Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

86" LG 86UM7600PLB

Zobraziť katalóg
86" LG 86UM7600PLB
Televízor SMART LED, 218cm, 4K Ultra HD, TruMotion 2200 (100Hz), Direct LED, HDR10, Dolby Vision, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 4× HDMI, 3× USB, CI+, USB nahrávanie, LAN, WiFi, Bluetooth, DLNA, Miracast, herný režim, hlasové ovládanie, Netflix, Voyo, Google Assistant, Amazon Alexa, Apple Airplay 2, párovanie s mobilným zariadením, WebOS 4.5, VESA 600×400 mm, repro 20W, Dolby Atmos, trieda energetickej účinnosti A
Kód:  WK607z9h Produktové číslo:  86UM7600PLB Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

86" LG 86UM7600PLB


Minimalistický ultratenký dizajn

Moderný 4K televízor LG 86UM7600 s uhlopriečkou 219 cm ponúka ultratenký dizajn s minimalistickým rámčekom a modernými líniami, vďaka ktorému sa stane harmonickým doplnkom každého moderného interiéru.

Dychberúci obraz s detailným 4K rozlíšením 

Na špičkovom IPS paneli s jemným 4K rozlíšením si vychutnáte oveľa realistickejší obraz, ostrejšie detaily a úžasne živé farby, ktoré povýšia sledovanie filmov či hranie hier na novú úroveň. 4K displej poskytuje 4× vyššie rozlíšenie ako klasické Full HD televízory.

Presné farby aj pri širokých pozorovacích uhloch

IPS panel LG disponuje širokými pozorovacími uhlami, vďaka ktorým si užijete špičkový obraz s realistickými farbami bez skreslenia a ohromujúcim rozlíšením z akéhokoľvek miesta v obývacej izbe.

Skutočná presnosť farieb

Doprajte si ostrejšie, bohatšie a realistickejšie farby. Displej s IPS technológiou čo najpresnejšie zobrazí aj tie najjemnejšie farebné rozdiely, aby sa výsledný obraz čo najviac približoval skutočnosti.

4K Cinema HDR – zhmotnenie vízie filmárov

Technológia 4K Cinema HDR podporuje väčšinu formátov HDR, vďaka čomu umožňuje reprodukovať víziu filmových tvorcov priamo na obrazovke vášho televízora. S využitím obrazových technológií Dolby Vision™, Advanced HDR (Technicolor), HDR10 Pro je vytvorený úžasne realistický obraz s ohromujúcim jasom a profesionálnymi farbami, ktoré boli optimalizované renomovaným hollywoodskym štúdiom Technicolor.

Dolby Vision & Atmos pre zážitok ako v kine

Technológia Dolby Vision rozširuje paletu farieb a rozsah kontrastu vďaka využitiu dynamických metadát, pomocou ktorých automaticky optimalizuje obraz snímku po snímke. Zvuková technológia Dolby Atmos vytvára neuveriteľne realistický priestorový zvuk pre hlbší zážitok zo zábavy. Výsledkom je dychberúci obraz a zvuk vo forme, v akej ho zamýšľali jeho tvorcovia a ktorá je porovnateľná s digitálnym kinom.

Technológia Ultra Surround

Systém Ultra Surround je navrhnutý tak, aby poskytoval vynikajúci dynamický rozsah a vyvážený zvuk s výnimočnou presnosťou reprodukcie, ktorý diváka úplne pohltí. Reproduktory zaisťujú prenos zvuku vo viacerých smeroch a vďaka špeciálnym algoritmom vyrovnávajú zvuky v popredí a pozadí, aby zodpovedali akcii na obrazovke, zatiaľ čo dialógy zostanú dokonale jasné. Televízor LG86UM7600 vás jednoducho vtiahne do deja.

Inteligentný procesor Alpha 7 druhej generácie

Výkonný inteligentný procesor Alpha 7 druhej generácie poskytuje vylepšenú kvalitu obrazu a zvuku pre skutočne veľkolepý zážitok zo sledovania obsahu v 4K HDR rozlíšení. Inteligentná technológia hĺbkového učenia optimalizuje čistotu, ostrosť, detaily a jas obrazu na základe analýzy obsahu a okolitých svetiel. Zvukový výstup je tiež spracovaný inteligentným algoritmom, ktorý dokáže zmiešať dvojkanálové audio a previesť ho do formy virtuálneho priestorového zvuku 5.1.

Podpora ovládania hlasom

Podpora hlasového ovládania Google Assistant a Amazon Alexa umožní zodpovedať vaše otázky, zatiaľ čo sledujete svoj obľúbený program a zobraziť výsledky priamo na obrazovke bez prerušenia sledovania. Okrem toho môžete rýchlo vyhľadávať obľúbené filmy, hudbu, ovládať funkcie televízora či kompatibilné zariadenia inteligentnej domácnosti.


  • Na vloženie karty na kódovaný príjem satelitného alebo káblového vysielania je potrebné použiť kompatibilný CA modul, ktorý sa zasunie do CI/CI+ slotu televízora.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka
86" (218,44 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
4K Ultra HD Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
3840 × 2160 Mpx Hotovo!
Obnovovacia frekvencia panelu
100 / 120 Hz Hotovo!
Technológia
LCD LED Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka
86" (218,44 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
4K Ultra HD Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
3840 × 2160 Mpx Hotovo!

Obrazovka

Obnovovacia frekvencia panelu
100 / 120 Hz Hotovo!
Technológia
LCD LED Hotovo!
Podsvietenie
Direct LED Hotovo!

Modelový rok

Modelový rok
2019 Hotovo!

Aplikácie | SMART funkcie

Aplikácie
YouTube, NETFLIX, Voyo, Facebook Hotovo!
SMART funkcie
HbbTV, Inteligentný ovládač, Ovládanie hlasom, Webový prehliadač Hotovo!
Kompatibilita s hlasovým asistentom
Google Assistant, Amazon Alexa Hotovo!

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie
Prehrávanie z USB, Nahrávanie na USB, Základný hotelový režim Hotovo!

Herné funkcie

Herné funkcie
Herný režim (GAME MODE) Hotovo!

Pripojenie

Bezdrôtové pripojenie
WiFi, Bluetooth, Párovanie s mobilným zariadením, Apple AirPlay 2, DLNA, Miracast Hotovo!
HDMI
4 × Hotovo!
USB
3 × Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
194,3 cm Hotovo!
Výška
119,8 cm Hotovo!
Hĺbka
42,6 cm Hotovo!
Výška bez podstavca
111,8 cm Hotovo!
Hĺbka bez podstavca
9,33 cm Hotovo!
Hmotnosť
48,3 kg Hotovo!
VESA prichytenie
600×400 Hotovo!

Farba

Farba
Strieborná Hotovo!

Farba

Farba
Strieborná Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:
» Všetky Smart TV LG
» Všetky 4K televízory LG
» Všetky herné televízory

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

to opravdu uvádíte na stránkach model SM8200 jako lidovku a základní UM7000 řadu pro náročné? 50hz model pro náročné uživatele? doufám že je to jen překlep, protože tohle jinak asi vypisoval někdo kdo má doma maximalně jěště 15 let starou plazmu. (která btw bude stejně ukazovat lépe nez UM7000).

Diskusia a poradňa k 86" LG 86UM7600PLB
Príslušenstvo pre 86" LG 86UM7600PLB Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 86" LG 86UM7600PLB. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 86 hüvelykes LG 86UM7600PLB.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií