Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

77" LG SIGNATURE OLED77W8PLA

Zobraziť katalóg
77" LG SIGNATURE OLED77W8PLA
Televízor – OLED, 195cm, 4K Ultra HD, 4K Cinema HDR (Dolby Vision), ThinQ AI, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 4×HDMI, 3×USB, CI+, LAN, WiFi, DLNA, HbbTV, Bluetooth, Miracast, WiDi, web prehliadač, Magické spojenie s mobilom, Magický ovládač AN-MR18BA, USB nahrávanie, webOS Smart TV, Ovládanie TV hlasom, systém pripevnenia na stenu v balení, SoundBar 60W A
Kód:  WK607y7a Produktové číslo:  OLED77W8PLA Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

77" LG SIGNATURE OLED77W8PLA


Dokonalý obraz v každom detaile

Moderný OLED displej sa postará nielen o špičkový obraz v detailnom 4K UHD rozlíšení, ale aj o skvelú viditeľnosť z ľubovoľného uhla a úžasne živé farby. Vďaka podpore formátu 4K Cinema HDR vám televízor naservíruje jemný obraz s vyváženým kontrastom a vynikajúcou ostrosťou. O dokonalý zvukový zážitok sa postará oddelený soundbar s výkonom 60 W.

Inteligentný procesor a9

Výkonný procesor a9 je optimalizovaný na mieru televízorom LG OLED TV. Vďaka pokročilej technológii spracovania obrazu je znížený šum a zrnitosť až o dvojnásobok oproti bežným televízorom. Vylepšená je aj ostrosť obrazu, hĺbka objektov a plynulosť zobrazenia pri rýchlych scénach.

Ovládajte OLED TV hlasom

OLED TV je vybavená umelou inteligenciou ThinQ, ktorá umožní pomocou hlasových príkazov a priloženého magického ovládača ľahšie prechádzať multimediálne galérie, zapnúť hernú konzolu, alebo vyhľadať kanály s požadovaným obsahom.

Cinema HDR,
zhmotnenie vízie filmárov

Vďaka podpore technológií Dolby Vision, Advanced HDR, HDR10 Pro a HLG Pro bol dosiahnutý precízny obraz s vynikajúcou hĺbkou, ktorý je presne taký, aký ho chceli mať jeho tvorcovia. Aj v tých najjasnejších scénach uvidíte všetky detaily, ktoré by inak zostali oku diváka skryté.

Filmový zvuk u vás doma

Technológia Dolby Atmos vás doslova vtiahne do deja vďaka mimoriadne vernej zvukovej reprodukcii, ktorá vás úplne obklopí 360° priestorovým zvukom. V kombinácii s technológiou Dolby Vision je vytvorený úžasný zážitok, vďaka ktorému sa budete cítiť ako v kine.

Wallpaper TV s minimalistickým dizajnom

Televízor LG Signature vám doslova vyrazí dych svojím moderným dizajnom s ultra tenkým rámikom a hĺbkou iba 4 mm. Vďaka minimalistickému vzhľadu nebude narušený zážitok zo sledovania obrazovky a vy si tak zobrazený obsah vždy dokonale vychutnáte.

Svet ako úžasná galéria obrazov

Pozrite sa na zázraky sveta s režimom galérie a vychutnajte si úžasné zábery a umelecké diela z celého sveta, bez toho aby ste museli opustiť pohodlie obývačky. Jednoduchým hlasovým príkazom, alebo stlačením tlačidla na ovládači uvidíte neuveriteľnú krásu prírody a umenia.

  • Na vloženie karty na kódovaný príjem satelitného alebo káblového vysielania je potrebné použiť kompatibilný CA modul, ktorý sa zasunie do CI/CI+ slotu televízora.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka
77" (195,58 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
4K Ultra HD Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
3840 × 2160 Mpx Hotovo!
Obnovovacia frekvencia panelu
100 / 120 Hz Hotovo!
Technológia
LCD LED Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka
77" (195,58 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
4K Ultra HD Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
3840 × 2160 Mpx Hotovo!

Obrazovka

Obnovovacia frekvencia panelu
100 / 120 Hz Hotovo!
Technológia
LCD LED Hotovo!

Aplikácie | SMART funkcie

Aplikácie
YouTube, NETFLIX Hotovo!
SMART funkcie
Inteligentný ovládač, Ovládanie hlasom, Webový prehliadač Hotovo!

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie
Prehrávanie z USB, Nahrávanie na USB Hotovo!

Pripojenie

Bezdrôtové pripojenie
WiFi, Bluetooth, DLNA Hotovo!
HDMI
4 × Hotovo!
USB
3 × Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
172,1 cm Hotovo!
Výška
98,9 cm Hotovo!
Hĺbka
19,5 cm Hotovo!
Výška bez podstavca
90,4 cm Hotovo!
Hĺbka bez podstavca
0,6 cm Hotovo!
Hmotnosť
12 kg Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, chci se zeptat na rozteč pro Vesa držák. děkuji.

Diskusia a poradňa k 77" LG SIGNATURE OLED77W8PLA
Príslušenstvo pre 77" LG SIGNATURE OLED77W8PLA Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 77" LG SIGNATURE OLED77W8PLA. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 77" LG SIGNATURE OLED77W8PLA.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií