Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Alza pre firmy

75" TCL 75C728

Zobraziť katalóg
75" TCL 75C728 + 3 roky záruka po registrácii
3,3 10 hodnotení
Televízor SMART ANDROID QLED, 191cm, 4K Ultra HD, PPI 3300 (100Hz), Direct LED, HDR10, HDR10+, HLG, Dolby Vision, lokálne stmievanie, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 4× HDMI, 1× USB, LAN, WiFi, Bluetooth, DLNA, Chromecast, HbbTV 2.0, herný režim, hlasové ovládanie, Netflix, Disney+, HBO Max, Apple TV, Steam Link, Voyo, Google Assistant, Amazon Alexa, párovanie s mobilným zariadením, VESA 400×300, repro 30W, Dolby Atmos, Dolby Digital AC4, DTS HD, trieda energetickej účinnosti G
Kód:  WK690f7b Produktové číslo:  75C728 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

75" TCL 75C728


TCL 75C728 je 4K QLED TV s natívnym 100 Hz panelom

TCL 75C728 je priamo nabitý vrcholnými technológiami. Quantum Dot sa stará o najširšiu paletu presných a živých farieb, Direct LED podsvietený 100 Hz panel má na starosti perfektne ostrý pohyb a vždy si užijete to najlepšie z HDR vďaka kompletnej podpore všetkých formátov, kde nechýba HDR10, HLG, HDR10+ a hlavný dôraz je kladený na Dolby Vision, ako najpokročilejší formát HDR. Vyslúži si tak označenie 4K HDR Pro. Obrazová kvalita televízora TCL 75C728 poteší nielen filmových fanúšikov, ale aj náročných hráčov hier. Vďaka kombinácii 100 Hz panela a HDMI 2.1 s funkciami VRR a ALLM na ňom môžete hrať hry v tej najlepšej grafike a ostrosti v 4K rozlíšení pri 120 FPS (snímkach za sekundu) v úžasnej plynulosti a bez trhania. 

Na televízor 4K TV TCL 75C728 môžete hovoriť

Systém smart televízora 4K TV TCL 75C728 je plynulý a svižný. Ide o Android TV, kde nájdete obrovské množstvo aplikácií, hier a funkcií ako vstavaný Google Assistant a Chromecast. Google Assistant sa v televízore TCL 75C728 ovláda jednoducho a komfortne pomocou funkcie Hands-Free Voice Control, kedy môžete hovoriť priamo na televízor. Dokonca aj česky alebo slovensky možno pomocou hlasu vyhľadávať svoje obľúbené videá na Youtube. Novinkou je v TV TCL 75C728 aplikácia Google Duo, ktorá umožňuje uskutočnenie videohovorov s vašimi blízkymi prostredníctvom televízora TCL 75C728. Stačí pripojiť USB webkameru s podporou UVC, čo ponúka prevažná väčšina dnes predávaných webkamier. Z aplikácií nájdete aj pokročilé prehrávače médií. Zvuk v televízore 4K TV TCL 75C728 zaisťujú prémiové reproduktory Onkyo s podporou Dolby Atmos. Inteligentný a elegantný televízor s bezrámčekovým dizajnom v kovovom vyhotovení a úzkym podstavcom môžete umiestniť aj naúzky nábytok. Televízor TCL 75C728 však samozrejme môžete pripevniť aj na stenu prostredníctvom držiaka so štandardom VESA 300 × 300. 

QLED TV TCL 75C728 ponúkne viac ako 1 miliardu farieb a odtieňov a 100 % farebný objem

Quantum Dot technológia v televízore QLED TCL 75C728 prináša viac než 1 miliardu farieb a odtieňov a plynulých prechodov medzi nimi. 100 % objem farieb vykresľuje plné a živé farby v rôznych úrovniach jasu, aby nedochádzalo k strate detailov. Nechajte sa pohltiť obrazom s úžasnou hĺbkou a detailmi vďaka širokej farebnej palete. 

4K HDR PRO zobrazuje HDR obsah v dokonalých farbách a detailoch

Televízor TCL 75C728 s úrovňou 4K HDR PRO zobrazuje obraz plný živých a presných farieb hlavne vďaka Quantum Dot technológii pre zobrazenie najjemnejších detailov a odtieňov. Vychutnajte si neuveriteľnú hĺbku obrazu a scény, ktoré vyzerajú ako živé. 

Nekompromisnú ostrosť obrazu docieli televízor UHD 4K TCL 75C728 vďaka 100 Hz panelu a technológii Motion Clarity Pro

Natívny 100 Hz panel televízora UHD 4K TCL 75C728 prináša ostrý, čistý a plynulý pohyb v najrýchlejších scénach. Technológia Motion Clarity Pro prináša pokročilé algoritmy pre dopočítanie snímok s cieľom zdokonaliť ostrosť a plynulosť pohybu. Aj materiály natočené s nižšou snímkovou frekvenciou môžu teraz na televízore TCL 75C728 vyzerať úžasne ostro a plynulo. 100 Hz panel v kombinácii s HDMI 2.1 v televízore UHD 4K TCL 75C728 umožňuje aj náročným hráčom vychutnať si obľúbené hry v dokonalej grafike, ostrosti a plynulosti vďaka 4K a 120 FPS a funkcii VRR na hranie bez trhania. Navyše ide o 10-bitový VA panel s podsvietením Direct LED, kde je kladený dôraz na hlboké zobrazenie čiernej a vysoký kontrast, aby HDR mohlo lepšie vyniknúť. 

Hrajte na TV 4K TCL 75C728 ako profesionáli s GAME MASTER PRO

Kombinácia HDMI 2.1 a 100 Hz panela je modlou najnáročnejších hráčov. Vďaka nej TV 4K TCL 75C728 dokáže zobraziť hry vo vysokom 4K rozlíšení pri vysokej snímkovej frekvencii 120 snímok za sekundu (FPS). 100 Hz panel totiž zvláda aj 120 Hz. HDMI 2.1 tiež ponúka funkciu VRR (Variable Refresh Rate) na zaistenie plynulého obrazu bez trhania. Funkcia ALLM (Auto Low Latency Mode) zabezpečuje automaticky najkratšiu možnú odozvu – input lag pod 15 ms* a ideálne obrazové nastavenie pre hry. TV 4K TCL 75C728 sa vďaka tejto funkcii sám prepne do herného režimu, ak pripojíte modernú hernú konzolu alebo PC cez HDMI. 

*Pre túto funkciu je vyžadovaná herná konzola alebo PC s HDMI 2.1. 

HDR MULTIFORMÁT: televízor 4K Ultra HD TCL 75C728 podporuje všetky HDR formáty

HDR efekt v jeho najlepšej forme na TCL 75C728 z akéhokoľvek zdroja. S HDR obsahom sa dnes stretávame čím ďalej tým častejšie. Každý typ obsahu môže využívať iný HDR formát na prácu s optimalizáciou obrazu. Existujúce formáty HDR sú: HDR10, HLG, HDR10+ a DOLBY VISION a DOLBY VISION IQ. Televízor 4K Ultra HD TCL 75C728 ich podporuje všetky. Vďaka Dolby Vision si užijete maximum z Netflixu, Disney+ a ďalších. Dolby Vision má najväčší potenciál a prináša najlepšiu obrazovú kvalitu. S HDR10+ sa stretnete napríklad pri Amazon Prime. Vďaka technológii svetelného senzora navyše televízor 4K Ultra HD TCL 75C728 optimalizuje obrazovú kvalitu tak, aby sa prispôsobila svetelným podmienkam v miestnosti. Vychutnáte si teda najlepší komfort v akúkoľvek dennú dobu. 

4K televízor TCL 75C728 má zvuk v podaní ONKYO reproduktorov s podporou Dolby Atmos

4K televízor TCL 75C728 pre svoj zvuk využíva reproduktory od renomovanej zvukovej spoločnosti ONKYO. Dostanete tak krištáľovú čistotu a presnosť zvuku aj s podporou Dolby Atmos* pre strhujúcu priestorovosť. ONKYO reproduktory špeciálne dizajnované pre čistotu a presnosť zvuku umožňujú realistickejší Dolby Atmos zážitok u vás doma. Krištáľovo čistá kvalita zvuku, či už ide o dialógy alebo akčné scény, oživí každý detail v unikátnej čistote. 

*Dolby Atmos a symbol dvojité D sú registrované ochranné známky spoločnosti Dolby Laboratories. 

UHD TV TCL 75C728 ponúka podporu zvuku Dolby Audio a DTS-HD

Nielen pre HDR formáty, ale aj svojou podporou zvukových formátov je UHD TV TCL 75C728 veľmi univerzálny. Prémiový zvuk v ňom si môžete vychutnať ako od Dolby, tak od DTS*. Vynikajúci filmový zážitok tak bude kompletný. Dolby Audio™ prináša očarujúce zážitky v perfektnej čistote a priestorovosti zvuku. Vďaka DTS-HD na Blu-ray diskoch a v streamingových službách budú mať filmy naozaj grády. 

*DTS a DTS spoločne so symbolom sú ochranné známky spoločnosti DTS. Symbol dvojitého D je ochranná známka spoločnosti Dolby Laboratories. 

TCL 75C728 je inteligentný Android TV s neobmedzeným množstvom zábavy

Android TV TCL 75C728 prichádza so vstavanými funkciami Google Home, Chromecast a Google Assistant.* V Obchode Play nájdete mnoho svetových a lokálnych aplikácií na streamovanie obsahu. Čakajú na vás Youtube, Netflix, Amazon Prime a mnoho ďalšieho. 

*Google Assistant vyžaduje internetové/dáta pripojenie. Dátové tarify môžu byť spoplatnené. Dostupnosť a výkon určitých funkcií a služieb závisí od služieb, zariadenia a siete a nemusia byť dostupné
vo všetkých lokalitách.

Televízor 4K TCL 75C728 umožní používať Hands-Free Google Assistant, takže váš hlas bude kľúčom k vašej zábave

Spôsob hlasového zadávania Hands-Free Voice Control* sa nádherne dopĺňa s funkciou Google Assistant a dokopy prinášajú naozaj ľahký a komfortný prístup k informáciám a zábave. Google Assistant* nájdete v Android TV TCL 75C728 už vstavaný. Je pripravený pomôcť vám s mnohými úlohami, s vyhľadávaním obsahu a informácií a obsluhou vašej inteligentnej domácnosti. Zadávanie hlasom môžete využiť aj v češtine či slovenčine. Ľahko tak môžete vyhľadať videá na Youtube, čo ocenia už aj predškolské deti, ktoré na vyhľadávanie ani nepotrebujú vedieť abecedu. Stačí im len vysloviť názov ich obľúbenej rozprávky, napríklad „Pat a Mat“ a môžu púšťať rozprávky z Youtube. Ak v danom jazyku nefunguje prebúdzajúci príkaz na načúvanie „OK Google“, možno načúvanie aktivovať pomocou tlačidla Google Assistant na pribalenom smart ovládači pri sérii TCL 75C728 a potom trebárs česky alebo slovensky vyhľadávať obsah. 

* Hands-Free Voice Control a Google Assistant nemusia byť vo všetkých oblastiach a jazykoch dostupné. 

S Google Duo môžete byť prostredníctvom 4K televízora TCL 75C728 neustále v kontakte s vašimi blízkymi

Vďaka Google Duo* môžete prostredníctvom 4K televízora TCL 75C728 organizovať videohovory vo vysokej kvalite ľahko a zadarmo. Súkromné a skupinové hovory pomocou USB pripojiteľnej webkamery s podporou UVC (USB Video Class, čo dnes ponúka úplná väčšina webkamier). Postačí vám iba Google účet. S TCL 75C728 dokonca ani nemusíte pripájať kameru a pre hlasové hovory vám postačí mikrofón v televízore, ktorý je využiteľný práve pre funkciu Hands-Free Voice Control. S Google Duo v televízore TV TCL 75C728 volajte na iné TV, na mobilné telefóny, tablety či počítače. Prepojte sa tak s rodinou, priateľmi na veľkej obrazovke a bez nutnosti držať v ruke mobil s kamerou. Dokonca tak môžete využiť aj fitness lekcie s trénerom na druhej strane. Kameru umiestnite na televízor TCL 75C728, uvidíte sa na veľkej obrazovke, pred ktorou môžete voľne cvičiť. Vaše hovory zostávajú zabezpečené šifrovaním pre zachovanie vášho súkromia. 

Works with Alexa – inteligentná asistencia od Amazonu

Amazon Alexa je hlasová asistenčná služba s neustálym vývojom a rastom funkcií a úloh, ktoré dokáže spracovať. Alexa vám môže prehrávať hudbu, zistiť novinky a správy, ukázať predpoveď počasia, zmeniť kanál alebo hlasitosť v TV TCL 75C728 a ovládať vašu inteligentnú domácnosť. 

*Kompatibilita s Alexa vám umožňuje využívať vaše Amazon Alexa zariadenia vrátane Amazon Echo, Echo Dot, Echo Show, Echo Spot a Echo Plus (zakúpiteľné zvlášť) na ovládanie vášho televízora. 

4K TV TCL 75C728 je v mnohých ohľadoch prémiový a praktický

Televízor TCL 75C728 vyniká svojím spracovaním. Kovové bezrámčekové vyhotovenie zaisťuje eleganciu a odolnosť, ktorá pôsobí veľmi luxusne. 4K TV TCL 75C728 teda nielen prémiovo prehrá obraz a zvuk, ale aj prémiovo vyzerá. Skrátka zapadne do každého interiéru. 4K TV TCL 75C728 využíva kovový podstavec umiestnený uprostred, čo umožní aj väčšie veľkostné varianty TV postaviť na úzky typ nábytku. Televízor TCL 75C728 možno samozrejme pripevniť aj na stenu pomocou štandardne dostupných držiakov. TCL 75C728 jednoducho kombinuje eleganciu a výkon. 

  • Na vloženie karty na kódovaný príjem satelitného alebo káblového vysielania je potrebné použiť kompatibilný CA modul, ktorý sa zasunie do CI/CI+ slotu televízora.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka
75" (190,5 cm) Hotovo!
Spotreba v SDR režime
168 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v SDR režime
G Hotovo!
Spotreba v HDR režime
258 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v HDR režime
G Hotovo!

Energetický štítok 2021

Spotreba v SDR režime
168 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v SDR režime
G Hotovo!
Spotreba v HDR režime
258 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v HDR režime
G Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka
75" (190,5 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
4K Ultra HD Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
3840 × 2160 Mpx Hotovo!

Obrazovka

Obnovovacia frekvencia panelu
100 / 120 Hz Hotovo!
Technológia
QLED Hotovo!
Podsvietenie
Direct LED Hotovo!
Podporované HDR štandardy
HDR10, HDR10+, Dolby Vision, HLG Hotovo!

Modelový rok

Modelový rok
2021 Hotovo!

Aplikácie | SMART funkcie

Aplikácie
YouTube, NETFLIX, HBO Max, Voyo, Disney+, Skylink Live TV, Apple TV, Amazon Prime Video, Kodi, Spotify, Twitch, Steam Link, Facebook, Google Meet, Rakuten TV, VLC Media Player, OKTAGON TV Hotovo!
SMART funkcie
HbbTV, Inteligentný ovládač, Ovládanie hlasom, Webový prehliadač Hotovo!
Kompatibilita s hlasovým asistentom
Google Assistant, Amazon Alexa Hotovo!

Herné funkcie

Herné funkcie
Herný režim (GAME MODE), VRR (Variable Refresh Rate) Hotovo!

Pripojenie

Bezdrôtové pripojenie
WiFi, Bluetooth, Párovanie s mobilným zariadením, DLNA, Chromecast Hotovo!
HDMI
4 × Hotovo!
USB
1 × Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
167,1 cm Hotovo!
Výška
102,4 cm Hotovo!
Hĺbka
36,4 cm Hotovo!
Výška bez podstavca
96,2 cm Hotovo!
Hĺbka bez podstavca
9 cm Hotovo!
Šírka podstavca/rozstup nožičiek
143,5 cm Hotovo!
Hmotnosť
26,7 kg Hotovo!
VESA prichytenie
400×300 Hotovo!

Farba

Farba
Strieborná Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, v popisu uvádíte "komponentí vstup", ať hledám jak hledám tak jsem tento vstup nenašel. Chci připojit Playstation 2, přes kompozitní konektory... kde je najdu? Pokud na TV nejsou jak uvádíte, jak to řešit abych mohl PS2 s touto TV spojit? Děkuji.

Dobrý den, jakou maximální svítivost ma teto obrazivka, proč není tento údaj standartně v popisu? Děkuji

Dobrý den, rád bych se zeptal na odkaz na oficiální stránky výrobce - konkrétně tento model. Nemohu na nich tento model najít. Rád bych se dozvěděl nějaké doplňující informace o výrobku tam. Děkuji za odpověď.

Dobrý den, mám k této televizi připojený satelitní přijímač od Skylinku, před týdnem mi přestali hrát programi z přeplaceného balíčku, řešil jsem problém se servisním technikem a zjistil že satelit i karta je v pořádku(karta fungovali i v jiném zařízení), problém se objevil v televizi, programi začali hrát až po restartu do továrního nastavení, avšak ne všechny.

Dobrý den, nevíte kde se u této tv zapíná handsfree jak se píše v manuálu. Děkuji

Dobrý den,jde se přihlásit na této televizi jako uživatel VOYO?

Dobrý den jak k tv připojím soundbar per optický kabel je naše že je za cvaknu do konektoru ale ať se snažím jakkoliv zda mi hraje tv i soundbar já bych chtěl poděkovat buk jen že soundbaru zatím to řeším tím že dám vol.tv na 1 a zesiluji si soundbar ale rád bych aby se zapínal vypínal s tv a volume ovládal jedním ovladačem děkuji

Dobrý den, mám dotaz. Při černé obrazovce vidím více bílých skvrn. Co s tím?

Dobrý den, na TV se mi oběvují bíle skvrny na stejných místech. Vždy při tmavých scénách jsou tyto fleky vidět a při zhasnutém světle v pokoji je to velice nepříjemné. Zkoušel jsem i povolit šrouby na TV držáku, ale problém je stále stejný. Je možné tento problém reklamovat, pač od TV za tuto cenu nejsem ochoten tuto vadu akceptovat. ¨Děkuji

Dobrý deň, kúpil som si túto TV a bola by spokojnosť, ale neviem naladiť Astru 23,5 na satelitnom príjme. Dá sa to, alebo bude sa to dať? Ďakujem

12
Diskusia a poradňa k 75" TCL 75C728
Príslušenstvo pre 75" TCL 75C728 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 75" TCL 75C728. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 75" TCL 75C728. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 75" TCL 75C728. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 75" TCL 75C728.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií