AP+ nový vizuál Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

77" LG 77OLEDG39

Zobraziť katalóg
77" LG 77OLEDG39
Televízor SMART OLED, 195cm, 4K Ultra HD, 100Hz, HDR10, HLG, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 4× HDMI, 3× USB, USB nahrávanie, LAN, WiFi, Bluetooth, DLNA, Miracast, HbbTV 2.0, hlasové ovládanie, prehrávanie 360° videa, Amazon Alexa, Apple Airplay 2, párovanie s mobilným zariadením, WebOS, VESA 300×300, Dolby Atmos, AI Sound Pro, dolby Digital, trieda energetickej účinnosti F
Kód:  WK612g09e4a Produktové číslo:  OLED77G39LA Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

77" LG 77OLEDG39


Radi by ste si v domácom prostredí vytvorili tú skvelú filmovú atmosféru, ktorá vás obklopuje v kine? V tom prípade si zaslúži vašu pozornosť televízor LG. Doprajte si nezabudnuteľné vizuálne zážitky najmä vďaka technológii OLED a podpore formátov HDR10, HLG a Dolby Vision IQ. Obľúbené filmové a seriálové diela zo služieb ako je YouTube, NETFLIX či Voyo, vás úplne pohltia. Veľmi potešení budú aj priaznivci rýchlych scén vďaka 100 / 120Hz obnovovacej frekvencii panela. Herný režim (GAME MODE) spoločne s odozvou 0,001 s prináša potešenie aj tým najväčším herným nadšencom. Smart TV LG je založený na modernom operačnom systéme WebOS a jeho dizajn dotvára elegantné vyhotovenie. Vzhľad televízora navyše doplní sivá farba. Televízor môžete pripevniť na stenu pomocou držiaka VESA s rozmermi 300×300 mm. Diaľkový ovládač nájdete v balení.

Televízor 77
Televízor 77

Zásadné vlastnosti televízora 77" LG 77OLEDG39

  • Podobnú filmovú atmosféru, akoby ste boli v kine, vám sprostredkuje televízor LG
  • Nezabudnuteľné vizuálne zážitky poskytuje technológia OLED a podporované formáty HDR10, HLG a Dolby Vision IQ
  • Milovníci akčných momentov budú potešení 100 / 120Hz obnovovacou frekvenciou
  • TV môže ponúknuť 0,001 s odozvu
  • Užite si precízne 4K Ultra HD rozlíšenie na 77" uhlopriečke
  • Smart TV LG využíva moderný operačný systém WebOS
  • K dispozícii sú funkcie HDR
  • Bezchybný zvuk má na starosti Dolby Atmos, AI Sound Pro a dolby Digital
  • K obľúbeným smart funkciám sa radí HbbTV, inteligentný ovládač, ovládanie hlasom, webový prehliadač a prehrávanie 360° videa
  • Pozriete si obľúbené filmové a seriálové diela zo služieb ako O2 TV, YouTube, NETFLIX, HBO Max, Voyo, Disney+, Skylink Live TV, SkyShowtime, Magio TV, Telly, Apple TV, Amazon Prime Video, Spotify, Twitch, Rakuten TV, Deezer a Facebook Watch

Obraz televízora prináša úžasný zážitok

Zabudnite na všetky starosti, pohodlne sa usaďte a plne si vychutnajte detailné 4K Ultra HD rozlíšenie na 77" uhlopriečke. Televízor LG je vďaka svojmu veľkému množstvu pixelov po celej ploche obrazovky schopný zobrazovať veľmi podrobný obraz. Označenie 4K predstavuje štyrikrát väčší počet zobrazovaných bodov v porovnaní s Full HD obrazovkou. Obraz sa skladá z 3840 × 2160 pixelov, vďaka tomu je možné prenášať filmy a programy na vašu obrazovku bez akejkoľvek straty kvality.

Televízor 77
Televízor 77

OLED na skvelý zážitok zo živých a prirodzených farieb

Technológia OLED TV poskytuje pútavý zážitok. OLED displej sa vyznačuje vysokým kontrastom, širokými pozorovacími uhlami, rýchlou reakciou aj sýtymi farbami. Vďaka schopnosti individuálne ovládať každý bod obrazu dosahuje displej naozaj sýte čierne odtiene. Displej s OLED technológiou prináša zníženie prevádzkových nákladov, pretože spotrebuje energiu iba pri zapnutých pixeloch.

Umožňuje zobrazenie obsahu vo formátoch HDR

Tento TV podporuje technológiu High Dynamic Range (HDR), ktorá umožňuje rozšírenú reprodukciu detailov zároveň v tmavých aj svetlých častiach snímanej scény. Presnejšie je vybavený technológiou HDR10, HLG a Dolby Vision IQ. Pri HDR10 je jas obrazu nastavený podľa scény s najjasnejším osvetlením. Vylepšenou verziou Dolby Vision je Dolby Vision IQ. Táto inteligentná technológia využíva senzor na televízore, ktorý deteguje intenzitu osvetlenia a prispôsobuje obraz podľa aktuálneho prostredia.

Televízor 77
Televízor 77

Prevalcujte súperov v hrách s televízorom LG

S balíčkom herných funkcií získate hernú prevahu. Kvalita grafiky, rýchlosť odozvy a okamžité reakcie majú zásadný význam pri hraní hier. S hernými funkciami herný režim (GAME MODE) bude hranie naozaj nezabudnuteľné. Televízor LG pracuje ako efektívny monitor, ktorý splní požiadavky aj tých najnáročnejších používateľov.

S najmodernejším operačným systémom sa tešte na neobmedzenú zábavu

Smart televízor WebOS ponúka široké spektrum zaujímavých funkcií, napríklad Amazon Alexa. Vďaka tomu budete mať možnosť bezdrôtovo zdieľať obsah, zrkadliť mobilné zariadenie alebo PC, využívať hlasových asistentov a zaradiť TV do svojej inteligentnej domácnosti. Hlasový asistent tak bude nenahraditeľným radcom v oblasti televíznej elektroniky. Veľmi ľahko vďaka nemu nájdete obľúbené videá v aplikáciách, čo využijú hlavne deti. Budú mať možnosť rýchlo nájsť svoju obľúbenú rozprávku bez potreby manuálneho zadávania názvu na klávesnici. Všetky pripojené zariadenia teraz budete ovládať jediným inteligentným ovládačom. Iba jednoduchým stlačením tlačidla si môžete zobraziť svoju obľúbenú aplikáciu.

Využite všetky inteligentné funkcie televízora LG

Pomocou pridanej funkcie HbbTV sa televízor premení na interaktívny zážitok, ktorý umožňuje používateľom personalizovať televízne zážitky a mať prístup k ďalším online zdrojom a funkciám bez toho, aby bolo nutné používať externé zariadenie alebo prepínať medzi rôznymi aplikáciami. Televízor je vybavený verziou HbbTV 2.0. Televízor vám poskytne jednoduchý prístup k webovému prehliadaču. Prezerajte si stránky priamo na obrazovke TV. Pomocou smart funkcií môžete prechádzať internetový obsah, vyhľadávať informácie, sledovať videá, streamovať online obsah, komunikovať prostredníctvom sociálnych médií a ďalšie. Obľúbenou vymoženosťou je prehrávanie 360° videa. Pri prehrávaní 360° videa si môžete pozrieť video zo všetkých smerov. To vám umožní prechádzať prostredím a objavovať detaily, ktoré by boli v štandardnom videu skryté.

Perfektný spoločník pre každú domácnosť

Zabezpečuje kompatibilitu s ďalšími smart zariadeniami cez WiFi, Bluetooth, Párovanie s mobilným zariadením, Apple AirPlay 2, DLNA a Miracast. Zvuk ako v skutočnom kine prinášajú moderné technológie Dolby Atmos, AI Sound Pro a Dolby Digital. Dolby Atmos ponúka 3D reprodukciu priestorového zvuku s rozšíreným počtom kanálov. Jeden kanál tak môže obsahovať streľbu a iný zvuk mechaniky zbrane, vďaka tomu bude rozloženie zvuku v priestore výrazne presnejšie a autentickejšie.

Prispôsobte svoj multimediálny svet vlastným potrebám

OLED televízor LG vás pritiahne svojimi multimediálnymi funkciami. Pokiaľ si nestihnete pozrieť svoj obľúbený program, zaznamenajte si ho pomocou USB na svoje vlastné médium a pozrite si obsah neskôr. Keď vás televízne vysielanie prestane baviť, pripojte pomocou USB externý disk alebo napríklad flash disk a pustite si svoj vlastný obsah. Príjemná je tiež funkcia Skylink fastscan, ktorá za pomoci špeciálneho režimu skenovania umožní rýchlo a efektívne nájsť dostupné televízne a rozhlasové kanály. Základný hotelový režim poskytuje možnosť nastavenia blokovania kanálov, obmedzenia hlasitosti a ďalších funkcií.

Farebná hĺbka:

10 bit

Rozmery:

103,9 × 171,2 × 32,1 cm (V × Š × H)

Rozmery bez podstavca:

98,2 × 2,48 cm (V × H)

Hmotnosť:

42,8 kg

Maximálne rozlíšenie:

4K Ultra HD

HDMI:

USB:

Typ tunera:

DVB-T2 HEVC, DVB-S2 a DVB-C

Vstupy a výstupy:

USB, LAN, HDMI 2,1, digitálny optický/digitálny audio výstup a CI+ 1,4

  • Na vloženie karty na kódovaný príjem satelitného alebo káblového vysielania je potrebné použiť kompatibilný CA modul, ktorý sa zasunie do CI/CI+ slotu televízora.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka
77" (195,58 cm) Hotovo!
Krajina
Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko Hotovo!
Spotreba v SDR režime
126 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v SDR režime
F Hotovo!
Spotreba v HDR režime
239 kWh/1000h Hotovo!

Typ zásuvky

Krajina
Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko Hotovo!

Energetický štítok 2021

Spotreba v SDR režime
126 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v SDR režime
F Hotovo!
Spotreba v HDR režime
239 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v HDR režime
G Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka
77" (195,58 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
4K Ultra HD Hotovo!

Obrazovka

Obnovovacia frekvencia panelu
100 / 120 Hz Hotovo!
Technológia
OLED Hotovo!
Farebná hĺbka
10 bit Hotovo!

Modelový rok

Modelový rok
2023 Hotovo!

Aplikácie | SMART funkcie

Aplikácie
O2 TV, YouTube, NETFLIX, HBO Max, Voyo, Disney+, Skylink Live TV, SkyShowtime, Magio TV, Telly, Apple TV, Amazon Prime Video, Spotify, Twitch, Rakuten TV, Deezer, Facebook Watch Hotovo!
SMART funkcie
HbbTV, Inteligentný ovládač, Ovládanie hlasom, Webový prehliadač, Prehrávanie 360° videa Hotovo!
Kompatibilita s hlasovým asistentom
Amazon Alexa Hotovo!

Herné funkcie

Odozva
0 s Hotovo!
Herné funkcie
Herný režim (GAME MODE) Hotovo!

Pripojenie

Bezdrôtové pripojenie
WiFi, Bluetooth, Párovanie s mobilným zariadením, Apple AirPlay 2, DLNA, Miracast Hotovo!
Výstupy 2.0
USB, LAN, HDMI 2.1, Digitálny optický/digitálny audio výstup, CI+ 1.4 Hotovo!
HDMI
4 × Hotovo!
USB
3 × Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
171,2 cm Hotovo!
Výška
103,9 cm Hotovo!
Hĺbka
32,1 cm Hotovo!
Výška bez podstavca
98,2 cm Hotovo!
Hĺbka bez podstavca
2,48 cm Hotovo!
Šírka podstavca/rozstup nožičiek
50,1 cm Hotovo!
Hmotnosť
42,8 kg Hotovo!
VESA prichytenie
300×300 Hotovo!

Farba

Farba
Sivá Hotovo!

Obsah balenia

Ovládač v balení
Inteligentný Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

jaky je rozdíl oproti 77" LG 77OLEDG33?

Diskusia a poradňa k 77" LG 77OLEDG39
Príslušenstvo pre 77" LG 77OLEDG39 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 77" LG OLED77G39. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 77" LG 77OLEDG39. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 77" LG 77OLEDG39.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií