AD homeoffice Premium Week Samsung

98" Samsung QE98QN990C

Zobraziť katalóg
98" Samsung QE98QN990C + Cashback 4.000€
Televízor SMART Neo QLED, 249cm, Ultra HD 8K, 100Hz, Mini LED, HDR10, HDR10+, HLG, lokálne stmievanie, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 4× HDMI, 3× USB, CI+, LAN, WiFi, Bluetooth, DLNA, HbbTV 2.0, hlasové ovládanie, prehrávanie 360° videa, Apple Airplay 2, párovanie s mobilným zariadením, Tizen, VESA 600×400, Dolby Atmos, Dolby Digital Plus, trieda energetickej účinnosti G
Kód:  WR176s90 Produktové číslo:  QE98QN990CTXXH Informačný list Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

98" Samsung QE98QN990C


Nechajte sa ohromiť detailmi v 8 K rozlíšení televízora Samsung QE98QN990C SMART Neo QLED

Televízor Smart Neo QLED TV Samsung QE98QN990C odhalí každý detail

Jedinečné filmové zážitky v prvotriednom 8 K rozlíšení a s ultrajemným kontrastom? Aj to je s televízorom Smart Neo QLED TV Samsung možné. Vďaka technológii Quantum Matrix Technology Pro sa zobrazujú všetky skryté detaily v tých najtmavších aj najsvetlejších scénach.

8 K televízor s obrazom dotiahnutým k dokonalosti

8 K televízor Samsung je vybavený pokročilým procesorom Neural Quantum Processor, ktorý ponúka ešte kvalitnejší obraz. Vďaka využitiu 64 neurálnych sietí, namiesto jednej štandardnej, prechádza každá scéna vizuálnou úpravou až do rozlíšenia 8 K,  bez ohľadu na pôvodné rozlíšenie zdrojového signálu. Vychutnajte si každý filmový zážitok doma, v pohodlí na maximum.

Štýlový a moderný dizajn 8 K televízora Samsung QE98QN990C SMART Neo QLED

8 K televízor Samsung QE98QN990C SMART Neo QLED sa bude dokonale vynímať v každej miestnosti. Jeho elegantný dizajn Infinity-All-Metal vás tiež oslní svojim nenúteným a minimalistickým štýlom. 

Televízor Smart QLED má pohlcujúci zvuk z každého rohu obrazovky

Zabudnite na rad externých reproduktorov, aby ste docielili kvalitu zvuku ako v kine. Televízor Smart QLED Samsung QE98QN990C má špeciálne navrhnuté horné, dolné a stredové reproduktory, ktoré spoločne vytvárajú dokonalý zvuk s výkonom 120 W.

Nechajte sa vtiahnuť do deja

Vychutnajte si dokonalý zážitok zo sledovania programov vďaka technológii Neo Quantum HDR 8K Pro. Tá ponúka jedinečné rozlíšenie a mimoriadne sýte farby, ktoré ešte umocnia hlboký, avšak prirodzene pôsobiaci kontrast. Získajte silu každého záberu vďaka 33 miliónom pixelov s maximálnou ostrosťou.

Ohromujúca 3 D hĺbka obrazu televízora Smart TV Samsung QE98QN990C Neo QLED

Prehĺbte si filmové zážitky ešte viac s integrovanou funkciou Real Depth Enhancer Pro, ktorá využíva technológiu zväčšenia hĺbky obrazu. Funguje na rovnakom princípe ako ľudské oko – precízne optimalizuje rôzne bloky Mini LED na to, aby starostlivo zvýraznila hlavný objekt pri súčasnom vynechaní okolia. Vďaka tomu vytvára televízor Samsung dokonale realistický obraz.

Výnimočná vernosť jednotlivých odtieňov s certifikáciou PANTONE

Spoľahnite sa na úžasnú paletu farieb, ktoré na obrazovke rozohrajú ohromujúci koncert. To všetko a ešte oveľa viac ponúka vôbec prvý televízor Samsung QE98QN990C SMART Neo QLED, ktorý dostal certifikáciu uznávanej spoločnosti PANTONE. Výsledkom je fascinujúce zobrazenie s mimoriadnou vernosťou jednotlivých odtieňov.

Špičková kvalita každého obsahu

Chystáte sa sledovať obsah, ktorý bol pôvodne nakrúcaný v nízkom rozlíšení, a bojíte sa, ako bude na novom televízore Samsung QE98QN990C SMART Neo QLED vyzerať? Obavy môžete hneď zahodiť za hlavu. Funkcia Auto HDR Remastering totiž dokáže všetko inteligentne preniesť do kvality úrovne HDR pomocou algoritmov strojového učenia. Vy si tak vychutnáte všetok obsah v úplne nových detailoch.

Obraz a zvuk televízora Samsung QE98QN990C SMART Neo QLED v dokonalej harmónii

Ponorte sa do akcie, či už sledujete najnovší film alebo hráte svoju obľúbenú hru. Kombinácia moderných reproduktorov s vrchným vyžarovaním a špičkovej technológie Dolby Atmos vytvára priestorový zvuk, ktorý vás úplne pohltí. Nechajte sa obklopiť dynamickým audiom a pripravte sa na zážitok ako v kine.

Hrajte na televízore Samsung QE98QN990C SMART Neo QLED aj bez konzoly

Radi by ste si zahrali obľúbené videohry, ale nemáte hernú konzolu či výkonný PC? Nezúfajte. S členstvom Xbox Game Pass a integrovanou aplikáciou získate unikátnu možnosť vstúpiť do sveta populárnych trhákov a noviniek aj bez samotného zariadenia. Oddýchnite si pri stovkách skvelých titulov.

98-palcový televízor Samsung QE98QN990C SMART Neo QLED je pre hráčov ako stvorený

Pripravte sa na nezabudnuteľné herné zážitky v rozlíšení až 4 K bez nepríjemných lagov a zasekávania vďaka inovatívnej funkcii Motion Xcelerator Turbo+. Špičkový výkon a ostrý obraz aj pri extrémne rýchlom pohybe ponúka 120 Hz obnovovacia frekvencia a certifikovaná technológia AMD FreeSync Premium Pro, vďaka ktorej bude každá snímka bezchybne synchronizovaná s herným zariadením, či už hráte na PC alebo na hernej konzole.

Televízor Samsung vždy k vašim službám

Získajte prehľad o všetkých streamovacích platformách, ktoré vlastníte, a ušetrite si čas pri výbere toho správneho filmu, seriálu, videa či iného obsahu. Inteligentný pomocník, televízor spoločnosti Samsung uľahčí nielen vyhľadávanie, ale aj správu jednotlivých služieb,  ako je napríklad O2 TV, T-Mobile TV, Dramox či iné dostupné služby. Všetko tak bude prehľadné a spolu na jednom mieste.

Spríjemnite si život na maximum

Uľahčite si život automatizáciou domácnosti a získajte dokonalý prehľad nad inteligentnými spotrebičmi s funkciou SmartThings. Ovládajte všetko, od práčky po svetlá, z veľkej obrazovky televízora Neo QLED TV vďaka prehľadnému rozhraniu – všetko jednoducho a intuitívne.


  • Na vloženie karty na kódovaný príjem satelitného alebo káblového vysielania je potrebné použiť kompatibilný CA modul, ktorý sa zasunie do CI/CI+ slotu televízora.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka
98" (248,92 cm) Hotovo!
Spotreba v SDR režime
199 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v SDR režime
G Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
Ultra HD 8K Hotovo!
Obnovovacia frekvencia panelu
100 / 120 Hz Hotovo!

Energetický štítok 2021

Spotreba v SDR režime
199 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v SDR režime
G Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka
98" (248,92 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
Ultra HD 8K Hotovo!

Obrazovka

Obnovovacia frekvencia panelu
100 / 120 Hz Hotovo!
Technológia
QLED Hotovo!
Podsvietenie
Mini LED Hotovo!

Modelový rok

Modelový rok
2023 Hotovo!

Aplikácie | SMART funkcie

Aplikácie
O2 TV, YouTube, NETFLIX, HBO Max, Voyo, Disney+, Skylink Live TV, Canal+, Apple TV, Amazon Prime Video, Xbox Game Pass Hotovo!
SMART funkcie
HbbTV, Inteligentný ovládač, Ovládanie hlasom, Webový prehliadač, Prehrávanie 360° videa Hotovo!

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie
Prehrávanie z USB, Skylink Fast Scan, Základný hotelový režim Hotovo!

Herné funkcie

Herné funkcie
Herný režim (GAME MODE), VRR (Variable Refresh Rate) Hotovo!

Pripojenie

Bezdrôtové pripojenie
WiFi, Bluetooth, Párovanie s mobilným zariadením, Apple AirPlay 2, DLNA Hotovo!
HDMI
4 × Hotovo!
USB
3 × Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
217,9 cm Hotovo!
Výška
131,64 cm Hotovo!
Hĺbka
36,96 cm Hotovo!
Výška bez podstavca
124,55 cm Hotovo!
Hĺbka bez podstavca
1,99 cm Hotovo!
Hmotnosť
57 kg Hotovo!
VESA prichytenie
600×400 Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Obsah balenia

Ovládač v balení
Inteligentný so solárnym nabíjaním Hotovo!
Obsah balenia
One Connect box, One Connect kábel Hotovo!
Viac parametrov

Vytvoriť lepší svet. Neskromná vízia, ktorá poháňa Samsung už od jeho vzniku v roku 1938. Odvaha investovať do vývoja nových technológií je pre firmu príznačná, ako dokladá rad vizionárskych riešení. V súčasnosti je skupina Samsung najväčšou spoločnosťou v Južnej Kórei a 3. najväčší celosvetový konglomerát meraný podľa tržieb. Spotrebitelia si spájajú Samsung v prvom rade s kvalitnou spotrebnou elektronikou.

Všeobecne sú známe mobilné telefóny Galaxy, jedny z najlepších a zároveň najžiadanejších mobilných telefónov svojej triedy. Nemožno opomenúť ani špičkové televízory Samsung. Na tomto poli spoločnosť svojimi priehľadnými panelmi potvrdzuje odvahu vydávať sa po nevyšliapaných cestách. Pôsobnosť spoločnosti je však oveľa širšia. Je aktívna v strojnom a ťažkom priemysle, chemickom priemysle, v staviteľstve, maloobchode či finančných službách.

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Spraví mi tento televízor aj domáce úlohy?

vie tento televizor aj za tu cenu lietat?

Dostanem hous s tymto televizorom?

Dobry den, prodal jsem par bitcoinu. Mam dotaz, jestli budete klidne i nabizet drazsi TV ale s tim ze bude mit konecne Samsung i svoji TV s Dolby Vision? Preci jen kdyz utrati clovek za nejvyssi model, opravdu ceka to nejvyssi a toto mi prijde jako zasadni. Chapu ze Samsung chce, co nejvic usetrit za poplatek na licenci.

Dobrý deň je obraz čierno-biely alebo už farebný a dá sa na tv pripojiť aj video rekordér pomocou scart kábla?

Pozdravujem, baterky do ovládača od televízora sú v cene?

Mohu se zeptat kde je ten rozdíl mezi 99k a 990k? :D

Dobrý den je tato televize opravdu za 999 990?

Dobrý den, opravte prosím toto info "Značení 8K představuje osminásobné množství obrazových bodů ve srovnání se standardním Full HD rozlišením." Jedná se o 16násobné množství bodů, děkuji.

Má to Chromecast?

12
Diskusia a poradňa k 98" Samsung QE98QN990C
Príslušenstvo pre 98" Samsung QE98QN990C Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 98" Samsung QE98QN990C. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 98" Samsung QE98QN990C.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií