Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Samsung cashback

75" Samsung UE75BU8572

Zobraziť katalóg
75" Samsung UE75BU8572
Televízor SMART LED, 191cm, 4K Ultra HD, PQI 2200 (50Hz), HDR10, HDR10+, HLG, lokálne stmievanie, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 3× HDMI, 2× USB, CI+, LAN, WiFi, Bluetooth, DLNA, HbbTV 2.0, herný režim, hlasové ovládanie, Netflix, Disney+, HBO Max, Apple TV, Voyo, O2 TV, Apple Airplay 2, párovanie s mobilným zariadením, Tizen, VESA 400×400, repro 20W, Dolby Digital Plus, trieda energetickej účinnosti G
Kód:  WR177i41 Produktové číslo:  UE75BU8572UXXH Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

75" Samsung UE75BU8572


Televízor 75

Pre správne divácke zážitky si doprajte televízor 75" Samsung UE75BU8572 s bohatou výbavou, perfektným obrazom a smart funkciami. Priestranná veľkosť uhlopriečky 75 " spoločne s rozlíšením 4K Ultra HD je veľmi dobrou voľbou do veľkých priestorov. Neuveriteľné rozlíšenie TV 4K ponúka štvornásobok detailov oproti štandardnému Full HD. Výrobcom použitá technológia LCD LED vďaka výkonnej svetelnej dióde ručí za jednotné odtiene živých farieb po celej ploche obrazovky. Smart TV prináša pestrú paletu multimediálnych aplikácií.

Najzaujímavejšie vychytávky televízora 75" Samsung UE75BU8572

  • Televízor Samsung má obrazovku s uhlopriečkou 75"
  • S vysokým 4K rozlíšením si vychutnáte filmy, seriály aj šport v najvyššej kvalite
  • Dynamický rozsah HDR zaručí bezkonkurenčnú dynamiku a prirodzenejšie podanie
  • Typ tunera DVB-T2 - HEVC je štandardom, bez ktorého čoskoro nebude možné ladiť pozemné televízne vysielanie
  • Hodnota obnovovacej frekvencie 50 / 60 Hz sľubuje plynulý obraz
  • Televízor Samsung ponúka univerzálne využitie podľa vzoru HbbTV 2.0, čo je spojenie televízneho vysielania a širokopásmového internetu
  • Červené tlačidlo ponúka možnosť na prechádzanie napríklad aj programov TV staníc, archívov filmov a relácií, hranie zábavných hier
  • Možnosť ovládania hlasom vyradzuje nutnosť neustále siahať po ovládači
  • Herný režim znižuje odozvu na minimum pri hre, a tak máte nad hrou nekompromisnú kontrolu
  • Vstavaná WiFi v televízore na pripojenie k sieti
  • Štandard prichytenia VESA s vyrezanými závitmi na skrutky vo vzdialenosti 400×400 na zachytenie na stenu
  • Multimediálny protokol DLNA na najľahší prenos videí, hudby či obrázkov do TV
Televízor 75
Televízor 75

Exkluzívna kvalita obrazu televízora Samsung

Zvyknete staviť na prvotriednu kvalitu obrazu? TV 75" Samsung UE75BU8572 s výnimočným rozlíšením uchváti všetkým, čo dokáže. Označenie 4K pripadá panelu s dokopy štvornásobným počtom obrazových bodov oproti najrozšírenejším Full HD panelom. Obraz televízora Samsung teda dáva dokopy 3 840 × 2 160 bodov, a práve vďaka tomu dosahuje veľmi vysokú úroveň vykreslených detailov. Ani pri blízkom pohľade sa kvalita nemení, za každých okolností zostáva ostrý. Prvotriednu jemnosť obrazu dnes oceníte pri veľkom množstve kvalitnej produkcie, najmä pri filmoch z Blu-ray diskov. Aj staršie filmy či seriály, ktoré nie sú natočené v patričnom rozlíšení, vie prepočítať a ľahko vylepší ich obraz. Nečakaným efektom vysokého rozlíšenia býva svižnejšie fungovanie najrôznejších funkcií a aplikácií, tieto televízory dostávajú výkonnejší hardvér.

Televízor 75

DVB-T2 a ďalšie užitočné funkcie televízora 75" Samsung UE75BU8572

Pokiaľ sa spoliehate na klasickú anténu, to najdôležitejšie si môžete odškrtnúť. Najnovší štandard pozemného vysielania DVB-T2 tento TV zvláda, žiadne ďalšie komplikácie pre vás nenastanú. Vzhľadom na to, že obsahuje DVB-S2 tuner, možno prijímať satelitný signál, ktorý máva spravidla vysoké pokrytie a veľké množstvo programov. Ak ste používateľmi káblového typu, tak je možné zapojiť 75" Samsung UE75BU8572 pomocou tunera schovaného pod skratkou DVB-C. Väčšina pokročilých funkcií vyžaduje internet, na ktorý vyžijete klasický konektor známy z počítačov. Ak sa nechcete púšťať do inštalácie kábla, pripojíte sa na internet prostredníctvom WiFi. Tak ako na telefónoch, tabletoch a počítačoch, aj tu si okrem originálnych služieb a aplikácií otvoríte klasické prostredie internetu. Na spojenie s ďalšou elektronikou možno bez problémov využiť Bluetooth. Samozrejmou funkciou TV Samsung je čítanie obsahu z externých diskov pomocou USB portu. Podporuje zvukové formáty Dolby Digital Plus.

Ďalšie smart funkcie a aplikácie v TV Samsung

Televízor Samsung vám tiež okrem iného ponúkne aplikácie a sociálne siete ako je O2 TV, YouTube, NETFLIX, HBO Max, Apple TV, Amazon Prime Video, Disney+, Voyo, Skylink Live TV, Google Duo a T-Mobile TV GO. Umožnené je takisto prenášať obsah z Apple zariadení vďaka AirPlay 2, či už sa to týka fotiek z galérie, alebo streamovania videa. Pre väčšie pohodlie nemusíte telefón zakaždým pripájať ručne, pretože v budúcnosti bude dochádzať k automatickému spárovaniu s TV.

Televízor 75
  • Na vloženie karty na kódovaný príjem satelitného alebo káblového vysielania je potrebné použiť kompatibilný CA modul, ktorý sa zasunie do CI/CI+ slotu televízora.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka
75" (190,5 cm) Hotovo!
3D/AR
3D model + AR model v Android aplikácii, 3D model + AR model v iOS aplikácii Hotovo!
Spotreba v SDR režime
156 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v SDR režime
G Hotovo!
Spotreba v HDR režime
235 kWh/1000h Hotovo!

3D/AR

3D/AR
3D model + AR model v Android aplikácii, 3D model + AR model v iOS aplikácii Hotovo!

Energetický štítok 2021

Spotreba v SDR režime
156 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v SDR režime
G Hotovo!
Spotreba v HDR režime
235 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v HDR režime
G Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka
75" (190,5 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
4K Ultra HD Hotovo!

Obrazovka

Obnovovacia frekvencia panelu
50 / 60 Hz Hotovo!
Technológia
LCD LED Hotovo!
Podsvietenie
Edge LED Hotovo!

Modelový rok

Modelový rok
2022 Hotovo!

Aplikácie | SMART funkcie

Aplikácie
O2 TV, YouTube, NETFLIX, HBO Max, Voyo, Disney+, Skylink Live TV, Magio TV, Apple TV, Amazon Prime Video, Google Meet Hotovo!
SMART funkcie
HbbTV, Inteligentný ovládač, Ovládanie hlasom, Webový prehliadač Hotovo!

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie
Prehrávanie z USB, Skylink Fast Scan, Základný hotelový režim Hotovo!

Herné funkcie

Herné funkcie
Herný režim (GAME MODE) Hotovo!

Pripojenie

Bezdrôtové pripojenie
WiFi, Bluetooth, Párovanie s mobilným zariadením, Apple AirPlay 2, DLNA Hotovo!
HDMI
3 × Hotovo!
USB
2 × Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
167,67 cm Hotovo!
Výška
102,7 cm Hotovo!
Hĺbka
33,9 cm Hotovo!
Výška bez podstavca
96,1 cm Hotovo!
Hĺbka bez podstavca
2,66 cm Hotovo!
Hmotnosť
32,5 kg Hotovo!
VESA prichytenie
400×400 Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Obsah balenia

Ovládač v balení
Inteligentný so solárnym nabíjaním Hotovo!
Viac parametrov

Vytvoriť lepší svet. Neskromná vízia, ktorá poháňa Samsung už od jeho vzniku v roku 1938. Odvaha investovať do vývoja nových technológií je pre firmu príznačná, ako dokladá rad vizionárskych riešení. V súčasnosti je skupina Samsung najväčšou spoločnosťou v Južnej Kórei a 3. najväčší celosvetový konglomerát meraný podľa tržieb. Spotrebitelia si spájajú Samsung v prvom rade s kvalitnou spotrebnou elektronikou.

Všeobecne sú známe mobilné telefóny Galaxy, jedny z najlepších a zároveň najžiadanejších mobilných telefónov svojej triedy. Nemožno opomenúť ani špičkové televízory Samsung. Na tomto poli spoločnosť svojimi priehľadnými panelmi potvrdzuje odvahu vydávať sa po nevyšliapaných cestách. Pôsobnosť spoločnosti je však oveľa širšia. Je aktívna v strojnom a ťažkom priemysle, chemickom priemysle, v staviteľstve, maloobchode či finančných službách.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre 75" Samsung UE75BU8572 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 75" Samsung UE75BU8572. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 75" Samsung UE75BU8572. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 75" Samsung UE75BU8572. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 75" Samsung UE75BU8572.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií