AlzaBoxy Q1 AP+ plus nový vizuál

75" Samsung The Frame QE75LS03B

Zobraziť katalóg
75" Samsung The Frame QE75LS03B
Televízor SMART QLED, Lifestyle, 191cm, 4K Ultra HD, PQI 3500 (100Hz), HDR10, HDR10+, HLG, lokálne stmievanie, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 4× HDMI, 2× USB, CI+, LAN, WiFi, Bluetooth, DLNA, HbbTV 2.0, hlasové ovládanie, Netflix, Disney+, HBO Max, Apple TV, Voyo, Telly, prehrávanie 360° videa, Apple Airplay 2, párovanie s mobilným zariadením, Tizen, VESA 400×400, repro 40W, Dolby Atmos, Dolby Digital Plus, trieda energetickej účinnosti G
Kód:  WR177p3 Produktové číslo:  QE75LS03BAUXXH Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

75" Samsung The Frame QE75LS03B


The Frame, vaše umenie v rozlíšení 4K 


Inovatívny televízor Samsung The Frame QE75LS03B SMART QLED ako obraz

Nechajte sa zlákať originálnym dizajnom, ktorý nikde inde nenájdete. Ikonický televízor The Frame od spoločnosti Samsung spoznáte podľa ultra tenkého profilu a unikátneho vymeniteľného rámu, ktorý mu dodáva vzhľad umeleckého diela. Nádherný exteriér s praktickou matnou obrazovkou, odolávajúcou odleskom svetla však ukrýva nemenej impozantné technológie. Špičkové 4K rozlíšenie, dokonalá farebnosť a hlboký kontrast sú už len dokonalou bodkou za prevratným konceptom televízora, ktorý plní okrasnú funkciu aj v momente, keď je úplne vypnutý. Zažite nový štandard televíznej zábavy a odvážte sa chcieť viac.

Hrajte na svojej Samsung Smart QLED TV aj bez konzoly

Radi by ste skúsili obľúbené videohry, no nemáte konzolu či výkonné PC? Nezúfajte. S členstvom Xbox Game Pass a integrovanou aplikáciou dostanete unikátnu možnosť vstúpiť do sveta populárnych trhákov a noviniek aj bez samotného zariadenia. Oddýchnite si pri stovkách skvelých titulov.


Vymeniteľné dekoratívne rámy na magnet

Nudí vás pôvodný rám The Frame? Nie je nič jednoduchšie, než si vybrať z bohatej ponuky vymeniteľných rámov s pestrým dekorom a jedným jednoduchým kliknutím ho nainštalovať. Tým si môžete jednoducho prispôsobiť vzhľad televízora Samsung QLED The Frame QE75LS03B aktuálnej atmosfére či novému interiéru vo vašej domácnosti. K veľkým zmenám niekedy stačí skutočne málo.


Domáce kino a výstava v jednom

Obľúbený seriál alebo súkromná galéria u vás doma? Prepnite váš Samsung QLED TV The Frame QE75LS03B do režimu umenia Art Mode, ktorý okamžite navodí atmosféru veľkolepej výstavy svetoznámych diel. Na rozdiel od bežných rámov však môžete medzi obrazmi ľubovoľne prepínať. V Art Store navyše máte neobmedzený výber z rastúcej ponuky viac ako 1 600 umeleckých diel, a to od preslávených obrazov až po moderné fotografie.


Vaše spomienky na televíznej obrazovke Samsung Smart TV The Frame QE75LS03B 

Tu ste hviezdou len vy a vaši milovaní! Smart QLED Samsung TV The Frame vám umožňuje kreatívne sa pohrať aj s vašimi najkrajšími fotografickými spomienkami, z ktorých si môžete vytvoriť zaujímavé koláže a nápadité umelecké plátna. Stačí obrázky nahrať prostredníctvom USB kľúča alebo priamo z vášho smartfónu a vybrať k nim z piatich typov pozadia a až 16 farieb. Ukážte svoje obľúbené životné momenty na veľkorysej obrazovke Samsung TV Smart, ktorý vás nikdy neprestane inšpirovať.

Kvalita, ktorá šetrí prírodu

Majstrovské diela potrebujú skvelé osvetlenie, aby v nich mohli naplno vyniknúť jemné, precízne detaily. Preto je v televízore Samsung The Frame QE75LS03B SMART QLED zabudovaný senzor okolitého osvetlenia, ktorý neustále prispôsobuje jas displeja vašim podmienkam. Obrazovka sa navyše automaticky zapne vždy, keď zaznamená vašu prítomnosť, ale inak zostáva vypnutá. Šetrí tak životné prostredie aj vaše náklady na energiu.

Televízor Samsung 75" priľne k múru ako v galérii

Vďaka špeciálnemu držiaku na stenu Slim Fit, ktorý je súčasťou balenia, splynie váš televízor Samsung 75" The Frame QE75LS03B so stenou ako pravý rám obrazu. Keď preň nájdete perfektné miesto, ľahko si tiež nastavíte uhol displeja podľa vlastných predstáv. Môžete ho dokonca zavesiť zvisle v portrétnom režime pre vertikálny formát umenia či fotiek.

Skvostné, realistické farby

Tráva na futbalovom štadióne, pleť hollywoodskej herečky aj kovové brnenie vo videohre budú mať realistický, žiarivý odtieň. Technológia Quantum Dot ponúka miliardu farebných odtieňov a 100 % farebný objem zaručuje, že vyniknú pri vysokom aj nízkom jase.

Výkonný Quantum Processor 4K

TV Samsung 4K The Frame poháňa pokročilý Quantum Processor 4K, ktorý operuje s podporou umelej inteligencie a hlbokého učenia. Vďaka jeho výkonu uvidíte každý obsah, dokonca aj staršie filmové klasiky, v kvalitnom 4K rozlíšení. Okrem optimalizácie každej scény vylaďuje aj ozvučenie a pozdvihuje tak vaše televízne zážitky na novú úroveň špičkového zobrazenia.

  • Na vloženie karty na kódovaný príjem satelitného alebo káblového vysielania je potrebné použiť kompatibilný CA modul, ktorý sa zasunie do CI/CI+ slotu televízora.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka
75" (190,5 cm) Hotovo!
3D/AR
3D model + AR model v Android aplikácii, 3D model + AR model v iOS aplikácii Hotovo!
Spotreba v SDR režime
141 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v SDR režime
G Hotovo!
Spotreba v HDR režime
316 kWh/1000h Hotovo!

3D/AR

3D/AR
3D model + AR model v Android aplikácii, 3D model + AR model v iOS aplikácii Hotovo!

Energetický štítok 2021

Spotreba v SDR režime
141 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v SDR režime
G Hotovo!
Spotreba v HDR režime
316 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v HDR režime
G Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka
75" (190,5 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
4K Ultra HD Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
3840 × 2160 px Hotovo!

Obrazovka

Obnovovacia frekvencia panelu
100 / 120 Hz Hotovo!
Technológia
QLED Hotovo!

Modelový rok

Modelový rok
2022 Hotovo!

Aplikácie | SMART funkcie

Aplikácie
YouTube, NETFLIX, HBO Max, Voyo, Disney+, Skylink Live TV, Magio TV, Telly, Apple TV, Amazon Prime Video, Google Meet, Xbox Game Pass Hotovo!
SMART funkcie
HbbTV, Inteligentný ovládač, Ovládanie hlasom, Webový prehliadač, Prehrávanie 360° videa Hotovo!

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie
Prehrávanie z USB, Skylink Fast Scan, Základný hotelový režim Hotovo!

Herné funkcie

Herné funkcie
Herný režim (GAME MODE), VRR (Variable Refresh Rate), AMD FreeSync Premium, Ideálne pre PlayStation 5 Hotovo!

Pripojenie

Bezdrôtové pripojenie
WiFi, Bluetooth, Párovanie s mobilným zariadením, Apple AirPlay 2, DLNA Hotovo!
HDMI
4 × Hotovo!
USB
2 × Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
168,23 cm Hotovo!
Výška
99,85 cm Hotovo!
Hĺbka
31,58 cm Hotovo!
Výška bez podstavca
96,04 cm Hotovo!
Hĺbka bez podstavca
2,69 cm Hotovo!
Hmotnosť
35,9 kg Hotovo!
VESA prichytenie
400×400 Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Obsah balenia

Ovládač v balení
Inteligentný so solárnym nabíjaním Hotovo!
Obsah balenia
Držiak na stenu, One Connect box, One Connect kábel Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov

Vytvoriť lepší svet. Neskromná vízia, ktorá poháňa Samsung už od jeho vzniku v roku 1938. Odvaha investovať do vývoja nových technológií je pre firmu príznačná, ako dokladá rad vizionárskych riešení. V súčasnosti je skupina Samsung najväčšou spoločnosťou v Južnej Kórei a 3. najväčší celosvetový konglomerát meraný podľa tržieb. Spotrebitelia si spájajú Samsung v prvom rade s kvalitnou spotrebnou elektronikou.

Všeobecne sú známe mobilné telefóny Galaxy, jedny z najlepších a zároveň najžiadanejších mobilných telefónov svojej triedy. Nemožno opomenúť ani špičkové televízory Samsung. Na tomto poli spoločnosť svojimi priehľadnými panelmi potvrdzuje odvahu vydávať sa po nevyšliapaných cestách. Pôsobnosť spoločnosti je však oveľa širšia. Je aktívna v strojnom a ťažkom priemysle, chemickom priemysle, v staviteľstve, maloobchode či finančných službách.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den. Viem si k tomuto produktu vybrat aj ramik inej farby? Ak ano, ako to mam spravit pri objedavke? Dakujem

Dobrý den, má tato tv nahrávání na USB?? 75" Samsung The Frame QE75LS03B děkuji

Diskusia a poradňa k 75" Samsung The Frame QE75LS03B
Príslušenstvo pre 75" Samsung The Frame QE75LS03B Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 75" Samsung The Frame QE75LS03B. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 75" Samsung The Frame QE75LS03B. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 75" Samsung The Frame QE75LS03B. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 75" Samsung The Frame QE75LS03B.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií