Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Alza pre firmy

77" LG OLED77C18

Zobraziť katalóg
77" LG OLED77C18 + darček za recenziu
Televízor SMART OLED, 195cm, 4K Ultra HD, HDR10, HLG, Dolby Vision, duálny tuner DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 4× HDMI, 3× USB, CI+, USB nahrávanie, LAN, WiFi, Bluetooth, DLNA, HbbTV 2.0, herný režim, hlasové ovládanie, Apple TV, Netflix, HBO Max, Voyo, Google Assistant, prehrávanie 360° videa, Amazon Alexa, WebOS, VESA 400×200, repro 40W, Dolby Atmos, Dolby Digital Plus, trieda energetickej účinnosti G
Kód:  WK612g09d1 Produktové číslo:  OLED77C18LA Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

77" LG OLED77C18


Pre športové aj filmové zážitky si môžete zaobstarať TV 77" LG OLED77C18 s výnimočným obrazom a bohatými funkciami. Obrovská uhlopriečka 77 " spolu s rozlíšením 4K Ultra HD je vhodná pre každého, kto chce televízor do obývačky, kde si bude každý pripadať ako v kine. Neuveriteľné rozlíšenie 4K TV ponúka bezchybne hladký a hlboký obraz. Použitá technológia OLED vďaka extrémne žiarivým zobrazovacím bunkám ručí za maximálny pozorovací uhol až po okraje samotnej plochy televízora. Jej obrovskou výhodou je však v prvom rade perfektné zobrazenie čiernej, teda najlepší dosiahnuteľný kontrast. Smart TV prináša netušené multimediálne možnosti.

Zaujímavé výhody TV 77" LG OLED77C18

  • Televízor LG poskytuje uhlopriečku celkovo 77"
  • Filmy a seriály v detailnom 4K rozlíšení
  • OLED technológia vie vyčarovať výnimočne podarený kontrast
  • Dynamický rozsah HDR je prísľubom pre bezkonkurenčnú dynamiku a prirodzenejšie podanie
  • Typ tunera DVB-T2 - HEVC je štandardom, bez ktorého sa používatelia už čoskoro na sledovanie pozemného vysielania nezaobídu
  • Budete môcť využiť Google Assistant a Amazon Alexa
  • Televízor LG je multifunkčný podľa vzoru HbbTV 2.0, to je kombinácia televízneho vysielania a širokopásmového internetu
  • Červené tlačidlo na ovládači vám sprostredkuje čítanie napríklad programu vysielaných staníc, archívov filmov a relácií, počasie alebo hranie zábavných aplikácií
  • Funkcionalita hlasového ovládania vyradzuje nutnosť nudného ovládania pomocou tlačidiel
  • Game Mode znižuje odozvu na minimum počas hry, vďaka tomu máte nad hrou nekompromisnú kontrolu
  • Predpripravená WiFi technológia v TV na pripojenie na internet
  • Možnosť nahrávania obsahu na vašu flashku na zaznamenanie ľubovoľného filmu aj seriálu a samozrejme aj následného prehrania
  • Štandard VESA prichytenia s hotovými otvormi so závitom od seba vzdialenými 400×200 na pripevnenie na stenu
  • Prenosový protokol DLNA umožňujúci prehrávať na televízore médiá aj s externými titulkami
  • Vychutnajte si prehrávanie 360-stupňového videa

Výnimočne detailný obraz televízora LG

Nechcete nič iné, len špičkovú kvalitu? televízora 77" LG OLED77C18 s prvotriednym rozlíšením uchváti všetkým, čo dokáže. Pomenovanie 4K charakterizuje zariadenie so štvornásobkom takzvaných obrazových bodov oproti zavedeným obrazovkám s Full HD. Obraz televízora LG má teda 3 840 × 2 160 bodov, a práve preto ponúka dobrú úroveň prekreslenia a detailov. Ani pri bližšom pohľade netrpí stratou kvality a je perfektne ostrý. Slušnú jemnosť obrazu si môžete vychutnať ako pri bežnom obsahu, tak pri filmoch z veľkokapacitných Blu-ray diskov. Filmy a seriály nenatočené v patričnom rozlíšení skúsi preniesť do vyššieho a ich obraz trochu vylepší. Veľmi užitočným efektom vysokého rozlíšenia býva rýchlejší chod ponúkaných aplikácií, tieto televízory dostávajú výkonnejší hardvér.

Skutočná čierna televízora s OLED technológiou

K ťažko uveriteľnej kvalite obrazu dopomáha OLED technológia, v rámci ktorej dokáže každý z bodov tvoriacich obraz premeniť svoju farbu. Výsledným efektom je potom výnimočný kontrast a hlavne možnosť bod vypnúť a tým dosiahnuť skutočne čiernu farbu, v čom sa jej žiadna iná technológia nevyrovná. Takéto TV sú známe aj živým, sýtym podaním farieb. Nesmie samozrejme chýbať takzvané HDR, teda vysoký dynamický rozsah. Ten napomáha prirodzenému kontrastu a jasu, niektoré plochy napríklad nezanikajú pri protisvetle a scéna pôsobí reálnejším dojmom. Podporuje technológiu HDR10, Dolby Vision a HLG. HDR10 má na starosti prevod farieb do odtieňov, aké vníma ľudské oko. Dolby Vision spracováva dynamické metadáta na vylepšenie farieb a kontrastu. Vo výsledku má obraz s HLG technológiou lepší jas a oživí tak každú scénu.

DVB-T2 a ďalšie užitočné funkcie televízora 77" LG OLED77C18

Pokiaľ chytáte kanály na bežnú anténu, o funkčnosť mať strach nemusíte. Nový štandard vysielania, ktorý sa v tuzemsku zavádza pod skratkou DVB-T2 bude tento televízor ovládať, je veľmi ľahkým riešením aktuálneho prechodu. Vďaka DVB-S2 tuneru možno prijímať satelitný signál obľúbený pre väčšie pokrytie a rad programov. Ak ide o káblový typ, tak možno pripojiť 77" LG OLED77C18 pomocou tunera schovaného pod skratkou DVB-C. Na veľkú časť tých najzaujímavejších funkcií potrebujete internet, na ktorý vyžijete klasický konektor známy z počítačov. Ak doma nemáte alebo nechcete inštalovať káble, pripojíte sa jednoducho prostredníctvom WiFi. Tak ako na telefónoch, tabletoch a počítačoch, aj tu nájdete nielen pestré originálne aplikácie, ale aj klasické prostredie internetu. Na pripojenie inej elektroniky poslúži schopnosť pracovať s Bluetooth signálom. Takmer samozrejmou funkciou televízora LG je pripojenie a prehrávanie obsahu z externých diskov cez USB port. Tento model vie na také externé zariadenia aj nahrávať. Podporuje zvukové formáty Dolby Atmos a Dolby Digital Plus.

Ďalšie smart funkcie a aplikácie v televízore LG

TV LG vám tiež okrem iného ponúkne aplikácie a sociálne siete ako je YouTube, NETFLIX, HBO Max, Skylink Live TV, Voyo a Apple TV. Použiť môžete smart asistentov Amazon Alexa a Google Assistant.

  • Na vloženie karty na kódovaný príjem satelitného alebo káblového vysielania je potrebné použiť kompatibilný CA modul, ktorý sa zasunie do CI/CI+ slotu televízora.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka
77" (195,58 cm) Hotovo!
Spotreba v SDR režime
162 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v SDR režime
G Hotovo!
Spotreba v HDR režime
273 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v HDR režime
G Hotovo!

Energetický štítok 2021

Spotreba v SDR režime
162 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v SDR režime
G Hotovo!
Spotreba v HDR režime
273 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v HDR režime
G Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka
77" (195,58 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
4K Ultra HD Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
3840 × 2160 px Hotovo!

Obrazovka

Technológia
OLED Hotovo!

Aplikácie | SMART funkcie

Aplikácie
YouTube, NETFLIX, HBO Max, Voyo, Skylink Live TV, Apple TV Hotovo!
SMART funkcie
HbbTV, Inteligentný ovládač, Ovládanie hlasom, Webový prehliadač, Prehrávanie 360° videa Hotovo!
Kompatibilita s hlasovým asistentom
Google Assistant, Amazon Alexa Hotovo!

Herné funkcie

Herné funkcie
Herný režim (GAME MODE), VRR (Variable Refresh Rate) Hotovo!

Pripojenie

Bezdrôtové pripojenie
WiFi, Bluetooth, DLNA Hotovo!
HDMI
4 × Hotovo!
USB
3 × Hotovo!

Tunery

Typ tuneru
DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C, Duálny Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
172,3 cm Hotovo!
Výška
102,3 cm Hotovo!
Hĺbka
26,9 cm Hotovo!
Výška bez podstavca
99,3 cm Hotovo!
Hĺbka bez podstavca
5,53 cm Hotovo!
Šírka podstavca/rozstup nožičiek
119,9 cm Hotovo!
Hmotnosť
35,9 kg Hotovo!
VESA prichytenie
400×200 Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den, proc tu prosim neni uvedena Obnovovací frekvence panelu? Dekuji za info

Diskusia a poradňa k 77" LG OLED77C18
Príslušenstvo pre 77" LG OLED77C18 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 77" LG OLED77C18. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 77" LG OLED77C18. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 77" LG OLED77C18. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 77" LG OLED77C18.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií