WS7480

75" SmartTech 75UA10T1

Zobraziť katalóg
75" SmartTech 75UA10T1
Televízor SMART ANDROID LED, 191cm, 4K Ultra HD, 50Hz, Direct LED, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 3× HDMI, 2× USB, LAN, WiFi, Bluetooth, Chromecast, Miracast, HbbTV 2.0, Netflix, Google Assistant, repro 24W, Dolby Digital Plus, Dolby Digital+
Kód:  WST387 Produktové číslo:  75UA10T1

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

75" SmartTech 75UA10T1


Pre maximálny pôžitok z filmov, seriálov alebo športových prenosov môžete staviť na televízor 75" SmartTech 75UA10T1 s inteligentnými funkciami a luxusným obrazom. Rozmerná hodnota uhlopriečky 75 " spolu s rozlíšením 4K Ultra HD je vhodná pre každého, kto chce televízor do obývacej izby, ktorú premeníte na vlastné kino. Dokonalé rozlíšenie 4K televízora ponúka bezchybne hladký a hlboký obraz. Technológia Android TV prináša nekonečné možnosti vďaka šikovným aplikáciám. Výrobcom použitá technológia LCD LED vďaka výkonnej svetelnej dióde sa zaručuje za jednotné odtiene živých farieb až k okrajom samotnej obrazovky. Smart televízor prináša úplne intuitívne prepojenie s vaším smartfónom a možnosť inštalácie radu aplikácií. Funkcia Miracast je dobrá na zdieľanie obrazu z mobilu.

Najdôležitejšie parametre TV 75" SmartTech 75UA10T1

  • TV SmartTech má obrazovku s uhlopriečkou 75"
  • Filmy, šport alebo seriály vyniknú vo vysokom 4K rozlíšení
  • Dynamický rozsah HDR vám prináša nadpriemerne dynamický a prirodzený zážitok
  • Typ tunera DVB-T2 - HEVC je štandardom, bez ktorého sa používatelia už čoskoro na sledovanie pozemného vysielania nezaobídu
  • Budete na ňom môcť využiť Google Assistant
  • Obnovovacia frekvencia 50 / 60 Hz sľubuje plynulý obraz
  • Televízor SmartTech ponúka univerzálne využitie podľa vzoru HbbTV 2.0, to je spojenie širokopásmového internetu a televízneho vysielania
  • Tzv. červené tlačidlo umožňujúce prechádzanie napríklad aj aktuálneho programu, možnosť opätovného prehrávania, spravodajstvo, počasie alebo hranie hier
  • Predpripravená WiFi technológia v TV na pripojenie k sieti

Exkluzívna kvalita obrazu TV SmartTech

Chcete si užívať filmy len v tej najlepšej kvalite? televízora 75" SmartTech 75UA10T1 s mimoriadne jemným rozlíšením prinesie skutočne výnimočné zážitky. Označenie 4K pripadá obrazovke so štvornásobným počtom bodov obrazu, než má bežný Full HD typ. Obraz televízora SmartTech je teda poskladaný z 3 840 × 2 160 bodov, a preto dosahuje vysoké prekreslenie a skvelé detaily. Ani pri veľkom priblížení k obrazovke sa nijak nemení jeho kvalita a zostáva perfektne ostrý. Slušnú jemnosť obrazu sa hodí ako pri seriáloch, športe alebo dokumentoch, tak napríklad pri Blu-ray filmoch. Aj klasické filmy a seriály, ktoré nie sú točené v ideálnom rozlíšení, vie prepočítať a ľahko vylepší ich obraz. Tak trochu vedľajším efektom vysokého rozlíšenia býva rýchlejší chod pridaných aplikácií, tieto TV totiž dostávajú výkonnejší hardvér.

Tuner pre DVB-T2 a ďalšie funkcie TV 75" SmartTech 75UA10T1

Pokiaľ využívate klasickú anténu, môžete sa spoľahnúť na dobrú kompatibilitu. Najnovší štandard pre pozemné vysielanie DVB-T2 bude tento televízor ovládať, je jednoduchým riešením aktuálneho prechodu. Do výbavy spadá DVB-S2 tuner, vďaka ktorému môžete prijímať satelitný signál obľúbený vďaka vysokému pokrytiu a veľkému výberu programov. Pri využívaní káblového typu možno zapojiť 75" SmartTech 75UA10T1 pomocou tunera schovaného pod skratkou DVB-C. Väčšina pokročilých funkcií vyžaduje internet, na ktorý je pripravený bežným konektorom. Ak sa nechcete púšťať do inštalácie kábla, môžete sa pripojiť cez WiFi. Na ľahké a rýchle spojenie s ďalšou elektronikou je pripravený Bluetooth. Podporuje zvukové formáty Dolby Digital Plus a Dolby Digital+.

Ďalšie smart funkcie a aplikácie v televízore SmartTech

TV SmartTech vám tiež okrem iného ponúkne aplikácie a sociálne siete ako je YouTube, NETFLIX a Amazon Prime Video. Je na ňom možné využívanie Google Assistant. Zdieľajte obraz z mobilného zariadenia a ukážte tak fotky, videá aj ostatným vďaka funkcii Miracast.

  • Na vloženie karty na kódovaný príjem satelitného alebo káblového vysielania je potrebné použiť kompatibilný CA modul, ktorý sa zasunie do CI/CI+ slotu televízora.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka
75" (190,5 cm) Hotovo!
Energetická trieda v HDR režime
G Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
4K Ultra HD Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
3840 × 2160 px Hotovo!
Obnovovacia frekvencia panelu
50 / 60 Hz Hotovo!

Energetický štítok 2021

Energetická trieda v HDR režime
G Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka
75" (190,5 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
4K Ultra HD Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
3840 × 2160 px Hotovo!

Obrazovka

Obnovovacia frekvencia panelu
50 / 60 Hz Hotovo!
Technológia
LCD LED Hotovo!
Podsvietenie
Direct LED Hotovo!

Aplikácie | SMART funkcie

Aplikácie
YouTube, NETFLIX, Amazon Prime Video Hotovo!
SMART funkcie
HbbTV Hotovo!
Kompatibilita s hlasovým asistentom
Google Assistant Hotovo!

Herné funkcie

Odozva
6,5 ms Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
168,32 cm Hotovo!
Výška
102,36 cm Hotovo!
Hĺbka
25,18 cm Hotovo!
Výška bez podstavca
96,55 cm Hotovo!
Hĺbka bez podstavca
7,02 cm Hotovo!
Hmotnosť
28,5 kg Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Obsah balenia

Ovládač v balení
Inteligentný Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre 75" SmartTech 75UA10T1 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 75" SmartTech 75UA10T1. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 75" SmartTech 75UA10T1. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 75" SmartTech 75UA10T1. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 75" SmartTech 75UA10T1.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií