PET PET

86" LG 86NANO90

Zobraziť katalóg
86" LG 86NANO90
Televízor SMART LED, 218cm, 4K Ultra HD, TruMotion 200 (100Hz), Direct LED, HDR10, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 4× HDMI, 3× USB, USB nahrávanie, LAN, WiFi, Bluetooth, DLNA, HbbTV, herný režim, hlasové ovládanie, Apple TV, Netflix, HBO GO, Apple Airplay 2, webOS, VESA 600×400, repro 40W, Dolby Atmos, trieda energetickej účinnosti G
Kód:  WK612h03 Produktové číslo:  86NANO903NA Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

86" LG 86NANO90



Perfektne čisté farby s LG 86NANO903NA

Dokonalá čistota farieb a rozlíšenie 4K

Pokiaľ chcete každé sledovanie televízora posunúť na naozajstný zážitok, televízor LG 86NANO903NA je správnou voľbou. Dokonalý vizuálny zážitok si vychutnáte vďaka technológii NanoCell, ktorá využíva nanočastice na odfiltrovanie nečistých farieb, takže uvidíte čisté farebné spektrum RGB. Real 4K rozlíšenie vám poskytne jasnejší a sýtejší obraz a neunikne vám žiadny detail. Veľmi výkonný a inteligentný procesor Alpha 7 4K tretej generácie poskytuje výnimočný audiovizuálny zážitok a je schopný prehrať obsah z akéhokoľvek zdroja vo vysokom rozlíšení vďaka optimalizácii kvality .



S TV LG 86NANO903NA Smart LED bude doma ako v kine

Vďaka kombinácii špičkových technológií a veľkej obrazovky 218 cm TV LG 86NANO903NA Smart LED si užijete naozaj kvalitný vizuálny zážitok. Technológia Nano Black, vytvára čisté farby a vysoký kontrast, preto všetky scény vyzerajú veľmi realisticky. Vylepšené formáty HDR – HLG Pro a HDR 10 Pro vám prehrajú obsah vo vysokom rozlíšení.


Obsah v štúdiovej kvalite

Televízor LG 86NANO903NA vám vďaka technológiám Dolby Vision IQ a Dolby Atmos poskytne naozaj skutočný zážitok zo sledovania. Pri sledovaní akéhokoľvek obsahu sa budete cítiť ako v kine. Funkcia FILMMAKER MODE vám umožní dokonalý filmový zážitok v takej kvalite, ako to zamýšľali tvorcovia obsahu. Procesor automaticky upravuje obraz a eliminuje umelé vyhladenie pohybov. Môžete si tak vychutnať celý obsah so všetkými umeleckými detailmi.

Nikdy nekončiaca zábava s televízorom LG 4K TV

Samozrejmosťou je tiež podpora aplikácií ako je Netflix, Youtube, LG Channels či Apple TV. Od všetkých svojich obľúbených relácií, seriálov a filmov v LG 4K TV 86NANO903NA vás delí len diaľkový ovládač.



S televízorom LG NanoCell bude herný zážitok na vysokej úrovni

S televízorom LG NanoCell sa vám bude občas zdať virtuálna realita lepšia ako skutočný svet. Technológia NanoCell vytvára čisté farby a navyše si užijete lepšiu grafiku a herný zážitok vďaka HGiG, HDMI 2.1 nízkemu Input lagu.

Minimálne oneskorenie

LG NanoCell skvele dokáže zjednotiť vaše zmysly s dianím na obrazovke. Vďaka minimalizácii oneskorenia na vstupe budete môcť včas reagovať na akcie súpera. Režim HGiG vyladí grafiku do detailov a maximalizuje zážitok z hrania.

Bezchybné zobrazenie pohybu

Vďaka funkciám ako Allmi, eARC, VRR a vyššej snímkovej frekvencii sa naozaj ponoríte do hry. Tieto funkcie zaistia plynulú grafiku a zobrazenie pohybov vo vysokom rozlíšení. Pokiaľ už nechcete pri hraní riešiť sekanie a pomalú synchronizáciu grafiky je LG NanoCell vhodnou voľbou.


Skutočná atmosféra štadióna v 4K televízore LG 86NANO903NA

Ako nadšený športový fanúšik oceníte technológiu Nano Accuracy, vďaka ktorej si vychutnáte presné zobrazenie farieb bez ohľadu na to, kde sedíte. Svoj tím môžete sledovať bez skreslenia farieb a kvality z akéhokoľvek uhla. 4K televízor LG 86NANO903NA prenesie atmosféru štadióna priamo k vám. Plynulosť a čistotu obrazu pri rýchlych scénach zaisťuje funkcia Motion Pro, ktorá odstráni pohybovú neostrosť.

Priestorový zvuk

Televízory NanoCell sú skvele pripravené na zvukové riešenie Bluetooth Surround. Či už počúvate svoju obľúbenú kapelu, sledujete športové stretnutia alebo pozeráte na koncert, užijete si počúvanie naozaj naplno. Vďaka možnosti pripojenia až dvoch reproduktorov* si budete pripadať, akoby ste boli na mieste diania.

*Aktuálne sú podporované len reproduktory LG. Reproduktory iných značiek nemusia fungovať správne.

Športové upozornenie

Aj pri sledovaní iného programu vás funkcia Športové upozornenie informuje o priebehu zápasu. Môžete sa teda pohodlne pozerať na film či seriál a televízor UHD 4K LG 86NANO903NA vám pred, počas aj po zápase posiela informácie o stretnutí.

Centrum vašej inteligentnej domácnosti

LG AI ThinQ je inteligentná aplikácia, ktorá vám uľahčí život. Nielenže môžete hlasom ovládať televízor, ale aj všetky ostatné zariadenia vo vašom systéme inteligentnej domácnosti. Nekonečné možnosti vám umožní podpora Google Asistent či Amazon Alexa. LG ThinQ AI má tiež technológiu Deep Learning, dokáže sa teda častým používaním postupne naučiť vaše preferencie a tak fungovať lepšie podľa vašich predstáv.


  • Na vloženie karty na kódovaný príjem satelitného alebo káblového vysielania je potrebné použiť kompatibilný CA modul, ktorý sa zasunie do CI/CI+ slotu televízora.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka
86" (218,44 cm) Hotovo!
Spotreba v SDR režime
206 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v SDR režime
G Hotovo!
Spotreba v HDR režime
288 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v HDR režime
G Hotovo!

Energetický štítok 2021

Spotreba v SDR režime
206 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v SDR režime
G Hotovo!
Spotreba v HDR režime
288 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v HDR režime
G Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka
86" (218,44 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
4K Ultra HD Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
3840 × 2160 Mpx Hotovo!

Obrazovka

Obnovovacia frekvencia panelu
100 / 120 Hz Hotovo!
Technológia
NanoCell Hotovo!
Podsvietenie
Direct LED Hotovo!
Podporované HDR štandardy
HDR10 Hotovo!

Modelový rok

Modelový rok
2020 Hotovo!

Aplikácie | SMART funkcie

Aplikácie
YouTube, NETFLIX, HBO Max, Skylink Live TV, Apple TV Hotovo!
SMART funkcie
HbbTV, Inteligentný ovládač, Ovládanie hlasom, Webový prehliadač Hotovo!

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie
Prehrávanie z USB, Nahrávanie na USB, Svetelný senzor Hotovo!

Herné funkcie

Herné funkcie
Herný režim (GAME MODE), VRR (Variable Refresh Rate) Hotovo!

Pripojenie

Výstupy 2.0
USB, LAN, HDMI 2.1, HDMI 2.0, Slúchadlový výstup, Digitálny optický/digitálny audio výstup, CI+ 1.4 Hotovo!
HDMI
4 × Hotovo!
USB
3 × Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
192,6 cm Hotovo!
Výška
118,3 cm Hotovo!
Hĺbka
43,2 cm Hotovo!
Výška bez podstavca
110,6 cm Hotovo!
Hĺbka bez podstavca
7,32 cm Hotovo!
Šírka podstavca/rozstup nožičiek
163 cm Hotovo!
Hmotnosť
52,7 kg Hotovo!
VESA prichytenie
600×400 Hotovo!

Farba

Farba
Strieborná Hotovo!

Obsah balenia

Ovládač v balení
Inteligentný Hotovo!

Farba

Farba
Strieborná Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:
» Všetky Smart TV LG
» Všetky 4K televízory LG
» Všetky NanoCell televízory LG
» Všetky herné televízory

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Ma hademi ?

Dobrý, chcem sa spýtať aký je rozdiel medzi touto tv a Samsung QE85Q70TA okrem ceny , aké sú rozdieli v tv respektíve ktorá je lepšia a v čom. Ďakujem

Diskusia a poradňa k 86" LG 86NANO90
Príslušenstvo pre 86" LG 86NANO90 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 86" LG 86NANO90. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 86" LG 86NANO903NA.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií