Dvojročná záruka teraz aj pre firmy AlzaBoxy Q1

83" Samsung QE83S91C

Zobraziť katalóg
83" Samsung QE83S91C
Televízor SMART OLED, 4K Ultra HD, 100Hz, Direct LED, HDR10, HDR10+, HLG, lokálne stmievanie, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 4× HDMI, 2× USB, CI+, LAN, WiFi, Bluetooth, DLNA, HbbTV 2.0, hlasové ovládanie, Netflix, Disney+, HBO Max, Apple TV, Voyo, O2 TV, prehrávanie 360° videa, Apple Airplay 2, párovanie s mobilným zariadením, Tizen, VESA 400×300, Dolby Atmos, Dolby Digital Plus, trieda energetickej účinnosti F
Kód:  WR176r2 Produktové číslo:  QE83S91CATXXH Informačný list Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

83" Samsung QE83S91C


Zažite rozdiel so Samsung OLED

Samsung QE83S91C SMART OLED TV

Hľadáte moderný televízor, ktorý sa stane stredom vašej obývačky? Samsung QE83S91C SMART OLED TV je stelesnením všetkého, čo môžete od inovatívneho zariadenia chcieť – okrem špičkového zobrazenia podporeného technológiou Quantum Dot vám prináša aj jedinečné 3D ozvučenie, funkcie ako stvorené pre gaming a zároveň cez neho môžete komfortne riadiť celú svoju smart domácnosť. Krásne zúžený dizajn sa bude skvele vynímať v každom interiéri a jeho špeciálna technológiasamosvietiacich LED diód vám poskytne obraz ostrý ako britva. Nechajte sa zlákať výnimočne hlbokým kontrastom s ohňostrojom intenzívnych farieb, vďaka ktorým bude každodenné sledovanie akéhokoľvek obsahu číra radosť.

4K s podporou umelej inteligencie

Neural Quantum Processor 4K vám zaistí ten najlepší filmový zážitok. Vďaka pokročilej technológii 4K AI Upscaling prechádza každý obraz vizuálnym vylepšením scénu po scéne, a výrazne tak vylepšuje výslednú kvalitu obrazu.

Samsung OLED TV sa zladí s každým interiérom

Povedzte zbohom hrubým obrazovkám, ktoré zbytočne zaberajú miesto a pôsobia nevzhľadne. Samsung OLED TV prichádza s unikátnym LaserSlim dizajnom, ktorý svojím tenkým profilom a minimalistickými rámčekmi vnesie do vašej domácnosti eleganciu a štýlovosť.

Ultimátny gaming v 4K

Ak chcete herný televízor, ktorý dokáže ihneď reagovať na vaše bleskurýchle reflexy, bude S90C s funkciou Motion Xcelerator Turbo+ vašou prvou voľbou. S vylepšením pohybu 120 Hz a odozvou panela pod 10 ms si vychutnáte plynulé hranie bez oneskorenia a rozmazania.

Na Samsung OLED televízore vynikne každý detail

Už žiadne rozmazané pixely – s technológiou Quantum HDR OLED+ si môžete aj v tých najtemnejších scénach napínavého thrillera vychutnať jemné detaily v precíznom zobrazení. Aj pri prechodoch do jasných, slnkom prežiarených záberov na Samsung OLED televízore uvidíte všetko v harmonicky vyváženom kontraste.

Výnimočná vernosť jednotlivých odtieňov s certifikáciou PANTONE 

Spoľahnite sa na úžasnú paletu farieb, ktoré na obrazovke rozohrajú ohromujúci koncert. To všetko a ešte oveľa viac vám prinesie vôbec prvý televízor, ktorý dostal certifikáciu uznávanej spoločnosti PANTONE. Výsledkom je fascinujúce zobrazenie s mimoriadnou vernosťou jednotlivých odtieňov.

3D hĺbka obrazu

Prehĺbte svoje filmové zážitky s integrovanou funkciou Real Depth Enhancer od spoločnosti Samsung, ktorá využíva technológiu zväčšenia hĺbky obrazu. Funguje na rovnakom princípe ako ľudské oko – primárne zvýrazní hlavný objekt a okolie nechá bez zmeny. Vďaka tomu vzniká dokonale realistický obraz.

Hrajte na svojom TV Samsung 4K aj bez konzoly

Radi by ste si zahrali obľúbené videohry, ale nemáte hernú konzolu či výkonné PC? Nezúfajte. S členstvom Xbox Game Pass a integrovanou aplikáciou získate unikátnu možnosť vstúpiť do sveta populárnych trhákov a noviniek aj bez samotného zariadenia. Oddýchnite si pri stovkách skvelých titulov.

Ničím nerušený gaming na TV Samsung 83"

Zabudnite na rušivé trhanie a rozmazaný pohyb. Automatický režim nízkej latencie (ALLM) zaistí dokonalé plynulý obraz TV Samsung 83", vďaka čomu si budete môcť vychutnať hranie obľúbenej hry naozaj naplno.

Svetlá Philips Hue pre maximálne zážitky

Ponorte sa hlbšie do sledovaného obsahu vďaka synchronizácii s inteligentnými svetlami Philips Hue, ktoré sa automaticky prispôsobujú tomu, čo sa práve odohráva na obrazovke. Prispôsobte si atmosféru podľa toho, čo sledujete, a premeňte svoju obývaciu izbu na divadelný priestor alebo dokonalý herný brloh.

Obraz a zvuk v dokonalej harmónii

Ponorte sa do akcie, či už sledujete najnovší film alebo hráte svoju obľúbenú hru. Kombinácia moderných reproduktorov s vrchným vyžarovaním a špičkovej technológie Dolby Atmos vytvára priestorový zvuk, ktorý vás úplne pohltí. Nechajte sa obklopiť dynamickým audiom a pripravte sa na zážitok ako v kine.

Obraz a zvuk na TV Samsung OLED v harmonickej symbióze

Záznam symfonického orchestra, akčný thriller či športový prenos si s priestorovým audiom užijete na úplne novej úrovni. Zvuk sledujúci pohyb (OTS Lite) presne korešponduje s dejom odohrávaným na obrazovke TV Samsung OLED, vďaka čomu sa v okamihu stanete jeho súčasťou.

Skvelá harmónia TV a soundbaru

Pri ozvučení miestnosti je vhodné, aby sa dokonale zladený zvuk vylial z viacerých zdrojov. Neo QLED 4K preto ponúka inteligentnú technológiu Q-Symphony, ktorá vám po pripojení kompatibilného soundbaru umožní naďalej prehrávať zvuk aj zo samotného SMART televízora. Výsledkom je mohutnejší zvuk a lepší priestorový efekt.

  • Na vloženie karty na kódovaný príjem satelitného alebo káblového vysielania je potrebné použiť kompatibilný CA modul, ktorý sa zasunie do CI/CI+ slotu televízora.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka
83" (210,82 cm) Hotovo!
Spotreba v SDR režime
150 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v SDR režime
F Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
4K Ultra HD Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
3840 × 2160 Hotovo!

Energetický štítok 2021

Spotreba v SDR režime
150 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v SDR režime
F Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka
83" (210,82 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
4K Ultra HD Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
3840 × 2160 Hotovo!

Obrazovka

Obnovovacia frekvencia panelu
100 / 120 Hz Hotovo!
Technológia
OLED Hotovo!
Podsvietenie
Direct LED Hotovo!

Modelový rok

Modelový rok
2023 Hotovo!

Aplikácie | SMART funkcie

Aplikácie
O2 TV, YouTube, NETFLIX, HBO Max, Voyo, Disney+, Skylink Live TV, Canal+, Apple TV, Amazon Prime Video, Xbox Game Pass Hotovo!
SMART funkcie
HbbTV, Inteligentný ovládač, Ovládanie hlasom, Webový prehliadač, Prehrávanie 360° videa Hotovo!

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie
Prehrávanie z USB, Skylink Fast Scan, Základný hotelový režim Hotovo!

Herné funkcie

Herné funkcie
Herný režim (GAME MODE), VRR (Variable Refresh Rate), AMD FreeSync, AMD FreeSync Premium, Ideálne pre PlayStation 5 Hotovo!

Pripojenie

Bezdrôtové pripojenie
WiFi, Bluetooth, Párovanie s mobilným zariadením, Apple AirPlay 2, DLNA Hotovo!
HDMI
4 × Hotovo!
USB
2 × Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
185,1 cm Hotovo!
Výška
113,39 cm Hotovo!
Hĺbka
35,98 cm Hotovo!
Výška bez podstavca
106,28 cm Hotovo!
Hĺbka bez podstavca
4,49 cm Hotovo!
Hmotnosť
40,8 kg Hotovo!
VESA prichytenie
400×300 Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Obsah balenia

Ovládač v balení
Inteligentný so solárnym nabíjaním Hotovo!
Viac parametrov

Vytvoriť lepší svet. Neskromná vízia, ktorá poháňa Samsung už od jeho vzniku v roku 1938. Odvaha investovať do vývoja nových technológií je pre firmu príznačná, ako dokladá rad vizionárskych riešení. V súčasnosti je skupina Samsung najväčšou spoločnosťou v Južnej Kórei a 3. najväčší celosvetový konglomerát meraný podľa tržieb. Spotrebitelia si spájajú Samsung v prvom rade s kvalitnou spotrebnou elektronikou.

Všeobecne sú známe mobilné telefóny Galaxy, jedny z najlepších a zároveň najžiadanejších mobilných telefónov svojej triedy. Nemožno opomenúť ani špičkové televízory Samsung. Na tomto poli spoločnosť svojimi priehľadnými panelmi potvrdzuje odvahu vydávať sa po nevyšliapaných cestách. Pôsobnosť spoločnosti je však oveľa širšia. Je aktívna v strojnom a ťažkom priemysle, chemickom priemysle, v staviteľstve, maloobchode či finančných službách.

Poznámka:
» Všetky Smart TV Samsung
» Všetky 4K televízory Samsung
» Všetky herné televízory
» Všetky OLED televízory

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre 83" Samsung QE83S91C Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 83" Samsung QE83S91C. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 83" Samsung QE83S91C. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 83" Samsung QE83S91C. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 83" Samsung QE83S91C.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií