Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 Vyhraj lístky na EURO 2024

86" LG 86QNED99

Zobraziť katalóg
86" LG 86QNED99
Televízor SMART QNED, 218cm, Ultra HD 8K, 100Hz, Mini LED, HDR10, HLG, Dolby Vision, lokálne stmievanie, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 4× HDMI, 3× USB, CI+, USB nahrávanie, LAN, WiFi, Bluetooth, DLNA, Miracast, HbbTV 2.0, herný režim, hlasové ovládanie, Netflix, Disney+, HBO Max, Apple TV, Voyo, O2 TV, Google Assistant, Amazon Alexa, Apple Airplay 2, párovanie s mobilným zariadením, WebOS, VESA 600×400, repro 60W, Dolby Atmos, Dolby Digital Plus, Ultra Surround, trieda energetickej účinnosti G
Kód:  WK612g12c Produktové číslo:  86QNED993PB Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

86" LG 86QNED99


Pre športové aj filmové zážitky si kúpte televízor 86" LG 86QNED99 s perfektným obrazom a množstvom inteligentných funkcií. Úplne dostačujúca veľkosť uhlopriečky 86“ spolu s rozlíšením 8K Ultra HD je ideálnou voľbou pre nezabudnuteľné divácke zážitky. Neuveriteľné rozlíšenie Ultra HD 8K ponúka bezchybne hladký a hlboký obraz. Použitá technológia LCD Mini LED vďaka maximálnej svietivosti diódy sľubuje jednotné odtiene živých farieb až do rohov obrazovky. Smart technológia televízora vám otvára úplne intuitívne prepojenie s vaším smartfónom a možnosť inštalácie radu aplikácií. Zdieľanie obrazu z mobilu je možné vďaka funkcii Miracast.

O jedinečný obraz sa postará technológia Quantum Dot NanoCell

Televízor 86“ LG 86QNED99 Mini LED QNED patrí medzi novú éru LCD televízorov v kombinácii s mini LED panelom a technológiou Quantum Dot NanoCell. Vďaka tomu si užijete nezabudnuteľný zážitok zo sledovania vašich obľúbených programov.

30 000 miniatúrnych LED diód pre perfektný obraz

Televízor LG 86QNED99 má približne 30 000 miniatúrnych LED diód, ktoré vám zaistia perfektný obraz. Diódy poskytujú až 2 500 jedinečných stmievateľných zón. Vďaka tomu má vysoký kontrastný pomer. Na obrazovke tak uvidíte viac detailov a presnejšiu reprodukciu farieb ako je to pri bežných LCD obrazovkách.

Mini LED v kombinácii s NanoCell a Quantum Dot

V tejto kombinácii si užijete naozaj neodolateľný zážitok zo sledovania. Kombinácia týchto technológií zlepšuje reprodukciu farieb, vďaka čomu sú farby oveľa bohatšie a presnejšie.

Zreteľnejší obraz s QNED mini LED

Televízor LG 86QNED99 s QNED mini LED technológiou zaistí zreteľnejší obraz. Zobrazenie sa postará o zvýšenie jasu pri svetlejších objektoch a zároveň stmavuje čiernu, čo vytvorí mimoriadne kvalitný obraz.

Televízor 8K LG 86QNED99 s približne 2 500 stmievateľnými zónami

Televízor 8K LG 86QNED99 má displej s približne 2 500 stmievateľnými zónami, vďaka ktorým zaistí presné riadenie podsvietenia a vysoký kontrastný pomer. Výsledkom je hlbšia čierna a živšia farba s detailnejším obrazom aj v tých najtmavších scénach.

Technológia Absolute Color pre širšie zachytenie farieb

Úplne špičkový obraz zaistí okrem iného aj špeciálna technológia Absolute Color, ktorá bola vyvinutá presne tak, aby zachytila širší rozsah farieb.

Exkluzívna kvalita obrazu TV 8K LG 86QNED99

TV 8K LG 86QNED99 vám ponúkne veľkú obrazovku s naozaj obrovským množstvom detailov. S neuveriteľnou 8K obrazovkou sa môžete tešiť na filmy z Blu-ray diskov a užiť si sledovanie v tej najdokonalejšej možnej kvalite. Filmy a seriály natočené v nedostatočnom rozlíšení dokáže LG televízor preniesť do vyššieho a ich obraz trochu prekukne.

Dizajnové vyhotovenie televízora LG skvele doplní akýkoľvek priestor

Televízor LG 86QNED99 vás poteší svojím prepracovaným dizajnom, ktorý je navrhnutý presne tak, aby krásne doplnil interiér vašej domácnosti. Uchváti vás svojím minimalistickým rámčekom v tenkom vyhotovení a elegantným telom, ktoré je možné pripevniť na stenu a zarovnať so stenou.

Televízor UHD 8K LG 86QNED99 využíva HDR10 Pro

V LG vylepšili technológiu dynamického rozsahu, ktorá teraz upravuje jas tak, aby sa dali vylepšiť farbiť a vy tak odhalili aj tie najdrobnejšie detaily. Všetky seriály a filmy budú na televízore UHD 8K LG 86QNED99 ešte krajšie a živšie.

Televízor 65" LG 65QNED99 SMART LED QNED

More zábavy na jednom mieste

Na televízore LG 86QNED99 budete mať prístup aj k populárnym službám ako je napríklad Apple TV alebo Netflix. Nepreberné množstvo filmov, seriálov, dokumentov či športových podujatí budete mať prehľadne na jednom mieste.

Televízor 65" LG 65QNED99 SMART LED QNED

Podpora Dolby Vision IQ a Dolby Atmos

  • Dolby Vision IQ — smart televízor LG 86QNED99 automaticky upraví nastavenie obrazu v závislosti od žánru a okolitého prostredia
  • Dolby Atmos – z televízora LG 86QNED99 bude vychádzať multidimenzionálny priestorový zvuk, ktorý vyplní vašu obývaciu izbu
Televízor 65" LG 65QNED99 SMART LED QNED

FILMMAKER MODE™

Využitím režimu FILMMAKER MODE™ si budete môcť užiť film tak, ako ho zamýšľal vytvoriť režisér. Aktiváciou tohto módu vypne televízor LG 86QNED99 vyhladzovanie pohybu a zachová pôvodný pomer strán, farby aj frekvenciu.

Dajte súperom na frak – technológie vnútri Smart TV LG 86QNED99 vám pomôžu pri ceste za víťazstvom

Smart TV LG 86QNED99 vám pomôže uspieť medzi konkurenciou vďaka živým farbám, skvelému jasu a kontrastu. Cloudová herná technológia a automatické úpravy vám pomôžu dosiahnuť na oveľa lepší herný zážitok. Televízor LG 86QNED99 neslúži len na sledovanie filmov a seriálov, ale doslova posunie vaše hranie na nový level.

Užite si rýchlu odozvu

LG 86QNED99 dokáže pracovať s nízkou dobou odozvy. S podporou ALLM a eARC spĺňa špecifikácie HDMI 2.0. Vďaka tomu všetkému si užijete rýchlo sa pohybujúci obsah vo vysokom rozlíšení.

Televízor 65" LG 65QNED99 SMART LED QNED

Ideálny parťák pre Xbox

LG a Xbox medzi sebou uzavreli partnerstvo, vďaka čomu budete na televízore LG 86QNED99 pripravení na hranie novej generácie. Na tomto televízore využijete svoju konzolu Xbox na maximum.

Televízor 65" LG 65QNED99 SMART LED QNED

Smart televízor LG 86QNED99 sa navyše postará o optimalizáciu hier

Technológia Game Optimizer zaistí uloženie nastavenia vašich hier, vďaka čomu môže Smart televízor LG 86QNED99 upraviť obraz a optimalizovať grafiku pri hrách.

Televízor 65" LG 65QNED99 SMART LED QNED

Športové upozornenie pre skalných fanúšikov

Zaujíma vás, ako sa darí vášmu obľúbenému mužstvu, ale nemáte možnosť alebo čas sa na prenos priamo pozerať? LG 86QNED99 bude nerušivým spôsobom premietať momentálny stav zápasu, aby ste boli vždy v obraze.

Ozvučenie vám dá pocítiť atmosféru ako na štadióne

SMART TV LG 86QNED99 disponuje integrovanými 40 W reproduktormi, ktoré kvalitne ozvučia vašu obývaciu izbu. Ak ale chcete ešte viac zlepšiť zvukovú kvalitu, môžete využiť Bluetooth Surround a pripojiť k televízoru LG 86QNED99 ďalšie reproduktory pomocou bezdrôtovej Bluetooth technológie. Vďaka tomu si užijete skutočne priestorový zvuk. Ďalšou novinkou je funkcia Sports Alerts, ktorá vás bude zásobiť informáciami o vašich obľúbených tímoch.

Pripojte reproduktory pomocou Bluetooth Surround

K Smart LED TV LG 86QNED99 je možné úplne jednoducho pripojiť reproduktory pomocou bezdrôtovej technológie Bluetooth. Vďaka tomu si užijete všetok obsah úplne na maximum a to aj bez nevzhľadnej kabeláže.

Mozgom Mini LED televízora LG 86QNED99 je procesor a9 8K Gen4 AI

Vnútri inteligentného Mini LED TV LG 86QNED99 pracuje procesor a9 8K Gen4 AI. Ide o čip, ktorý analyzuje a vylepšuje výsledný obraz televízora LG 86QNED99. Tento procesor využíva algoritmy hlbokého učenia a práve preto sú všetky úpravy obrazu a zvuku automatické.

LG 86QNED99 automaticky upraví obraz

Procesor s algoritmom hlbokého učenia využíva databázu s viac ako miliónom vizuálnych dátových bodov. LG 86QNED99 tak ľahko rozpozná prehrávaný obsah, odstráni šum a optimalizuje svoj obraz.

Umelá inteligencia pomôže aj s úpravou zvuku

Na dosiahnutie ešte pútavejšieho zážitku zo sledovania dochádza k automatickej úprave zvuku. Televízor má viac ako 17 miliónov zvukových dátových bodov, ktoré identifikujú hlasy, efekty a frekvencie.

Smart TV LG 86QNED99 ponúkne skutočnú smart technológiu — ThinQ AI

Spríjemnite si sledovanie obsahu na televízore LG 86QNED99 hlasovým ovládaním. Stačí si zvoliť svojho obľúbeného hlasového asistenta a použite svoj hlas na ovládanie televízora. Vďaka novej domácej obrazovke bude navigácia ešte jednoduchšia.

*Podporované služby, ponuky a aplikácie sa môžu v jednotlivých krajinách líšiť. 
**Zobrazované ponuky sa môžu pri vydaní líšiť. 
***Dostupnosť hlasového ovládania a podpora jazykov sa môže pri jednotlivých produktoch a v jednotlivých krajinách líšiť.

Televízor 65" LG 65QNED99 SMART LED QNED

Mini LED LG 8K 86QNED99 vytvorí nový domov

Domovská stránka televízora Mini LED LG 8K 86QNED99 bola upravená tak, aby bola maximálne prehľadná a vám sa s ňou jednoducho hľadal požadovaný obsah. Odporúčania budete dostávať priamo na mieru na základe histórie sledovania.

Televízor 65" LG 65QNED99 SMART LED QNED

Prepracované diaľkové ovládanie

Ovládač Magic Remote má ergonomické vyhotovenie, ktoré perfektne sedí v ruke. Zlepšený systém zameriavania a prehliadania obsahu uľahčuje hľadanie. Zaiste oceníte aj funkciu Magic Tap – vďaka tomu prepojíte váš smartfón s televízorom LG 86QNED99.

Televízor 65" LG 65QNED99 SMART LED QNED

Ovládajte televízor SMART LED QNED LG 86QNED99 hlasom

Prostredníctvom televízora SMART LED QNED LG 86QNED99 je možné ovládať domáci systém IoT pomocou jednoduchých príkazov.

  • Na vloženie karty na kódovaný príjem satelitného alebo káblového vysielania je potrebné použiť kompatibilný CA modul, ktorý sa zasunie do CI/CI+ slotu televízora.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka
86" (218,44 cm) Hotovo!
Krajina
Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko Hotovo!
Spotreba v SDR režime
308 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v SDR režime
G Hotovo!
Spotreba v HDR režime
486 kWh/1000h Hotovo!

Typ zásuvky

Krajina
Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko Hotovo!

Energetický štítok 2021

Spotreba v SDR režime
308 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v SDR režime
G Hotovo!
Spotreba v HDR režime
486 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v HDR režime
G Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka
86" (218,44 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
Ultra HD 8K Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
7680 × 4320 px Hotovo!

Obrazovka

Obnovovacia frekvencia panelu
100 / 120 Hz Hotovo!
Technológia
QNED Hotovo!
Podsvietenie
Mini LED Hotovo!
Maximálny jas
3 000 cd/m2 Hotovo!

Modelový rok

Modelový rok
2021 Hotovo!

Aplikácie | SMART funkcie

Aplikácie
O2 TV, YouTube, NETFLIX, HBO Max, Voyo, Disney+, Skylink Live TV, Apple TV, Amazon Prime Video Hotovo!
SMART funkcie
HbbTV, Inteligentný ovládač, Ovládanie hlasom, Webový prehliadač Hotovo!
Kompatibilita s hlasovým asistentom
Google Assistant, Amazon Alexa Hotovo!

Herné funkcie

Herné funkcie
Herný režim (GAME MODE) Hotovo!

Pripojenie

Bezdrôtové pripojenie
WiFi, Bluetooth, Párovanie s mobilným zariadením, Apple AirPlay 2, DLNA, Miracast Hotovo!
HDMI
4 × Hotovo!
USB
3 × Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
191,7 cm Hotovo!
Výška
116,2 cm Hotovo!
Hĺbka
35,9 cm Hotovo!
Výška bez podstavca
109,3 cm Hotovo!
Hĺbka bez podstavca
2,91 cm Hotovo!
Šírka podstavca/rozstup nožičiek
144,7 cm Hotovo!
Hmotnosť
55,05 kg Hotovo!
VESA prichytenie
600×400 Hotovo!

Farba

Farba
Strieborná Hotovo!

Obsah balenia

Ovládač v balení
Inteligentný Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:
» Všetky 8K televízory
» Všetky Smart TV LG
» Všetky herné televízory

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre 86" LG 86QNED99 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 86" LG 86QNED99. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 86" LG 86QNED99.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií