Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

77" LG OLED77B23

Zobraziť katalóg
77" LG OLED77B23
5 13 hodnotení
Televízor SMART OLED, 195cm, 4K Ultra HD, 100Hz, HDR10, HLG, Dolby Vision, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 4× HDMI, 2× USB, CI+, USB nahrávanie, LAN, WiFi, Bluetooth, DLNA, Miracast, HbbTV 2.0, herný režim, hlasové ovládanie, Netflix, Disney+, HBO Max, Apple TV, Voyo, O2 TV, Telly, Google Assistant, prehrávanie 360° videa, Amazon Alexa, Apple Airplay 2, párovanie s mobilným zariadením, WebOS, VESA 400×200, repro 20W, Dolby Atmos, Ultra Surround, trieda energetickej účinnosti F
Kód:  WK612g09b1 Produktové číslo:  OLED77B23LA Informačný list Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

77" LG OLED77B23


Televízor 77

Pre najlepší pôžitok zo športových prenosov alebo filmov môžete staviť na TV 77" LG OLED77B23 s inteligentnými funkciami a luxusným obrazom. Obrovská uhlopriečka 77 " spolu s rozlíšením 4K Ultra HD sa bude hodiť na filmové zážitky ako z kina. Dokonalé rozlíšenie 4K televízora vďaka ôsmim miliónom pixelov na obrazovke ponúka dokonalý vizuálny zážitok. Technológia OLED vďaka extrémne žiarivým zobrazovacím bunkám sľubuje maximálny pozorovací uhol až do rohov obrazovky. Jej výhodou oproti konkurencii je najmä verné vykreslenie čiernej farby, teda výnimočný kontrast. TV Smart prináša netušené multimediálne možnosti. Zdieľať obraz z mobilu budete môcť vďaka funkcii Miracast.

Najzásadnejšie vlastnosti TV 77" LG OLED77B23

  • TV LG s peknou uhlopriečkou 77"
  • Filmy, šport alebo seriály vyniknú vo vysokom 4K rozlíšení
  • Kontrast dosiahnuteľný jedine s OLED technológiou
  • Dynamický rozsah HDR je prísľubom pre bezkonkurenčnú dynamiku a prirodzenejšie podanie
  • Typ tunera DVB-T2 - HEVC je štandardom, bez ktorého sa používatelia už čoskoro na sledovanie pozemného vysielania nezaobídu
  • K dispozícii budete mať Google Assistant a Amazon Alexa
  • Televízor LG je multifunkčný podľa vzoru HbbTV 2.0, ktorý kombinuje televízne vysielanie a širokopásmový internet
  • Obnovovacia frekvencia 100 / 120 Hz sľubujúca nádherne plynulý obraz, čoho si všimnete najmä pri sledovaní športu
  • Červené tlačidlo HbbTV na diaľkovom ovládači umožňuje prečítanie napr. programu TV staníc, možnosť prehrať reláciu od začiatku, počasie alebo hranie zábavných aplikácií
  • Schopnosť ovládania hlasom eliminuje nutnosť hľadania ovládača
  • Herný režim obmedzuje vstupné oneskorenie obrazovky pri hre, takže máte nepretržitý dozor nad celou hrou
  • Predpripravená WiFi technológia v TV na pripojenie k sieti
  • Funkcia nahrávania obsahu na vašu flashku na uchovanie filmov aj seriálov a následného prehrávania
  • Štandard prichytenia VESA s hotovými otvormi so závitom v rozstupe 400×200 na zachytenie na stenu
  • Multimediálny protokol DLNA na takmer nelimitovaný prenos súborov do TV
  • Naplno si budete môcť vychutnať 360° video
Televízor 77
Televízor 77

Maximálne kvalitný obraz televízora LG

Patríte medzi náročnejších divákov? televízora 77" LG OLED77B23 s dokonalou kvalitou obrazu a jemným rozlíšením splní všetky nároky na mimoriadny pôžitok zo sledovania. Označenie 4K pripadá panelu so štvornásobným počtom obrazových bodov, než majú zavedené Full HD obrazovky. Obraz televízora LG je zložený z 3 840 × 2 160 bodov, a vďaka tomu ponúka detaily na veľmi vysokej úrovni. Ani pri pohľade z blízkosti obrazovky sa nemení jeho kvalita, je vždy perfektne ostrý. Jemnosť obrazu môžete oceniť predovšetkým pri kvalitných filmoch na Blu-ray, ale aj dokumentoch či seriáloch. Aj staršie filmy či seriály natočené v menšom rozlíšení vie spracovať dopočítaním a trochu ich tým zdokonalí. Tak trochu vedľajším efektom vysokého rozlíšenia býva aj rýchly chod rôznych aplikácií, v týchto TV sa totiž nachádza výkonný hardvér.

TV s neprekonateľným kontrastom OLED technológie

K nadpriemernej kvalite obrazu dopomáha technológia OLED, v rámci ktorej môže každý obrazový bod meniť nezávisle farbu. Dôsledkom je výborný kontrast a najmä možnosť bod vypnúť a zobraziť tak dokonalú čiernu, zatiaľ čo iné technológie dosiahnu nanajvýš veľmi tmavej sivej. OLED TV zaujmú aj sýtymi, živými farbami. Nemôže chýbať HDR, teda vysoký dynamický rozsah. Medzi jeho funkcie patrí udržiavať prirodzený kontrast a jas, napríklad sa vďaka nemu tak nestmavujú tiene z protisvetla a dojem zo scény je príjemnejší. Výborná obnovovacia frekvencia televízora LG 100 / 120 Hz ukazuje, akou rýchlosťou dokáže prekresliť obraz a hodí sa pri rýchlych záberoch, ktoré zobrazí patrične plynulé. Podporuje technológiu HDR10, Dolby Vision, HLG a Dolby Vision IQ. HDR10 sa postará o farby podobné tomu, ako ich vníma ľudské oko. Dolby Vision využíva dynamické metadáta na pokročilejšie vylepšenie farieb a kontrastu. Vo výsledku podáva obraz s HLG technológiou jas vernejšie a oživí tak všetky scény.

Televízor 77
Televízor 77

Kompatibilita s DVB-T2 a konektivita TV 77" LG OLED77B23

Ak využívate klasickú anténu, o funkčnosť mať strach nemusíte. Najnovší štandard pre pozemné vysielanie DVB-T2 bude tento televízor ovládať, je veľmi ľahkým riešením aktuálneho prechodu. Vzhľadom na to, že obsahuje DVB-S2 tuner, môžete prijímať satelitný signál veľmi obľúbený pre pestrý výber programov a široké pokrytie. Ak máte káblový typ, tak sa zapojí 77" LG OLED77B23 pomocou tunera DVB-C. Celý rad inteligentných funkcií vyžaduje internet, na ktorý vyžijete klasický konektor známy z počítačov. Ak už u vás káble nemajú miesto, pripojíte sa na internet bezdrôtovo, cez WiFi. Rovnako ako na počítači, tablete alebo telefóne, aj tu je okrem špecifických aplikácií a služieb k dispozícii klasický webový prehliadač. Na spojenie s ďalšou elektronikou využijete Bluetooth signál. Dnes už prakticky základnou funkciou TV LG je prehrávanie obsahu z flash diskov či externých diskov vďaka USB portu. Tento model k tomu dokáže na disk nahrávať. Medzi podporované zvukové formáty patria Dolby Atmos a Ultra Surround.

Ďalšie smart funkcie a aplikácie v televízore LG

TV 77" LG OLED77B23 vám tiež okrem iného ponúkne aplikácie ako je O2 TV, YouTube, NETFLIX, HBO Max, Voyo, Disney+, Apple TV, Amazon Prime Video, Skylink Live TV, SkyShowtime, Magio TV a Telly. TV LG vám tiež okrem iného ponúkne aplikácie ako je O2 TV, YouTube, NETFLIX, HBO Max, Voyo, Disney+, Apple TV, Amazon Prime Video, Skylink Live TV, SkyShowtime, Magio TV a Telly. Použiť môžete rovnako aj podporovaných asistentov Amazon Alexa a Google Assistant. Umožnené je takisto premietať obsah z Apple zariadení vďaka AirPlay 2, či už ide o fotky z galérie, alebo streamovanie videa. Za pomoci funkcie Miracast budete môcť zdieľať obraz z mobilu. Telefón nie je nutné zakaždým ručne pripájať, ale v budúcnosti bude dochádzať k automatickému spárovaniu s televízorom.

Televízor 77
  • Na vloženie karty na kódovaný príjem satelitného alebo káblového vysielania je potrebné použiť kompatibilný CA modul, ktorý sa zasunie do CI/CI+ slotu televízora.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka
77" (195,58 cm) Hotovo!
Krajina
Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko Hotovo!
Spotreba v SDR režime
131 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v SDR režime
F Hotovo!
Spotreba v HDR režime
269 kWh/1000h Hotovo!

Typ zásuvky

Krajina
Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko Hotovo!

Energetický štítok 2021

Spotreba v SDR režime
131 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v SDR režime
F Hotovo!
Spotreba v HDR režime
269 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v HDR režime
G Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka
77" (195,58 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
4K Ultra HD Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
3840 × 2160 px Hotovo!

Obrazovka

Obnovovacia frekvencia panelu
100 / 120 Hz Hotovo!
Technológia
OLED Hotovo!
Podporované HDR štandardy
HDR10, Dolby Vision, HLG, Dolby Vision IQ Hotovo!

Modelový rok

Modelový rok
2022 Hotovo!

Aplikácie | SMART funkcie

Aplikácie
O2 TV, YouTube, NETFLIX, HBO Max, Voyo, Disney+, Skylink Live TV, SkyShowtime, Magio TV, Telly, Apple TV, Amazon Prime Video Hotovo!
SMART funkcie
HbbTV, Inteligentný ovládač, Ovládanie gestami, Ovládanie hlasom, Webový prehliadač, Prehrávanie 360° videa Hotovo!
Kompatibilita s hlasovým asistentom
Google Assistant, Amazon Alexa Hotovo!

Herné funkcie

Herné funkcie
Herný režim (GAME MODE), VRR (Variable Refresh Rate), AMD FreeSync Premium, Nvidia G-Sync Hotovo!

Pripojenie

Bezdrôtové pripojenie
WiFi, Bluetooth, Párovanie s mobilným zariadením, Apple AirPlay 2, DLNA, Miracast Hotovo!
HDMI
4 × Hotovo!
USB
2 × Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
172,3 cm Hotovo!
Výška
104,3 cm Hotovo!
Hĺbka
27 cm Hotovo!
Výška bez podstavca
99,2 cm Hotovo!
Hĺbka bez podstavca
5,53 cm Hotovo!
Šírka podstavca/rozstup nožičiek
74,9 cm Hotovo!
Hmotnosť
30 kg Hotovo!
VESA prichytenie
400×200 Hotovo!

Farba

Farba
Sivá Hotovo!

Obsah balenia

Ovládač v balení
Inteligentný Hotovo!

Farba

Farba
Sivá Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Jak k této TV připojím sluchátka ? Jak připojím externí audiosystém, když nemá analogový výstup.

Kterou z těchto TV byste prosím doporučili a proč? https://www.alza.cz/75-sony-bravia-xr-75x95j-levne-d7073002.htm' target='_blank'>https://www.alza.cz/75-sony-bravia-xr-75x95j-levne-d7073002.htm</a> https://www.alza.cz/75-samsung-qe75qn90b-d7065361.htm?o=1 https://www.alza.cz/75-sony-bravia-xr-75x95j-levne-d7073002.htm' target='_blank'>https://www.alza.cz/75-sony-bravia-xr-75x95j-levne-d7073002.htm</a> Dále prosím, jaký byste doporušili TV box/smart box k prvním dvěma TV. Není to tak, že pokud bych chtěl používat KODI, tak by mohlo dojít z důvodů nekvalitního android boxu k degradaci obrazu a to i tehdy, pokud by ten androit box uměl HDR, HDR 10, či HDR 10+? Není v tomto ohledu lepší koupit rovnou sony s androidem v základu? Nebo použitím kvalitního android TV boxu k žádné degradaci obrazu nemůže dojít? Mám za to, že pokud android box nemá HDMI 2.1, minimálně nepůjde rozližení 4k x 120 fps, ale to stejně nyní asi žádné filmy nejsou, že? Děkuji za odpověď

Diskusia a poradňa k 77" LG OLED77B23
Príslušenstvo pre 77" LG OLED77B23 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 77" LG OLED77B2. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 77" LG OLED77B23. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 77" LG OLED77B23. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 77" LG OLED77B2.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií