AD elektro AlzaBoxy Q1

86" LG 86QNED866

Zobraziť katalóg
86" LG 86QNED866
Televízor SMART QNED, 218cm, 4K Ultra HD, 100Hz, Mini LED, HDR10, HLG, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 4× HDMI, 2× USB, USB nahrávanie, LAN, WiFi, Bluetooth, DLNA, Miracast, HbbTV 2.0, hlasové ovládanie, Netflix, Disney+, HBO Max, Apple TV, Voyo, O2 TV, Telly, prehrávanie 360° videa, Amazon Alexa, Apple Airplay 2, párovanie s mobilným zariadením, WebOS, VESA 600×400, Dolby Atmos, AI Sound Pro, dolby Digital, trieda energetickej účinnosti E
Kód:  WK612g114a Produktové číslo:  86QNED866RE Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

86" LG 86QNED866


Máte chuť pozrieť si v pohodlí domova filmy v porovnateľnej kvalite ako v kine? Potom by mohol byť vhodnou voľbou televízor LG z radu LG QNED. Doprajte si ohromujúce obrazové zážitky predovšetkým vďaka technológii QNED a podporovaným formátom HDR10, HLG a Dolby Vision IQ. Preferované filmy a seriály z najobľúbenejších služieb ako je YouTube, NETFLIX či Voyo, vám nedovolia vstať z kresla. Na svoje si prídu aj fanúšikovia rýchlych scén vďaka 100 / 120Hz obnovovacej frekvencii panela. Herný režim (GAME MODE) nadchne všetkých herných fanúšikov. Smart TV LG využíva novodobú technológiu operačného systému WebOS a jeho dizajn dopĺňa skutočne elegantné vyhotovenie. Vzhľad doplní čierna farba. Na prichytenie televízora na stenu poslúži držiak štandardu VESA s rozmermi 600×400 mm. Diaľkový ovládač je dodávaný ako súčasť balenia.

Televízor 86
Televízor 86

Zásadné vlastnosti televízora 86" LG 86QNED866

  • Presne takú atmosféru, ako je v kine, prináša televízor LG radu LG QNED
  • Fantastické obrazové zážitky ponúka technológia QNED a podporované formáty HDR10, HLG a Dolby Vision IQ
  • Milovníci dynamických scén budú potešení 100 / 120Hz obnovovacou frekvenciou
  • Vychutnajte si 4K Ultra HD rozlíšenie na 86" uhlopriečke
  • Smart TV LG je podporovaný moderným operačným systémom WebOS
  • Ponúka podsvietenie Mini LED
  • K výbave patrí HDR
  • Brilantný zvuk sprostredkuje Dolby Atmos, AI Sound Pro a dolby Digital
  • Medzi obľúbené smart funkcie sa radí HbbTV, inteligentný ovládač, ovládanie hlasom, webový prehliadač a prehrávanie 360° videa
  • Doprajete si preferované filmové a seriálové lahôdky zo služieb ako O2 TV, YouTube, NETFLIX, HBO Max, Voyo, Disney+, Skylink Live TV, SkyShowtime, Canal+, Magio TV, Telly, Apple TV, Amazon Prime Video, Spotify, Twitch, Rakuten TV, Deezer a Facebook Watch

Obraz televízora vám poskytne mimoriadny zážitok

Pohodlne sa usaďte a vychutnajte si detailné 4K Ultra HD rozlíšenie na 86" uhlopriečke. Televízor LG predáva obraz veľmi podrobne vďaka veľkému množstvu pixelov, čiže obrazových bodov. Značenie 4K predstavuje štvornásobné množstvo obrazových bodov v porovnaní s klasickou Full HD obrazovkou. Obraz je zložený z 3840 × 2160 pixelov, to umožňuje bezchybné prenášanie všetkých filmov a programov na obrazovku s výnimočnou ostrosťou a bez zníženia kvality. Technológia Mini LED je preferovaná pre svoju schopnosť rozšíriť dynamický rozsah a poskytnúť presnejšie a detailnejšie zobrazenie farieb a tónov.

Televízor 86
Televízor 86

QNED sa zaslúži o nezabudnuteľný zážitok zo živých a autentických farieb

Technológia QNED TV ponúka pohlcujúcu zábavu. S QNED technológiou sa môžete tešiť na široký pozorovací uhol, obraz tak zostáva konzistentný aj pri sledovaní z rôznych uhlov.

Televízor podporuje HDR formáty

Tento TV využíva technológiu High Dynamic Range (HDR) na rozšírenú reprodukciu detailov v tmavých aj svetlých častiach obrazu. Presnejšie ide o technológiu HDR10, HLG a Dolby Vision IQ. Jas obrazu je pri HDR10 upravovaný na základe scény s najvyšším jasom. Nadstavbou Dolby Vision je Dolby Vision IQ Vďaka senzoru umiestnenému na televízore táto inteligentná technológia reaguje na svetelné podmienky v okolí a prispôsobuje tomu obraz.

Televízor 86
Televízor 86

Staňte sa špičkovým hráčom s televízorom LG

Vďaka herným funkciám získate výhody oproti súperom. Kvalita grafiky, rýchlosť odozvy a okamžité reakcie majú zásadný význam pri hraní hier. S hernými funkciami herný režim (GAME MODE) bude hráčsky zážitok naozaj nezabudnuteľný. Televízor LG funguje ako monitor s vynikajúcou účinnosťou, čo umožňuje plynulé a presné zobrazenie hier.

S najmodernejším operačným systémom sa tešte na neobmedzenú zábavu

Smart televízor WebOS prináša pestrú paletu funkcií, ako je Amazon Alexa. Vďaka tomu budete mať možnosť bezdrôtovo zdieľať obsah, zrkadliť mobilné zariadenia alebo PC, využívať hlasových asistentov a zaradiť TV do svojej inteligentnej domácnosti. Hlasový asistent sa tak môže stať vaším sprievodcom vo svete TV technológií. Rýchlo vďaka nemu nájdete obľúbené videá v aplikáciách, čo je ideálne pre najmenších divákov. Ľahko tak nájdu svoju obľúbenú rozprávku bez potreby manuálneho zadávania názvu na klávesnici. Pomocou jediného inteligentného ovládača budete mať kontrolu nad všetkými pripojenými zariadeniami. Len stlačíte tlačidlo a zobrazíte si svoju obľúbenú aplikáciu.

Využívajte všetky smart funkcie televízora LG

Televízor s funkciou HbbTV prináša viac interaktívneho zážitku, ktorý umožňuje používateľom prispôsobiť si sledovanie televízie a mať prístup k ďalším online funkciám bez využitia externých zariadení či prepínania medzi jednotlivými aplikáciami. Televízor je vybavený verziou HbbTV 2.0. Televízor vám umožňuje surfovať na internete cez webový prehliadač. Priamo na obrazovke TV si prehliadajte webové stránky. Pomocou smart funkcií môžete prechádzať internetový obsah, vyhľadávať informácie, sledovať videá, streamovať online obsah, komunikovať prostredníctvom sociálnych médií a ďalšie. Zaujímavou možnosťou je prehrávanie videa vo formáte 360°. Pri prehrávaní 360° videa na televízore sa môže používateľ pomocou ovládacieho prvku pohybovať po videu a otáčať pohľadom vo všetkých smeroch. To vám umožní otvoriť si cestu k preskúmaniu prostredia a odhaleniu detailov, ktoré by v štandardnom videu zostali neodhalené.

Perfektná voľba televízora pre každého z vás

Ponúka možnosť prepojenia s ďalšími inteligentnými zariadeniami cez WiFi, Bluetooth, Párovanie s mobilným zariadením, Apple AirPlay 2, DLNA a Miracast. Zvuk ako v skutočnom kine prinášajú moderné technológie Dolby Atmos, AI Sound Pro a Dolby Digital. Dolby Atmos ponúka 3D reprodukciu priestorového zvuku prostredníctvom väčšieho množstva kanálov. Zvuk streľby môže byť prenesený v jednom kanáli, zatiaľ čo zvuk mechaniky zbrane v inom kanáli, to zaručí väčšiu presnosť a reálnosť umiestnenia zvuku v priestore.

Vychutnajte si nekonečný prístup k obľúbeným multimediálnym funkciám

QNED televízor LG vás istotne poteší svojimi multimediálnymi funkciami. Pokiaľ si nestihnete pozrieť svoj obľúbený program, nahrajte si ho pomocou USB na svoje vlastné médium a pozerajte ho neskôr. Keď sa vám televízne programy prestanú páčiť, môžete si pomocou USB pripojiť externý disk alebo napríklad flash disk a pustiť si svoj vlastný obsah. Príjemná je funkcia Skylink fastscan, s ktorou vďaka špeciálnemu skenovaniu získate rýchly a efektívny prehľad dostupných televíznych a rozhlasových kanálov. Vďaka základnému hotelovému režimu je možné vykonať nastavenie blokovania kanálov, obmedziť hlasitosť a ďalšie funkcie.

Farebná hĺbka:

10 bit

Rozmery:

117,4 × 192,5 × 37 cm (V × Š × H)

Rozmery bez podstavca:

110,5 × 4,61 cm (V × H)

Hmotnosť:

67,9 kg

Maximálne rozlíšenie:

4K Ultra HD

HDMI:

USB:

Typ tunera:

DVB-T2 HEVC, DVB-S2 a DVB-C

Vstupy a výstupy:

USB, LAN, HDMI 2,1, HDMI 2,0, digitálny optický/digitálny audio výstup a CI+ 1,4

  • Na vloženie karty na kódovaný príjem satelitného alebo káblového vysielania je potrebné použiť kompatibilný CA modul, ktorý sa zasunie do CI/CI+ slotu televízora.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka
86" (218,44 cm) Hotovo!
Krajina
Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko Hotovo!
Spotreba v SDR režime
128 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v SDR režime
E Hotovo!
Spotreba v HDR režime
260 kWh/1000h Hotovo!

Typ zásuvky

Krajina
Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko Hotovo!

Energetický štítok 2021

Spotreba v SDR režime
128 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v SDR režime
E Hotovo!
Spotreba v HDR režime
260 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v HDR režime
G Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka
86" (218,44 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
4K Ultra HD Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
3840 × 2160 px Hotovo!

Obrazovka

Obnovovacia frekvencia panelu
100 / 120 Hz Hotovo!
Technológia
QNED Hotovo!
Podsvietenie
Mini LED Hotovo!
Farebná hĺbka
10 bit Hotovo!

Modelový rok

Modelový rok
2023 Hotovo!

Aplikácie | SMART funkcie

Aplikácie
O2 TV, YouTube, NETFLIX, HBO Max, Voyo, Disney+, Skylink Live TV, SkyShowtime, Canal+, Magio TV, Telly, Apple TV, Amazon Prime Video, Spotify, Twitch, Rakuten TV, Deezer, Facebook Watch Hotovo!
SMART funkcie
HbbTV, Inteligentný ovládač, Ovládanie hlasom, Webový prehliadač, Prehrávanie 360° videa Hotovo!
Kompatibilita s hlasovým asistentom
Amazon Alexa Hotovo!

Herné funkcie

Herné funkcie
Herný režim (GAME MODE) Hotovo!

Pripojenie

Bezdrôtové pripojenie
WiFi, Bluetooth, Párovanie s mobilným zariadením, Apple AirPlay 2, DLNA, Miracast Hotovo!
Výstupy 2.0
USB, LAN, HDMI 2.1, HDMI 2.0, Digitálny optický/digitálny audio výstup, CI+ 1.4 Hotovo!
HDMI
4 × Hotovo!
USB
2 × Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
192,5 cm Hotovo!
Výška
117,4 cm Hotovo!
Hĺbka
37 cm Hotovo!
Výška bez podstavca
110,5 cm Hotovo!
Hĺbka bez podstavca
4,61 cm Hotovo!
Šírka podstavca/rozstup nožičiek
38 cm Hotovo!
Hmotnosť
67,9 kg Hotovo!
VESA prichytenie
600×400 Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Obsah balenia

Ovládač v balení
Inteligentný Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:
» Všetky Smart TV LG
» Všetky 4K televízory LG
» Všetky herné televízory

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre 86" LG 86QNED866 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 86" LG 86QNED866. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 86" LG 86QNED866.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií