Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Doprava a instalace TV zdarma

82" Samsung QE82Q6FN

Zobraziť katalóg
82" Samsung QE82Q6FN
Televízor – SMART LED, 207cm, 4K Ultra HD, QLED – Quantum Dot panel, PQI 2800, Q HDR 1000, Ambient Mode, Supreme 4K Ultra HD Dimming, duálny tuner DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 4× HDMI, 2× USB, LAN, optický výstup, CI+, WiFi, HbbTV 2.0, Tizen OS, párovanie s mobilným zariadením, Smart ovládač, hlasové ovládanie, prehrávanie 360° videa, Game Mode VRR, Steam Link, HBO GO, NETFLIX, USB/HDD nahrávanie, Timeshift, web prehliadač, repro 40W, A
Kód:  WR183z8a Produktové číslo:  QE82Q6FNATXXH Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

82" Samsung QE82Q6FN


Samsung QE82Q6FN uchváti štýlom i obrazom

Miliarda farieb na vašej obrazovke

Vychutnajte si úplne nový pohľad na filmové hity a obľúbené seriály. Pohľad, ktorý vám na obrazovke Samsung QLED TV Q6F odhalí viac ako miliardu odtieňov. Technológia Quantum Dot nechá vyniknúť aj tie najjemnejšie farebné tóny a detaily. A k fantastickému diváckemu zážitku prispieva aj schopnosťou zobraziť 100 % objem farieb. TV si teda zachováva bohatú paletu bez ohľadu na hodnotu jasu.

Vysoký kontrast každej scény

Doprajte si obraz plný jasného svetla i temných tieňov vďaka technológii Q Contrast. Toto inovatívne riešenie na obrazovke vášho Quantum Dot televízora Q6F od spoločnosti Samsung vykúzli jedinečnú kombináciu kontrastných prvkov. Pri sledovaní obľúbených filmov vám tak neunikne ani tá najmenšia maličkosť – a každý záber si užijete doslova v novom a lepšom svetle.

Sledujte filmy v celej ich kráse

So Samsung QE82Q6FN konečne zbadáte filmy svojho srdca v úplne autentickej podobe. Vychutnajte si vizuálny obsah na vyššej úrovni vďaka perfektnému zobrazeniu jasu a kontrastu pomocou technológie Q HDR Elite a nového štandardu vysokého dynamického rozsahu HDR10+. Zárukou maximálne kvalitného zážitku s QLED TV sú aj certifikácie splnenia prísnych Ultra HD štandardov.

Samsung QE82Q6FN vyniká kvalitou i odolnosťou

Vďaka použitým materiálom a obrazovej technológii Quantum Dot sa už nemusíte obávať vypálenia pixelov na obrazovke svojho televízora. Anorganické látky, z ktorých je vyrobená, totiž nepodliehajú opotrebovaniu typickému pre organické prvky. QLED TV vám bude poskytovať skvelý divácky zážitok bez jedinej chyby na kráse počas mimoriadne dlhej doby.


Televízor sa prispôsobí okoliu i vám samotným

O tom, že je QLED TV skvelým doplnkom vašej domácnosti, svedčí aj špeciálny režim Ambient Mode. Vďaka nemu totiž bude váš nový televízor vyzerať skvele aj v okamihu, keď bude práve vypnutý. Pomocou neho si namiesto deaktivovaného displeja necháte zobraziť farbu či pozadie, ktoré ladia s okolitou stenou. Prípadne si zapnete zobrazenie správ a predpovede počasia. Alebo spojte s televízorom svoj mobilný telefón cez Bluetooth a počúvajte z TV reproduktorov skladby podľa svojho výberu.

Samsung QE82Q6FN ako stredobod vašej domácnosti

Majte vždy na dosah bohatú ponuku zábavy a užívajte si sledovanie svojho televízora Samsung QE82Q6FN v ešte väčšom pohodlí. S multimediálnou ponukou Smart Hub bude váš obľúbený obsah sústredený na jednom mieste. Takže získate takmer okamžitý prístup ako k aplikáciám, tak i seriálom, filmom a ďalším reláciám. K väčšiemu komfortu prispieva tiež používateľské rozhranie, pomocou ktorého ľahko ovládnete všetky pripojené zariadenia.

Televízor aj iné spotrebiče budete mať s aplikáciou SmartThings pod palcom

Samsung QE75Q8DN bude pre vás niečo ako ovládací panel, cez ktorý budete mať pod kontrolou všetky spotrebiče vo svojej inteligentnej domácnosti. Ovládať môžete nielen pripojený smartfón, ale napríklad aj stiahnuť výkon svojej chladničky. O všetkých nastaveniach pritom budete mať vďaka aplikácii SmartThings dokonalý prehľad.

  • Na vloženie karty na kódovaný príjem satelitného alebo káblového vysielania je potrebné použiť kompatibilný CA modul, ktorý sa zasunie do CI/CI+ slotu televízora.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka
82" (208,28 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
4K Ultra HD Hotovo!
Obnovovacia frekvencia panelu
100 / 120 Hz Hotovo!
Operačný systém
Tizen Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka
82" (208,28 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
4K Ultra HD Hotovo!

Obrazovka

Obnovovacia frekvencia panelu
100 / 120 Hz Hotovo!

Aplikácie | SMART funkcie

Aplikácie
NETFLIX Hotovo!
SMART funkcie
HbbTV, Inteligentný ovládač, Ovládanie hlasom, Webový prehliadač Hotovo!

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie
Prehrávanie z USB, Nahrávanie na USB Hotovo!

Pripojenie

Bezdrôtové pripojenie
WiFi Hotovo!
HDMI
4 × Hotovo!
USB
2 × Hotovo!

Farba

Farba
Strieborná Hotovo!
Viac parametrov

Vytvoriť lepší svet. Neskromná vízia, ktorá poháňa Samsung už od jeho vzniku v roku 1938. Odvaha investovať do vývoja nových technológií je pre firmu príznačná, ako dokladá rad vizionárskych riešení. V súčasnosti je skupina Samsung najväčšou spoločnosťou v Južnej Kórei a 3. najväčší celosvetový konglomerát meraný podľa tržieb. Spotrebitelia si spájajú Samsung v prvom rade s kvalitnou spotrebnou elektronikou.

Všeobecne sú známe mobilné telefóny Galaxy, jedny z najlepších a zároveň najžiadanejších mobilných telefónov svojej triedy. Nemožno opomenúť ani špičkové televízory Samsung. Na tomto poli spoločnosť svojimi priehľadnými panelmi potvrdzuje odvahu vydávať sa po nevyšliapaných cestách. Pôsobnosť spoločnosti je však oveľa širšia. Je aktívna v strojnom a ťažkom priemysle, chemickom priemysle, v staviteľstve, maloobchode či finančných službách.

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, prosím o rozměry. Děkuji

Preco na sk je drahí ten tv .madarsku 2761eur euronic.

Da sa tento TV zvesit aj na stenu?

Dobrý den, lze tuto televizi jednoduše spárovat a používat s bezdrátovými sluchátky BOSE QuiteComfort 36 II? Děkuji za odpověď.

Diskusia a poradňa k 82" Samsung QE82Q6FN
Príslušenstvo pre 82" Samsung QE82Q6FN Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 82" Samsung QE82Q6FN. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 82" Samsung QE82Q6FN.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií