WS7480

75" TCL 75X915

Zobraziť katalóg
75" TCL 75X915 + 3 roky záruka po registrácii
Televízor SMART ANDROID QLED, 191cm, Ultra HD 8K, PPI 4000 (100Hz), Direct LED, HDR10, HDR10+, HLG, Dolby Vision, lokálne stmievanie, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 3× HDMI, 2× USB, LAN, WiFi, Bluetooth, DLNA, HbbTV 2.0, herný režim, hlasové ovládanie, Netflix, Disney+, HBO Max, Apple TV, Steam Link, Google Assistant, Amazon Alexa, VESA 400×400, repro 40W, vstavaný soundbar, Dolby Atmos, Dolby Digital AC4, DTS HD, trieda energetickej účinnosti G
Kód:  WK690g2 Produktové číslo:  75X915 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

75" TCL 75X915


TCL 75X915 s 8K – najvyššia možná úroveň detailov

8K predstavuje najjemnejšiu úroveň detailov. Ide o 4× vyššie rozlíšenie ako 4K a 16× vyššie ako Full HD. Vďaka 8K rozlíšeniu sa detaily nestratia ani na veľkých uhlopriečkach. 8K AI Upscaling navyše dokáže prevzorkovať aj bežné zdroje signálu do 8K, aby ste si na televízore TCL 75X915 mohli vychutnať váš obľúbený obsah vo vysokej kvalite.

Quantum Dot – bezkonkurenčná reprodukcia farieb

Televízor TCL 75X915 nesie označenie QLED, čo znamená, že sa pri ňom technológia Quantum Dot stará o reprodukciu úžasne širokej palety farieb – viac ako 1 miliarda farieb a farebných odtieňov. Taktiež ponúka 100 % farebný objem, čo znamená, že zobrazuje plné a verné farby na všetkých úrovniach jasu. Televízor TCL 75X915 je schopný sprostredkovať také farby, detaily a hĺbku obrazu ako nemá žiadny iný LED, alebo OLED TV. 

Fantastický kontrast a jas vďaka celoplošnému riadeniu panelu v nezávislých zónach – Local Dimming

Neuveriteľnému rozlíšeniu 8K asistuje televízoru TCL 75X915 aj pokročilý celoplošný Local Dimming (Falda, alebo Full Array Local Dimming), ktorý zdokonaľuje kontrast a vytvára úžasnú úroveň hĺbky a detailov najmä v obsahu HDR. V kombinácii s technológiou Quantum Dot, výkonom jasu HDR Premium 1 000 nitov a rozlíšením 8K, prináša televízor TCL 75X915 naozaj neuveriteľné zážitky zo sledovania obsahu. 

Dych vyrážajúca úroveň detailov v 8K HDR10+

HDR10+ predstavuje vysoko pokročilý formát HDR s dynamickými metadátami, čo znamená, že HDR10+ obsah radí televízoru TCL 75X915 ako sa má nastaviť pre každú scénu, alebo snímku osobitne. Vďaka tomu neprídete o žiadne detaily v tmavých ani v svetlých scénach. Smart televízor TV TCL 75X915 sa vždy dokonale prispôsobí scéne tak, ako to autor diela zamýšľal. Výsledok predstavuje maximálnu možnú presnosť po stránke farebnosti, kontrastu a maximálnu úroveň detailov. 

Dolby Vision – Atmos: Dolby je vždy známka výbornej voľby

Dolby Vision HDR je najpokročilejší formát HDR. Podobne ako konkurenčný formát HDR10+ prináša dynamické metadáta, vďaka ktorým sa TV TCL 75X915 prispôsobuje každej scéne, či snímke zvlášť (scene-by-scene, či frame-by-frame). Televízor tak prináša maximálnu úroveň detailov vo všetkých možných typoch scén. Na Dolby Vision HDR stavia takmer celý filmový priemysel a preto je tu jeho podpora taká dôležitá. Či už sledujete obsah z Apple TV, 4K Ultra HD Bluray diskov, Netflixu, Amazonu, alebo hráte na herných konzolách, podpora Dolby Vision je pre vás kľúčová. Dolby Atmos vám zaručí úplné vtiahnutie do deja vďaka neuveriteľnej priestorovosti a dynamike zvuku. 

Televízor TCL 75X915 má v ponuke vstavaný soundbar Onkyo

Vynikajúci obraz je len polovica zážitku. Aby vám výrobca TCL kompletne poskytol naozaj neuveriteľný filmový zážitok po všetkých stránkach, vybavil model TCL 75X915 soundbarom Onkyo aj so subwooferom, vďaka čomu sa televízor TCL 75X915 postará o priestorový dynamický zvuk s podporou Dolby Atmos a DTS-HD. Reproduktory smerujú čelne a poskytujú neuveriteľnú čistotu a priestorovosť zvuku a umožňujú vám ponoriť sa do filmových zážitkov na úplne novej úrovni domáceho kina. Dolby Atmos a symbol dvojitého D sú registrované ochranné známky spoločnosti Dolby Laboratories. 

TCL 75X915 je inteligentný televízor s ohromne pestrými možnosťami zábavy

V Android TV nájdete nepreberné množstvo aplikácií, hier a obsahu vďaka Obchodu Play od Google. Obľúbené aplikácie ako Netflix, alebo Youtube nájdete priamo v základe a mnoho ďalších aplikácií môžete získať práve z Obchodu Play. Vychutnajte si Youtube v neuveriteľnom 8K rozlíšení s HDR. Na hranie hier môžete pripojiť Bluetooth gamepad a vychutnať si tak veľa zábavy. Nechýbajú ani najpokročilejšie multimediálne prehrávače ako napríklad VLC, alebo KODI. TV ponúka aj vstavaný Google Home a Google Asistent. Vyhľadávať informácie a obsah môžete aj vaším hlasom a to pokojne v slovenskom/českom jazyku. Aj tí najmenší si tak veľmi ľahko nájdu svoje obľúbené rozprávky bez toho, aby museli písať pomocou virtuálnej klávesnice. TCL 75X915 prichádza so vstavaným mikrofónom.

Google Asistent je vaším asistentom a spoločníkom v prostredí Android TV

Spýtajte sa televízora TCL 75X915 na čokoľvek. Zadajte mu príkazy a úlohy. Google Asistent vám na mnohé odpovie a zvládne veľa úloh. Navyše s TCL 75X915 je to možné formou Hands-Free. 

Android TV: váš hlas ako kľúč do sveta plného možností. Dokonca s Hands-Free

Inteligentný televízor TCL 75X915 ponúka vstavaný mikrofón priamo v TV. Stačí kliknúť na ikonu mikrofónu a povedať, čo potrebujete. Deti môžu hľadať rozprávky bez toho, aby museli ovládať abecedu na virtuálnej klávesnici. Stačí povedať napríklad „Katka a Strapáčik Youtube“ a sledovať. Pekne po slovensky, alebo česky. Môžete sa opýtať pokojne na počasie – „Aké počasie bude zajtra na Donovaloch?“. Vo vybraných jazykoch funguje aj pokyn „OK, Google“ a vy tak skutočne môžete nechať svoje ruky úplne voľné a naplno si vychutnať hlasové ovládanie.

Alexa ako váš sprievodca v inteligentnom svete

Amazon Alexa je hlasová asistenčná služba, váš inteligentný spoločník a radca. Prehrá vám hudbu, zobrazí správy, ukáže predpoveď počasia, pomôže vám s obsluhou smart spotrebičov v domácnosti a podobne.

NETFLIX: využite váš nový TV TCL 75X915 na maximum vďaka obsahu vo vysokej kvalite 4K HDR

Netflix patrí medzi najrozšírenejšie a najobľúbenejšie služby na streamovanie obsahu. Ponúka ako výbornú kvalitu obrazu (až 4K HDR), tak aj atraktívnu ponuku titulov, z ktorých je veľa priamo z produkcie Netflixu. Je to úplne nový pohľad na kinematografiu. Má v ponuke ako tituly s dabingom, tak aj s lokálnymi titulkami, vďaka čomu si každý príde na svoje. TCL 75X915 vám umožní si ho naplno vychutnať vďaka podpore 4K HDR a obrazovej kvalite plnej jemných detailov a úžasného kontrastu. 

YOUTUBE: sledujte najvyššiu možnú kvalitu 8K HDR vďaka kodeku AV1

Na Youtube si každý naozaj príde na svoje. Navyše u 8K TV TCL 75X915 môžete videá na Youtube pohodlne vyhľadávať vaším hlasom, a to aj v slovenskom, alebo českom jazyku. Túto funkciu si obľúbia aj tí najmenší, ktorí tak ľahko nájdu napríklad ich obľúbenú animovanú rozprávku. Aj pomocou aplikácie T-Cast môžete zdieľať obsah z Youtube do vášho inteligentného televízora. Youtube ponúka i kvalitu 8K UHD HDR, ktorá umožní z vášho nového televízora TCL 75X915 dostať maximum a stane sa skutočnou lahôdkou pre oči. AV1 kodek predstavuje nový štandard a prípravu na budúcnosť streamovania obsahu v najvyššej možnej kvalite a s najefektívnejší kompresiou kvôli úspore dát.

Doprajte si skutočné IMAX kino z pohodlia vášho domova

 TCL 75X915 prichádza s IMAX Enhanced® certifikáciou, čo prináša divákom skutočný kino zážitok vďaka najvyššej možnej úrovni obrazu a zvuku. Pre IMAX zážitok už nemusíte ísť do kina. Môžete si ho vychutnať z pohodlia vašich domovov. IMAX Enhanced kombinuje digitálne remastrovaný 4K HDR obsah s DTS zvukovými technológiami. Všetko je nastavené presne tak, ako to tvorcovia obsahu zamýšľali. 

Zabudovaná výsuvná kamera: spojte sa s rodinou a priateľmi z pohodlia domova na veľkej obrazovke

Výsuvná zabudovaná kamera u TCL 75X915 a internetové služby ako Google Duo vám umožnia hlasové hovory a videohovory, alebo chat s vašimi priateľmi a rodinou. Vychutnajte si chvíle s priateľmi a rodinou na veľkej 75“ obrazovke z pohodlia domova. 

Silný výkonom, tenký s elegantným vyhotovením

TCL 75X915 8K TV prichádza s bezrámikovým dizajnom, na ktorom vás nič nebude rušiť pri vychutnávaní si výnimočnej obrazovej kvality. Je spracovaný z kovových materiálov, ktoré symbolizujú eleganciu a nadčasovosť. 

  • Na vloženie karty na kódovaný príjem satelitného alebo káblového vysielania je potrebné použiť kompatibilný CA modul, ktorý sa zasunie do CI/CI+ slotu televízora.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka
75" (190,5 cm) Hotovo!
Spotreba v SDR režime
358 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v SDR režime
G Hotovo!
Spotreba v HDR režime
446 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v HDR režime
G Hotovo!

Energetický štítok 2021

Spotreba v SDR režime
358 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v SDR režime
G Hotovo!
Spotreba v HDR režime
446 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v HDR režime
G Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka
75" (190,5 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
Ultra HD 8K Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
7680 × 4320 Mpx Hotovo!

Obrazovka

Obnovovacia frekvencia panelu
100 / 120 Hz Hotovo!
Technológia
QLED Hotovo!
Podsvietenie
Direct LED Hotovo!

Modelový rok

Modelový rok
2020 Hotovo!

Aplikácie | SMART funkcie

Aplikácie
YouTube, NETFLIX, HBO Max, Disney+, Apple TV, Amazon Prime Video, Kodi, Spotify, Twitch, Steam Link, Facebook, Rakuten TV, VLC Media Player Hotovo!
SMART funkcie
HbbTV, Ovládanie hlasom, Webový prehliadač Hotovo!
Kompatibilita s hlasovým asistentom
Google Assistant, Amazon Alexa Hotovo!

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie
Prehrávanie z USB, Skylink Fast Scan, Základný hotelový režim Hotovo!

Herné funkcie

Herné funkcie
Herný režim (GAME MODE), VRR (Variable Refresh Rate) Hotovo!

Pripojenie

Bezdrôtové pripojenie
WiFi, Bluetooth, DLNA Hotovo!
HDMI
3 × Hotovo!
USB
2 × Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
169,3 cm Hotovo!
Výška
116,8 cm Hotovo!
Hĺbka
37,7 cm Hotovo!
Výška bez podstavca
96,2 cm Hotovo!
Hĺbka bez podstavca
9 cm Hotovo!
Hmotnosť
31,9 kg Hotovo!
VESA prichytenie
400×400 Hotovo!

Farba

Farba
Strieborná Hotovo!

Farba

Farba
Strieborná Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den, ma tento televizor 75" TCL 75X915 v baleni aj ten soundbar ako to vidno na obrazku, alebo jeto len opcionalne? Vdaka

Dobrý den, dá se již televize objednat? Cena vypadá zajíímavě.

Diskusia a poradňa k 75" TCL 75X915
Príslušenstvo pre 75" TCL 75X915 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 75" TCL 75X915. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 75"TCL 75X915.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií