Dvojročná záruka teraz aj pre firmy AlzaBoxy Q1

75" Samsung QE75Q65A

Zobraziť katalóg
75" Samsung QE75Q65A
Televízor SMART QLED, 191cm, 4K Ultra HD, PQI 3100 (50Hz), HDR10+, HLG, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 4× HDMI, 2× USB, CI+, USB nahrávanie, LAN, WiFi, Bluetooth, DLNA, HbbTV 2.0, herný režim, Apple TV, O2 TV, Netflix, HBO Max, Voyo, Apple Airplay 2, párovanie s mobilným zariadením, Tizen OS, VESA 400×300, repro 20W, Acoustic Multi-Audio, Dolby Digital+, trieda energetickej účinnosti E
Kód:  WR178p4a Produktové číslo:  QE75Q65AAUXXH Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

75" Samsung QE75Q65A


Televízor 75

Pre najlepší pôžitok zo športových prenosov alebo filmov je najlepšie zaobstarať televízor 75" Samsung QE75Q65A s pestrou paletou funkcií a špičkovým obrazom. Výrazne veľká veľkosť uhlopriečky 75 " v kombinácii s rozlíšením 4K Ultra HD sa hodí pre každého, kto hľadá televízor dostačujúci na plnohodnotný zážitok z filmu skoro ako z kina. Neuveriteľné rozlíšenie UHD TV ponúka štvornásobok detailov oproti štandardnému Full HD. Výrobcom použitá technológia QLED, pochádzajúca z hláv inžinierov spoločnosti Samsung, vďaka maximálnej svietivosti použitej diódy Quantum Dot ručí za neskutočne živé farby až k okrajom samotnej obrazovky. Výsledný obraz je teda vďaka tejto technológii podaný s dokonalou vernosťou. Smart TV vám otvára netušené multimediálne možnosti.

Kľúčové parametre TV 75" Samsung QE75Q65A

  • TV Samsung ponúkne uhlopriečku 75"
  • Veľmi jemné 4K rozlíšenie prinesie nový zážitok zo sledovania filmov, seriálov a športu
  • Vysoký jas a verné farby zariadi QLED technológia
  • Dynamický rozsah HDR je základom pre nadpriemerne dynamický a prirodzený zážitok
  • Typ tunera DVB-T2 - HEVC je štandardom, bez ktorého sa používatelia už čoskoro na sledovanie pozemného vysielania nezaobídu
  • Hodnota snímkovej frekvencie 50 / 60 Hz dostačujúca pre plynulý obraz
  • Televízor Samsung je univerzálny podľa vzoru HbbTV 2.0, čo je kombinácia širokopásmového internetu a televízneho vysielania
  • Tzv. červené tlačidlo dovoľuje prečítanie napríklad aj vysielacieho programu, prehrávanie aktuálnych programov od začiatku, alebo počasie
  • Game Mode skracuje rýchlosť odozvy obrazu na minimum pri hraní, a teda máte úplnú kontrolu nad hrou
  • Predpripravená WiFi technológia v televízore na pripojenie k bezdrôtovej sieti
  • Možnosť nahrávania obsahu na USB disk na záznam obľúbených filmov a samozrejme aj následného pozerania
  • Štandard prichytenia VESA s pripravenými závitmi vo vzájomnej vzdialenosti 400×300 na pripevnenie na stenu
  • Multimediálny protokol DLNA prenášajúci pomocou siete súbory do televízora na ich ľahké zobrazenie a prehranie
Televízor 75
Televízor 75

Výnimočne kvalitný obraz televízora Samsung

Pri dobrých filmoch stojí za to vyťažiť z kvality obrazu maximum. TV 75" Samsung QE75Q65A s vysokým rozlíšením prinesie skutočne výnimočné zážitky. Pomenovanie 4K znamená panel so štvornásobným počtom zobrazovacích bodov oproti Full HD typom. Obraz televízora Samsung sa teda skladá z 3 840 × 2 160 bodov, a kvôli tomu ponúka veľmi dobrú úroveň detailov. Ani pri bližšom pohľade sa nemení jeho kvalita a zostáva dokonale ostrý. Vysokú jemnosť obrazu si užijete pri veľkom množstve obsahu, seriálov alebo filmov, najmä tých z Blu-ray diskov. Aj staršie filmy či seriály, ktoré nie sú natočené v patričnom rozlíšení, sa pokúsi prepočítať do vyššieho a tým ich vylepší. Vedľajším efektom vysokého rozlíšenia býva rýchlejší priebeh najrôznejších funkcií a aplikácií, tieto TV totiž potrebujú veľmi výkonný hardvér.

TV s technológiou QLED pre dokonale prirodzené farby

Perfektný obraz zariadi unikátna QLED technológia, ktorá má vylepšený systém diód na podsvietenie panela. Má preto najvyšší v súčasnosti dosiahnuteľný počet farieb a jej obraz je skutočne verný predlohe. Mimo toho tento televízor dosahuje vysoký jas a dobre sa pozoruje aj vo veľmi svetlej miestnosti. Obraz je vždy neskreslený a farebne stály aj ak ho sledujete z boku, z ostrého uhla. Nemôže chýbať tzv. HDR, vysoký dynamický rozsah. Jeho doménou je zaistenie prirodzeného kontrastu a jasu, zníži napríklad nepriaznivé účinky protisvetla a scéna pôsobí reálnejším dojmom. Podporuje technológiu HDR10+ a HLG. HDR10+ je moderná technológia, vďaka ktorej sú jas aj farby každej scény aktívne upravované. Vo výsledku ukazuje obraz s HLG technológiou jas lepšie a oživí tak každú scénu.

Televízor 75
Televízor 75

DVB-T2 a užitočné funkcie televízora 75" Samsung QE75Q65A

Ak prijímate signál klasickou anténou, hlavnú starosť môžete hodiť za hlavu. Nové tuzemské vysielanie DVB-T2 tento TV zvládne, jednoducho tak celý aktuálny prechod vyriešite. Do výbavy spadá DVB-S2 tuner, vďaka ktorému možno prijímať satelitný signál obľúbený pre väčšie pokrytie a rad programov. Ak máte zriadený káblový typ, tak pripojíte 75" Samsung QE75Q65A pomocou tzv. DVB-C tunera. Na sprevádzkovanie všetkých funkcií je potrebný internet, ktorý pripojíte klasickým káblom. Ak doma nemáte alebo nechcete inštalovať káble, pripojíte sa na internet bezdrôtovo, prostredníctvom WiFi. Tak ako pri počítači, aj tu budete mať k dispozícii okrem najrôznejších služieb a aplikácií prehliadač na bežné prehliadanie internetových stránok. Na pripojenie inej elektroniky využijete používateľsky prívetivý Bluetooth. V podstate samozrejmou funkciou televízora Samsung je prehrávanie obsahu uloženého na externom disku pomocou USB konektora. Tento model vie na také externé zariadenia aj nahrávať. V podpore sú zvukové formáty Acoustic Multi-Audio a Dolby Digital+.

Ďalšie smart funkcie a aplikácie v televízore Samsung

Televízor Samsung vám tiež okrem iného ponúkne aplikácie a sociálne siete ako je O2 TV, YouTube, NETFLIX, HBO Max, Voyo, Apple TV a Disney+. Budete môcť takisto prenášať obsah z Apple zariadení vďaka AirPlay 2, či už sa to týka fotiek z galérie, alebo streamovania videa. Telefón nie je nutné zakaždým ručne pripájať, ale do budúcna sa bude s TV párovať automaticky.

  • Na vloženie karty na kódovaný príjem satelitného alebo káblového vysielania je potrebné použiť kompatibilný CA modul, ktorý sa zasunie do CI/CI+ slotu televízora.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka
75" (190,5 cm) Hotovo!
Spotreba v SDR režime
118 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v SDR režime
E Hotovo!
Spotreba v HDR režime
197 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v HDR režime
G Hotovo!

Energetický štítok 2021

Spotreba v SDR režime
118 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v SDR režime
E Hotovo!
Spotreba v HDR režime
197 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v HDR režime
G Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka
75" (190,5 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
4K Ultra HD Hotovo!

Obrazovka

Obnovovacia frekvencia panelu
50 / 60 Hz Hotovo!
Technológia
QLED Hotovo!
Podsvietenie
Edge LED Hotovo!

Modelový rok

Modelový rok
2021 Hotovo!

Aplikácie | SMART funkcie

Aplikácie
O2 TV, YouTube, NETFLIX, HBO Max, Voyo, Disney+, Apple TV Hotovo!
SMART funkcie
HbbTV, Webový prehliadač Hotovo!

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie
Prehrávanie z USB, Nahrávanie na USB, Skylink Fast Scan Hotovo!

Herné funkcie

Herné funkcie
Herný režim (GAME MODE) Hotovo!

Pripojenie

Bezdrôtové pripojenie
WiFi, Bluetooth, Párovanie s mobilným zariadením, Apple AirPlay 2, DLNA Hotovo!
HDMI
4 × Hotovo!
USB
2 × Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
167,67 cm Hotovo!
Výška
100,55 cm Hotovo!
Hĺbka
34,04 cm Hotovo!
Výška bez podstavca
96,03 cm Hotovo!
Hmotnosť
33,3 kg Hotovo!
VESA prichytenie
400×300 Hotovo!

Farba

Farba
Sivá Hotovo!

Obsah balenia

Ovládač v balení
Inteligentný so solárnym nabíjaním Hotovo!
Viac parametrov

Vytvoriť lepší svet. Neskromná vízia, ktorá poháňa Samsung už od jeho vzniku v roku 1938. Odvaha investovať do vývoja nových technológií je pre firmu príznačná, ako dokladá rad vizionárskych riešení. V súčasnosti je skupina Samsung najväčšou spoločnosťou v Južnej Kórei a 3. najväčší celosvetový konglomerát meraný podľa tržieb. Spotrebitelia si spájajú Samsung v prvom rade s kvalitnou spotrebnou elektronikou.

Všeobecne sú známe mobilné telefóny Galaxy, jedny z najlepších a zároveň najžiadanejších mobilných telefónov svojej triedy. Nemožno opomenúť ani špičkové televízory Samsung. Na tomto poli spoločnosť svojimi priehľadnými panelmi potvrdzuje odvahu vydávať sa po nevyšliapaných cestách. Pôsobnosť spoločnosti je však oveľa širšia. Je aktívna v strojnom a ťažkom priemysle, chemickom priemysle, v staviteľstve, maloobchode či finančných službách.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre 75" Samsung QE75Q65A Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 75" Samsung QE75Q65A. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 75" Samsung QE75Q65A. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 75" Samsung QE75Q65A. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 75" Samsung QE75Q65A.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií