použiť kompatibilný CA modul, ktorý sa zasunie do CI/CI+ slotu televízora.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka
75" (190,5 cm) Hotovo!
Spotreba v SDR režime
220 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v SDR režime
G Hotovo!
Spotreba v HDR režime
248 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v HDR režime
G Hotovo!

Energetický štítok 2021

Spotreba v SDR režime
220 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v SDR režime
G Hotovo!
Spotreba v HDR režime
248 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v HDR režime
G Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka
75" (190,5 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
4K Ultra HD Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
3840 × 2160 Mpx Hotovo!

Obrazovka

Obnovovacia frekvencia panelu
100 / 120 Hz Hotovo!
Technológia
QLED Hotovo!
Podsvietenie
Edge LED Hotovo!
Podporované HDR štandardy
HDR10+ Hotovo!

Modelový rok

Modelový rok
2020 Hotovo!

Aplikácie | SMART funkcie

Aplikácie
YouTube, NETFLIX, HBO Max, Voyo, Skylink Live TV, Apple TV, Steam Link Hotovo!
SMART funkcie
HbbTV, Inteligentný ovládač, Ovládanie hlasom, Webový prehliadač Hotovo!

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie
Prehrávanie z USB, Nahrávanie na USB, Základný hotelový režim Hotovo!

Herné funkcie

Herné funkcie
Herný režim (GAME MODE), VRR (Variable Refresh Rate) Hotovo!

Pripojenie

Bezdrôtové pripojenie
WiFi, Bluetooth, Párovanie s mobilným zariadením, Apple AirPlay 2, DLNA Hotovo!
Výstupy 2.0
USB, LAN, HDMI 2.1, Digitálny optický/digitálny audio výstup Hotovo!
HDMI
4 × Hotovo!
USB
3 × Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
167,96 cm Hotovo!
Výška
100,51 cm Hotovo!
Hĺbka
30,49 cm Hotovo!
Výška bez podstavca
95,77 cm Hotovo!
Hĺbka bez podstavca
4,99 cm Hotovo!
Šírka podstavca/rozstup nožičiek
118,75 cm Hotovo!
Hmotnosť
39,2 kg Hotovo!
VESA prichytenie
400×400 Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Obsah balenia

Ovládač v balení
Inteligentný Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov

Vytvoriť lepší svet. Neskromná vízia, ktorá poháňa Samsung už od jeho vzniku v roku 1938. Odvaha investovať do vývoja nových technológií je pre firmu príznačná, ako dokladá rad vizionárskych riešení. V súčasnosti je skupina Samsung najväčšou spoločnosťou v Južnej Kórei a 3. najväčší celosvetový konglomerát meraný podľa tržieb. Spotrebitelia si spájajú Samsung v prvom rade s kvalitnou spotrebnou elektronikou.

Všeobecne sú známe mobilné telefóny Galaxy, jedny z najlepších a zároveň najžiadanejších mobilných telefónov svojej triedy. Nemožno opomenúť ani špičkové televízory Samsung. Na tomto poli spoločnosť svojimi priehľadnými panelmi potvrdzuje odvahu vydávať sa po nevyšliapaných cestách. Pôsobnosť spoločnosti je však oveľa širšia. Je aktívna v strojnom a ťažkom priemysle, chemickom priemysle, v staviteľstve, maloobchode či finančných službách.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, uvažuji o koupi této TV. Moje otázka zní: Je v ČR k dispozici Art Store? Na stránkách Samsung se uvádí "V některých zemích nemusí být Obchod s uměním k dispozici." Pokud ano, kolik je cena předplatného? Děkuji JB

Dobrý den, pokud TV má HDR10+ znamená to, že automaticky obsahuje i HDR10? Jde mi o kompatibilitu s PS5, který nepodporuje HDR10+ - zda konzole využije to nejlepší z TV? Děkuji

Diskusia a poradňa k 75" Samsung QE75LS03TA
Príslušenstvo pre 75" Samsung QE75LS03TA Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 75" Samsung The Frame QE75LS03T. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 75" Samsung QE75LS03TA.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií