Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

Rapture Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

86" BenQ RP860K

Zobraziť katalóg
86" BenQ RP860K
Veľkoformátový displej dotykový, 4K Ultra HD 3840 × 2160, displej IPS, 16:9, odozva 8ms, farebná hĺbka 10bit, jas 330cd/m2, kontrast 1200:1, DisplayPort, HDMI 1.4, HDMI 2.0, VGA, LAN, slúchadlový výstup, repro, VESA
Kód:  WT260d Produktové číslo:  9H.F3VTC.DE1 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

86" BenQ RP860K

Hľadáte špičkový profesionálny prístroj, pomocou ktorého dokážete ľahko prezentovať svoju prácu? Toto zariadenie však zvládne oveľa viac. Vďaka jeho skvelému rozlíšeniu 4K Ultra HD 3 840 × 2 160 nebudete mať obavy o kvalitu obrazu. Tento displej s uhlopriečkou 86" je dokonca aj dotykový, čo vám veľmi uľahčí vyhotovenie vašej práce. Je vhodným kandidátom pre intuitívne odborné prezentácie na schôdzkach a vo verejných priestoroch. Vďaka tomu, že je interaktívny, sa vaše prezentácie stanú oveľa profesionálnejšími. Navyše sa snaží chrániť aj oči, a to s pomocou technológie Flicker-Free a technológie Low Blue Light.

Kľúčové vlastnosti BenQ RP860K

  • Dotykový displej BenQ
  • Vysoké rozlíšenie RP860K
  • 6× USB
  • Možnosť inštalácie displeja BenQ na stenu (Vesa 800 × 600)
  • Veľká uhlopriečka 86''
  • Dva reproduktory umiestnené na prednej strane RP860K
  • Ideálny pre názornú prezentáciu
  • Disponuje technológiou Flicker Free pre ochranu očí
  • 4× HDMI vstup

Displej s ochranou zraku a veľkou výbavou

Používaním funkciami nabitého zariadenia sa nemusíte báť, že si sledovaním displeja poškodzujete zrak. Zásluhou technológie Flicker-Free budú vaše oči chránené elimináciou nežiaduceho blikania pri LED monitoroch a technológia Low Blue Light zredukuje modré svetelné spektrum vyžarujúce z monitorov. Ďalej toto zariadenie disponuje kontrastným pomerom 1 200 : 1 a rozlíšením displeja 3 840 × 2 160. Vďaka technológii LED je typický jas displeja 330 cd/m2, a jeho odozva je 8 ms. Obnovovacia frekvencia je 60 Hz. Na prednej strane sa nachádzajú reproduktory s výkonom 2× 20 W. Obsahuje tiež DisplayPort, ale dorozumie sa aj pomocou D-SUB (VGA) rozhrania. Využiť je možné tiež komunikáciu RS232. Má 3× HDMI výstup a 6× USB výstup, takže nejaké to zariadenie k nemu pripojíte. Vďaka jeho podpore rôznych platforiem môžete vykonávať prezentáciu takmer z akéhokoľvek prístroja. Pomocou aplikácií, ktoré stačí len stiahnuť a nainštalovať, si môžete zrkadliť displej vášho zariadenia alebo streamovať fotografie, hudbu, prezentácie a Full HD videá. Tiež je možné pomocou už predinštalovanej aplikácie Zoom uskutočňovať videokonferencie, bez nutnosti použitia ďalších zariadení a dlhého prestavovania systému.

Zariadenie s množstvom funkcií

Tento prístroj umožňuje využitie mnohých funkcií. Disponuje úsporným režimom, ktorý sa sám aktivuje, keď senzor spozná, že pred displejom stojí prednášajúci alebo keď sa obrazovka nepoužíva. Jedna z možností využitia zahŕňa napríklad aj plávajúcu lištu nástrojov, ktorá umožňuje rýchlo spustiť tie najčastejšie používané. RP860K má tiež Skriňu nástrojov, ktorá obsahuje praktické funkcie, ako napríklad kalkulačku a časovač. Podstatnou výhodou je aj bezdrôtové pripojenie a kompatibilita s množstvom platforiem. Displej BenQ teda dokáže bez problémov prezentovať obsah z ľubovoľného zariadenia. Ďalšou modernou funkciou RP860K je EZWrite 4.0 pre rozšírené rozpoznávanie rukopisu, ktorá umožňuje previesť text, formuláre, čísla a výkresy do vysoko čitateľných materiálov pre profesionálne stretnutia. V zariadení je aj funkcia Data-to-Go, pomocou ktorej si môžete uložiť pokrok svojich schôdzok, a potom ho bezpečne zdieľať pomocou QR kódu, ktorý má platnosť iba 30 minút, čím sa zamedzí úniku dôležitých informácií.

 

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka
86" (218,44 cm) Hotovo!
Typ rozlíšenia
4K Hotovo!
Rozlíšenie
3840 × 2160 Hotovo!
Konštrukcia
Rovná Hotovo!
Typ panela
IPS Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka
86" (218,44 cm) Hotovo!
Typ rozlíšenia
4K Hotovo!
Rozlíšenie
3840 × 2160 Hotovo!

Konštrukcia

Konštrukcia
Rovná Hotovo!

Technológie panela a obrazovky

Typ panela
IPS Hotovo!
Obnovovacia frekvencia
60 Hz Hotovo!
Odozva
8 ms Hotovo!
Maximálny jas
330 cd/m2 Hotovo!
Natívny kontrast
1200:1 Hotovo!
Povrch displeja
Antireflexný Hotovo!

Pomer strán

Pomer strán
16:9 Hotovo!

Podsvietenie a farba

Farebná hĺbka
10 bit Hotovo!

Pripojenie

Štandardy grafického rozhrania
HDMI 1.4, HDMI 2.0 Hotovo!
Dátové rozhranie
RJ-45 (LAN) Hotovo!
Audio rozhranie
Výstup na slúchadlá Hotovo!

Vlastnosti a funkcie

Vlastnosti
Dotyková obrazovka Hotovo!
Výbava
Reproduktory Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
199 cm Hotovo!
Výška
123 cm Hotovo!
Hĺbka
13 cm Hotovo!
Hmotnosť
81 kg Hotovo!
VESA prichytenie
800×600 Hotovo!
Viac parametrov

Taiwanská korporácia s pobočkami po celom svete je známym hráčom v oblasti spotrebnej elektroniky a výpočtovej aj komunikačnej techniky. Prostredníctvom niekoľkých akvizícií vstúpila na nové trhy, kde sa jej darí získavať význačné postavenie a predstavuje hlavného hráča vo svojom odbore. Najdôležitejšia z akvizícií bol v roku nákup spoločnosti Siemens. V dnešnej dobe nájdeme milióny spokojných zákazníkov spoločnosti po celom svete. Ak hľadáte kvalitný výrobok, vybavený najnovšími technológiami, značka BenQ bude určite skvelou voľbou.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre 86" BenQ RP860K Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 86" BenQ RP860K. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 86 hüvelykes BenQ RP860K.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií