85" Samsung ULTRA HD UE85S9STXXH

Zobraziť katalóg
85" Samsung ULTRA HD UE85S9STXXH
Televízor uhlopriečka 215cm, 2D-3D konverzie, ULTRA HD 3840x2160 (4K TV), 1000 Hz, 2x tuner HD DVB-T/T2/C/S/S2, Micro Dimming Ultimate, 4xHDMI, 3xUSB (nahrávanie, timeshift), LAN, Scart , Widia, DLNA, SMART TV, 4x 3D okuliare (SSG-3550CR), energ. trieda B
Kód:  WR425 Produktové číslo:  UE85S9STXXH Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

85" Samsung ULTRA HD UE85S9STXXH

S uvedením televízora Samsung Ultra HD dosiahol svet televízie úžasných nových výšin. Ohromujúci a obrovský 85palcový displej už nenapĺňa len funkčné potreby, ale prináša neskutočný a pohlcujúci zážitok vďaka úchvatnému rozlíšenie Ultra HD , Ktoré je zarámované v jedinečnom a nadčasovom dizajne. Pridajte vynikajúci zvuk z reproduktorov, ktoré tvoria jednoliatu súčasť estetiky dizajnu, a získate úplný zážitok. Televízor Samsung S9 je bezpochyby vrcholným produktom pre každého, kto v živote oceňuje najvyššiu kvalitu. Nech sú to vaša obľúbená televízna drámy alebo najnovšie veľkofilmy, táto mimoriadne veľká obrazovka vyzdvihuje obsah do novej sféry zábavy. Televízia je úplne mimoriadna, a tak sa vyrába na zákazku. Dostupnosť je 3 až 4 týždne od záväzného objednania/zaplatení a cena je vrátane inštalácie u zákazníka, ktorú realizuje servisné oddelenie SAMSUNG.

Ponorte sa do úchvatných detailov


Televízor Samsung S9 sa môže pochváliť technológiou štvornásobného vylepšenia detailov , Štvornásobným rozlíšením a podsvietením Precision Black , Ktoré vám umožnia vychutnávať si vašu obľúbenú zábavu na úplne inej úrovni. S automatickým vylepšením budú aj menej kvalitné obrazové zdroje reprodukované tak, aby vám poskytli skutočne hlboký zážitok. S televízorom S9 sa môžete pohodlne usadiť a obdivovať nádherný obraz. Úchvatný rám televízora S9, ktorý sa vyznačuje úplne nadčasovým minimalistickým dizajnom , Je vyrobený zo vzácnych kovov a vynímal by sa rovnako dobre v umeleckej galérii, luxusnom byte alebo vo veľkolepom hale. Toto majstrovské dielo spájajúce technológiu a dizajn určite obstojí v skúške času.


Neviditeľné reproduktory prinášajú očarujúce zvuk


Zapôsobí na divákov aj svojim výkonným zvukom, ktorý vychádza zo štyroch skrytých reproduktorov . Utajené panelové reproduktory poskytujú zážitok najvyššej kvality, ktorému sa nevyrovná žiadny z konkurenčných produktov . Zostava reproduktorov s vysokým výkonom 120 W oživuje obrovský displej a vďaka tomu, ako šikovne je skrytá v konštrukcii, vzbudzuje u ľudí údiv nad tým, ako veľkolepý zvuk je televízor schopný vydávať. Pokiaľ teda požadujete televízor, ktorý poteší nielen zrak, ale aj sluch, potom je zvukový zážitok z televízora S9 presne to, čo hľadáte.

Televízor, ktorý vám rozumie


S revolučným systémom rozpoznávania hlasových príkazov a ovládanie pomocou intuitívnych pohybov vám televízor ponúkne futuristický zážitok zo zábavy. Keď chcete odpočívať a nemôžete nájsť diaľkový ovládač, stačí povedať "ahoj televízia" alebo zamávať rukou. Televízor vám umožní vykonávať najrôznejšie príkazy, ako napríklad prepnúť kanál alebo reguláciu hlasitosti. Vďaka funkcii Hlasová interakcie môžete prirodzenou rečou požiadať televízor, aby vám odporučil televízne relácie. Služba S Recommendation vám odporučí obsah na základe znalostí vašich preferencií týkajúcich sa zábavy a vašich zvyklostí pri sledovaní televízie.

Brána nekonečnej zábavy


Získate tiež prístup k službe Smart Hub , Ktorá je vašou bránou do stále sa zväčšujúceho sveta multimediálneho obsahu. Vyhľadávajte a sledujte filmy online jednoduchým stlačením tlačidla. Môžete si dokonca vychutnávať inteligentné služby, ktoré vám a vašej rodine poskytnú ešte zábavnejšie zážitky. Služba Family Story vám umožní zdieľať dôležité fotografie, správy a udalosti s vašimi blízkymi. So službou Kids sa zase môžu zabávať a vzdelávať deti. S pomocou služby Fitness potom budete cvičiť a plánovať svoj tréning. Vďaka prístupu k skvelému obsahu a tiež výberu z mnohých aplikácií, prehliadania webu a ďalším možnostiam, si môžete vychutnávať ideálnu domácu zábavu. Technológie Smart Evolution vás zbaví starostí a pomôže vám udržiavať váš televízor aktuálny. Ľahko nainštalovatelný čipová sada aktualizuje hlavné súčasti televízora, čím vám zaistí špičkový zážitok zo zábavy každý rok, bez toho aby ste si museli kupovať nový televízor.


Parametre a špecifikácie:

Displej:
Typ: LCD s LED podsvietením
Uhlopriečka: 85 "(215 cm)
Rozlíšenie: Ultra HD (3840 x 2160 bodov)
Dynamický kontrastný pomer: Mega Contrast
Frekvencia: 1000 Hz
3D technológia: aktívny

Príjem TV:
2x tuner DTV DVB-T2/C/S2
Analógový tuner
CI + (1.3)

Obrazové funkcie:
1000 Clear Motion Rate
Micro Dimming Ultimate
Ultra Clear Panel
Obrazový systém: 3D HyperReal Engine
Wide Color Enhancer (Plus)
Filmový režim
Podpora prirodzeného režimu

Zvuk:
Typ reproduktorov: vyžarujúce dopredu + plný rozsah
Zvukový výkon (RMS): 120 W (2 x 20 W, basové reproduktory 2 x 20 W, stredový reproduktor 40 W)
3D zvuk
Dolby Digital Plus/Dolby Pulse
DNS +
DTS Premium Audio 5.1
Woofer
Sound Customizer

Funkcie:
3D prevodník
ConnectShare (USB 2.0) Movie
Samsung 3D
Spracovanie viacerých úloh súčasne
Podpora technológie Smart Evolution
Elektronický programový sprievodca
HbbTV (CZ, PL, DE, AT, CH, BE, NL, LU, PT, FR, ES)
Časový posun
Teletext (TTXT)
Instaport S (rýchle prepínanie HDMI)
AllShare (zdieľanie obsahu, zrkadlenie obrazovky)
Anynet + (HDMI-CEC)
Automatické nastavenie hlasitosti
Titulky
Herný režim
Funkcia obrazu v obraze
Rozšírený športový režim
Služba ISP Bound
Vstavané rozhranie BT HID
Podpora rozhrania USB HID
Sound Share
MHL
BD Wise Plus
Vstavaná funkcia POP
Podpora diaľkového ovládania inteligentným telefónom
Priame pripojenie WiFi

Funkcia Smart Interaction 2.0:
Vstavaná kamera
Rozpoznávanie tvárí
Ovládanie pohybom
Ovládanie hlasom
Hlasová interakcie
Aplikácie pre kameru
Podpora služby Samsung TV Apps

Funkcia Smart TV 2.0:
Služba Smart Hub
Aplikácie
Sociálne siete
Fotografie, videá a hudba
Služba Fitness
Služba Kids
Samsung SMART View
S Recommendation
Webový prehliadač

Rozhranie:
4x HDMI
1x komponentný vstup (Y/Pb/Pr)
2x kompozitný vstup (AV) (1x zdieľaný pre komponentný vstup Y)
1x SCART
1x digitálny zvukový výstup (optický)
1x vstup RF (vstup pozemného/káblového vysielania)
2x vstup RF (vstup satelitného vysielania)
3x USB
1x konektor na slúchadlá
1x slot CI + (1.3)
1x RJ-45
1x Infračervený výstup

Rozmery:
Bez podstavca (Š x V x H): 1 990,9 x 1 085 x 55,6 mm
S podstavcom (Š x V x H): 2 004,3 x 1 624,4 x 581,5 mm

Hmotnosť:
Súprava bez podstavca: 58,6 kg
Súprava s podstavcom: 85,8 kg

Príslušenstvo:
4x aktívne 3D okuliare SSG-3550CR
Predlžovací kábel infračerveného rozhrania
Diaľkový ovládač TM1390A/TM1240A
Tenký kábel (2 AV, 1 komponentný)
Napájací kábel
Návod na použitie
Elektronická príručka
Batérie (pre diaľkový ovládač)

  • Na vloženie karty na kódovaný príjem satelitného alebo káblového vysielania je potrebné použiť kompatibilný CA modul, ktorý sa zasunie do CI/CI+ slotu televízora.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka
85" (215,9 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
4K Ultra HD Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
3840 × 2160 Mpx Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka
85" (215,9 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
4K Ultra HD Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
3840 × 2160 Mpx Hotovo!

Aplikácie | SMART funkcie

Aplikácie
Facebook Hotovo!
SMART funkcie
Ovládanie hlasom, Webový prehliadač Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
200,43 cm Hotovo!
Výška
162,44 cm Hotovo!
Hĺbka
58,15 cm Hotovo!
Výška bez podstavca
108,5 cm Hotovo!
Hĺbka bez podstavca
5,56 cm Hotovo!
Hmotnosť
85,8 kg Hotovo!

Farba

Farba
Strieborná Hotovo!
Viac parametrov

Vytvoriť lepší svet. Neskromná vízia, ktorá poháňa Samsung už od jeho vzniku v roku 1938. Odvaha investovať do vývoja nových technológií je pre firmu príznačná, ako dokladá rad vizionárskych riešení. V súčasnosti je skupina Samsung najväčšou spoločnosťou v Južnej Kórei a 3. najväčší celosvetový konglomerát meraný podľa tržieb. Spotrebitelia si spájajú Samsung v prvom rade s kvalitnou spotrebnou elektronikou.

Všeobecne sú známe mobilné telefóny Galaxy, jedny z najlepších a zároveň najžiadanejších mobilných telefónov svojej triedy. Nemožno opomenúť ani špičkové televízory Samsung. Na tomto poli spoločnosť svojimi priehľadnými panelmi potvrdzuje odvahu vydávať sa po nevyšliapaných cestách. Pôsobnosť spoločnosti je však oveľa širšia. Je aktívna v strojnom a ťažkom priemysle, chemickom priemysle, v staviteľstve, maloobchode či finančných službách.

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Ďalšie informácie

Smart interaction

Ovládajte váš televízor Samsung modernými spôsobmi pomocou hlasových príkazov a pohybov rúk, alebo sa prihláste na svoje účty pomocou tváre.

3D

Nové 3D inteligentní televizory Samsung SMART TV přinášejí více možností a prohlubují vzrušení z domácího sledování ve 3D formátu.

Smart Evolution Kit

Samostatne predajný modul ku kompatibilným modelom Samsung SMART TV, ktorý vášmu televízoru dodá najnovší hardvér a funkcie.

Mega dynamický kontrast

Dynamický kontrast vyjadruje pomer medzi najsvetlejším a najtmavším bodom v obraze pri rôznych hodnotách podsvietenia obrazovky.

WiFi ready direct

Wi-Fi, čiže bezdrôtové pripojenie do siete premení váš televízor na plnohodnotné multimediálne centrum s prístupom na internet a množstvom interaktívneho obsahu.

S Recommendation, Hlasová interakce

S Recommendation je speciální funkce chytrých televizí Samsung SMART TV, která vám automaticky vyhledá doporučené pořady a filmy a to i pomocí hlasových příkazů.

Hybrid Broadcast Broadband

Hybrid Broadcast Broadband neboli hybridní vysílání s širokopásmovým internetem umožní vašim televizorům Samsung SMART TV přístup k interaktivním funkcím televizních kanálů.

Fitness, Family story, Kids

Sada aplikací v chytrých televizích Samsung, která vám umožní přístup na sociální sítě pro rodinu, vzdělá a zabaví vaše děti a pomůže vám při různých formách cvičení.

SRS TheaterSound, Dolby Pulse

Speciální hudební technologie SRS TheaterSound a kodek Dolby Pulse vám přinesou tu nejvyšší možnou kvalitu zvuku, která vám zaručí lepší prožitek ze sledování vašich oblíbených filmů a z poslechu hudby.

Allshare Play

Služba, ktorá vám umožní zdieľať a prehrávať multimediálny obsah na inteligentných televízoroch Samsung.

PIP

PIP (picture in picture, čiže obraz v obraze) je špeciálna funkcia televízorov Samsung SMART TV, ktorá vám umožní sledovať obraz z dvoch zdrojov na jednej obrazovke.

Samsung Smart TV

Samsung SMART TV sú inteligentné televízory so špičkovými funkciami, ktoré vám otvoria bránu do sveta internetu, zábavy, hrania hier a neobmedzeného výberu kanálov.

Príslušenstvo pre 85" Samsung ULTRA HD UE85S9STXXH Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 85" Samsung ULTRA HD UE85S9STXXH. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 85 "Samsung HD ULTRA UE85S9STXXH. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 85 "Samsung HD ULTRA UE85S9STXXH. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 85" Samsung ULTRA HD UE85S9STXXH.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií